ΚΟΝΤΟΝΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ

«Δεν θα υπάρξει μεταβολή της ποινικής μεταχείρισης για την ευθανασία» διευκρίνισε από τη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

«Το σχέδιο του ποινικού κώδικα, το οποίο μου έχει παραδοθεί από τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή, δεν μεταβάλει την ποινική μεταχείριση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Αναφέρομαι στο ποινικό σκέλος» τόνισε κ. Κοντονής, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων.

 «Ξέρετε, το θέμα της ευθανασίας είναι ένα ζήτημα, το οποίο απασχολεί χρόνια και θα απασχολεί και για χρόνια τις κοινωνίες σε όλον τον κόσμο» σημείωσε ο υπουργός προσθέτοντας: «Όσον αφορά το θέμα της ποινικής μεταχείρισης, το άρθρο 300 του ποινικού κώδικα, δεν θα υπάρξει μεταβολή, επαναλαμβάνω, όσον αφορά την ποινική μεταχείριση ανθρώπων, οι οποίοι υποπίπτουν σε αυτό το αδίκημα».

loading...

1 thought on “ΚΟΝΤΟΝΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ

  1. ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΞΕΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑΣΜΑ (ΠΕΡΙΤΟΜΗ) ΜΗΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΙ ΠΟΥΤΣΟΚΟΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΙΕΣΚΟΥ?

Comments are closed.