Η Ελλάδα μετατρέπεται στο μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό έκτρωμα της Ευρώπης

Ενώ πασχίζουμε να βγούμε από τον ¨οικονομικό βούρκο και να διατηρήσουμε την κοινωνική μας αξιοπρέπεια και ηρεμία , ¨οι αδιάκοπες μεταναστευτικές ροές σε μια χώρα «σταυροδρόμι », η αδυναμία ενσωμάτωσης του ισλαμικού στοιχείου σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων , τα ¨σπασμένα σύνορα ¨ , η φυγή της νεολαίας , οι εκτρώσεις , το γεγονός ότι έχουν ¨ενσωματωθεί ¨ τουλάχιστον 3.000.000 αλλοδαποί –αλλογενείς την τελευταία 30ακονταετία στην χώρα μας ( από Αλβανοί έως Κογκολέζοι ) , προκαλούν την μεγαλύτερη δημογραφική αλλοίωση που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα .

Η Εκκλησία – η μόνη δύναμη που μπορεί να αναχαιτίσει την Ισλαμοποίηση , αντιμετωπίζοντάς την στο μεταφυσικό πεδίο – βάλλεται από παντού , το εμπόριο ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων για ψηφοθηρικούς λόγους κυρίως , παρέχει «πρόσφορο έδαφος » για διείσδυση στην ελληνική πραγματικότητα , αλλόκοτων – ξένων αντιλήψεων και συμπεριφορών στο όνομα μιας ¨αδύνατης ¨ Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης , όλα αυτά , αποδυναμώνουν τις αρχές τις άξιες και τα ιδανικά που καθορίζουν και διατηρούν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Οι γεωπολιτικές απειλές και ¨εκκρεμότητες ¨ ( Αλβανικός Μεγαλοϊδεατισμός , Σκοπιανό , Μουσουλμανικό Τόξο στα Βαλκάνια , οικονομική διαρροή προς Σκόπια – Βουλγαρία – Μολδαβία , Θράκη , Αιγαίο κ.α ) , η ενίσχυση της συνεργασία μας με τις ΗΠΑ σε μια φάση που η Αμερική ¨Υποχωρεί ¨ από την Περιοχή , η αποδοχή της πλάνης ότι η Τουρκία ¨αναγκάζεσαι ¨ να γύρει στην αγκαλιά της Ευρώπης , η αδράνεια της ΕΕ στα ζωτικά εθνικά μας θέματα ( θυμάστε την αδράνεια των συμμάχων κατά την Τούρκικη εισβολή στην Κύπρο ) , και ο αγώνας δρόμου να αντισταθμίσουμε την στρατιωτική υπεροχή της Τουρκίας , μας καθιστούν από Κράτος , σε χώρο όπου , ο καθένας ικανοποιεί το συμφέρον του με μεγάλη ευκολία εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες μας

Τα ανωτέρω είναι μόνο μια μικρή περιγραφή που σχηματοποιεί την κοινή συνισταμένη των εξελίξεων που μεταμορφώνουν την Ελλάδα σε ένα πολυπολιτισμικό έκτρωμα .

Ενώ η Ελλάδα χάνεται, ενώ η Ελλάδα παραμορφώνεται ,βιώνουμε – ως κοινωνία – έναν πολιτικό στρουθοκαμηλισμό , μια ουτοπία προσδοκιών και μια ψυχική αγωγή για να προσορμιζόμαστε ολοένα και σε χαμηλότερα επίπεδα διαβίωσης .

Αντιδράστε κύριοι !! Φτιάξτε το νέο κοινωνικό συμβόλαιο που απαιτεί η εποχή, αφήστε την πολιτική μικροπρέπεια , φτιάξτε ¨εθνικές ομάδες ¨ , χαράξτε κόκκινες γραμμές , προστατέψετε όσια και ιερά …. νιώστε περήφανοι έλληνες , πείτε ΟΧΙ σε ότι μας αλλάζει , σε ότι μας υποβιβάζει και σε ότι μας περιθωριοποιεί .

Τούτες τις ημέρες δείξετε ότι είστε περήφανοι για την ιστορία μας , για την πίστη μας , για το πνεύμα μας , για όλους αυτούς που χάριν σ αυτούς , υπάρχουμε σήμερα.

Όλο μαζί ,αναδείξετε την μεγαλύτερη πολιτισμική υπερδύναμη του πλανήτη …την ΕΛΛΑΔΑ

Χρόνια πολλά !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

loading...