Ο τύπος έχει πάει το ψέμμα σε άλλο επίπεδο.

Πέφτει δούλεμα σε ΚΑΘΕ επίπεδο και το βλέπει αλήθεια και πάει να σε πείσει κιόλας, ενώ το βλέπεις ότι σε κοροϊδεύει. Πανηγυρίζει για τον προϋπολογισμό και επιμένει δε θα μπούνε νέα μέτρα και ήδη μετράμε τρύπες.
Λέει θα κλείσει η 2η αξιολόγηση, έπρεπε να κάνουμε 15 προαπαιτούμενα εντός Σεπτεμβρίου και έγιναν μόλις 2 και το 1 μάλιστα από την Τράπεζα της Ελλάδος. Πώς θα κλείσει η αξιολόγηση χωρίς να κάνουμε πάλι τίποτα και γελάει όλη την ώρα, πραγματικά να μας πει. Εκτός αν κλασσικά μας ξεκω…σουν ένα 6μηνο πάλι “δήθεν” διαπραγματεύσεων και οι καθυστερήσεις μας φορτώνουν μέτρα και μετά φταίνε πάλι οι “κακοί” Ευρωπαίοι. Success story θυμήθηκε ξαφνικά να πει, αυτός που από τον Ιούνιο είναι εξαφανισμένος, το Δεκαπενταύγουστο καιγόντουσαν τα πάντα και ήταν διακοπές, σκάνδαλα δεξιά κι αριστερά πάλι απών, ναυάγιο στο Σαρωνικό, ξανά απών, εγκληματικοί χειρισμοί Κουρουμπλή και δεν είπε λέξη, σκάνδαλο με το καζίνο του Καμμένου, αμίλητος κι εκεί, γίνεται χαμός στα νησιά με τους “πρόσφυγες”, ούτε λέξη. Πόσα να πιάσεις ακόμα και τι να πεις. Μόνο με το Σαββίδη χτες γελούσαν κι οι δυο παρέα χωρίς λόγο, πρωθυπουργός που εξαφανίζεται σε φλέγοντα ζητήματα της χώρας, πουλάει παραμύθι όσο κανένας άλλος και εμφανίζεται μόνο σε καμιά ΔΕΘ για να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και να δείξει ότι κάνει μπίζνες με στημένο επιχειρηματία που του ξεπούλησαν οτιδήποτε.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Ο τύπος έχει πάει το ψέμμα σε άλλο επίπεδο.

  1. Και όμως υπάρχουν σήμερα ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που χειροκροτούν αυτόν τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ και ΨΕΥΤΗ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Comments are closed.