Σε «δημοκρατική αντίσταση» κάλεσε τους Καταλανούς ο Πουτζντεμόν

Σε «δημοκρατική αντίσταση» κάλεσε ο αποπεμφθείς πρόεδρος της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν, σε μαγνητοσκοπημένο τηλεοπτικό του διάγγελμα, μία μέρα μετά την υπαγωγή της Καταλονίας στον έλεγχο της Μαδρίτης.

«Είναι πολύ σαφές πως ο καλύτερος τρόπος να υπερασπιστούμε τα κέρδη που έχουμε αποκομίσει μέχρι τώρα είναι η δημοκρατική αντίσταση στο άρθρο 155» ανέφερε σε σύντομη δήλωσή του, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται «για την οικοδόμηση μιας ελεύθερης χώρας».
Ο Πουτζντεμόν στεκόταν δίπλα σε μία σημαία της Καταλονίας και σε μία της Ε.Ε.
Ο αποπεμφθείς πρόεδρος δεν είχε μιλήσει μετά την ανακοίνωση της αποπομπής του το βράδυ της Παρασκευής, την οποία αποφάσισε η Μαδρίτη μετά την κήρυξη της ανεξαρτησίας μερικές ώρες νωρίτερα από το κοινοβούλιο της Καταλονίας.

loading...

3 thoughts on “Σε «δημοκρατική αντίσταση» κάλεσε τους Καταλανούς ο Πουτζντεμόν

  1. ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΠΟΥΤΖΝΤΕΜΟΝ ΤΟΥΣ ΣΠΑΝΙΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΑ 150αρικα ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΠΟΥΤΣΟΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

  2. ΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΟΥΤΣ ΝΤΕΜΟΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ;

  3. ααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Comments are closed.