Πριγκιπικός γάμος στη Σερβία με άρωμα Ελλάδας -Ποιοι Ελληνες εφοπλιστές είναι καλεσμένοι [εικόνα]

Ο πρίγκιπας Φίλιππος Καραγεώργεβιτς (γιος του πρίγκιπα Αλεξάνδρου της Σερβίας και της πριγκίπισσας Μαρία ντα Γκλόρια της Ορλεάνης) θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Ντανίκα Μαρίνκοβιτς στον καθεδρικό ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Στον γάμο θα παρευρεθούν σημαντικές προσωπικότητες και μέλη εφοπλιστικών και επιχειρηματικών οικογενειών, μαζί φυσικά με μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας.

Μάλιστα, η ελληνική παρουσία δεν θα λείπει από τον γάμο, καθώς, σύμφωνα με την Espresso, στη λίστα ξεχωρίζουν τα ονόματα των οικογενειών Βαρδινογιάννη, Λάτση, Λαιμού και Γουλανδρή, οι οποίες διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια σχέσεις με τον πατέρα του γαμπρού, πρίγκιπα Αλέξανδρο της Σερβίας, και τη δεύτερη σύζυγό του, την ελληνικής καταγωγής πριγκίπισσα Αικατερίνη.

Ο γάμος θα τελεστεί με λαμπρότητα και τιμές, καθώς θεωρείται ιστορικός για το πρώην βασίλειο της Σερβίας, αφού θα είναι ο πρώτος που θα πραγματοποιηθεί 95 χρόνια μετά τον γάμο του βασιλιά Αλέξανδρου του Μεγάλου με τη βασίλισσα Μαρία το 1922 και 16 χρόνια μετά τη διά νόμου επιστροφή της βασιλικής οικογένειας από την εξορία στο Λευκό Παλάτι.

Πηγή: Espresso

loading...

4 thoughts on “Πριγκιπικός γάμος στη Σερβία με άρωμα Ελλάδας -Ποιοι Ελληνες εφοπλιστές είναι καλεσμένοι [εικόνα]

  1. ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ? Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ?ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΑΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ. Ο ΟΘΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Ο ΚΟΚΟΣ ΚΛΠ?ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΟΣ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΛΑΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΗ ΚΛΠ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ? ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΗΘΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤ ΕΠΙΦΑΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ.ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΩΣΕΙ ΥΜΑΣ(ΚΑΙ ΗΜΑΣ)

  2. ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

  3. H XOYNTA ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΩΠΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ

  4. ΜΑΘΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΚΟΣ ΑΛΟΙΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΚΟΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΩΣ ??? ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ .

Comments are closed.