Π. Καμμένος: Ο Ελληνισμός έτοιμος ανά πάσα στιγμή να προασπιστεί τα δίκαιά του

«Ο Ελληνισμός, μαχόμενος για την αλήθεια, για τη δημοκρατία και την ελευθερία, είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να προασπιστεί τα δίκαιά του» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος
απέδωσε φόρο τιμής στους ήρωες του Ελ Αλαμέιν, στην 75η επέτειο της ιστορικής μάχης.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εκπροσώπησε την Ελλάδας στις επετειακές εκδηλώσεις τις οποίες τίμησε και ο Αιγύπτιος πρόεδρος Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι. Ο κ. Καμμένος εξήρε την παρουσία τόσο των Αιγυπτιωτών, όσο και του βετεράνου Ιωάννη Νικολόπουλου, που τίμησαν τις φετινές εκδηλώσεις στο Ελληνικό Μνημείο.
«Η μάχη που δώσανε τότε για την ελευθερία οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί και οι οπλίτες, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, από την μητροπολιτική Ελλάδα αλλά και οι ομογενείς μας, οι Έλληνες της Αιγύπτου, δείχνει ότι ο Ελληνισμός, μαχόμενος για την αλήθεια, για τη δημοκρατία και την ελευθερία, είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να προασπιστεί τα δίκαιά του. Όχι μόνο την εδαφική του κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα, αλλά να υπερασπιστεί και το δικαίωμα στην ελευθερία για όλους τους λαούς του κόσμου» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος.
«Η σημερινή εκδήλωση», πρόσθεσε, «ξαναφέρνει πίσω τις μνήμες μας εκείνους τους ήρωες, που μέσα στην έρημο, κερδίσανε ουσιαστικά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και μαζί με τη Μάχη της Κρήτης, καθυστερήσανε τον Άξονα, προκειμένου να χάσει τη μάχη στη Ρωσία».

loading...

5 thoughts on “Π. Καμμένος: Ο Ελληνισμός έτοιμος ανά πάσα στιγμή να προασπιστεί τα δίκαιά του

  1. μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα και η μαλακια παει συννεφο

  2. μονος η Πανος ?

    Αχασβηρόπανος

  3. ασπροι καμενοι
    μαυροι καμενοι
    τσιπροκορακια με νυχια γαμψα
    πωπωπωπω πωπωπωπω
    πως μας βρηκε τουτο το κακο
    πωππωπωπωπω και το μυαλο μου είναι θολο
    μεσα στου Συριζοκλασμενου το σκατο!!

Comments are closed.