Τι είστε κύριε Παυλόπουλε;

Βάστα Ελλάδα, βάστα Ορθοδοξία Πού είναι ο Κόκκαλης βρε παιδιά; Κυβέρνηση …χαραμοφάηδων….
Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, υπογράφοντας το νόμο για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, θεωρείτε πως συνάδει αυτή η υπογραφή σας με τα χριστά ήθη σας και τη διδασκαλία του Χριστού μας;

Τότε, γιατί υπογράψατε κύριε Παυλόπουλε έναν σατανικό νόμο που διαλύει την κοινωνία μας;

Δεν έχουμε άλλα προβλήματα σε τούτον τον Τόπο για να ασχοληθούμε;

Μετά την κατάργηση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες των Ελλήνων και για την οποία είστε συνένοχος και συμμέτοχος ευθυνών, μετά την αποκαθήλωση των Αγίων Εικόνων από τους Δημόσιους χώρους, μετά την κατάργηση των Θρησκευτικών από τα σχολεία και της πρωινής Προσευχής προς τον Σωτήρα Χριστό μας, έρχεται το δικαίωμα των νέων μας στην επιλογή του φύλου τους, που θα διαλύσει την κάθε ελληνική οικογένεια!

Τελικά τι ακριβώς είστε κύριε Παυλόπουλε;

Ιησουίτης (ο υποκριτικά ευσεβής και ενάρετος);

Φαρισαίος (του Ραβινικού Ιουδαϊσμού);

Πιστός Χριστιανός; Εάν είστε όμως πιστός Χριστιανός όπως δηλώνετε, θεωρείτε πως θα μετανοήσετε ειλικρινώς όταν φθάσει το πλήρωμα της ζωής σας; Και πιστεύετε πως ο Κύριός μας θα σας συγχωρήσει;

Από τη στιγμή πού δεν ομολογείτε την πίστη σας, ενώπιον των σημερινών αρχόντων και κυβερνώντων πού ως απώτερο σκοπό έχουν τον αφανισμό της Ορθοδοξίας;

Όμως, να γνωρίζετε πως, οι διώκτες της Ορθοδοξίας εξαϋλώθηκαν στο “πυρ το εξώτερο”, ενώ η Ορθοδοξία ζει εις τους αιώνες!

Καλό Παράδεισο κύριε Πρόεδρε!!

Βάστα Ελλάδα, βάστα Ορθοδοξία

Στην εποχή της απόλυτης κοινωνικής σήψης, υπάρχουν ακόμη ιερωμένοι οι οποίοι τιμούν τα ράσα τους και δεν μασάνε τα λόγια τους, μπροστά στην πάσης φύσεως λογοκρισία του Καθεστώτος που μας κυβερνά, αλλά και της άφωνης Ιεραρχίας της Εκκλησίας μας!

Μας ενημέρωσαν λοιπόν πως, ο πατήρ Νεκτάριος αρχιμανδρίτης της πανάρχαιας Παναγιάς των Χαλκέων (πάνω από 1000 χρόνια), εξαπέλυσε ένα μεστό και πύρινο λόγο με επιχειρηματολογία για να στηλιτεύσει την ομοφυλοφιλία, και την ανυπαρξία του Δημάρχου της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και για να εξάρει το Έπος του ΄40!

Ανέφερε δυο παραδείγματα:

Για ένα νέο, ο οποίος μετά από 30 χρόνια ήλθε και τον βρήκε για να του πει το εξής φοβερό! “Πάτερ, άκουσα την μητέρα μου να λέει όταν ήμουν νέος, ότι, εάν ο γιος μου γίνει ομοφυλόφιλος καλύτερα να πεθάνω για να μη ζήσω να το δω αυτό! Αυτές οι κουβέντες της, με συγκλόνισαν τόσο και αγωνίστηκα σκληρά για να μην ενδώσω στη ροπή που είχα προς την ομοφυλοφιλία”!

Συνδέοντας τα παραπάνω με τον Γιάννη Μπουτάρη είπε πως, σνόμπαρε τη γιορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, αφού δεν παρέστη στη δοξολογία, αλλά και την Εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου της εποποιίας του ΟΧΙ, στέλνοντας έναν εκπρόσωπό του, όμως, στις “παρελάσεις” των ομοφυλόφιλων στη Θεσσαλονίκη, ήταν μπροστάρης αυτός και τα άλλα ανθρωποειδή των Αθηνών!

Στο δεύτερο παράδειγμα έκανε αναφορά στο Έπος του ΄40 με το ρηθέν: “Παίδες Ελλήνων ίτε, ελευθερούτε Πατρίδ’, ελευθερούτε δε Παίδας γυναικών, Θεών τε Πατρώων έδη θήκας τε προγόνων. Νυν υπέρ πάντων αγών”!

Αυτό πρέπει να πλημμυρίσει και σήμερα τις καρδιές μας, όταν ισοπεδώνεται Ορθοδοξία και Ελλάδα!!

Πού είναι ο Κόκκαλης βρε παιδιά;

Στη δίκη της Siemens που διεξάγεται στο Α΄ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κατά την πολύωρη κατάθεση (τριών συνεδριάσεων), το διευθυντικό στέλεχος της γερμανικής εταιρείας και πρώην μπατζανάκης του Αντώνη Σαμαρά, επανειλημμένως αναφέρθηκε στην απουσία από τα έδρανα των κατηγορουμένων, της Intracom και του Σωκράτη Κόκκαλη, αφού όλα τα έργα που έπαιρνε η Siemens από τον ΟΤΕ, τα ίδια και μεγαλύτερο μερίδιο λάμβανε η Intracom!

Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να είναι κατηγορούμενη η Siemens και διευθυντικά της στελέχη (καλώς είναι) όπως και του ΟΤΕ και να μην είναι κατηγορούμενη η Intracom και ο Σωκράτης Κόκκαλης;

Ποιος θα μπορέσει από το Δικαστικό Σώμα να μας το εξηγήσει αυτό;

Ποιο είναι αυτό το τεράστιο και αόρατο χέρι πού προστατεύει τον Σωκράτη Κόκκαλη;

Όταν, ακόμη και ο συνήγορος κ. Γιάννης Ηρειώτης του κατηγορούμενου πρώην Γενικού Διευθυντού Τηλεπικοινωνιών της Siemens Πρόδρομου Μαυρίδη, ο οποίος αντικατέστησε σε αυτό το Τμήμα τον επίσης κατηγορούμενο Ηλία Γεωργίου, απευθύνοντας ερωτήσεις στον μάρτυρα Ευάγγελο Σέκερη, είπε: «Η Intracom είχε την μερίδα του λέοντος στις Συμβάσεις με τον ΟΤΕ», επιβεβαιώνοντας έτσι, τον κ. Σέκερη που στις τρεις Συνεδρίες της κατάθεσής του απέδειξε τον ισχυρισμό του κ. Ηρειώτη!

Δεν υπάρχει κανείς να τολμήσει;

Έχουμε άλλη μια δίκη για τα μάτια του κόσμου;

Ποιος θα απαντήσει;;

Κυβέρνηση …χαραμοφάηδων

Από το …σοφό διαδίκτυο

Εάν είναι μοντάζ …γελάμε!

Εάν είναι αληθινή φωτογραφία, τότε …”αυτοκτονούμε”!

loading...

4 thoughts on “Τι είστε κύριε Παυλόπουλε;

  1. Πιστεύω εις ένα Θεόν,μοναδικόν και μονοπρόσωπον,ετέρου δε Θεού μη όντος ·
    παντοκράτορα,ποιητήν του παντός και των ανθρώπων εις πολλούς πλανήτας
    τού Γαλαξίου και των άλλων γαλαξιών ·
    πάντων των ανθρώπων πατέρα-μητέρα ·
    εμφυτεύοντα αυτοίς εκ γενετής την επίγνωσιν του ηθικού νόμου ·
    και αυτών δίκαιον μετά θάνατον κριτήν και τιμωρόν ·
    και πάντων αυτών εν τέλει αποκαταστάτην εις ζωήν αιώνιον,τελειωμένης και ανηλιγμένης διά της θεοενσωματώσεως .

  2. PISTEVO IS ENA THEON, MONADIKON KE MONOPROSOPON, ETERU DE THEU MI ONDOS PANDOKRATORA, PIITIN OLON TON GALAXION KE YON SIMBANDON PANDON TON ANTHROPON PATERA-MITERA, EMFITEVONDA AFTIS EK GENETIS TON ITHIKON NOMON, KE AFTON DIKEON META THANATON KRITIN KE TIMORON, KE EN TELI APOKATASTATIN IS ZOIN EONION, TELIOMENIS KE ANILIGMENIS DIA TIS THEOENSOMATOSEOS.

  3. αντε γαμησου εσυ και ο θεος σου μαλακα ε μαλακα

  4. αντε γαμησου εσυ και ο θεος σου αρχιδι

Comments are closed.