Το “ΟΧΙ” δεν το είπε ό λαός, διότι τα μεσάνυχτα όταν ο Ιωάννης Μεταξάς είπε “μολών λαβέ”, ο λαός κοιμόταν!

Όλοι οι στρατοί του κόσμου προορίζονται να διαφυλάζουν τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών, μέσω των ντόπιων ρουφιάνων ολιγαρχών, οι παγκόσμιοι συμμορίτες, έχουν γερά περασμένες τις χειροπέδες στους λαούς!
Τους διοικούν παράνομα και αντιδημοκρατικά, μέσω στρατού και αστυνομίας που διακριτικά ελέγχεται από αυτούς! Είναι απαράδεκτο να γιορτάζουμε την ελευθερία μας διότι ο λαός δεν υπήρξε ποτέ ελευθερος! Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ήταν στημένος από τους καπιταλίστες της εποχής εκείνης για να παγιώσουν εξουσία τους, περνώντας στον σημερινό ιμπεριαλισμό! Θέλω να προσθέσω επίσης ότι, το “ΟΧΙ” δεν το είπε ό λαός, διότι τα μεσάνυχτα όταν ο Ιωάννης Μεταξάς  είπε “μολών λαβέ”, ο λαός κοιμόταν!

αναγνωστης

loading...

12 thoughts on “Το “ΟΧΙ” δεν το είπε ό λαός, διότι τα μεσάνυχτα όταν ο Ιωάννης Μεταξάς είπε “μολών λαβέ”, ο λαός κοιμόταν!

  1. ΚΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΜΕΤΑΞΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΣΤΙΓΜΗ .ΟΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΑΥΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ ΛΑΟ.

  2. Και για να μην ξεχνάμε και το θρήνο που έριξε ο εθνικιστής φασίστας Μεταξάς για τον ομοϊδεάτη του Κεμάλ Ατατούρκ όταν ο τελευταίος πέθανε. ΄Εστειλε και δακρύβρεχτο μήνυμα ο πατριώτης Μεταξάς που είπε το "Οχι" γιατί η αστική τάξη της χώρας μας ήταν δεμένη με τα συμφέροντα των Αγγλων εκείνη την εποχή. Οι φασίστες δεν ενεργούν σύμφωνα με την ιδεολογία τους αλλά σύμφωνα με τα συμφέροντα της αστικής τάξης που υπηρετούν.

  3. ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ, ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ ΡΑΙΧ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 10.59 ΑΝ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1941 ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ? ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΕΚΤΙΘΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΧΑΙΒΑΝΙ ΑΠΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.

  4. Ρε Χ.Α.ϊβάνι το ΕΑΜ τον ΕΛΑΣ και την ΕΠΟΝ που νικησαν τους φίλους του παππού σου τους ναζί ποιος τα ίδρυσε; Ο Μεταξάς; Αν κάποιος εκτίθεται με τις μπούρδες που γράφει αυτός είσαι εσύ. Αλλά εντάξει από έναν ναζί τι να περιμένεις; Να πας να δεις "το τελευταίο σημείωμα" του Βούλγαρη μπας και ξελαμπικάρει το μυαλό σου. Βόδι. Και μην πεις ότι σε βρίζω που σε λέω βόδι. Το βόδι βρίζω που το παρομοιάζω με σένα. Αυτά και άντε για νανάκια.

  5. Eλα βρε κουμμουνιδιο ελα ησυχασε. Τι σου εχουμε πει? ενταξει ειναι αγωνιστικη πραξη και οσο πιο πολλα καυλια θα φας απο Σομαλους Αφγανους Πακιστανους Μπαγκλαντεσιανους λαθροκαυλους Ισλάμοφασιστες λαθροεισβολεις μην ξεχασεις τους Νιγηριανους λαθροκαυλους αυτοι ειναι επικινδυνοι για ενα λογο του οτι το περισουφριδιο σου ναι για ολους τους προαναφερθεντας ναι μπορει η σουφρα σου να φιλοξενησει τους γενννητικους αδενας ολων αυτων εντος της οπης σου που ειναι βεβαια για την εκκριση κοπρανων μαζι με σπερματα των σοδομιστων σου που οπως ειπαμε τους συμπαραστεκεσαι μεσω των σουφροφυλων σου ινα εγκλιματισθωσιν με τα ηθη και τα εθιμα της εδω κρατουσας καταστασης εδω εις την Ελλαδα…. αλλα με τους Νιγηριανουσ μπορει να αποβει νμοιραιον δεν αντεχει η σουφρα σου αυτο τοδιαμετρημα! ξερουμε ολοι οτι ειναι μεγαλος ο αγωνασς να δεχεσαι τις ψωλες αγαμητων Αφγανων οι οποιοι μονο γιδες και τραγια σοδομησαν εις την ερημον κανταχαρ και να θελεις να αναγνωριστει ο αγων σου για την αντισταση κατα του φασισμου και του ρατσισμου αλλα τα κολομπαρομετρα δειχνουν οτι εισαι ανωμαλος κιναιδος καθ'έξην και καμιαν σχεσην δεν εχεισ με την αγαπη υπερ δηθεν των μεταναστων και των κακομοιρων προσφυγακων οποτε το καλλυτερο ειναι να βρεις δουλεια σε ενα μπορδελο για αυτους που λατρευπουν ανδρικην κωλοτρυπδα και να μην περιμενεις καμια επιχορηγηση η εστω συνταξη (αμα ψωφησεισ απι κανενα A.I.D,S( λογω κωλοτρυπιδας απο την κυβερνσησυ…σαλτα λοιπν καιο γαμησου γιατι το γουσταρεις το πηδημα και κοψε τις μαλακιες περι αγωνα για τα προφυγακια δηθεν …..τζσουσσσσ!!! …πουσταρα…

  6. 12.19 OΥΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΤΣΟΛΑΓΝΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΠΙΟ ΑΡΧΙΔΙ….,

  7. ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΣΑΠΙΟ ΑΙΔΟΙΟ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ (ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ) ΚΑΙ Ο Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΝΙΕΣΚΟΥ Ο ΚΑΣΑΚΑΒΑΛΟΦΑΓΟΣ ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟ ΨΩΦΙΜΙ ΤΟΥ ΚΙΜ ΙΛ ΣΟΥΝΓΚ ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΠΕΣΤΑΛΕΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝ Β,ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΑΕΡΓΟΣ ΓΛΕΖΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΩΦΙΜΙ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΡΟΝΘΟ ΕΨΕΛΝΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΗΡΑ ΧΟΤΖΑΙΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΣΟΥΦΡΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΠΕΟΣ ΒΡΑΧΜΑΝΟΥ ΙΕΡΕΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΜΑΛΑΚΑ?

  8. Αχχχ ποσο μας τσουζει ο Μεταξας που ειπε ΟΧΙ ενω εμεις οι μαρξιστες λεγαμε ΝΑΙ στο συμμαχο μας Ντουτσε…ασε που μας καταγ@μησε μεχρι και δευτερο Ριζοσπαστη εβγαλε ο ατιμος και μπλεξαμε τα μπουτια μας…να μη ξερουμε ποιος ηταν ο αληθινος Ριζοσπαστης και να πλακωνομαστε αναμεταξυ μας…τι ξεφτυλα…κι αυτος ο Μανιαδακης με το ρετσινολαδο του μας κατεκαψε τα κωλοβαρδουλα τι παλιοκατασταση τοτες…φτου κακα μη μας ξαναρθει κανας αλλος σαν τον Μεταξα με τι θα τον αντιμετωπισουμε; Με την Λεσβια της Εκαλης ή με τον Γυαλουμπα με τα Ρολεξ; Γαμωτο υπαρχει θεμα πρεπει να σκεφτω…

  9. Χα χα το μόνο που μου λέει η ανάρτησή σου στα άγρια μεσανυχτα κακομοίρη 1.25 -ξημερώνεσαι μπρος στον υπολογιστή απ' ό,τι δείχνει, καλά, μην σκας περί ορέξεως κολοκυθόπιτα-είναι ότι πρέπει να επισκεφτείς έναν ψυχίατρο ειδικό στα σεξουαλικά απωθημένα.

  10. ΄Οταν σου λέω εγώ να επισκεφτείς ψυχίατρο ειδικό στα σεξουαλικά απωθημένα… Εσύ κοντεύεις να τον παντρευτείς τον υπολογιστή σου 1.03.

  11. Μήπως εκτός από ψυχίατρο ειδικό στα σεξουαλικά απωθημένα να επισκεπτόσουν και καμιά ομάδα απεξάρτησης απ' τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή; Λέω μήπως… ΄Οχι τίποτα άλλο αλλά σε φαντάζομαι να αγκαλιάζεις την οθόνη και να της ζητάς να κάνετε έρωτα. Χα χα χα

  12. Α, άστο το παίρνω πίσω. Εσένα ούτε ψυχιατρος ούτε ειδική ομάδα απεξάρτησης σε σώζει ούτε ο Θεός ο ίδιος. Είσαι καμένος από χέρι. Γι' αυτό κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα. Αγκάλιασε την οθόνη…. Χα χαχα

Comments are closed.