Ρήγας: Όλα δείχνουν πως βγαίνουμε από την επιτροπεία

«Μας κουνάνε το δάχτυλο σαν να μην αντιλαμβάνονται τι έχουν κάνει τα προηγούμενα χρόνια»
Ο Παναγιώτης Ρήγας εκτίμησε ότι η τρίτη αξιολόγηση θα κλείσει το συντομότερο δυνατό.
Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ πρόσθεσε πως το κλίμα που υπάρχει δεν δικαιολογεί να επανέλθουν στο προσκήνιο ζητήματα που έχουν επιλυθεί την προηγούμενη περίοδο.

«Όλα τα οικονομικά μεγέθη δείχνουν πως η ελληνική οικονομία προχωράει με θετικό τρόπο και το 2018 βγαίνουμε από την επιτροπεία» υπογράμμισε ο κ. Ρήγας, λέγοντας πως το τέλος των μνημονίων είναι βασική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με τη ΝΔ, που, προτείνοντας αναπροσαρμογή του δημοσιονομικού προγράμματος, κάνει ουσιαστικά λόγο για νέο μνημόνιο.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στη ΝΔ, με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, με την οποία κρατά αποστάσεις από το κέντρο και υποστηρίζει πως δεν πρέπει να υπάρχει ενοχικότητα για την επταετία της χούντας.

«Μας κουνάνε το δάχτυλο σαν να μην αντιλαμβάνονται τι έχουν κάνει τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ταυτόχρονα εξελίσσεται μια αντίληψη, που είναι πολύ μακριά και από τον Κ. Καραμανλή» είπε ο Παναγιώτης Ρήγας και κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να πάρει σαφή θέση και είτε να ενστερνιστεί δημοσίως, είτε να απομονώσει και να καταδικάσει την ακροδεξιά αυτή λογική.

Πρόσθεσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση στηρίζει την αντιπολιτευτική της γραμμή στην καταστροφική ρητορεία, τα fake news, καθώς και στη στρατηγική του «ώριμου φρούτου», με δήθεν επικείμενες εκλογές από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική, υπογράμμισε ότι η πολιτική που έχει ακολουθήσει η παρούσα κυβέρνηση έχει καταστήσει την Ελλάδα πόλο σταθερότητας και ειρήνη.

Τέλος, για την εισβολή του «Ρουβίκωνα» στον «Ευαγγελισμό» ο κ. Ρήγας τάχθηκε αντίθετος σε κάθε έκνομη ενέργεια και στοχοποίηση σε προσωπικό επίπεδο.

loading...

2 thoughts on “Ρήγας: Όλα δείχνουν πως βγαίνουμε από την επιτροπεία

  1. Όλα δείχνουν πως συνεχίζετε να είστε μεγάλοι σαρσέμηδες.

    Βαλές

  2. Πώς θα βγούμε από την επιτροπεία,αφού δεν μπορούμε ούτε στο…μπάνιο να πάμε αν δεν μας δώσουν αυτοί την άδεια; Θα μπορέσετε να πάτε αυθαίρετα τον βασικό στα 750€ ; Θα μπορέσετε να δώσετε δώρο Πασχα και Χριστουγέννων,χωρίς να τους ρωτήσετε;
    Α,και κάτι άλλο. Το κοινωνικό μέρισμα που σκοπεύετε να μοιράσετε όπως και πέρισυ έτσι και φέτος,θα κατανεμηθεί κατά 70% αδίκως. Διότι σ αυτούς που στοχεύετε,οι περισσότεροι είναι παππούδες μαγκούφηδες,μόνοι τους,ή γιαγιαδες χήρες,στην πλειοψηφία τους με δικά τους σπίτια,και χωρίς υποχρεώσεις σε εκείνη την προχωρημένη ηλικία. Ενώ υπάρχουν οικογένεις που φαίνεται ότι έχουν υψηλότερα εισοδήματα,αλλά με σοβαρές υποχρεώσεις με στεγαστικά δάνεια κλπ κλπ,που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Αλλά δυστυχώς φαίνεται καθαρά ότι και πάλι το κράτος ενεργεί επιπόλαια και πρόχειρα.

Comments are closed.