Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΣΟ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Γράφει ο Ιάκωβος Ιωάννου

Η Ελλάδα μετατρέπεται σταδιακά σε χώρα της LIDL – με τις ξένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται να οδηγούν τις ελληνικές, ιδίως τους παραγωγούς, είτε στην εξαγορά τους, είτε στη χρεοκοπία
Άρθρο

Η Ελλάδα βάλλεται πλέον από παντού, αποτελώντας στόχο για ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Για παράδειγμα, όλοι αναφέρουν πως οι ικανότεροι και οι αποτελεσματικότεροι Έλληνες εγκαταλείπουν μαζικά τη χώρα τους – οπότε εύλογα προκύπτει ο συνειρμός, σύμφωνα με τον οποίο όλοι εμείς που παραμένουμε στην Ελλάδα δεν είμαστε ούτε ικανοί, ούτε αποτελεσματικοί, αφού διαφορετικά θα φεύγαμε!

Το γεγονός αυτό δεν είναι ασφαλώς ότι καλύτερο για το ηθικό μας – ενώ, σε συνδυασμό με το ότι οι υπόλοιποι λαοί δεν μας σέβονται και δεν μας εκτιμούν, επειδή οι κυβερνήσεις μας έχουν μετατραπεί σε διεθνείς επαίτες, ακολουθώντας την πολιτική της υποτέλειας και των υποκλίσεων, καταστρέφει εντελώς την εθνική μας αυτοπεποίθηση.

Την ίδια στιγμή εξελίσσεται μία πρωτοφανής ληστεία εις βάρος όλων μας – εκ μέρους κάποιων εγχώριων τραπεζιτών που κερδοσκοπούν εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες της πολιτικής μας ηγεσίας, των ξένων κερδοσκόπων που προσπαθούν να υφαρπάξουν ότι μπορούν σε όσο πιο εξευτελιστικές τιμές γίνεται με τη βοήθεια διεφθαρμένων Ελλήνων (δυστυχώς τους αποκαλούμε επενδυτές), των κρατών που εθνικοποιούν τις δημόσιες επιχειρήσεις μας παρουσιάζοντας τες ως ιδιωτικοποιήσεις κοκ.

Με έναν τρόπο πάντως που είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς, διασώσαμε τις ελληνικές τράπεζες επιβαρύνοντας το δημόσιο χρέος μας με πάνω από 40 δις €, (σημ Οίμου: πάνω από 210 δις €) για να τις δωρίσουμε στη συνέχεια σε ξένους αφελληνίζοντας τες – ενώ σήμερα αυτές οι τράπεζες δρομολογούν κατασχέσεις και πλειστηριασμούς κατοικιών ανθρώπων που βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα όχι με δική τους ευθύνη, αλλά από τα τρομακτικά «λάθη» των κυβερνήσεων. 

Εκείνων των πολιτικών που έχουν το θράσος να παραμένουν στο προσκήνιο παριστάνοντας τους σωτήρες της χώρας, παρά το ότι είναι αυτοί που την κατέστρεψαν – ενώ δυστυχώς παραμένουν ατιμώρητοι, χωρίς την παραμικρή εξαίρεση.

Από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα μετατρέπεται σταδιακά σε χώρα της LIDL– με τις ξένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται να οδηγούν τις ελληνικές, ιδίως τους παραγωγούς, είτε στην εξαγορά τους, είτε στη χρεοκοπία. 

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]