ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ…ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ !

Η κυρια ειναι της κλικας Μειμαρακη- Καραμανλη, που εχουν σαν μοναδικο τους προβλημα το οτι ο Κυριακος τους πηρε το κομμα , που το θεωρουν ιδιοκτησια τους ,μεσα απο τα χερια.
Ξεχνανε οτι το κομμα δεν ειναι δικο τους, αλλα ανηκει στα εκατομμυρια εκεινα των ελληνων που στηριζουν την ΝΔ 40 χρονια. Το κομμα εμεις το δωσαμε στον Κυριακο με την ψηφο μας , γιατι δεν θελουμε τους συνοδοιπορους των συριζα-ανελ, τους ηττοπαθεις και τους κομπλεξικους με την αριστερα,τους προσκυνημενους.Ο μοναδικος στοχος του Μειμαρακη ειναι να ηττηθει η ΝΔ στις προσεχεις εκλογες, ωστε να ανατρεψει τον Μητσοτακη,του δε Καραμανλη που το παιζει μουγγος και στηριζει υπογειως τον Τσιπρα, ειναι να τον προτεινει ο ”γκασμας” για προεδρο της δημοκρατιας” το 2019. Εαν προσεξτε ποιους καλει η ΕΡΤ καθε μερα ( Βλαχο, Ζαλμα, Γιακουματο ,Παπακωστα κ.ά. ”καραμανλικους” βουλευτες) καταλαβαινεις την συνομωσια που εξυφαινεται απο καραμανλη και τσιπρα.Μιλανε οι ανθρωποι αυτοι και αν δεν τους ξερεις, νομιζεις οτι ειναι βουλευτες του συριζα .Η κλικα αυτη ειναι ετοιμη να διασπασει το κομμα και να συνεργαστει με τους προδοτες συριζαιους,πιθανοτατα δε η Παπακωστα να ειναι η αρχη.

αναγνωστης

loading...

6 thoughts on “ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ…ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ !

  1. Το κοπριταριό των πολιτικών γυρολόγων που κατέλαβε το κόμμα της Νου-γόνο-Δούλας από το 2016, μας προκαλούν φόβο, αηδία και αποστροφή.
    Οι Αδωνομακίζοντες δεν πρόκειται περί ατόμων, ασκούντων την σώφρονα χειράντλησιν, έστω και λόγω σεξοφοβίας.
    Πρόκειται περί αυτοϊκανοποιουμένων, ξελιγωμένων στη θέα της ξεγυμνωμένης τους εξουσίας.
    Γι αυτούς, η μαλακία είναι αυτοσκοπός. Η μίζα το ζητούμενο..
    Ήξεραν όλοι τους ότι ήταν ντενεκέδες ξεγάνωτοι και άσχετοι με την πολιτική και τα Νεοδημοκρατικά , όμως είχαν την τύχη να είναι παρατρεχάμενοι της Νέας Μιζοκρατίας, σφουγγοκωλάριοι της Ντόρας και γλύφτες του Χαζοκούλη …
    Ερήμην τους, εξελίσσονται μεθοδεύσεις για επικράτηση του νεομιζοτακισμού.

  2. Τελικά ποιος κυβερνά αυτο το κομμα;
    Ανίκανος κι επικίνδυνος ο Κούλης Μιζοτάκης

    Συμπεριφέρεται σαν τρολ της Ομάδας η στιγμή της “Αλήθειας”.

    Τα στελέχη της Νου-γόνο-Δούλας είναι, γραφικοί ακροδεξιοί ,τελεπρεζάκιδες ,υπόλογοι μιζαρπάχτρες και πορφυρογέννητοι …

    Εδώ η χώρα χάνεται και οι Νεό-Δούλοι Nτοροπαλαμοκρούστες Αδωνομαλακίζοντε !!!

  3. Μιζοτάκης «Τιμώ όλα τα παλαιότερα στελέχη, αλλά η ανανέωση είναι όρος οικογενειακής ανασυγκρότησης του κόμματος. Θα συνεχίσω. Δεν θα κάνω πίσω»…

    Η αλλαγή της ταυτότητας και φυσιογνωμίας της ΝΔ είναι πλέον πολιτική πρώτης προτεραιότητας για τον Κυριάκο Μιζοτάκη και όχι τυχαία.

    Σκοπός πλέον είναι μία Νου-Δούλα μικρή αλλά ελεγχόμενη από στελέχη με κοινά νεοφιλελεύθερα στοιχεία και χωρίς κανένα ηθικό και ιδεολογικό υπόβαθρο.

    Αυτό είναι και το αίτημα των δανειστών και των εγχώριων νταβατζήδων.

    Εθνοπροδότες και Ελλαδέμπορες επιχειρούν με αυτά τα πολιτικά μπασταρδέματα να αφαιμάξουν και πάλι την χώρα .

    Πως μπορεί να αλλάξει μια κατάσταση όταν ένα πολιτικό κόμμα σαν αυτό της Νέας Μιζοκρατίας, είναι ένα σύμπλεγμα πολιτικών τζακιών, πολιτικών οικογενειών, πολιτικών γόνων, συγγενών, κουμπάρων, με μοναδικό στόχο την εκμετάλλευση της πολιτικής αφέλειας μιας μερίδας ψηφοφόρων, για την νομή της εξουσίας και της αύξησης των οικονομικών της φαμίλιας…

  4. Κυριάκο διώξε όλους τους ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΚΟΥΣ από τη ΝΔ αν θέλεις
    όχι μόνο να κερδίσεις τις εκλογές αλλά και να κυβερνήσεις.

  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Comments are closed.