Κυριακο αυτοι οι βουλευτες που εχουν προσφυγη στη δικαιοσυνη μπορει να τα εχουν αναγκη αυτα τα αναδρομηκα (αποζιμιωσεις)

……συγγνωμη Κυριακο αυτοι ειναι πρωην βουλευτες της Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ?. Νομιμα δεν κινηθηκαν στη δικαιοσυνη ? Ποτε ψηφιστηκε αυτος ο νομος κυριακο που να δινει το δικαιωμα στους πρωην βουλευτες να
προσφηγουν στη δικαιοσυνη για να διεκδικησουν αυτες της αποζιμιωσεις ? Μηπώς το 2008 επι κυβερν. Ν.Δ.? Γιατι και καποτε κυριακο ειχες αναφερθει για καποιες βουλευτικες αποζιμιωσεις, και για τα προνομεια τον βουλευτων . Και ειχε αντιδραση καποιος που ειναι σημερα στο κομμα σου στη Ν.Δ. και ειχε πει οτι ζουμε στην εποχη του λαικισμου ,και οτι εισε βαθυπλουτος γονος του πολιτικου συστηματος . Και οτι εφοσον εισαι βαθυπλουτος γονος μπωρει να εχεις πολες φυλοσοφικες ανησυχιες ,επειδη προφανως ανηκεις στη κατηγορια εκεινων που δεν χρειαζεται να δουλεξουν ποτε στη ζωη τους. Υ.Γ γι αυτο κυριακο αυτοι η βουλευτες που εχουν προσφυγη στη δικαιοσυνη μπορει να τα εχουν αναγκη αυτα τα αναδρομηκα (αποζιμιωσεις)

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Κυριακο αυτοι οι βουλευτες που εχουν προσφυγη στη δικαιοσυνη μπορει να τα εχουν αναγκη αυτα τα αναδρομηκα (αποζιμιωσεις)

  1. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ,ΟΙ ΚΑΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ,ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ 300ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ?ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ?ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?

Comments are closed.