ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΔΑΝΕΙΑ … Ενημέρωση των Ελλήνων

Η Τράπεζα σου δάνεισε π.χ. 30.000 ευρώ από χρήμα που πήρε από το Κράτος, και από τις καταθέσεις των Ελλήνων.
Και τα τοκίζει σε εσένα τον πελάτη-δανειολήπτη-καταθέτη.
Έχεις επιστρέψει σε…

δόσεις παραπάνω από όσα πήρες, αλλά περιέργως εξακολουθείς να χρωστάς άλλα τόσα.
Μετά η Τράπεζα πουλάει το χρέος σου σε ξένες Τράπεζες ή ξένα FUNDS- (Αμοιβαία Κεφάλαια), στο 20% της αξίας του δανείου σου, και τώρα σε κυνηγούν τα ξένα FUNDS να σου τα ξαναπάρουν ή να σου πάρουν το σπίτι, για το οποίο έχεις πληρώσει αμέτρητες δόσεις του δανείου.
Αυτή η επιχείρηση λέγεται Ληστεία και τοκογλυφία των Τραπεζών.
Τις Τράπεζες , και τα FUNDS, γιατί δεν τους πιάνει η δικαιοσύνη για Ληστεία;;;
Εν όψει αυτής της ληστείας, μπορούμε να αντιδράσουμε, στέλνοντας στο διάβολο όλους τους ΛΗΣΤΕΣ. (Ημεδαπούς & Αλλοδαπούς).
Γιαυτό οι ξένοι μας ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ για να μας ληστέψουν μέσω των Τραπεζών.
Οι Τράπεζες όλες και τα FUNDS, ανήκουν στην ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Το «κούρεμα» των στεγαστικών, καταναλωτικών, και επιχειρηματικών δανείων παραμένει όνειρο απατηλό.
Δεν το επιτρέπουν οι δανειστές Κοσμοκράτορες!!!
«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» έλεγε ο Πρωθυπουργός προεκλογικά!!! Τώρα έγινε υπηρέτης των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης.
Την Ελλάδα κυβερνούν οι Σιωνιστές δανειστές Κοσμοκράτορες, με βοηθούς τους λεγομένους «ΘΕΣΜΟΥΣ»
Επενδύσεις
————————–
Κανένας επενδυτής δεν πρόκειται να φανεί όσο θα υπάρχει βαριά φορολογία, αν και οι επενδυτές έρχονται με ειδικές συμβάσεις και συμφωνίες.
Εκείνο που τους εμποδίζει είναι η γραφειοκρατία.
Το μέγιστον της υποκρισίας είναι οι δηλώσεις των μνημονιακών Σιωνιστών πολιτικών ότι δεν συμφωνούν με την πολιτική των Μνημονίων, δεν την θέλουν, αλλά την εφαρμόζουν «για να σωθεί η Πατρίδα».
Οι πολιτικοί μας είναι υπηρέτες, δούλοι, της Σιωνιστικής ΕΛΙΤ που κυβερνά τον πλανήτη.
Έλληνες, αντισταθείτε στα σχέδια του εχθρού.
Ο εχθρός είναι η Παγκόσμιος Σιωνιστική Κυβέρνηση, η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. & η Σιων. Παγκοσμιοποίηση.
Πηγή: Το Διαδίκτυο
Επιμέλεια Κυκλοφορίας & Ενημέρωσης του Ελληνικού Λαού.
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

loading...

5 thoughts on “ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΔΑΝΕΙΑ … Ενημέρωση των Ελλήνων

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….

    1=ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗ,ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ,ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟ….

    2=ΕΝΑ ΑΜΥΘΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ,ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

    3=ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ…

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ…….

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=16VtEMdTcJI

  2. • ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ:

    ''Τσιμουδιά'' ο Κάρολος Παπούλιας σε ερώτηση που δέχτηκε από πολίτη στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης! (Βίντεο)

    ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Όχι απλά δεν απάντησε αλλά κοιτούσε πως να σηκωθεί να φύγει ο Κάρολος Παπούλιας νωρίτερα στην εκδήλωση για τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, του έγινε ερώτηση από τον κ.Στούμπο τον εκπρόσωπο του Αρτέμη Σώρρα στην Καστοριά ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ,ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ 115 ΤΡΙΣ…!!!

    Καθαρματα για μερικα εκατομμυρια δις περασατε σε μνημονια τηνχωρα μας για να διαλυσετε το Εθνος μας)

    Δείτε το παρακάτω βίντεο:

    http://www.svouranews.gr/2016/07/blog-post_70.html

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ….

    https://4.bp.blogspot.com/-HXkKYOWMEGA/VtIVRtB7ARI/AAAAAAAABiY/F3jDwF7bi9w/s640/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%2595%25CE%259C%25CE%2591%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2594%25CE%259F%25CE%25A3.jpg

    ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ…!!!

    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

  3. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  4. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΠΙΘΗΚΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΚΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΕ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ

Comments are closed.