Αποστολή εξετελέσθη

Η αποστολή της σημερινής κυβέρνησης της Ελλάδας έχει πια ολοκληρωθεί. Η χώρα έχει εγκλωβιστεί στα μνημόνια, στα χρέη (δημόσια και ιδιωτικά) και στο ευρώ – ενώ δεν έχει δικό της τραπεζικό τομέα, μετατράπηκε σε
επίσημη αποικία χρέους και είναι υποθηκευμένη για τα επόμενα 99 χρόνια.
Οι  μισθοί στον ιδιωτικό τομέα συνεχίζουν την καθοδική τους πορεία, οι συντάξεις επίσης, οι τιμές της ακίνητης περιουσίας έχουν καταρρεύσει αφού ακολουθούν τους μισθούς, οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί σε εξευτελιστικές τιμές έχουν δρομολογηθεί, οι αποζημιώσεις των απολυθέντων έχουν μηδενιστεί και οι ομαδικές απολύσεις είναι πλέον εφικτές/φθηνές διευκολύνοντας το κλείσιμο, καθώς επίσης την αποχώρηση των ξένων επιχειρήσεων – ενώ τα εργατικά συνδικάτα έχουν εξουδετερωθεί, το 60% των νέων θέσεων εργασίας αφορά την ευέλικτη απασχόληση χωρίς καμία προστασία, η εσωτερική ζήτηση συνεχίζει να υποχωρεί και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις γίνονται όλο και λιγότερες.
Εύλογα βέβαια, αφού το ξεκίνημα μίας καινούργιας κερδοφόρου επιχείρησης ή ενός ελεύθερου επαγγελματία με τη φορολογία που υπάρχει, είναι εκτός τόπου και χρόνου – υπενθυμίζοντας πως ο φόρος εισοδήματος είναι 29%, η προκαταβολή φόρου 29% (100%), η φόρος επί των μερισμάτων 15% και η ασφαλιστική εισφορά του διαχειριστή γύρω στο 27%, με επί πλέον ενδεχόμενο επίδομα αλληλεγγύης. Επομένως οι επιβαρύνσεις υπερβαίνουν το 100% το πρώτο έτος, μειούμενες στο 71% το δεύτερο, συν το πιθανό επίδομα αλληλεγγύης – γεγονός που σημαίνει ότι, είναι παράλογο να επιχειρεί κανείς για να εργάζεται και να πληρώνει, αντί να κερδίζει, αναλαμβάνοντας επί πλέον ρίσκα.
Γενικότερα λοιπόν οι φόροι κορυφώθηκαν, υπερχρεώνοντας και αποδεκατίζοντας τη μεσαία τάξη, ένα μέρος της οποίας υποχρεώθηκε στην παρανομία για να επιβιώσει – με αποτέλεσμα να διογκωθεί η παραοικονομία, πλησιάζοντας το 25%-30% του ΑΕΠ από περίπου 10%-15% προηγουμένως. Μόνο οι αποκρατικοποιήσεις δεν προωθήθηκαν, αν και σε μεγάλο βαθμό επειδή οι «επενδυτές» περιμένουν μία ακόμη μεγαλύτερη πτώση των τιμών, αφού προηγουμένως απαξιωθούν οι δημόσιες εταιρείες – όπως στο παράδειγμα της ΔΕΗ, η οποία πνέει τα λοίσθια. Σε κάποιο βαθμό δεν προωθήθηκε επίσης η απελευθέρωση των αγορών και επαγγελμάτων, επειδή η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να συγκρουσθεί με τους πάντες – όπως με τις συντεχνίες.
Ως εκ τούτου, για τον περιορισμό της παραοικονομίας, για τη μείωση των μισθών του δημοσίου που παρέμειναν 40% υψηλότεροι από των ιδιωτικό τομέα επειδή αποτελούν την εκλογική πελατεία της κυβέρνησης, για την προώθηση των αποκρατικοποιήσεων, καθώς επίσης για την απελευθέρωση των αγορών και επαγγελμάτων, απαιτείται μία καινούργια κυβερνητική ομάδα – η οποία να είναι σε θέση να φέρει εις πέρας τη συγκεκριμένη, καινούργια αποστολή.
Ολόκληρος ο πλανήτης πάντως έχει κυριολεκτικά εντυπωσιαστεί από τη μνημειώδη έλλειψη διαμαρτυρίας και αντίδρασης εκ μέρους των Ελλήνων – παρά το ότι βιώνουν μία μοναδική στην ιστορία καταστροφή εν καιρώ ειρήνης, ενώ οι προοπτικές για το μέλλον τους είναι ανύπαρκτες.
Στα πλαίσια αυτά, το να γράφει κανείς για την Ελλάδα εάν δεν είναι μαζοχιστής, είναι εντελώς ανόητο – ενώ υπό τις σημερινές προϋποθέσεις, κατά τη δική μας άποψη, δεν υπάρχουν βιώσιμες, υποφερτού κοινωνικού κόστους λύσεις (ανάλυση).

loading...

15 thoughts on “Αποστολή εξετελέσθη

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ..!!

    Πέμπτη 26 Οκτωβρίου​ 2017, 23.55 – 0:200,
    στο "KONTRA CHANNEL", στην εκπομπή "KONTRA 24", ο ​Πρόεδρος ​του Ε.ΠΑ.Μ., Δημήτρης Καζάκης, είναι καλεσμένος του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου.
    e-mail εκπομπής: [email protected]
    τηλ. εκπομπής : 210- 3489008
    KONTRA CHANNEL ​
    Σε επίγεια μετάδοση στην Αττική, μέσω Nova και OTE TV, και μέσω διαδικτύου στο http://live24.gr/webtv/kontrachannel/.

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ….

    ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ
    ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ( http://alfeiospotamos.gr/?p=22804 ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ..!!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΙΕΣ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

    ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…

    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΤΟΤΕ..

    Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
    Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.

    Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

    Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

    ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΗ..

    ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…

    Τ Ι Π Ο Τ Α..!!!!
    ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΗΡΑ,ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ.!!!

  3. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….

    1=ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗ,ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ,ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟ….

    2=ΕΝΑ ΑΜΥΘΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ,ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

    3=ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ…

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ…….

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…!!!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=16VtEMdTcJI

  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ Ξ/Ρ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΕΠΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΙ Η ΝΑΝΣΥ.
    ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ'ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ.
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΣΑ.
    ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.

  5. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ Ξ/Ρ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΒΟΛΙΔΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΕ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ,ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ,Ο ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ…

    ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΣΩ,ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΦΕΡΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ….

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ…

    ΠΡΟΣΟΧΗ "ΜΙΑ ΜΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ…

  6. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ?ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΝΤ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ?

  7. ΟΣΟ ΕΑΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΦΒ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΗΔΕΣ!!!!
    ΛΕΠΙΔΙΕΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ

  8. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ??

    ((((ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ?ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΝΤ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ?)))

  9. ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ?ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΑΝ Η RED PANTHER LIMITED EΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

  10. σου εδωσε η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης καφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν?????????

  11. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  12. ΕΣΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑ ΟΤΙ Η ΡΕΝΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ?ΓΥΦΤΟΕΦΙΑΛΤΗ?

  13. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

  14. ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΗ ΚΑΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ Η ΟΧΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ RED PANTHER LIMITED ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ?

  15. Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΚΑΙΙ ΓΩ ΛΕΩ ΣΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

Comments are closed.