Ακούς Ελληνίδα μάνα;;; Κάνε κι εσύ ερμαφρόδιτα παιδιά!! Μπορείς!! Αυτό σου είπαν σήμερα οι πολιτικοί που ψηφίζεις.

Δεν αξίζει, ούτε η μήνις αλλά ούτε και η χλεύη για τα πιθηκοειδή του Ελληνικού Κυνοβουλίου! Ψήφισαν τροπολογία, η οποία ικανοποιεί μερικές εκατοντάδες ερμαφρόδιτων συνανθρώπων μας
(και μάλιστα από την τρυφερή ηλικία των 15 ετών, όπου το παιδί δεν έχει καν αναπτύξει συγκροτημένο φυλοκαθορισμό) ενώ με αντίστοιχες…ντροπολογίες υποφέρουν αυτή την στιγμή γύρω στις 350.000 συμπατριωτών μας, οι οποίοι περιμένουν εις μάτην συντάξεις και επιδόματα, που δικαιούνται και δεν έρχονται ποτέ!! Τα εκατομμύρια των Ελλήνων, οι οποίοι έπαθαν των…παθών τους τον τάραχο, υφιστάμενοι στο πετσί τους τις βάναυσες και εθνοκτόνες μνημονιακές πολιτικές δεν έχουνε…μανούλα για να εφευρεθεί τάχιστα κάποιο νομοσχέδιο, ούτως ώστε να ικανοποιηθεί και αυτών η ψυχούλα τους!! Φαίνεται, ότι κάτι τέτοιο δεν…προβλέπεται από καμία διακήρυξη ή κανένα δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων!! Για το σύγχρονο Γραικυλιστάν, άνθρωποι είναι μονάχα οι μειονότητες!! Μια δημοκρατία όμως, η οποία γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της την πλειονότητα και ενδιαφέρεται μονάχα για τις μειονότητες τότε δεν είναι…δημοκρατία διότι η τελευταία, εάν δεν με απατά η μνήμη μου, στηρίζεται στην αρχή της πλειοψηφίας!!

Και μάλιστα μειονότητες, οι οποίες, είτε δεν θα έπρεπε καν να κατοικοεδρεύουν στην πατρίδα μας, μιας και δεν είναι εθνολογικά και φυλετικά Έλληνες, είτε βιώνουν μια φαινοτυπική αλλοίωση στον φυλοκαθορισμό τους από κάποιες μεταλλάξεις, οι οποίες έχουν λάβει χώρα στο μόριο του DNA τους (όπως συμβαίνει για παράδειγμα στο σύνδρομο Κλινεφέλτερ από αλλαγή στα φυλετικά χρωμοσώματα) και είναι υπεύθυνες, ως επί το πλείστον γι’ αυτές τις γενετικές ανωμαλίες. Αντί λοιπόν να καθίσουμε να κουβεντιάσουμε με βάση επιστημονικά δεδομένα και αναλύσεις, τις στον…κόρακα πταίει που δημιουργούνται αλλοιώσεις στην δομή του μορίου του DNA του οργανισμού, τις πταίει, που καθημερινά αλλοιώνεται το αντρικό σπέρμα, τις πταίει που διαρκώς βομβαρδιζόμαστε με πληθώρα μεταλλάξεων, (από κακή διατροφή, αλλαγή στην χημική σύνθεση της ατμόσφαιρας, ακτινοβολίες κλπ) οι οποίες οδηγούν στον εκφυλισμό των κυττάρων μας, αντ’ αυτού τί στον…οξ από δω κάνουμε;;; Νομιμοποιούμε την στρέβλωση!! Αντί να ψάξουμε το φάρμακο για την γιατρειά αυτών των δυστυχισμένων υπάρξεων αλλά και για να αποκλείσουμε την εν δυνάμει εμφάνιση παρεμφερών φαινομένων και σε άλλους από την χυδαία ανθρωπογενή παρέμβαση στο φυσικό μας περιβάλλον, έρχονται οι πολιτικάντηδες και λένε: “Μην ανησυχείτε παιδιά, χαιρόμαστε που είστε άρρωστοι! Να παραμείνετε για πάντα…τοιουτοτρόπως!!” Και αυτομάτως, αυτό αναπαράγεται από τα media ως πρότυπο ζωής και…εποχής, οι κακόμοιροι…μεταλλαγμένοι αναγορεύονται σε εθνικούς ήρωες με προοπτική να γίνουν κανόνας (αντί για την εξάιρεση, η οποία χρήζει θεραπείας) και στόχος το…δέλεαρ της αποδοχής τέτοιων ατραπών από όλα τα υπόλοιπα παιδιά!! Μιλάμε για την επιτομή του ψυχικού και σωματικού ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ μιας κοινωνίας!!

Ακούς Ελληνίδα μάνα;;; Κάνε κι εσύ ερμαφρόδιτα παιδιά!! Μπορείς!! Αυτό σου είπαν σήμερα οι πολιτικοί που ψηφίζεις.
Τα σέβη μου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

loading...

1 thought on “Ακούς Ελληνίδα μάνα;;; Κάνε κι εσύ ερμαφρόδιτα παιδιά!! Μπορείς!! Αυτό σου είπαν σήμερα οι πολιτικοί που ψηφίζεις.

Comments are closed.