Καμμένε έρχομαι στο γραφείο σου. Πες στον φρουρό να με περιμένει.

Ερχομαι στο γραφείο σου. Πες στον φρουρό να με περιμένει.

Σας ευχαριστώ πολύ κ.Δημήτρη Καμμένο. κι επειδή το πιστεύω πως όντως… θέλετε να έχω χρόνια πολλά, κι επειδή είμαι καλός πιστωτής (σας έδωσα πίστωση χρόνου το 2014 και ο χρόνος είναι χρήμα) θα σας διευκολύνω να μου
ξεπληρώσετε τις οφειλές σας απέναντί μου, με δόσεις. https://www.facebook.com/notes/nadi… Πάνω στις πλάτες μου εκλεγήκατε και πάνω στα εγκλήματα εις βάρος μου (των προκατόχων σας) εκλεγήκατε Γι’αυτό λοιπόν: Θα περάσω από το γραφείο σας στην Βουλή, να μου επιστρέψετε τον ΕΝΦΙΑ και το χαράτσι των προηγούμενων ετών, το οποίο θα καταργούσατε -όπως είχατε δεσμευθεί προεκλογικώς- (και υφαρπάξατε την ψήφο μας)

δηλαδή να μου επιστρέψετε:

1) τα ποσά τα οποία κρυφά από εμένα, έδωσε στις κυβερνήσεις σας η μητέρα μου εκβιαζόμενη από όλους σας, από το 2010 έως το 2017, πως “εάν δεν πληρώσω -όντας άνεργη- θα κατασχεθεί η πρώτη κατοικία μου, δηλαδή η πρώτη κατοικία του παιδιού της”

Απ’οσο θυμάται (μιας και είναι σε μεγάλη ηλικία και ήδη παραληρεί) το 2011 και το 2012 πλήρωσε για τα “δικά μου”…τεχνητά “χρέη” *200ευρώ στην κάθε χρονιά (άρα σύνολο 400ευρώ τις δύο αυτές χρονιές)

*Αυτό το 200άρι προέκυψε έπειτα από ρύθμιση που έκανε με τον έφορα, ο οποίος μου έκοψε το μεγαλύτερο μέρος του “χρέους μου”, εξαιτίας της χημειοθεραπείας που έκανα τότε. (Συνολικά το “χρέος μου” ήταν 800ευρώ κι αυτός αφαίρεσε τα 600ευρώ, γιατί ήταν μεγαλόκαρδος..μεγάλη η χάρη του) Το 2014 η μητέρα μου -αυτό το θύμα των εκβιασμών των κατοχικών κυβερνήσεων- πλήρωσε πάλι πίσω από την πλάτη μου, (για το “χρέος” του άνεργου παιδιού της..) γύρω στα 500ευρώ, όταν άλλαξε τους όρους ο Σαμαράς κι έβαλε να πληρώνουν ξανά κι οι άνεργοι.

Στις αρχές του 2015 επί ΣΑΝΕΛ, πήγε στην εφορία όπου της εξήγησαν…πως…” το άνεργο παιδί της, κακώς απαλλάχθηκε το ’11, ’12 και ’13 από το μεγαλύτερο μέρος των χαρατσιών για την πρώτη του κατοικία, λόγω ανεργίας και χημειοθεραπείας” και πως “οφείλουμε να πληρώσουμε όλα αυτά, από τα οποία ”’κακώς μας απάλλαξε ο έφορας τα προηγούμενα έτη”‘…

Απεγνωσμένη τότε, απευθύνθηκε πάλι κρυφά από εμένα, στο Υπουργείο της “συγκυβέρνησης” “σας”, το οποίο “επικοινώνησε με την εφορία” και…της ..”έκαναν την χάρη”.. να κάνει “ρύθμιση” του “χρέους” του άνεργου παιδιού της, βγάζοντας μηνιαία δόση γύρω στα 24ευρώ, από τα οποία χρήματα συνολικά, η ίδια θυμάται να πλήρωσε γύρω στα 300+ευρώ για το 2015 και επίσης περίπου 300+ευρώ για το 2016 μαζεμένα.

Σήμερα που την πίεσα μέχρι να μου τα πει όλα αναλυτικά -όσο τα θυμόταν- ισχυρίζεται πως, για το έτος 2017, δεν έχει πάει να εξοφλήσει τίποτα ακόμα.

Κάτι που θα επιβεβαιώσω σύντομα προσωπικώς μέσω του Taxisnet μου, αφού απέλυσα την λογίστριά μου η οποία ΔΕΝ με ενημέρωνε πως τα χαράτσια “μου” πληρώνονταν από κάποιον άλλον…όπως το υποψιαζόμουν πως θα γινόταν.

Επομένως τα κέρδη που δεν μου επιστρέψατε από εκβιασμό συγγενών μου για τα χαράτσια: +200 +200 +500 +300 +300 =1.500ευρώ κατά προσέγγιση το λιγότερο.

2) Να με αποζημιώσετε επειδή δεν καταργήσατε, όπως δεσμευθήκατε, ένα από τα πιό καταστροφικά νομοθετήματα για την εργασία και ένα από τα αισχρότερα επίσης, σύμφωνα με το οποίο: οι νέοι κάτω των 25ετών, για το οκτάωρο αμείβονται με τα μισά χρήματα από εμένα που είμαι πάνω από 25χρονών και έτσι δεν μπορώ να βρω δουλειά μιας και στο αντικείμενο μου η.. «εμπειρία» δεν έχει την ίδια αξία με την «εμπειρία» ενός γιατρού κι ενός δικηγόρου, ή ενός τεχνικού κτλ όπου σε αυτές τις περιπτώσεις η εμπειρία είναι πράγματι ένα σημαντικό “ατού” το οποίο μπορεί κάποιες φορές να αντισταθμίσει στα «μάτια» οποιουδήποτε “εργοδότη” το άλλο “ατού” των μειωμένων εξόδων, εάν αυτός ο ‘εργοδότης’ προσλάβει κάποιον μικρότερο από 25 ετών. Έχω υποστεί ζημία και συνεχίζετε να με βλάπτετε προσωπικά με πολλούς και ποικίλους τρόπους, εξαιτίας αυτής της μη κατάργησης.

3) Να επανορθώσετε επιστρέφοντάς μας την παράνομα κι εγκληματικά κομμένη σύνταξη της μητέρας μου ΣΤΟ ΜΙΣΟ, από το 2010 έως και το 2015 ΟΠΩΣ ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΑΤΕ (και ξανά υφαρπάξατε την ψήφο μας) διότι όντας άνεργη, από αυτήν την σύνταξη επιβιώνουμε. Έχω υποστεί ζημία προσωπικά με πολλούς και ποικίλους τρόπους, εξαιτίας αυτής της μη επανόρθωσης της κλεμμένης σύνταξης και της επιστροφής των κλεμμένων ποσών.

4) Ερώτηση: Επιστρέψατε τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου μου, τα οποία υφαρπάξατε το 2015 και με δική σας ψήφο (και με την ψήφο της ‘αριστερής’ τότε..πλατφόρμας, και με την ψήφο της…κ.Κωνσταντοπούλου) και τα μεταφέρατε στα χέρια του ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ (διοικητή της ΤτΕ και κολλητού του Γιάνη Βαρουφάκη) ώστε να εξυπηρετήσετε το μη ελεγμένο χρέος της χώρας, το οποίο τότε….παραδόξως “ήλεγχε” η κ.Κωνσταντοπούλου ως παράνομο…(παραδόξως την ΊΔΙΑ ώρα κατά την οποία εκείνη ψήφιζε ΝΑΙ για να εξυπηρετηθεί το χρέος, το οποίο Η ΙΔΙΑ κατήγγειλε και ήλεγχε για την παρανομία του)??? Εάν δεν τα επιστρέψατε μέχρι σήμερα, να το πράξετε πάραυτα, ακόμα και εξ’ιδίων πόρων, ειδάλλως εάν τα έχετε επιστρέψει στον Δήμο μου, παρακαλώ να μας παρέχετε δημοσίως τα επίσημα έγγραφα που το αποδεικνύουν.

Και στους υπόλοιπους δημόσιους φορείς απ’τους όποιους τα πήρατε, τα επιστρέψατε?

5) Να με αποζημιώσετε προσωπικώς, καθότι δεν καταργήσατε την πρώτη Διεθνή Σύμβαση “Δανειακής Διευκόλυνσης” του 2010 την οποία εσείς προσωπικά -όχι μόνο προεκλογικώς αλλά και μετεκλογικώς ως μέλος της συγκυβέρνησης- καταγγέλατε από το βήμα της Βουλής στις πρώτες κιόλας ομιλίες σας πως …αγνοείται η τύχη της και δεν υπάρχει πουθενά (!!!) ώστε να ελεγχθεί για την νομιμότητά της.

Και όταν τελικά την παραλάβατε κ.Δημήτρη, αρκετές εβδομάδες μετά από τον κ.Βαρουφάκη, τότε σας άκουσα να δηλώνετε επί λέξη πως σύμφωνα με τον έλεγχο που έγινε, αυτή η Διανειακή “έχει πολλά προβλήματα νομιμότητος” (Στο μεταξύ ο Βαρουφάκης ως υπουργός οικονομικών της χώρας, συνέχιζε να την εξυπηρετεί από την πρώτη ημέρα της υπουργίας του, δίχως όμως να την έχει στα χέρια του, κατά δική του ομολογία …ο αντιστασιακός..)

Έχω υποστεί ζημία προσωπικά με πολλούς και ποικίλους τρόπους, εξαιτίας αυτής της μη κατάργησης και της συνέχειας της εξυπηρέτησης αυτής της πρώτης δανειακής και από την δική σας συγκυβέρνηση (μέσω των επόμενων μνημονίων τα οποία αναγνώριζαν το “χρέος” όπως αυτό αποτυπώθηκε πιό διογκωμένο ΚΑΙ λόγω υπολογισμών του τότε προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά ΚΑΙ λόγω νέου δανεισμού από το 2010 με αυτήν την πρώτη δανειακή)

6) Να με αποζημιώσετε στο ποσό που μου αντιστοιχεί για το ότι δεν καταργήσατε τον άλλον παράνομο οργανισμό –σύμφωνα ΚΑΙ με δικές σας δηλώσεις προεκλογικώς και μετεκλογικώς- τον οργανισμό που επιβλήθηκε από τους “Θεσμούς” για να “αξιοποιεί” την δημόσια περιουσία της χώρας ΜΟΥ, (το ΤΑΙΠΕΔ) προκειμένου να αποπληρώνει με αυτήν την..”αξιοποίηση” ένα χρέος, του οποίου τελικά, δεν ολοκληρώσατε τον έλεγχο ως οφείλατε να κάνετε! (και από την νομοθεσία της Ε.Ε. και από το δίκαιο της χώρας, αλλά και από το Διεθνές Δίκαιο)

Έχω υποστεί ζημία προσωπικά με πολλούς και ποικίλους τρόπους, ως πολίτης μιας χώρας, της οποίας η δημόσια περιουσία όχι απλώς χαρίζεται, αλλά..συνεχίζετε μέχρι σήμερα να…αποζημιώνετε τους..”αγοραστές” για να την πάρουν(!!) εξαιτίας αυτής της μη κατάργησης του ΤΑΙΠΕΔ.

Επίσης έχω υποστεί ζημία ως πολίτης, εξαιτίας των υποσχέσεων της συγκυβέρνησής σας προς τους “θεσμούς” οι οποίοι σας εκβιάζουν –κατά δική σας κυβερνητική ομολογία- ώστε μεταξύ άλλων, να πάψει η Ελληνική Δικαιοσύνη τις προσφυγές εναντίον των υπαλλήλων του ΤΑΙΠΕΔ.

Διότι τις τηρήσατε αυτές τις υποσχέσεις που δίνατε με βεβαιότητα πως: «το θέμα θα “διευθετηθεί” και να μην ανησυχούν οι “θεσμοί” σας, για τους τότε υπόδικους υπαλλήλους του ΤΑΙΠΕΔ»: Μετά από αυτές τις διαβεβαιώσεις σας, η Δικαιοσύνη δίχως καμία αιτιολόγηση, ανέσυρε τις προσφυγές προς τους υπαλλήλους του ΤΑΙΠΕΔ.. Δηλαδή προς τους ανθρώπους των “θεσμών” σας…

Κατά τα άλλα… “η Δικαιοσύνη δεν σας ακούει και είναι ανεξάρτητη και εχθρική απέναντί σας”…!!!! Κι εσείς γράφετε μαντινάδες εναντίον της.

Γελάσαμε πάλι.

7) Να με αποζημιώσετε ως πολίτη για την ψυχική οδύνη στην οποία με υποβάλλετε καθημερινώς, όταν μου επιβάλλετε στην ζωή μου και στον τόπο μου, όλους αυτούς τους πολιτικούς από το 2010 οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι για εσχάτη προδοσία από εμένα προσωπικά και από χιλιάδες συμπολίτες μου (πρώτη φορά σε τέτοια συχνότητα και αριθμούς στην ιστορία της Ελλάδος). Μου τους επιβάλλετε, με το να μην ανασύρετε από το αρχείο της Βουλής, όπως ορίζει το άρθρο 86 του Συντάγματος, αυτές τις δεκάδες ομαδικές μηνύσεις χιλιάδων Ελλήνων για εσχάτη προδοσία, εξαπάτηση εκλογέων και απιστία στο αξίωμά τους, ώστε να προτείνετε την σύσταση Ειδικού Δικαστηρίου για τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορούνται από τον λαό (πάλι όπως ορίζει το άρθρο 86 Σ)

Ο Άρειος πάγος δεν έβαλε στο αρχείο αυτές τις μηνύσεις όπως είχε την δυνατότητα, αλλά τις αποδέχτηκε ως βάσιμες και τις διεβίβασε αμελητί στην Βουλή ώστε να …δικάσει η Βουλή τον…εαυτόν της (όπως ορίζει πάλι, το περίφημο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο όμως…δεν το εφαρμόζετε ούτε αυτό ολόκληρο, παραμόνο επιλεκτικά όπως σας βολεύει)

Άσχετα με το έαν θα γινόταν τελικά δεκτό από την πλειοψηφία των βουλευτών, το αίτημά σας για να συσταθεί Ειδικό Δικαστήριο και να…δικάσουν οι υπόδικοι τον εαυτόν τους…παρόλα αυτά, εσείς οφείλατε εκ της διαδικασίας που ορίζει το Σύνταγμα, να τις ανασύρετε και να προτείνετε την σύσταση Ειδικού Δικαστηρίου. Κάτι που δεν πράξατε ποτέ.

Αντιθέτως:

-Εξακολουθήσατε να τους αποκαλείτε νόμιμη αντιπολίτευση -Εξακολουθείτε να τους αντιμετωπίζετε ως νόμιμη αντιπολίτευση -Εξακολουθείτε να ζητάτε την συνεργασία μαζί τους, ωσάν να είναι νόμιμη αντιπολίτευση,

παρά τις προεκλογικές σας καταγγελίες για το αντίθετο, παρά την προεκλογική δημόσια στήριξή σας και σε πολλές ομαδικές μηνύσεις πολιτών για εσχάτη προδοσία, εξαπάτηση εκλογέων και απιστία, παρά το ότι ο λαός, τους έθαψε πολιτικά ρίχνοντάς τους μαύρο στις εκλογές, παρά την τεράστια αποχή στις τελευταίες εκλογές και την τεράστια μείωση (εξαφάνιση με αριθμητικούς όρους) των ποσοστών του κόμματός σου παρά την ρηττή εξουσιοδότηση και καταδίκη που σας έδωσε ο λαός με το ΟΧΙ του στο δημοψήφισμα, το οποίο καταπατήσατε, όπως δεν τόλμησε να κάνει ούτε η (παλιά) χούντα.

Αλλά τώρα θα μου πεις…ούτε στο ΝΑΤΟ δεν επέτρεψε η (παλιά) χούντα να μπει στο Αιγαίο. Θα παραβίαζε δημοψήφισμα? Κάθε καλός αριστερός πρωθυπουργός άλλωστε, μόνο στην Αμερική μπορεί να στηριχθεί. Ποτέ σε άλλη υπερδύναμη εξ’ανατολών..

Κάθε βράδυ, σας ανάβουν καντήλι οι Νεοδημοκράτες και οι Πασόκοι που τους αναστήσατε, τους νομιμοποιήσατε και τους ανεβάζετε τα ποσοστά.

Να με αποζημιώσετε επίσης, γιατί με εκθέσατε ανεπανόρθωτα ως πρώην μέλος του φορέα σας, στον οποίον μπορεί να ήρθα τυχαία λόγω πρωτοβουλίας γνωστού να με συστήσει εν ανγοία μου, αλλά παρέμεινα επιχειρώντας να συμβάλλω στην δημιουργία μετώπου αντίστασης όπως…έλεγε κι ο Πρόεδράς “μας” τότε. Ο οποίος φορέας, για άλλα προγράμματα ψηφίστηκε και τα ακριβώς αντίθετα ψήφισε, εφάρμοσε, ή “ανέχθηκε” να εφαρμόζει ο κυβερνητικός εταίρος του, μη αποσυρόμενος άμεσα από αυτήν την συγκυβέρνηση, στις 20/02/15, κάτι που θα την απέτρεπε να συνεχίσει τις εγκληματικές συμβάσεις και συμφωνίες των προηγούμενων υπόδικων.

Κι εσείς παρά τις όποιες λεκτικές αντιδράσεις σας, εξακολουθείτε να παραμένετε μέλος αυτού του φορέα, εξακολουθείτε να είστε βουλευτής αυτού του φορέα και να λαμβάνεται κάθε μήνα αμοιβή από αυτήν σας την ιδιότητα που διατηρείτε.

8) Για όλα τα παραπάνω και για να έχω χρόνια πολλά (ή έστω περισσότερα χρόνια) όπως μου ευχηθήκατε πέρισυ και φέτος, θα περάσω από το γραφείο σας κ.Δημήτρη, για να παραλάβω την πρώτη δόση των χρωστούμενων σας σ’εμένα, τα οποία θα τα βάλω σε έναν ξεχωριστό λογαριασμό και θα τα κάνω εισιτήρια για να τσακιστώ να φύγω από την χώρα και τον λαό τα οποία πλέον σας ανήκουν. Εδώ και να βρω δουλειά με 500ευρώ, και να πληρώνω κοινόχρηστα, φόρους, έξοδα διαβίωσης, καύσιμα για θέρμανση (πόσο μάλλον και για μετακίνηση) το έχετε κάνει αδύνατον να ζήσει κάποιος χωρίς να χρωστά, ή να φοροδιαφεύγει για να επιβιώσει στοιχειωδώς.

Αυτά τα χρωστούμενά σας, θα τα χρησιμοποιήσω για να φύγω απ’την χώρα των πολιτών οι οποίοι ανέχονται ηττοπαθώς πλέον τον ζυγό τους (και με το ιστορικό της ανοχής τους σε άλλον παρελθοντικό ζυγό επί συνολικά 400χρόνια, δεν…νομίζω πως έχω περιθώριο να περιμένω άλλο τόσο..) Όπως καταλαβαίνεις, δεν έχω χρήματα ούτε για τα αεροπορικά εισιτήρια να πάω στην Αμερική ή στην Ευρώπη, για το παράβολο για διαβατήριο, για τα λειτουργικά μου έξοδα μέχρι να βρω δουλειά, για τα έξοδα φοίτησης αν σπουδάσω λίγους μήνες κάποιο τεχνικό επάγγελμα που να αναγνωρίζεται εκεί κτλ κτλ.

Βεβαίως. Θα εξαργυρώσω την προδοσία σας σε χρήμα. Κανονικά. Στυγνά και στεγνά. Μαθαίνοντας το μάθημά μου απ’τον δάσκαλο. Και θα τα χρησιμοποιήσω ως εισιτήριο για να αφήσω αυτήν την χώρα και αυτούς τους “πολίτες” στα χέρια των γενοκτόνων τους οποίους υπομένουν και άρα τους αξίζουν: Σε ΟΛΟΥΣ εσάς τους σωτήρες.

Κ.Δημήτρη, εάν μέσα σε έναν χρόνο που πήρατε σύρμα πως αποφασίσαν τα διεθνή πολιτικά αφεντικά σας να γίνουν εκλογές (γι’αυτό και παραιτήθηκε ο Καμίνης και βάζει υποψηφιότητα στο ΠΑΣΟΚ που αναστήσατε πολιτικά από τον τάφο) εάν λοιπόν μέχρι τότε, δεν αποφασίσουν οι συμπατριώτες μου Έλληνες να δημιουργήσουν ένα δυνατό, ομόψυχο, νέο και καλύτερο Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο, με καθαρά αντικατοχικό χαρακτήρα -δηλαδή ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ για να μην κομματικοποιούν την αντίστασή τους σε αυτήν την νέα (οικονομικο-διοικητική) ευρωναζιστική κατοχή- τότε χάρισμά σας!!!!

Τότε “βαράτε” τους ΟΛΟΙ ακόμα πιό άγρια με σωτήρια μέτρα….κι εσείς και οι “Αντιπολιτευόμενοι Δημοκράτες” και οι “Χρυσές Σκοτεινές Αυγές” διεθνώς στις οποίες δίνετε κάτω απ’το τραπέζι την σκυτάλη με το να τους θυματοποιείτε (τόσο όσο….χρειάζεται για ν’ανέβουν) και με το να τους παρουσιάζετε ως “η μόνη αντισυστημική πολιτική δύναμη” ακολουθώντας την δοκιμασμένη μέθοδο machtergreifung ανόδου των ναζί στην εξουσία

Εάν μέχρι του χρόνου δεν σοβαρευτούν ν’αντισταθούν ακομμάτιστα ενωμένοι οι συμπολίτες μου, τότε τιμωρήστε τους κι άλλο, ΟΛΟΙ μαζί!!! Όλοι μαζι χωρίς ανάσα! Έτσι οργανωμένα! Έτσι ασταμάτητα! Έτσι αδίστακτα! Όσο σας ανέχονται, ρίχτε κι άλλο σώσιμο στην γκλάβα τους!!!!

Χαρίστε και τα πετρέλαια που δεν πρέπει ποτέ να βγουν από τη θάλασσα του Αιγαίου διότι θα είναι ο τάφος του τουρισμού της χώρας.

Όπως άλλωστε, συνεχίζετε να ενταφιάζετε τον τουρισμό στην Χαλκιδική για να τον ανταλλάξετε με ότι χρυσό ‘μέταλλο’ βρει μια εταιρεία εξόρυξης η El Dorado και διώχνετε έτσι δεκάδες άλλες τουριστικές εταιρείες (μαζί με τον τοπικό πληθυσμό, μαζί με το αρχαίο δάσος πολιτισμικής κληρονομιάς, μαζί με όλο το φυσικό περιβάλλον που σβήνετε από τον χάρτη οριστικά κι ανεπανόρθωτα με πολύ σοβαρές συνέπειες σε μεγαλύτερο εύρος στην περιοχή)


Αλλά αφού κι οι κάτοικοι εκεί, κομματικοποίησαν την αντίστασή τους στην εξολόθρευση της ζωής τους, της εργασίας τους, της περιουσίας τους και του περιβάλλοντος μοναδικής πολιτισμικής αξίας, τότε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ και το λέω ΤΟΣΟ σκληρά. Ας είναι αριστερά τα κάγκελα που τους κρατάνε φυλακισμένους ως εγκληματίες γιατί κομματικοποίησαν ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ δικαίωμα και υποχρέωση στην υπεράσπισης της ζωής, της εργασίας και του περιβάλλοντός τους.

Εργάτης στην El Dorado VS/εναντίον εργάτη στον τουρισμό. Ο Αλέξης, αυτός ο… αριστερός συγκυβερνήτης σου Δημήτρη, φαίνεται πως διάλεξε τον έναν από τους δυό εργάτες. Τί να πω. Θα’χει τους λόγους του. Ίσως ο ένας να ήταν λιγότερο εργάτης ο ένας από τον άλλον. Θα’χει καλύτερη ζυγαριά..εργατιάς στο συρτάρι του ο Αλέξης.

Καλύτερα όμως να σου μιλάω στον ενικό, γιατί χαίρομαι που θες να ζήσω πολλά χρόνια: Να με περιμένεις στο γραφείο σου προς το τέλος Σεπτέμβρη. Σου δίνω και χρόνο να προετοιμαστείς και να μαζέψεις το ποσό για τις οφειλές σου.

Υ.Γ.: Σ’ευχαριστώ για τις ευχές. Τσόνταρε λίγο και θα τα καταφέρω να τις κάνω πραγματικότητα.

Υ.Γ.2:Αργότερα κατάλαβα γιατί δεν μου φάνηκες και τόσο χαρούμενος όταν έπιασα κι απομαγνητοφώνησα την ομιλία σου στο Ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΛ για να καταγράψω και εγγράφως όσα οικονομικά και άλλα στοιχεία είχες αναφέρει εκεί σαν υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής των ΑΝΕΛ ως εγκλήματα εις βάρος της χώρας και μετά ως λύσεις σε αυτά. Να με χαίρεστε και να σας χαιρόμαστε

http://greek-market-research.com/article/έρχομαι-στο-γραφείο-σου-πες-στον-φρουρ/

https://justiceforgreece.wordpress.com/2017/10/02/%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84/

loading...

1 thought on “Καμμένε έρχομαι στο γραφείο σου. Πες στον φρουρό να με περιμένει.

Comments are closed.