Ο.Υ.Α. Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας , ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό  προς ΟΗΕ  και  Διεθνείς Οργανισμούς  έχουν  ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ ,  Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου .

Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από  χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή

τόπο εργασίας «Ελλάδα¨ και φυσικά από τους «Τσάμηδες» που  υπογράφουν από τους πρώτους, ως «δεδιωγμένοι» από τις «αλύτρωτες» εστίες τους
Μην ξεχνάμε ότι , το 52%  των αλλοδαπών ̟ που  διαµένουν στην Ελλάδα έχουν  Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη )

Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨  στα προς προσάρτηση «Αλβανικά εδάφη»  και συλλέγουν  χιλιάδες υπογραφές.

Ξυπνήστε !

Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού ,  θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεποίθηση.

Η Αλβανία ακολουθεί την ίδια τακτική με την Τουρκία στο Αιγαίο .Μια Τουρκία που πλέον ,  θα κληθεί την κατάλληλη ώρα και στρατιωτικά, ως Προστάτιδα Δύναμη της Μεγάλης Αλβανίας.

Την  χρόνια πολιτική αδράνεια –  ανεπάρκεια της  Ελλάδας να διευθετήσει  το Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα – δηλαδή την Ένωση της Β.Η. με την  μητέρα Ελλάδα – εκμεταλλεύονται τώρα οι Αλβανοί .

 Ήρθε η ώρα το θέμα να ανοίξει με δική μας πρωτοβουλία .

Έχετε το πολιτικό ανάστημα να το κάνετε ή να δράσουμε όπως στα Σκόπια ;

Το ζήτημα αυτό θα απασχολήσει  – μέσα Νοεμβρίου – το ¨Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας¨ κατά την 3η του συνεδρίαση.

Αναγνωρισμένοι διεθνολόγοι , εν αποστρατεία ανώτατοι αξιωματικοί , και προσωπικότητες ( που επιθυμούν την ανωνυμία τους ) συγκρότησαν – για όσους το αγνοούν –  το εν λόγω «Συμβούλιο» με την μορφή σωματείου με μόνο τους κίνητρο την ελληνική τους συνείδηση.

Οι φύλακες ξύπνησαν και μέχρι να το καταλάβετε , θα σας έχουν ¨αντικαταστήσει ¨

Καληνύχτα !!

Σημ. Το παρόν θα αποσταλεί στα Αλβανικά ΜΜΕ και sites

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

loading...