Αθήνα προς Σκόπια: «Για να μπείτε στο ΝΑΤΟ θα καταπιείτε όλη την αλυτρωτική προπαγάνδα» – Ποιοι είναι οι ελληνικοί όροι

Τελεσίγραφο στέλνει η Αθήνα προς τα Σκόπια με συγκεκριμένη λίστα αιτημάτων, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ των Σκοπίων: «Για να μπείτε στο ΝΑΤΟ θα καταπιείτε όλη την αλυτρωτική προπαγάνδα» τιτλοφορείται ρεπορτάζ που αποκαλύπτει τα ελληνικά αιτήματα στον σκοπιανό τηλεοπτικό σταθμό ‘Alfa TV’.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κείμενο αιτημάτων, που από την στιγμή που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, επιβεβαιώνει για μία φορά, ότι στην χώρα, ο μόνος λόγος για να αισθάνεται κανείς ικανοποιημένος από τη νυν κυβέρνηση είναι ο υπουργός Εξωτερικών Ν.Κοτζιάς…

«Να απαγορευθεί η χρήση του συμβόλου του Ήλιου της Βεργίνας, να μετονομασθεί το αεροδρόμιο και ο αυτοκινητόδρομος ‘Μέγας Αλέξανδρος’, να ξηλωθεί το άγαλμα του έφιππου πολεμιστή και το άγαλμα του Φίλιππου του Β’ από το κέντρο των Σκοπίων. Οι Έλληνες ιστορικοί θα διαγράψουν και θα αναθεωρήσουν την ιστορία».

Πρόκειται για όρους εκ των ουκ άνευ που πρέπει να αποδεχθεί η νέα κυβέρνηση για να επιτραπεί στα Σκόπια να μπουν στο ΝΑΤΟ και στο μέλλον στην ΕΕ

«Οι Έλληνες ακόμη ζητάνε να απαγορευθεί δια νόμου η χρήση του Ήλιου της Βεργίνας και να τιμωρείται εάν χρησιμοποιείται.

Επίσης, οι εντόπιοι διπλωμάτες και αξιωματούχοι να απαγορεύεται να παρακολουθούν εκδηλώσεις που διοργανώνουν Σκοπιανοί της διασποράς , όταν περιέχονται σε αυτές το σύμβολο των Μακεδόνων βασιλέων ή χάρτες που δείχνουν τη γεωγραφική Μακεδονία.

Θα πρέπει, ακόμη, να αφαιρεθούν από όλα τα κρατικά ιδρύματα, καθώς και τα σχολικά εγχειρίδια από την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση όλα τα παραπάνω σύμβολα.

Πρόκειται για έναν μακρύ κατάλογο που ετοίμασαν οι Έλληνες για τον οποίο η κυβέρνησή μας δεν έχει ακόμη συζητήσει»

Ήδη, τα ξένα μέσα ενημέρωσης έχουν ανακοινώσει ότι μετά τις δημοτικές εκλογές το όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα αλλάξει στο αεροδρόμιο και πιθανότατα θα τεθεί το «Μητέρα Τερέζα»

θα δοθεί και ένα νέο όνομα στον αυτοκινητόδρομο προς την Ελλάδα, αντί του Μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι σήμερα.

Οι Έλληνες έχουν ήδη ζητήσει την μετεγκατάσταση ή κατεδάφιση του έφιππου πολεμιστή από το κέντρο της πόλης των Σκοπίων καθώς και την απομάκρυνση του αγάλματος του Φιλίππου του Β΄, συγχρόνως πρέπει να καταργηθούν όλα τα διαφημιστικά υλικά και τα βίντεο που μεταδίδονται ως διαφημίσεις στο εξωτερικό για όλα αυτά τα μνημεία» όπως αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Είναι η πρώτη φορά που το ελληνικό ΥΠΕΞ αποφασίζει να παίξει «σκληρά» με τους Σκοπιανούς προφανώς διαβλέποντας μια μεγάλη γεωπολιτική ευκαιρία για να μπορέσει να διαλύσει την σκοπιανή προπαγάνδα και προστατέψει την ελληνική Ιστορία αλλά και την ίδια την χώρα από μελλοντικούς αλυτρωτισμούς.

Έχοντας ως «πάτημα» το «βέτο» της κυβέρνησης Κ.Καραμανλή του νεώτερου και την πιθανότητα διάσπασης του σκοπιανού κρατιδίου λόγω του αλβανικού εθνικισμού το ελληνικό ΥΠΕΞ επιχειρεί να λύσει το σκοπιανό ζήτημα μια για πάντα εξαλείφοντας κάθε παράγοντα ψευδοϊστορίας

loading...

3 thoughts on “Αθήνα προς Σκόπια: «Για να μπείτε στο ΝΑΤΟ θα καταπιείτε όλη την αλυτρωτική προπαγάνδα» – Ποιοι είναι οι ελληνικοί όροι

  1. Μπρά ΚΟΤΖΙΑ??????? ΝΑ ΜΑ ΖΉΣΕΙς.

  2. Μπράβο ΚΟΤΖΙΑ??????? ΝΑ ΜΑ ΖΉΣΕΙς.

  3. Αν δεν υπηρχε η Χρυση Αυγη θα ειχαν πουλησει το ονομα ΟΛΟΙ του κλεπτοκρατικου τοξου.

Comments are closed.