Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο κ. Τσίπρας πέρασε κάτω από τον πήχη στις Η.Π.Α.»

«Παρόλο που έχουμε αυτήν την Κυβέρνηση, η χώρα μας είναι ένας παράγοντας σταθερότητας στην ευρύτερη ταραγμένη περιοχή. Η  επίσκεψη αυτή του κ. Τσίπρα έγινε σε μια χρονική συγκυρία, όπου
οι σχέσεις των Η.Π.Α. με την Τουρκία είναι κάκιστες. Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μια ημέρα πριν τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Τράμπ, έκανε μια δήλωση, όπου στην ουσία, ήρθαμε και σταθήκαμε αρωγοί και κοντά σε μια προσπάθεια ούτως ώστε ο κ. Τσίπρας, σε αυτό το ευνοϊκό περιβάλλον, να πετύχει ότι καλύτερο μπορούσε. Όμως, ο κ. Τσίπρας, πέρασε σε αυτό το ταξίδι, για μια ακόμη φορά, κάτω από τον πήχη».

Αυτό τόνισε ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δτημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και στην εκπομπή «Ακραίως». Και πρόσθεσε: «Δεν είδαμε τον κ. Τσίπρα να αναφέρεται και να ακούμε τις θέσεις μας, για τα εθνικά θέματα. Υπήρξε συζήτηση για το Κυπριακό; Υπήρξε συζήτηση για τα ελληνοτουρκικά; Υπήρξε συζήτηση για το θέμα των Σκοπίων; Τίποτα, σιωπή. Ακούσαμε γενικά για επενδύσεις, όμως για ποιες επενδύσεις μπορούμε να μιλάμε  όταν ο πρωθυπουργός  δεν συνοδεύεται, σε αυτό το τόσο σημαντικό ταξίδι, από ούτε έναν επιχειρηματία; Επίσης, δεν ακούσαμε τίποτα για τα ζητήματα της ομογένειάς μας».

Σε ό,τι αφορά την αναβάθμιση των F - 16 ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε: «Εμείς είμαστε πάντα υπέρ της ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων. Πιστεύουμε στις Ένοπλες Δυνάμεις, είμαστε κοντά στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη τους. Βάζουμε, όμως, ένα θέμα διαδικασίας και πιστεύουμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθει η Κυβέρνηση στη βουλή να μας εξηγήσει για το θέμα της αναβάθμισης των πολεμικών μας αεροσκαφών. Από το 2006 – 2007 που ξεκίνησε η κρίση, στην ουσία τα μόνα εξοπλιστικά προγράμματα τα οποία έχουν γίνει είναι από την Κυβέρνηση που τα κατήγγειλε. Θέλω να θυμίσω ότι από τα 2,4 δις δολάρια που θα κοστίσουν τα F - 16 έχουμε και τα 500.000.000 δολάρια τα οποία έχουν δοθεί για τον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών αεροναυτικής συνεργασίας. Και πρέπει να σας πω ότι από αυτό το ποσό, ήδη έχει δοθεί, το 61%, δηλαδή 305.000.000 δολάρια  χωρίς όμως να έχουμε παραλάβει, ούτε μια βίδα. Δηλαδή 3 δις δολάρια, μέσα σε 2,5 χρόνια, έχει κάνει παραγγελίες ή πρόκειται να κάνει, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Για την εναλλακτική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο από την κρίση, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε: «Από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τον Σεπτέμβριο του 2016,  έχουμε καταθέσει την συμφωνία αλήθειας και τον οδικό χάρτη της χώρας εξόδου από την κρίση. Αυτός περιλαμβάνει την μείωση των φόρων, την μείωση των δαπανών, και ταυτόχρονα τη δημιουργία ενός λειτουργικότερου και αποτελεσματικότερου δημόσιου τομέα που θα βοηθήσει, να έρθουν και οι επενδύσεις. Έχουμε πει ότι θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ κατά 30% μέσα σε μια διετία, θα μειώσουμε τον φόρο των επιχειρήσεων από το 29% στο 20%, τα μερίσματα από το 15% στο 5%, καθώς και η υπαγωγή στο καθεστώς Φ.Π.Α. θα πάει από τις 10.000 ευρώ που είναι σήμερα, στις 25.000 ευρώ. Εμείς, παράλληλα με αυτό, πιστεύουμε πάρα πολύ στις επενδύσεις και στις  διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, που χρειάζεται η χώρα. Για τις επενδύσεις θέλουμε τη μείωση της φορολογίας, ταυτόχρονα με ένα σταθερό φορολογικό σύστημα, πενταετία εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη Δ.Ε.Θ., την απλοποίηση των διαδικασιών, τη ρευστότητα του τραπεζικού συστήματος, καθώς επίσης και τον εκσυγχρονισμό, της δημόσιας διοίκησης».

«Με το νόμο 4472, της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης, «μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις και επιβάλλονται νέοι φόροι. Στον προϋπολογισμό του 2018 έρχονται  1,9 δις φόροι, στους ήδη επιβληθέντες 27 φόρους. Το 2019 και το 2020, με την νέα μείωση των συντάξεων και τη μείωση του αφορολόγητου, έχουμε άλλους 5,1 δις φόρους. Δηλαδή, το 2018, το 2019 και το 2020, θα επιβληθούν 7 δις φόροι. Την ίδια στιγμή με τα στοιχεία της Eurostat 3.800.000 συμπολίτες μας κινδυνεύουν πολύ σύντομα να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Αύτη είναι η απάντηση στις χθεσινές δηλώσεις της κυρίας Κουντουρά».
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

 1. Για πες μας ρε λαζαριδούλη, αν όλα τα μπάζα από νδ, κλεφτοπασοκ και συριζα τα βάλουμε το ένα πάνω στο άλλο, θα φτάσουν τον πήχη αλήθεια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΦΑΙΝΕΣΕ ΑΠΟ ΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ.

   Διαγραφή
  2. Ξαναδιάβασε το σχόλιο αρχιβλάκα 5:56 ! Στους σαρσέμηδες και τα μπάζα είναι οι νεοδημοκράτες, οι κλεφτοπασόκοι και οι συριζαίοι. Μάλλον μέσα σε τούτους να είσαι και΄συ !

   Διαγραφή
  3. ΡΕ ΒΑΡΕΜΕΝΕ 5,56 ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ?ΓΙΑ ΚΟΥΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ?ΟΙ ΥΓΥΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ,ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Η ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ?ΑΘΛΙΕ ΨΩΦΟΔΕΞΙΕ,ΚΟΜΑΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.ΓΙΑΤΙ Η ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ?ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ.Η ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΛΕΙΘΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΟΝ ΚΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΡΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.ΟΥΣΤ ΛΟΙΠΟΝ ΝΔ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΝΑΘΑΜΕ,ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΞΙΟ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΑ...........

   Διαγραφή
 2. Μακάριε συμφωνούμε σε όλα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΛΑ ΕΣΥ 5,54 ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ,ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ...

   Διαγραφή
 3. O MAKARIOS, DEN INE O MAKARIOS!!! UTE O LAZARIDIS!!! PLASTO ONOMMATEPONIMO APO TIN ILLUMINATI TON INOMENON EVREOMASONIKON POLITION AMERIKIS!!!!!!!!!!!!!!! AFTOS INE O MULOS DIHOS ONOMA, PU PARISTANI TON ELLINA OPOS k O Ben Salom. GIDOPROVATAAAAA XIPNISTE REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EVREOSKOLIKES TIS ILLUMINATI REEEEEEEEEEEEEEEE STO MANDRI XIPNISTEEEEEEEEEEE REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΑΚΑΡΙΕ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΓΚΕΥ ΚΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙΙ Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ........................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΥΤΤΑ ΦΑΤΣΑ ΡΕ! ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΤΣΙΣΤΙΔΟΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟ-ΠΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ''ΑΝΕΜΙΣΤΗΚΕ'' ΕΠΙ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΑΔΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ραγκουσηs:Ψηφιζειs Μητσοτακη;Παιρνειs Δωρο την ΦΩΦΗ!!!Αν οχι τοτε Δωρο τον ΚΑΜΜΕΝΟ!
  kentrodexios.wordpress.com/2017/10/17/
  Ουτε εκπροσωποs αλληs εταιρειαs να ηταν δεν θα εκανε τετοιεs δηλωσειs.....
  fonaklas.blogspot.gr/2017/10/blog-post_994.html
  Ο Αδωνιs Γεωργιαδηs μετα απο ενα πραγματικα επιτυχημενο σπατουλαριστο γλειψιμο σε Σοιμπλε και Μερκελ υπο το αγρυπνο βλεμμα γνωστου εμπορου οπλων(τυχαιο;)
  kentrodexios.wordpress.com/2017/09/07/
  Νεα"καρφια"Μπακογιαννη στο θειο του Κυριακο και αιχμεs για Αδωνι Γεωργιαδη!
  fonaklas.blogspot.gr/2017/10/blog-post_704.html
  Κουιζ:το γουρλοματικο ανακοντα ο υιοs τηs αδερφηs του και εγγονοs του πατροs τουs χρυσο παιδι.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ρίγη συγκίνησης διατρέχει τα σώματά μας, χαρά και ευφορία πλημμυρίζουν τις καρδιές μας με αυτά που διαβάζουμε, αδέρφια, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

  Αυτός ο «τιτάνας» της ελληνικής πολιτικής, ταξίδεψε, μαθαίνουμε, στις Βρυξέλλες, όπου – κρατηθείτε! – βραβεύεται από το 19ο Συνέδριο της International Leadership Association (ILA), με το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς για το έργο του ως πρωθυπουργού της Ελλάδας την περίοδο 2009 – 2011…

  Ν.Βραχος

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]