Γράφει ο Υποναύαρχος Φενέκος Στέλιος

Ο πρόεδρος της επιτροπής για τις εκλογές στη κεντροαριστερά δήλωσε ανερυθρίαστα τα παρακάτω,
για να είναι συμβαλλόμενοι με τις 2 εργολάβους / εταιρίες η ΔΗΣΥ και το ΠΟΤΑΜΙ, χωρίς να αντιλαμβάνεται το τι λέει και τι παράδειγμα δίνει:
«Αντιλαμβάνεσθε ότι αυτό μας διευκολύνει τα μέγιστα, αφού διαθέτουν ΑΦΜ και είναι εξ ορισμού πιο φερέγγυα, ως δικαιούχοι κρατικής επιδότησης, από την ΑΜΚΕ, που σύμφωνα με τον αρχικό μας σχεδιασμό είχαμε αποφασίσει να συστήσουμε (με τους λογιστές που θα υποδείκνυαν οι υποψήφιοι)».

Δηλαδή ήθελε να στήσει ΑΜΚΕ όχι σύμφωνα με τους σκοπούς για τους οποίους συστήνεται από τον νόμο μία ΑΜΚΕ, αλλά για να έχει τις ευνοϊκές προβλέψεις των ΑΜΚΕ με πιθανότητα παραβίασης ταυτόχρονα ένα σωρό διατάξεων για την σύννομη λειτουργία της.
Και τελικά καταλήγει να τεκμηριώνει την επιλογή να είναι συμβαλλόμενοι η ΔΗΣΥ και το Ποτάμι, γιατί είναι πιο φερέγγυα λόγω του ότι είναι δικαιούχοι κρατικής επιδότησης (ποίας αλήθεια; Όσης υπολείπεται μέχρι τις εκλογές ή όσης προσδοκούν από τις επόμενες; ).
Δηλαδή η επιδότηση που δίνεται από εμάς στα κοινοβουλευτικά κόμματα για να μας εκπροσωπήσουν καλύτερα, μπαίνει εγγύηση για να καλυφθούν τα έξοδα του υπό σύσταση φορέα ο οποίος μάλιστα δεν θα είναι ούτε ΔΗΣΥ και ούτε ΠΟΤΑΜΙ. Και εάν δεν μαζευτούν τα χρήματα από τους ψηφοφόρους, θα πληρώσουμε εμείς (που εγγυόμαστε μέσω της επιχορήγησης) τα έξοδα ενός υπό σύσταση φορέα.
Αυτά τα λέει διακεκριμένος Συνταγματολόγος, καθηγητής, με μεγάλο κύρος στην κοινωνία μας, η “creme de la creme” της κοινωνίας μας, η ΕΛΙΤ!
(Αλήθεια, έχει κανείς αμφιβολία πλέον ότι τα 190 εκατομμύρια που χρωστάει το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να αποπληρωθούν και ότι θα τα φορτωθούμε εμείς στο δημόσιο χρέος;)

loading...