Κατρούγκαλος: Νέο ξεκίνημα στις οικονομικές σχέσεις με τη Λατινική Αμερική…

Επίσημη επίσκεψη στη Λατινική Αμερική, με σκοπό όπως τονίζει «να δοθεί ώθηση στις σχέσεις με παραδοσιακά φιλικές χώρες της περιοχής, οι οποίες αν…

και αποτελούν ανερχόμενες οικονομικές δυνάμεις δεν έχουν σημαντικό όγκο εμπορίου με την Ελλάδα», πραγματοποιεί ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψής του στη Λατινική Αμερική ήταν το Μεξικό, όπου πραγματοποίησε στις 25 και 26 Οκτωβρίου συναντήσεις με τους υφυπουργούς Εξωτερικών Carlos Alberto de Icaza Conzalez, Ενέργειας L. Berltran Rodriguez, Εμπορίου Juan Carlos Baker και Τουρισμού Maria Teresa Solis.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, οι συζητήσεις ήταν ουσιαστικές και παραγωγικές. Στη συνέχεια ο κ. Κατρούγκαλος συναντήθηκε με την ομογένεια του Μεξικού και έδωσε διάλεξη στο Πανεπιστήμιο UNAM για το μέλλον της Ευρώπης και τις σχετικές ελληνικές προτάσεις. Ανάλογη διάλεξη, όπως επισημαίνται, είχε δώσει και στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης, στη σύντομη παραμονή του στις ΗΠΑ καθοδόν προς την πόλη του Μεξικού.
Σημειώνεται από τον κ. Κατρούγκαλο πως η χώρα μας είναι παρατηρήτρια στην Ένωση του Ειρηνικού (Pacific Alliance), «η οποία αποτελεί μία από τις αποτελεσματικότερες προσπάθειες οικονομικής ολοκλήρωσης στην Κεντρική και Νότια Αμερική».
Σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών επισκέπτεται την Κολομβία…

loading...

2 thoughts on “Κατρούγκαλος: Νέο ξεκίνημα στις οικονομικές σχέσεις με τη Λατινική Αμερική…

  1. ΣΩΠΑ ΚΑΛΕ,ΣΟΒΑΡΑΑΑΑΑ??

    ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ??

    ΠΩΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ??

  2. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ…!!!

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΥΓΚΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ(ποιος διολος σας εφερε δεν ξερω) ΟΤΙ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ..

    ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΟΥΝ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΦΥΛΑΚΗ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΗΠΩΣ??

    ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΜΜΕ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΑ ΚΑΤΙΝΑΡΙΑ,ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΜΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ,ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ….

    ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΥΛΑΚΗ😀😀😀

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…!!!

    http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

Comments are closed.