Μήνυση κατά του Βασίλη Τσιάρτα από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών

Μήνυση κατά του Βασίλη Τσιάρτα αλλά και όλων όσοι την είχαν απειλήσει το τελευταίο διάστημα κατέθεσε η πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, Μαρίνα Γαλανού.

Αφορμή για τη μήνυση εναντίον του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή στάθηκαν οι αναρτήσεις του στο Facebook πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου σχετικά με τον επαναπροσδιορισμό της ταυτότητας φύλου, σύμφωνα με τις οποίες έγραφε μεταξύ άλλων «εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. ΥΓ Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Όπως τόνισε η Μαρίνα Γαλανού, το τελευταίο διάστημα πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου δεχόταν απειλές κατά της ζωή της: «Κατατέθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο αλλά και άλλες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα κατά του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και κατά όλων όσων είχαν απειλήσει την σωματική ακεραιότητα ή την ζωή μου και με είχαν καθυβρίσει με χυδαίο τρόπο. Όλοι αυτοί θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη όπως τους αξίζει. Και βέβαια, εάν πειραχτεί έστω και τρίχα από το μαλλί μου, όλοι αυτοί θα είναι υπεύθυνοι. Ευχαριστώ θερμά τον αγαπημένο φίλο και δικηγόρο Βασίλη Σωτηρόπουλο που συνέταξε αφιλοκερδώς την μήνυση».

loading...

5 thoughts on “Μήνυση κατά του Βασίλη Τσιάρτα από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών

  1. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ-ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΕΙ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ…………..
    ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΤΑ , ΑΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ. ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ.-

  2. Ούστ από εδώ παλιοπουστες παλιολουγκρες

  3. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΝ (ΣΤΟΝ) Μαρίνα Γαλανού ΚΑΙ ΣΤΟΝ (?) δικηγόρο Βασίλη Σωτηρόπουλο που συνέταξε αφιλοκερδώς την μήνυση ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΛΥΒΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ! ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΑΜΙΕΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΜΑΔΙΚΩΣ, ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ! ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ! ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΣ, Ε? Ο ΤΣΑΡΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΗΡΩΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ! ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ 90-95% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΗ???????

  4. Γρηγορηs Βαλλιανατοs:"Ειναι κριμα που ο Γ.Καρατζαφερηs δεν βρισκει χρονο να ενημερωνεται για θεματα σεξουαλικοτηταs απο τον Αντιπροεδρο τηs βουληs των Ελληνων και γιατρο βουλευτη του κομματοs του Βαιτση Αποστολατο που ποτε δεν αρνηθηκε πωs ειναι ομοφυλοφιλοs"
    santo-rinios.blogspot.com/2011/04/blog-post_8401.html
    17/10/2017:στο αρτ-Κ.Παπαζαφειριου ειναι ανωμαλοι!Σοφια Παραδειση ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ!
    >>>>@@@>@@@>@@@>@@@>@@@>@@@
    στου καρατζαφλουμπα το μαντρι
    π@υστηδεs και παλλουκαρια
    γινανε μαλλια κουβαρια
    χλατσα χλουτσα οι κ@λοι
    γκλιν γκλον και το μ@υνι
    και η βαιτσα εκπομπη που
    ειναι η κ@λοτρυπιδα τηs χωνι!
    τα κοριτσια του σανοπωλα που τα ρουφανε ολα…

  5. Συνεντευξη Γ.Κ.''Κουσουρια εχουμε ολοι μαs''
    O ευρωβουλευτηs και πρ.του ΛΑΟΣ τοποθετηθηκε"υπερ τηs συμβιωσηs"ανθρωπων του ιδιου φυλλου αιφνιδιαζονταs φιλουs και αντιπαλουs!!!!!
    Στιs προηγουμενεs εκλογεs ειχαμε και γκει υποψηφιο ασχετα αν δεν βγηκε να το πει επωνυμα!
    Ομοφυλοφιλουs εργαζομενουs εχουμε και στο καναλι μαs κανουν μαλιστα πολυ καλη δουλεια!!!
    http://www.10percent.gr/old/issues/200506/03.html

Comments are closed.