Και όμως το … φυσιολογικό φαίνεται!

Το ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια μη ομαλή κατάσταση αυτό είναι εύκολο να αποδειχθεί και αυτονόητο. Το ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν πρέπει να διώκονται και να λοιδορούνται επίσης και αυτό είναι αυτονόητο. Το να γίνει όμως
αυτό το πάθος, σημαία και πρότυπο αυτό είναι ξετσιπωσιά!.

Πως όμως αποδεικνύεται ότι οι ομοφυλόφιλες καταστάσεις δεν είναι ομαλές;  Αυτό αποδεικνύεται κατ’ αρχήν από την φυσιολογία, την βιολογία, την ψυχολογία και από την ίδια την κοινωνία.

Για την ψυχοσωματική ένωση δύο ανθρώπων έχουμε να πούμε τα εξής:

Α. Σωματική ένωση.
Πιο συγκεκριμένα η φυσιολογία μεταξύ των δυο φύλων δείχνει ότι:
Τα δύο φύλα είναι ανατομικά συμπληρωματικοί και όχι ακριβώς ίδια. Δηλαδή: Όλα τα σημεία του ανθρώπινου σώματος είναι ίδια στον άνδρα και στην γυναίκα Η μόνη ανατομική διαφορά που παρατηρείται είναι στο αναπαραγωγικό σύστημα.
Όλες οι λειτουργίες γίνονται αυτόματα από το ίδιο το σώμα (πχ πεπτική λειτουργία, αναπνοή, ακοή κλπ.), η σεξουαλική λειτουργία όμως εξαρτάται από τον ανθρώπινο έλεγχο. Ο κάθε άνθρωπος οφείλει και μπορεί να ελέγχει την σεξουαλική του λειτουργία δηλαδή να λειτουργεί κάτω από το αυτεξούσιο του.
Η σεξουαλική και η αναπαραγωγική λειτουργία δεν λειτουργεί στο ίδιο το σώμα αλλά κυρίως έχει νόημα όταν διενεργείται σε άλλο σώμα.

Β. Από πλευράς βιολογίας παρατηρούμε ότι:
Όλα τα ανθρώπινα κύτταρα είναι ίδια δηλ. έχουν διπλο-ειδές γονιδίωμα (και θεωρούνται ολοκληρωμένα). Τα γενετικά κύτταρα δεν είναι έτσι. Διακρίνονται σε ωάρια και σπερματοζωάρια τα οποία έχουν μονο-ειδές γονιδίωμα και θεωρούνται μη ολοκληρωμένα.
Η ένωση των μονο-ιδών ωαρίων γίνονται μόνο μεταξύ αντιθέτων (ωάριο + σπερματοζωάριο), ποτέ τα όμοια δεν ενώνονται και δεν γονιμοποιούνται.
Αυτή είναι η φυσιολογία και η βιολογία του ανθρωπίνου σώματος.

Γ. Από πλευράς ψυχολογίας έχουμε να παρατηρήσουμε ότι:
 «Όταν ένα υγιές βιολογικά αγόρι πιστεύει ότι είναι κορίτσι ή ένα υγιές βιολογικά κορίτσι πιστεύει ότι είναι αγόρι, υπάρχει ένα αντικειμενικό ψυχολογικό πρόβλημα, που βρίσκεται στο μυαλό και όχι το σώμα, και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο. Αυτά τα παιδιά υποφέρουν από δυσφορία φύλλου», λέει το Αμερικανικό Κολέγιο Παιδιάτρων στην ιστοσελίδα του.
Επίσης, παρατηρούμε ότι, το ποσοστό αυτοκτονιών των ομόφυλων ανθρώπων από τα στατιστικά στοιχεία φαίνεται ότι είναι τουλάχιστον 10-πλάσιο των ετερόφυλων ανθρώπων. Σε παρόμοια νούμερα βρίσκονται και τα αντίστοιχα ποσοστά κατάθλιψης.

Δ. Από πλευράς κοινωνίας έχουμε να παρατηρήσουμε ότι:
Ένα οποιοδήποτε κράτος πως περιμένει να προκόψει και να ευημερήσει από τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια ή από την παραδοσιακή ετερόφυλη οικογένεια; Την απάντηση ας μην την δώσουμε. Είναι προφανές ότι, χωρίς οικογένεια δεν υπάρχει πολιτεία οργανωμένη, δεν υπάρχει κοινωνικός βίος, υπάρχει απλά κτηνώδης βίος.

Στις μέρες μας …
Μπορεί ένα κράτος να ψηφίζει και εφαρμόζει ότι νόμους θέλει (όπως πχ πρόσφατα στη χώρα μας έγινε με την αλλαγή φύλλου από τα 15, κλπ.). Η φύση όμως δείχνει πάντα το ορθό  και το φυσιολογικό. Το φυσιολογικό φαίνεται!. Όλοι οι αντίθετοι νόμοι προς την φύση (σοδομισμός κλπ.) απλά δείχνουν την σήψη και την διαφθορά την οποία ζούμε στις μέρες μας. Και η Ιστορία δείχνει επίσης την κατάληξη τέτοιων κοινωνιών και τέτοιων θεωρήσεων.
Ας μην χάνουμε τη λογική μας από όλα όσα συμβαίνουν στις μέρες μας και από όλα όσα η προπαγάνδα υπαγορεύει. Το φυσιολογικό όχι μόνο φαίνεται αλλά και θα κυριαρχήσει.

Ερωτήματα:
Αν το φυσιολογικό είναι τόσο προφανές και αυταπόδεικτο τότε, τι λόγο έχει η Παγκοσμιοποίηση και θέλει να επιβάλει – και μάλιστα με τόση επιμονή – αυτό που δεν είναι φυσιολογικό; Γιατί η Δύση το θεωρεί ως προ-απαιτούμενο για την κοινωνία της με οποιοδήποτε κόμμα ή κράτος; Γιατί θεωρεί την ανωμαλία, ως ανυποχώρητη αξία ενώ ταυτόχρονα λοιδορεί και παραβλέπει τις φυσιολογικές οικογένειες; Τι είδους εργαλείο είναι αυτό, που είναι μάλιστα ενταγμένο και στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ; Γιατί η Δύση και συγκεκριμένα το G8 Forum απορρίπτει την υπερδύναμη Ρωσία με το αιτιολογικό ότι δεν αποδέχεται την ανωμαλία; Δηλαδή αν την αποδεχόταν τότε τι θα εξασφάλιζε η Δύση από αυτό;
Μην μας πουν ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό μας!

Αλ. Λεώνη

loading...

1 thought on “Και όμως το … φυσιολογικό φαίνεται!

  1. Μα είναι σαφές.
    Η Παγκοσμιοποίηση χρησιμοποιόντας την ομοφυλοφιλία
    διαλύει την οικογένεια, την κοινωνία και στην συνέχεια τα κράτη!
    Αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός της!

Comments are closed.