Οι Έλληνες πολιτικοί θέλησαν να σώσουν τις Τράπεζες και εξόντωσαν τον Ελληνικό λαό κάτι που δεν έγινε σε καμιά άλλη χώρα στην Ευρώπη.

Μόνο στην Ελλάδα έπεσαν έξω, γιατί οι Έλληνες πολιτικοί, δεν έκαναν αυτά που έπρεπε, δεν πήραν μέτρα εξ αρχής σωστά, έδιναν λανθασμένα νούμερα στους Ευρωπαίους και στο ΔΝΤ με αποτέλεσμα να
μην μπορούν να βγάλουν σωστά συμπεράσματα. Οι Έλληνες πολιτικοί ψήφιζαν μέτρα αλλά ποτέ δεν τα εφάρμοσαν. θέλησαν να σώσουν τις Τράπεζες και εξόντωσαν τον Ελληνικό λαό κάτι που δεν έγινε σε καμιά άλλη χώρα στην Ευρώπη. Όσο για τις μειώσεις μισθών που λέει ο Τόμσεν,έχει δίκιο, αυτά ζητάνε το ΔΝΤ από χώρες της Αφρικής της Λατινικής Αμερικής , από όλες τις υποανάπτυκτες χώρες, με καθεστώτα δικτατορικά και αριστερίστικα. Αυτά πήγε να εφαρμόσει και σε μας, και βρήκε μια αριστερή κυβέρνηση να πει ΝΑΙ. Είπε ναι γιατί ο Αλέςξης και η παρέα του θέλει ισότητα, θέλει να είναι όλοι το ίδιο τεμπέληδες εργατικοί, νοικοκυραίοι και λαμόγια. Να δίνει στον τεμπέλη στον κλέφτη επίδομα σίτισης αλληλεγγύης, να δίνει δωρεάν ρεύμα, νερό, εισιτήρια, κλπ, και να πληρώνουν τα κορόιδα. Και το πέτυχε μια χαρά. έκανε και το χατίρι των διεθνών τοκογλύφων σε παγκόσμια πρωτοτυπία αριστερής κυβέρνησης που στα λόγια είναι λάβρος εναντίον τους, κάτι που τουλάχιστον οι προηγούμενοι δεν τολμούσαν , γιατί αν το έκαναν σήμερα δεν θα υπήρχε Αθήνα , θα ήταν ένα απέραντο τρελοκομείο , θα την είχαν ισοπεδώσει, θα την έκαναν στάχτη.

αναγνωστης

loading...