Πώς ο Τσίπρας με συνταγή… Μάο «κονταίνει» τον Μητσοτάκη και κλείνει την ψαλίδα

Σε φιάσκο που πλήττει έτι περαιτέρω το προφίλ του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξελίσσονται τα προσυνέδρια της ΝΔ, δεδομένου ότι αναδεικνύουν εμφατικά τόσο τις εσωτερικές έριδες που
ταλανίζουν τη συντηρητική παράταξη, όσο και την αδιαφορία των πολιτών, σε αρκετές περιπτώσεις ακόμα και των ίδιων των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το πρώτο προσυνέδριο της Νίκαιας άφησε ανεξήτιλα το σημάδι του εσωτερικού πολέμου στη ΝΔ, δεδομένου ότι τόσο ο Αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, όσο και όλοι οι πρώην αρχηγοί (Καραμανλής, Σαμαράς και Μεϊμαράκης) δεν έδωσαν το παρόν, στέλνοντας ξεκάθαρα μήνυμα δυσαρέσκειας προς την ηγεσία.

Δύο ημέρες μετά το δεύτερο προσυνέδριο στην Πάτρα, ο προβληματισμός στην ηγεσία της ΝΔ εντείνεται, αφού η ανταπόκριση του κόσμου ήταν καταφανώς ελάχιστη, στα όρια της αδιαφορίας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι αν και το προσυνέδριο είχε ως θεματική τη νέα γενιά, στην αίθουσα που διεξήχθη η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 150 άτομα και αυτά μόνο νέα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, αφού στην πλειοψηφία τους ήταν στελέχη της παράταξης άνω των 50.

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος ωστόσο των αποτυχημένων μέχρι στιγμής προσυνεδρίων έγκειται στη σύγκριση που γίνεται με τα περιφερειακά συνέδρια που πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας, με θεματική την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Και αυτό γιατί λίγο πριν ο Πρωθυπουργός μεταβεί στην Ήπειρο και τα Γιάννενα, όπου θα πραγματοποιθεί το πέμπτο περιφερειακό συνέδριο, τα τέσσερα πρώτα έχουν δείξει πως επί της ουσίας μετατρέπονται σε μία άτυπη γιορτή, όπου διεξάγεται γόνιμος διάλογος χωρίς κομματικά στεγανά και οδηγεί σε επίλυση χρόνιων προβλημάτων των τοπικών κοινωνιών.

Όσο και αν καμία από τις δύο πλευρές δεν κάνει ανοιχτά τη σύγκριση, η ανταπόκριση που γνωρίζουν τα περιφερειακά συνέδρια, στα οποία μετέχουν διακομματικά το σύνολο των πολιτών από τις κατά τόπους παραγωγικές δυνάμεις, την τοπική αυτοδιοίκηση και τον κόσμο της εργασίας, δημιουργεί μία de facto αντιδιαστολή με τη μειωμένη επίδραση που έχουν τα προσυνέδρια της ΝΔ.

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο, πως στο γαλάζιο επιτελείο αποφάσισαν τη διεξαγωγή των προσυνεδρίων ως ένα αντίπαλο δέος της εξόδου του Αλέξη Τσίπρα στην περιφέρεια, προκειμένου να εμφανιστεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πως βρίσκεται σε διαδικασία όσμωσης με την κοινωνία, αλλά ταυτόχρονα να αμβλυνθεί το ελιτίστικο προφίλ του μέσα από την επαφή του με τους πολίτες.

Την ίδια ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου τρίβουν τα χέρια τους όχι μόνο για την επιτυχή διεξαγωγή των συνεδρίων, αλλά διότι μέσω αυτών έχει καταστεί εφικτό να αναδειχθούν και οι εσωκομματικές έριδες της ΝΔ και η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως έγινε και στην περίπτωση του περιφερειακού συνεδρίου στη Λαμία, όπου ο Κώστας Μπακογιάννης αγνόησε ανοιχτά την ντιρεκτίβα του αρχηγού της ΝΔ και θείου του και έδωσε εμφατικά το παρόν στις εργασίες του συνεδρίου.

Μέχρι στιγμής, τα «κουκιά» δείχνουν πως η μαοϊκή προσέγγιση του Αλέξη Τσίπρα στη λογική πως «πρώτα κατακτάς την περιφέρεια και μετά το κέντρο» αποδίδει καρπούς, σε αντίθεση με τα προσυνέδρια της Νέας Δημοκρατίας.

Με τον τρόπο αυτό εξάλλου το πρωθυπουργικό επιτελείο πραγματοποιεί και μία παράλληλη καταμέτρηση δυνάμεων σε πραγματικές συνθήκες και όχι μέσα από μαγειρεμένους δημοσκοπικούς αλγόριθμους, την ώρα μάλιστα που η ψαλίδα ακόμα και στις σφυγμομετρήσεις αντιπολιτευόμενων Μέσων, μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης, την αναπτυξιακή τροχιά της οικονομίας, την έξοδο στις αγορές και το ταξίδι στις ΗΠΑ, δείχνει πως κλείνει και με γοργούς ρυθμούς.

Εάν κάτι έχει καταστεί σαφές στο κυβερνητικό επιτελείο πλέον, είναι πως έχει μπροστά του μία καθαρή διετία όχι μόνο για να οδηγήσει τη χώρα εκτός μνημονίων με κοινωνικό πρόσημο, αλλά και να εξασφαλίσει μία νέα τετραετία το φθινόπωρο του 2019, αφού αντίπαλος δεν θα είναι άλλος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίον οι γαλάζιοι δελφίνοι πλέον αφήνουν να «καεί» για να κάνουν στη συνέχεια τις κινήσεις τους…

loading...

13 thoughts on “Πώς ο Τσίπρας με συνταγή… Μάο «κονταίνει» τον Μητσοτάκη και κλείνει την ψαλίδα

  1. «ΠΑΓΩΣΑΝ» όλες οι πληρωμές! ΕΠΙΑΣΑΝ Έλληνες ευρωβουλευτές να κλέβουν…

    Σοκ έχει προκαλέσει στις Βρυξέλλες η απόφαση της αρμόδιας υπηρεσίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να
    «παγώσει» όλες τις πληρωμές προς τους τοπικούς συνεργάτες (local assistants) των Ελλήνων ευρωβουλευτών, επειδή ερευνά κατά πόσο οι τελευταίοι απασχολούν …«μαϊμού» συνεργάτες!

    Η Ελλάδα, βρέθηκε στο μικροσκόπιο της OLAF, της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης, μετά την καταγγελία κατά του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη ότι εισέπραττε το 60% του μισθού συνεργάτιδάς του.

    Η αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, με επικεφαλής τον Γάλλο ευρωβουλευτή Ζαν-Μαρί Καβαδά, εξετάζει το αίτημα άρσης της ασυλίας του κ. Κεφαλογιάννη και σύντομα θα κάνει τη σχετική εισήγηση στην Ολομέλεια.

    «Οι πλαστογραφίες και οι εκβιασμοί σε βάρος του κ. Κεφαλογιάννη δεν μπορούν να πλήξουν ούτε τον ίδιο ούτε και την οικογένεια του», είχε απαντήσει μέσω κύκλων του ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, όταν είχε προ μηνών δημοσιοποιηθεί η υπόθεση.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
    http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%cf%80%ce%b1%ce%b3%cf%89%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%8c%ce%bb%ce%b5%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ad%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%ad%ce%bb/

    ΕΔΩ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ..
    ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ??

    http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2017/10/ellines-eurovouleftes-2-14-19.jpg

  2. ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΣ Η ΤΟΝ ΑΜΟΛΗΣΑΝ???

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    σου εδωσε η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης καφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν?????????

    να δεις τι ωραια που θα γελας οταν σε περιλαβουν οι ελληναραδες στην κερκυρα!!!!
    δεν απαντας ομως εσυ που με ΄'στιμωξες'!!!!!!!

    η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  3. ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ Η ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ,ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…

    ΤΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ,ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ??
    ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΡΕΜΑΛΙ…

    ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ…

    ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    ΠΟΤΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΣΕ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ Η ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΡΕΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑ,ΤΟΣΟ ΞΕΠΕΣΜΟΣ…!!!

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΤΗΝΟΣ??

    ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΧΕΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ??

  4. Paterakis ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΤΗΣ ΜΙΛΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙ9ΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΩΧΡΑΣ ΚΗΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ, ΚΙΑΦΟΥ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.

    ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ

  5. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  6. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ…

    ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ…

  7. ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

  8. EΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΕΕ ΕΛΑ…ΑΛΛΑΞΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΒΡΟΧΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΡΥΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΣΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΙ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΜΕΝΑ?….ΤΙΙ? ΤΙ ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ?…Ε ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΕΙΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΣΒΑΡΝΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΖΕΥΓΑΡΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΝΟ ΠΟΥΤΣΟΔΑΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?….ΧΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΑΚΟΥ ΠΟΥΤΣΟΖΕΥΓΑΡΟ ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΕΥΘΥΜΩ ΠΑΛΙ!! ΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΡΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Κ'ΑΚΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΑΙΝΟ ΤΗΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΑΝΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΛΚΗ 4 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΤΡΙΔΟΝΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΕΙΚΙΑ ΓΑΙΔΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΑΑΤΣΣ ΣΤ'ΑΥΤΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΕ ΚΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΑΧΑΣ ΘΑ ΚΥΤΑΖΕΙ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΙ'ΕΓΩ? ΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΩ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΑΜΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΤΞΡΟΓΥΦΤΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ?…..ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ Ε ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ Ο ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΣΑΡΑΣ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΣΕ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ…… ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΥΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ?…ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΕΙΛΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΒΟΤΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΘΑ ΕΛΘΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ…..ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΛΝΩ ΑΝΤΕ ….salom….salom..

  9. γυφτε για πες μας η red panther limited ειναι τουρκικη η οχι?

  10. Που' ναι τα λεφτά; –
    Που 'ναι τα λεφτά; ε; ε; Που 'ναι;
    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που' ναι Σώρρα τα λεφτά; ε; ε;

    Να 'χα 600 δις
    τι θα έκανα να δεις
    θα ξεχρέωνα τη χώρα
    όχι λόγια, σαν τον Σώρρα

    Που 'ναι, που 'ναι τα λεφτά;

    Θα αγόραζα το χρέος
    που' μαι μάγκας και ωραίος
    τα χαράτσια τους δασμούς
    και τους πλειστηριασμούς –

    -Πού 'ναι τα λεφτά;
    -Πού 'ναι τα λεφτά; ε;

    άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

    Θα άφηνα το μπλα, μπλα, μπλα
    και θα έπραττα απλά
    θα 'τρεχα για να τα χώσω
    κι όλους να σας ξεχρεώσω!

    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που 'ναι τα λεφτά;

    Και το ΔΝΤ να τρέμει
    τον ασίκη τον… Αρτέμη!
    Όλο …λόγια …αγαπητέ
    και δεν κάναμε σεφτέ άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

  11. ο ""ελληνας"" τουρκοσπορος εφιαλτης σωρρας ειχε παρει πληρεξουσιο απο την ρεντ στην αμετακλητη που ειναι θυγατρικη τουρκικης εταιρειας ???

  12. Master Quiz:το καυμενο αγγελικη πατσαβουρομπατηρακη ειναι επιρρεπηs στον….
    α)στον π@υτσο;
    β)στην ψ@λη;
    γ)στο π@π@ρι;
    Προλαβετε!!κερδιστε πλουσια δωρα μια προσφορα του πωλητη κλανογονων κ.Μπουρδα κ.Καρατζαφεροκουραδα!

  13. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΜΕΝΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΗΣΕ ΕΙΣ ΠΑΡΑΦΘΑΡΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ…
    Ih Greecheland ola telei

Comments are closed.