Τον δρόμο για την φυλακή παίρνει πάλι ο Τσοχατζόπουλος

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία στην υπόθεση καταδίκης του Άκη Τσοχατζόπουλου, οι δικηγόροι του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, δεν κατέθεσαν αίτημα για αναστολή της εκτέλεσης της ποινής του, γεγονός που σημαίνει ότι ο πελάτης τους αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στη φυλακή.Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνήγοροι του, το προσεχές διάστημα, θα ζητήσουν αναίρεση της χθεσινής καταδικαστικής απόφασης, προκειμένου άλλο δικαστήριο να είναι εκείνο που θα κρίνει εάν ο πρώην υπουργός αφεθεί ή όχι ελεύθερος.

Η 20ετης κάθειρξη για τον ‘Ακη Τσοχατζόπουλο, σύμφωνα με την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, μειώθηκε κατά μόλις ένα έτος. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ο πρώην υπουργός πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον το 1/5 της ποινής του.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον πρώην υπουργό που κρίθηκε ένοχος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ενώ την ίδια αντιμετώπιση επιφύλαξε και στην λογίστρια του κ. Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, για την οποία επίσης έκριναν πως δεν μπορεί να τύχει ελαφρυντικών περιστάσεων μειώνοντας και σε αυτήν μόνο κατά ένα έτος την ποινή κάθειρξης 13 ετών που της επιβλήθηκε πρωτοδίκως.

Για όλους τους άλλους κατηγορούμενους, μεταξύ αυτών και για τον Γιάννη Σμπώκο, οι δικαστές αναγνώρισαν κατά περίπτωση ελαφρυντικές περιστάσεις, όπως πρότερος έντιμος βίος και καλή συμπεριφορά μετά την πράξη με αποτέλεσμα την επιβολή σημαντικά μικρότερων ποινών σε σχέση με αυτές που τους είχαν επιβληθεί πρωτοδίκως.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΡΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΧΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΕΚΕΙ. ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΕΡΟ ΠΟΤΕ ΝΒΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ...ΘΑΝΑΤΟΣ.....ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΟΥΝΙΑ Α ΜΟΥΝΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]