Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!!!

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ UBER ALLES…

ΒΙΝΤΕΟ

Για το μόλις 5% της έκτασης που βρέθηκε να έχει αρχαία ευρύματα έγινε τέτοιος πόλεμος στα ΜΜΕ του Μαύρου Μετώπου

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έχει κάνει επαγγελματική καρρίερα πουλώντας, κυριολεκτικά, αρχαιολατρία, Ελληνική Αγωγή (κλάμα) και το προφίλ του Ιστορικού αν και χρειάστηκε πάνω από μια δεκαετία να πάρει το πτυχίο του, που δεν το λες και πυρηνική φυσική.

Αυτά λοιπόν που πουλάει στους πελάτες, δεν σημαίνει ότι έχουν σημασία γι αυτόν περισσότερη από το αν πουλούσε χαρτί υγείας ή κινητά τηλέφωνα, αρκεί να υπάρχει η ανάλογη ζήτηση.

Ετσι, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο χρησιμοποιεί κάθε απίθανο επιχείρημα ώστε να δικαιολογήσει το μπάζωμα των Αρχαίων ευρημάτων που ανακάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη στο Ελληνικό.

Ζητάει να αποπεμφθεί η έντιμη αρχαιολόγος που κάνει την δουλειά της, λέει το ανιστόρητο ότι ο Παρθενών χτίστηκε πάνω σε αρχαία, ενώ χτίστηκε πάνω στα ερείπια που άφησε ο Μαρδόνιος (η Πόλις χρειαζόταν Ναό), και τέλος το απίστευτο επιχείρημα ότι η Ελλάδα έχει παντού αρχαία «ας μπαζώσουμε και μερικά» χωρίς να γνωρίζει καν τι υπάρχει κάτω από το έδαφος.

Σχόλιο Οίμου Αθήνας: Λέει “να σοβαρευτούμε” αλλά υπάρχει πιο γελοίο επιχείρημα από αυτό που λέει για τον Παρθενώνα; Ακόμη και ο ίδιος παραδέχεται πως τον 5ο π.Χ.αιώνα ήταν κατεστραμμένη η Ακρόπολη από τους Πέρσες, τι ισχυρίζεται λοιπόν, ότι οι “επενδυτές” θα φτιάξουν στο Ελληνικό έναν νέο Παρθενώνα;

Ας δούμε λοιπόν τι θέλει να μπαζώσει η Ελληνική Αγωγή του κ.Αδωνη Γεωργιάδη

Η αρχαιολογική σκαπάνη της κατασκευής της γραμμής 2 του μετρό, αποκάλυψε την Αρχαία Αστική Οδό που εκτεινόταν κατά μήκος της παραλιακής οδού στους δήμους Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου, Ελληνικού και Γλυφάδας και οδηγούσε στο ναό του Απόλλωνα στο Σούνιο!

Συγκεκριμένα, στον χώρο που κατασκευάστηκε το αμαξοστάσιο του τραμ αλλά και στον επίμαχο λόφο Χασάνι που θέλει να μπαζώσει ανασκαφές έφεραν στο φως οργανωμένο νεκροταφείο του αρχαίου Δήμου Ευωνύμου, το οποίο περιλαμβάνει ταφικό περίβολο κλασικής εποχής και μεγάλο αριθμό τάφων διαφόρων τύπων και μάλιστα ανασκάφηκαν 130 τάφοι(!) με τo νεκροταφείο να χρονολογείται από τον 8ο έως τον 4ο αι. π.Χ. όπως διαβάζουμε στο βιβλίο «Η αρχαία Αστική Οδός και το Μετρό κάτω από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης» (εκδ. Καπόν) της αρχαιολόγου Κωνσταντίνας Καζά-Παπαγεωργίου

Συζητάμε δηλαδή για το αν καταχώσουμε μερικά από τα σημαντικότερα ευρήματα των τελευταίων δεκαετιών στην Αττική για μια πισίνα παραπάνω!

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

2 thoughts on “Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!!!

  1. Ευριπίδης Μπίλλης
    ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ και ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ στη θεωρία όχι ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ κατοχικός, τέως δεξί χέρι του Ράιχενμπαχ.

  2. Γειά σου ρε μπουμπουκο κολωτουμπα όπου φτύνεις γλύφεις

Comments are closed.