ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΚΡΟΝ: «Δουλέψτε ρε τεμπέληδες αντί να το κάνετε μπουρδέλο ..

Για ακόμη μία φορά ο Εμανουέλ Μακρόν προκάλεσε σάλο με την φρασεολογία του.
Κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε σχολή κατάρτισης βιοτεχνίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στη Γαλλία,
ο Εμανουέλ Μακρόν επέκρινε τους διαδηλωτές που ήρθαν από διπλανή περιοχή και συγκρούστηκαν με την αστυνομία στον χώρο όπου θα παρευρισκόταν ο ίδιος.

«Ορισμένοι εκεί κάτω, αντί να το κάνουν μπουρδέλο, θα ήταν καλύτερα να κοιτάξουν να βρουν καμιά δουλειά», δήλωσε.

Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία, η οποία έκανε χρήση δακρυγόνων, μερικές ώρες πριν από την άφιξη του Εμανουέλ Μακρόν και θέλησαν να πλησιάσουν στο σημείο που θα κατέβαινε για την επίσκεψή του ο Γάλλος πρόεδρος.

«Είναι εντελώς απρεπές. Δεν περίμενα μια τέτοια φράση από το στόμα ενός Γάλλου προέδρου», δήλωσε ο Vincent Labrousse, συνδικαλιστής εκπρόσωπος της βιοτεχνίας GM&S με τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, οι εργαζόμενοι της οποίας διαδήλωναν και πρόσθεσε: «Αν θέλει να μας πει κάτι, να έρθει να μας το πει κατά πρόσωπο. Αν δεν αναφερόταν σε εμάς, πρέπει να το διαψεύσει. Είμαι σοκαρισμένος από αυτή την αντίδρασή του. Αν αυτό έχει να προτείνει για τους απολυμένους, τότε υπάρχει πρόβλημα γεωγραφίας. Οταν δεν συμφωνεί κάποιος μαζί του, τότε πετάει μια φράση από αυτές που λένε στα σαλόνια και στέλνει την αστυνομία να αντιμετωπίσει τους εργαζομένους που δεν συμφωνούν μαζί του».

Το περιβάλλον του Γάλλου προέδρου προσπάθησε να «μαζέψει» τη φαρμακερή φράση Μακρόν και διέρρεε ότι αναφερόταν σε όσους συνολικά δεν θέλουν να προχωρήσουν, σε όσους δεν αναζητούν λύσεις, αλλά προτιμούν το χάος.

loading...

12 thoughts on “ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΚΡΟΝ: «Δουλέψτε ρε τεμπέληδες αντί να το κάνετε μπουρδέλο ..

  1. Σωστός! Πολλά δεν χρειάζονται να πούμε. Ας όψεται η κότα ο δικός μας, που έχει τα τομάρια τους συνδικαλιστές στα όπα-όπα …

  2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ 'ΒΛΕΠΕΣ ΜΑΚΡΟΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ.
    ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΟΙ ΠΥΡΠΟΛΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΗΛΩΝΑΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ.
    ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΑ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΑΠΛΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ 150ΑΡΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ Η ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ 450 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ 2 ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 25 ΕΚΑΤ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ 115 ΤΡΙΣ .
    ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ…
    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΓΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΡΙΧΝΕΙ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.

  3. ωραια τα σχολια των ανωτερω δοσιλογων

  4. αρθρογραφε γαμιεσαι απο γεννα

  5. ΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΠΛΥΤΕ ΣΑΦΡΑΚΙΑΣΜΕΝΕ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ;
    ΕΣΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΚΙΖΕΣ ΕΣΥ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΩ;
    ΘΑ 'ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΠΛΥΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

  6. γιατι γιδι10/54? σου εθιξαν τον γυφτοσυμμοριτη 12θεο παγανιστη γυφτο?

  7. ΜΑΛΛΟΝ 11.15
    Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ

  8. Καλο ειναι και το γλυψυμο της Κωλοτρυπιδας ειδικα αν σου το κανει μια ωριμη δηλαδη τι ωριμη κυρια σας ροδακινο ναουσας αυτη την εποχη σε λαικη της Πατρας ειναι ε τι να κανει και αυτο το πουστρακι? καυλωσε λεει οτι του ερχετε στο μυαλο μετα το γλύψιμο…αειιι γα,μη….σου

  9. στο πρώτο σχόλιο τα είπες με λιγότερα λόγια.

  10. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  11. ελα ρουφιανοι νεοταξιτες αντε να αλλαξετε φυλλο και κωλοτρυπιδα απο καουτσουκ να μην χαλαει απο την πουτσα των αραπαδων

  12. ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΕ…
    ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΗΜ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ.

Comments are closed.