ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΧΑΣΑΠΙΚΟΣ) ΜΕΡΟΣ Α ΚΑΙ Β

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ





















ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟ-ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο ΧΑΣΑΠΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΧΟΡΩΝ.

Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ 
ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.




Κυριολεκτικα δεν υπαρχει κατι σε οποιονδηποτε τομεα που να μην το εχουν ανακαλυψει οι ιεροι αρχαιοι προγονοι μας.

Ο Χασαπικος ειναι ενας πολυ παναρχαιος χορος και αναγεται στα χρονια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας. 


Ο χασαπικος ηταν πολεμικος χορος των ιερων προγονων μας οι οποιοι αναπαριστουσαν της μαχες τις οποιες εδιναν και ταυτοχρονα τιμουσαν τους ηρωες Ελληνες στρατιωτες. 


Ο χασαπικος εκεινα τα χρονια χορευοταν με οπλα τα οποια κρατουσαν οι προγονοι μας. 

Το βασικοτερο ομως ειναι οτι ενα ενα απο τα πιο ξεχωριστα ειδη μουσικης το οποιο δημιουργει ηθικους και χρησιμους ανθρωπους για την Ελληνικη κοινωνια και φυσικα για το εθνος. (1)

Στην συγχρονη εποχη ο παναρχαιος Ελληνικος μεσαιωνικος χορος εχει μαγεψει εκατομμυρια ανθρωπους απο πολλα διαφορετικα εθνη οι οποιοι επισκεπτονται την Ελλαδα οχι μονον για την ιστορια, τα μνημεια, και τις φυσικες ομορφιες, αλλα και για να μαθουν να χορευουν ειτε να χορεψουν χασαπικο.

Κυριολεκτικα αμετρητοι ειναι οι ξενοι επισκεπτες στην χωρα μας οι οποιοι ερχονται ειδικα για τον παναρχαιο Ελληνικο χορο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ.

Στην συγχρονη εποχη ο βασιλιας του Χασαπικου δεν ειναι αλλος απο τον Μαρκο Βαμβακαρη. Ο Μαρκος Βαμβακαρης θα μπορουσε να εχει γραψει ενα και μονο τραγουδι σε ολη του την ζωη.

Ομως μονον  με το τραγουδι αυτο να επιτυχει να περασει στην ιστορια  στην κορυφη και να παραμεινει “αθανατος”-διαχρονικος.

Παραλληλα με το τραγουδι αυτο εγινε η αιτια να αγαπησουν-λατρεψουν 
την Ελλαδα εκατομμυρια αλλοι ανθρωποι απο διαφορετικα εθνη οι οποιοι 
λατρεψαν το τραγουδι του. 

Ο Μαρκος Βαμβακαρης κερδισε τις καρδιες πολλων ανθρωπων απο πολλα διαφορετικα μερη του πλανητη με ενα και μοναδικο τραγουδι.

Αυτο δεν ειναι αλλο απο την φραγκοσυριανη.

Ταυτοχρονα συνεβαλε τα μεγιστα στην οικονομικη αναπτυξη της χωρας.

Η φραγκοσυριανη ειναι το δευτερο καλυτερο Ελληνικο τραγουδι ολων των εποχων μετα τον λαικο “εθνικο” μας υμνο. (1)

Ουδεποτε αλλο εθνος μεσα απο τον μουσικο του πολιτσμο επετυχε να το επισκεφτουν πολλα εκατομμυρια ανθρωποι απο τοσα πολλα διαφορετικα εθνη. 


Αυτο το εκανε μονον η Ελλαδα.

Σχετικα με τον τροπο τον οποιο χορευεται ο χασαπικος ολα τα βηματα και η περιγραφη ομοιαζει με την παραθεση τελετουργικων κινησεων σε μια προσπαθεια συνδεσης του χορού με την αρχαιοτητα, τον οποιο χορευαν
στον  στρατο του Μεγα Αλεξανδρου ή την αναπαράσταση τις στασης των πολεμιστων του.


ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΙΚΟΥ.

Τα οφελη οταν καποιος ασχολειται με τους παραδοσιακους χορους και ειδικα με το χασαπικο ειναι αρκετα και σημαντικα.


Η εκμαθηση των βηματων σε συνδυασμο με την σωστη εκτελεση των  βηματων του Ελληνικου παραδοσιακου χορου διευρυνουν την αντιληψη. 

Ο χασαπικος οπως και ολοι οι χοροι ειναι ενα σημαντικο μερος απο τις ανθρωπινες ζωες. 

Ο χασαπικος ειναι ενας πολυ χαρουμενος χορος που σε γεμιζει ζωη και ενεργεια. Εκτος απο τα ηθικα και πνευματικα πλεονεκτηματα ο χορος ειναι εν μερη και ενα ειδος εκγυμνασης.


Ολες οι μυικες ομαδες του σωματος γυμναζονται μεσα απο τον χασαπικο και τους παραδοσιακους χορους.
Δυο ετη συστηματικης ασχολιας με τον χασαπικο και τους παραδοσιακους Ελληνικους χορους, και οι εμπλεκομενοι θα
εχουν καλους κοιλιακους, ενδυναμωση του κορμου και των ακρων ενω παραλληλα θα αποκτησουν ευλυγισια.



Το σπουδαιοτερο ολων των πλεονεκτηματων σχετικα με τον χασαπικο
ειναι οτι σε κανει καλυτερο ανθρωπο διοτι εξευγενιζει τους ανθρωπους. 


Ολα αυτα σε συνδυασμο με την Ορθοδοξια,  τα χρηστα ηθη, την ιστορικη γνωση, τα μουσικα σχολεια, το αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, την αλλαγη πολιτευματος και την δια παντος καταργηση των κομματων. 


Μαζι με την Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες
γυναικες, συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 



Ο Χασαπικος οπως και ολοι οι σωστοι Ελληνικοι χοροι ειναι ψυχοδιανοητικη εκφραση και εκγυμναση ενω παραλληλα συμβαλλει στην κοινωνικοποιηση και στην αποκτηση αυτοπεποιθεσεως.

Μεταξυ πολλων αλλων ο χασαπικος,ο εξαιρετικος αυτος Ελληνικος παραδοσιακος
αποβαλει το αγχος, βελτιωνει την συγκεντρωση, πειθαρχει το σωμα και το πενυμα.

Κυριολεκτικα η ψυχικη ευεξια την οποια αισθανεται καποιος μεσα απο αυτο το ειδος χορου ειναι μοναδικη και ανεκτιμητη.


Ο χορος  σε συνδυασμο με το κολυμπι ειναι μια απο τις πιο  καλες αεροβικες ασκησεις. 

Ο χασαπικος οπως και ολοι οι παραδοσιακοι χοροι αυξανουν
τον ρυθμο του μεταβολισμου, βοηθαει στις καύσεις του οργανισμου και συνεπως συμβαλλει και στην απωλεια βαρους.


ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΙΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.


Ελληνες θα πρεπει να γνωρίζετε σχετικα με την ανεκτιμητη αξια-προσφορα, του μουσικου πολιτισμου στον ανθρωπο. 



Ειδικα σε αυτές τις πολύ δυσκολες και επικίνδυνες εποχές για το Ελληνικο εθνος, τα σωστα ειδη μουσικης, αποτελουν πηγη ζωης-επιβιωσεως για ολους. 


Η Ελληνικη μουσικη (εντεχνο, παραδοσιακο, “βυζαντινη”,) είναι ένα από τα ελαχιστα μεσα τα οποια δημιουργουν μεταξυ αλλων φιλεύσπλαχνους ανθρώπους οι οποιοι είναι ενωμενοι και στηριζουν ο ενας τον άλλο σε ολες της δυσκολες στιγμες. 


Μεσα από την σωστη μουσικη παιδεια, παίρνουμε κατι πολύ πολυτιμο, την ανθρωπια και την αλληλεγγύη, ​συστατικα ανεκτίμητα για την συνεχεια ενός εθνους. 


Τα σωστα ειδη μουσικης αποτελουν οπωσδήποτε αντίβαρο στην μαστιγα του συγχρονου τρόπου ζωής της νεας ταξης και στην εξάπλωση της. 

Οι βασικες πτυχες του χαρακτήρα ηθος, συμπεριφορα, σκεψη, ικανοτητα υγειη συναισθηματα, θαρρος, αυτοπεποιθεση, καλοσυνη, και αλλα αναπτυσονται μεσα από την σωστη Ελληνικη μουσικη.

Σε ολα τα προαναφερομενα ο Χασαπικος συμβαλει τα μεγιστα διοτι ειναι ενα απο τα κορυφαια ειδη μουσικης και χορου ολων των εποχων.

Μεσα από τα σωστα ειδης μουσικης οι γνησιοι Ελληνες θα είναι σε θεση να ερθουν αντιμέτωπα με ολες τις δυσκολιες της ζωης. 


Η σωστη μουσικη και ειδικα το χασαπικος αποδεδειγμενα προσεφερει τα παντα, σε έναν ανθρωπο λυτρωνει, εξευγενιζει, ισορροπει, καλλιεργει ηρεμει και ομορφαίνει τις ανθρώπινες ψυχές, τις γεμίζει με αγαπη για τον συνάνθρωπο, την ζωη και κάθε τι ωραίο. 

Τα σωστα ειδη μουσικης είναι απαραιτητα διοτι είναι το μονο αντιδοτο κατά της οικονομικης, πνευματικης, ηθικης κρισης ενω ταυτοχρονα θα ενισχυσει την αντιμετωπιση των δυσκολιων της ζωης.


Η μουσικη επιστημη είναι ένα από τα παρα πολύ σημαντικα τμηματα του πολιτισμου και της επιβιωσης για το Ελληνικο εθνος. 




Η σωστη Ελληνικη μουσικη και ενα απο τα ειδη της ο Χασαπικος συμβαλλουν στο να αποκτησει ένα ατομο εθνικη και θρησκευτικη συνειδηση και κατ επεκτασιν στηριζει την σταθερη συνεχεια της θρησκειας και του εθνους χωρις να υπαρχει κίνδυνος ηθικης-πνευματικης κατάπτωσης, οι οποιες θα οδηγησουν στον αφανισμο του εθνους (μοδα).




Η μουσική, μαζί την ορθοδοξια, τα χρηστα ηθη, την ιστορια. το παγκρατιο, τα αρχαια Ελληνικα συμβάλλουν στην συνέχεια και τη σταθερότητα Ελληνικου πολιτισμού. 





Την ανεκτιμητη αξια της μουσικής στην ζωή των Ελληνων μας δειχνει και το γεγονός οτι η Εκκλησια χρησιμοποιησε εξ αρχης υμνους και ωδές. 



Οι αγιοι ιεραρχες μας διδαξαν ότι η μουσικη είναι δωρο του τριαδικου θεου ώστε να συμβαλει στην διαμορφωση ηθικων αρχων στους ανθρώπους. 




Ενδεικτικα αναφερουν ότι η αρχαια Ελληνικη παιδεια και η Ελληνικη μουσικη προσφερουν ισόποσα στην εξελιξη και το ηθος ολων των ανθρωπων. 




Πολυ σημαντικο είναι οτι οι αγιοι Ιεραρχες με την σειρα τους επιμενουν να ακουνε οι Ελληνες μονον τα σωστα ειδη μουσικης ώστε να εχουν το μεγιστο οφελος στην ψυχη και στην παιδεια. 



Αντίθετα αναφερουν ότι τα τα αλλα ειδη μουσικης κανουν παρα πολύ μεγαλο κακο στις ψυχες των ανθρωπων, οι οποιοι γινονται ευάλωτοι και εν συνεχεια ανήθικοι και κακοι ανθρωποι. 




Η Ελληνικη-ρωμαικη-“βυζαντινη” μουσική είναι το πιο βασικο ειδος μουσικης το οποιο μας δινει τα εχεγγυα της πνευματικης και ηθικης εξελίξεως και σε οδηγει μονιμα στον δρομο του Χριστου. 



Φυσικα όλα αυτά τα ειδα μουσικης δεν είναι για διασκεδαση, αλλα είναι για την μεγιστη βελτιωση των ψυχων του ηθους και της πνευματικης διαυγειας. 



To βασικο κριτηριο για την επιλογή της σωστης μουσικης είναι να μας βοηθα στην αποκτηση ηθικων αρχων -παιδειας, να συνετίζει, να μας κανει να νιώθουμε ανώτερα αισθηματα, και να μας φερνει κοντα στον θεο. 





Οταν η μουσική διακρίνεται απο όλα αυτά τα στοιχεια τότε είναι αποδεκτη και πολυτιμη, διότι επιδρά θετικά στον ψυχικό κόσμο και στην παιδεια ​των Ελλήνων προκαλώντας μια τεραστια αισθηση ευφοριας και αγαλλίασης. 



Η στηλη Ισχυς δια της γνωσεως καλει εδώ και χρονια ολους τους Ελληνες να ασχοληθουν με την εκκλησιατικη μουσικη, την παραδοσιακη, το χασαπικο και τα μουσικα σχολεια τα οποια διδασκουν αυτα τα ειδη μουσικης.


Αυτό διοτι η εκκλησιαστικη μουσικη, η παραδοσιακη και το χασαπικο είναι ένα τεραστιο κεφαλαιο στον Ελληνικο μουσικο πολιτισμο.

Στην εκκλησιαστικη μουσικη  υπαρχουν όλα τα ωφελιμα ειδη μουσικης των αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων, μαζι με την μουσικη για την δοξολογια του θεου. 


Η εκκλησιαστικη μουσικη, η παραδοσιακη και το χασαπικο συμβαλλουν στην αποκτηση ηθων-ανθρωπιας αλλα βοηθα στον μεγιστο βαθμο στην καλιεργεια της δημιουργικότητας ολων των ανθρωπων.

Σε αυτα τα ειδη μουσικης εχουμε την απολυτη ψυχικη αρμονια και την εμφυσηση της δημιουργιας.


Είναι αποδεδειγμενη ​η ευεργετικοτατη επιδραση της μουσικης παιδειας στην μάθηση και της σχολικες επιτυχιες.

Η μουσική μπορεί να οδηγήσει σε υψηλές ακαδημαϊκές επιτυχίες αφού έχει αποδειχθεί ότι διεγείρει τις περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με το διάβασμα, τα μαθηματικά και τη συναισθηματική ανάπτυξη. 

Η σωστη μουσικη συμβαλει στην κοινωνικοτητα. 



Μην ξεχνατε ότι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι ειχαν το μαθημα της μουσικης, ως ισαξιο, ειτε ως σχεδόν ισαξιο με αυτό της γεωμετριας. Μετα από αυτά τα δυο μαθηματα, ακολουθουσαν τα μαθηματα της αστρονομιας, της φιλοσοφιας κλπ. 


Μεσα από τα ειδικα ειδη μουσικης και χορου, οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, ηταν σε θεση να δημιουργουν ενδιαμεσους χαρακτήρες με βαση το μετρον αριστον, οι οποιοι δεν ηταν ουτε πολύ μαλθακοι, ουτε παρα πολύ σκληροι. 


Αυτά τα ειδη μουσικης, δημιουργηθηκαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων ηρωων της αρχαιότητος και του μεσαιωνα. 



Ο Αριστοκλης μίλησε για την μουσική ως κύριο μάθημα της βασικης εκπαίδευσης των παιδιών στην Αρχαία Αθήνα. Ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλής-Πλατων είχε ​αναφερει​ ότι η μουσικη ειναι η ζωη και η ​ψυχη ολου του σύμπαντος ​διοτι προσφερει τα παντα στον ανθρωπο. 

Ο Πλατων είναι εκεινος ο οποιος πρωτος διδασκει ως κατεξοχήν ιαση ​ψυχης και σωματος τον δώρειο μουσικο τρόπο, αρχαία μουσική κλίμακα η οποια αντιστοιχεί στον πρώτο ήχο της Ελληνικης ρωμαικης-“βυζαντινης” μουσικής. 

Ολες​ οι σχολες των γνησιων αρχαιων φιλοσοφων ειχαν βασικο το μαθημα της μουσικης για την αποκτηση παιδειας και με στοχο για την ​θεραπεία ασθενων, διοτι η μουσικη αρμονια είναι σε θεση να θεραπευσει το σωμα και την ψυχη.



Την ικανοτητα της μουσικής να θεραπευει μας την αναφερει ο υπατος ​των φιλοσοφων Πλατωνας σε πολλά έργα του (Τιμαιος, Πολιτεια και Νομοι).


(1) ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ 
ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ 
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.



Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων , και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα , από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 



Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 


Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 


Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 



Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 



Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας. 



Ακομη και ο Αλεξανδρος με παρα πολύ εμπειρους και με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.

 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας


ΑΜΑΘΕΙΑ. Η ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Οι χειρότεροι εχθροι του Χριστιανισμου και του Ελληνικου εθνους είναι η κακια και η αμαθεια. 

Αυτην ακριβως την κατασταση εκμεταλευονται οι εωσφοριστες του εβραικου-φοινικικου δωδεκαθεου και κατηγορουν με αισχρα ψευδη τους χριστιανους ως καταστροφεις του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. 

Η απολυτη τραγικη ειρωνια και προσβολη ειναι να κατηγορουν οι εβραιοι δωδεκαθειστες τους Ελληνες χριστιανους για πραξεις τις οποιες εκαναν επι αιωνες οι προγονοι τους κατα την αρχαια εποχη. 


Για αυτό ο Σωτηρας Ιησους Χριστος ηρθε για να επιβεβαιωσει τον υπατο τον Φιλοσοφων τον Αριστοκλη δισκασκοντας τό γνώσεσθε τὴν ἀλήθεια, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.


ΟΛοι οσοι δεν γνωριζουν την  αληθεια και τις αληθειες είναι αμαθεις.


Αντίθετα με τον Σωτηρα Ιησου Χριστο και τον Αριστοκλή, οι εωσφοριστες από τα αρχαια χρονια διδαξαν το πιστευε και μη ερευνα, με μοναδικο σκοπο να κρατουν τους ανθρώπους στο εωσφορικο σκοταδι και κατω από την δικη τους τυραννικη εξουσια.


Ο Σωτηρας Χριστος μας ζητησε να γνωρίζουμε την αληθεια για να ειμαστε σε θεση να απελευθερωθούμε από το θανασιμο εωσφορικο σκοταδι.

Στο σημειο αυτό να θυμισω τα λογια του Χριστοδουλου, με το παράδειγμα για τον κυμα, για τον οποιο ελεγε ο Χριστόδουλος, ότι τον πλαθεις και τον κανεις όπως εσυ επιθυμεις. Αυτό που ηθελε να μας πει είναι ότι εάν δεν εχεις πολύ ισχυρη πιστη και Ελληνοχριστιανικη παιδεια, εισαι ερμαιο στα χερια των ανθρωπιων της νεας ταξης, οι οποιοι σε κανουν ότι θελουν.

Το μεγαλυτερο και σπουδαιοτερο παράδειγμα για το τι είναι η αμαθεια, και για το ποιες είναι οι φοβερες συνεπειες της, μας το δινει ο Αριστοκλής στο εργο του με την επωνυμια Αλκιβιάδης.
Ο φιλόσοφος Σωκρατης συναντα στον δρομο τον Αλκιβιαδη, που πηγαινε να προσευχηθεί. Ο Σωκρατης λοιπον σταματα τον Αλκιβιαδη και του απεθυνει μια σειρα από ερωτήσεις. Αρχικα τον ρωτησε που πηγαινει .

Ο Αλκιβιάδης απαντησε ότι πηγαινει να προσευχηθεί. 



Τοτε ο Σωκρατης του απαντησε ότι πολύ οι οποιοι πηγαινουν να προσευχηθουν, στους “θεους” χωρις να το γνωριζουν εξαιτιας της αγνοιας και της αμαθειας τους, νομιζουν ότι προσευχονται και ζητανε πολυ καλα πραγματα για τους εαυτους τους και για ολους τους δικους τους ενώ στην πραγματικοτητα, χωρις καθολου να το καταλαβαινουν ζητουν εκεινοι οι ιδιοι  την καταστροφή τους, και τον αφανισμο τους, καθως και ολων των δικων τους ανθρωπων.
Ολα αυτά συμβαινουν εξαιτιας της αμαθειας κα της πνευματικης-ηθικης εξαθλιώσεως. 
Το ιδιο ακριβως γινεται στην σημερινη εποχη οπου οι ραγιαδες προσευχονται στον Χριστο να τους δωσει χρηματα, αξιωματα, ακριβα, σπιτια,αυτοκίνητα και γυναικες για να κανουν πασης φυσεως σεξουαλικες ανωμαλίες. 
Μονον που τετοιου είδους προσευχες δεν τις κανει ποτε αποδεκτες ο ιησους Χρστος , παρα μονον ο εωσφορος, με τις γνωστες  συνεπειες.

Ό θεος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.

Μονον αυτοι οι οποιοι ζουνε ηθικα και αγωνιζονται θα εχουν την υποστηριξη από τον θεο.
 Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.
Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
Ο Θεος δημιουργος των παντων (ο Ιησούς Χριστός), είναι γεματος αγαπη, καλοσυνη, ταπεινοτητα. Αυτό διοτι είναι αγαθος και στον αγαθο, δεν υπαρχει καμια κακια, κανενα μισος, όπως μας διδαξε ο Πλατων, στο εργο για την δημιουργια του κοσμου, στο εργο του με την επωνυμια Τιμαιος. 
Ο Χριστος είναι γεματος αγαπη ειναι αιτια μονον για κάθε τι καλο που συμβαινει, καθως είναι ο θεος της απολυτης αγαπης, της δικαιοσυνης, της ομορφιας, της ταξης. Αντίθετα ο εωσφορος ειναι ο απολυτος “θεος” του μισους, της αδικιας, του ψευδους, της καταστροφης των παντων.
 Ο Εωσφορος είναι η αιτια για κάθε τι κακο που συμβαινει. 
Ο Εωσφορος είναι αυτος που μισει κάθε τι καλο, ωραιο, δικαιο, που εφτιαξε ο Θεος.
 Για αυτό ο Εωσφορος ανα τους αιωνες μεσα από τους λαους που πιστευουν σε αυτόν, προκαλει διαφορα τρομερα δεινα στην Ελλαδα, αλλα και σε ολους τους χριστιανους ανα τον κοσμο.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους – καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιεμνουν οι ραγιαδες σημερα.
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΑΛΛΑ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΒΑΣΗ OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι-ηρωες χριστιανοιτης
Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.
 Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν βατατζή. 

Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. 

Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
Η προμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον τριαδικο θεο είναι ένα  από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των νεοραγιαδων, οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.
Η σωστη προσευχη χρειαζεται καθαρη καρδια-ηθικη και παιδεια διαφορετικα δεν μπορεις να επιτυχεις τιποτα., παρα μονον την καυαστροφη σου.
Όμως το πιο βασικο το οποιο τονιζει ο υπατος των φιλοσοφων στο εργο του Αλκιβιάδης, είναι ότι ολοι οσοι είναι αμαθεις και διακατέχονται από εωσφορικη αλαζονεια, τοτε τις προσευχες τους τις κανουν αποδεκτες οι εβραιοι δαιμονες του εβραικου δωδεκαθεου με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην καταστροφή.
Στο εργο του Αλικιβιαδης μεταξυ αλλων ο μεγας Αριστοκλής κανει αναφορα και για την μεγαλη ελειψη ικανοτητων ολων οσων επιζητουν αξιωματα τα οποια δεν τα αξιζουν.
Φυσικα ο υπατος των φιλοσοφων δεν ξεχνα να αναφερει στο εργο του και την αιωνια Ελληνικη μαστιγα τους εβραιους εωσφοριστες του δωδεκαθεου οι οποιοι ολους οσους πολεμουσαν για την Ελλαδα τους έστελναν στην εξορια στις φυλακες, και στον θανατο μεσω της θανατικης ποινης για το “αδίκημα” της προδοσίας.
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΝΗΣΙΩΝ 
ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.


ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 
ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 
ΓΙΑ”ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ”-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 
ΕΝΤΕΧΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ.


ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΣΤΗΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ :

ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΣΑΠΙΚΟ ΜΑΖΙ 


Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΑΣΑΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 
ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 
ΛΑΙΚΟ “ΕΘΝΙΚΟ” ΜΑΣ ΥΜΝΟ. (1)

ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΑΣΑΠΙΚΑ 


loading...