ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ  

 Γράφει Δημήτρης Διακομιχάλης 

Αποτελεί απύθμενο Ανατολίτικο θράσος όταν οι Τούρκοι καταγγέλλουν ότι ο Ελληνικός Στρατός έχει καταλάβει τρία Τουρκικά νησιά και…
κατασκευάζει σε αυτά στρατιωτικές υποδομές, νησιά τα οποία έχει υπό την εποπτεία του ο Διοικητής του στρατιωτικού σχηματισμού της περιοχής κύριος Δημήτρης Χούπης.

Μάλιστα ο Τούρκος συνταγματάρχης ε.α, E.Yalimδήλωσε για το θέμα ότι: θα πρέπει να ζητούν άδεια οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις προκειμένου να κατασκευάσουν έργα υποδομής στο «……..Τουρκικό Έδαφος».

Ο συνταγματάρχης E. Yalim σαφώς και γνωρίζει την αλήθεια όταν λέει αυτά τα απροκάλυπτα ψέματα. Γνωρίζει ότι τα νησιά στα οποία αναφέρεται είναι Ελληνικά. Όμως και αυτός ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία επαναλαμβάνει τα όσα ψευδώς ισχυρίζονται όλες οι πολιτικές δυνάμεις της Τουρκίας προκειμένου να εξαπατήσουν τη διεθνή κοινή γνώμη αναφορικά με το statusστο Αιγαίο.

 Ενώ γνωρίζει ο Τούρκος συνταγματάρχης τη συνδιάσκεψη του Λονδίνου του έτους 1914, ενώ γνωρίζει τη Συνθήκη της Λωζάνης του έτους 1923, ενώ γνωρίζει τη Συνθήκη των Παρισίων του 1947, ενώ γνωρίζει τη Συμφωνία για το Δίκαιο της Θάλασσας του έτους 1982, που όλες αυτές οι συμφωνίες και συνθήκες κατοχυρώνουν τα δίκαια του ελληνισμού στο Αιγαίο,εν τούτοις και αυτός προκαλεί όπως όλη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία την υπομονή του Ελληνικού Λαού που δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει σπιθαμή εδάφους από τα διεθνώς κατοχυρωμένα εθνικά μας σύνορα.

Ο προκλητικός συνταγματάρχης E.Yalimγνωρίζει ότι από όλα τα νησιά του Αιγαίου στη Τουρκία ανήκουν μόνο η Ίμβρος, η Τένεδος και οι Λαγούσες νήσοι καθώς και όλα τα νησιά που βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των τριών μιλίων από τις ακτές της Μικράς Ασίας.

Δεν θα σχολιάσω τα όσα αναφέρει ο κύριος E. Yalimγια τις δραστηριότητες του Διοικητή του σχηματισμού των δυνάμεων της Εθνοφυλακής κ. Χούπη Δημήτρη στα τρία νησιά Καλόλιμνος, Φαρμακονήσι, Λέβιθα γιατί όλες αυτές οι δραστηριότητες εντάσσονται στα πλαίσια του αυτονόητου και νόμιμου δικαιώματος της αυτοάμυνας όπως άλλωστε προβλέπεται από το άρθρο51 του καταστατικού χάρτη του Ο.Η.Ε.

Θα καυτηριάσω όμως και θα αντικρούσω για μια άλλη φορά την στρατηγική επιλογή της Τουρκίας να εξαπατά συνειδητά τη Διεθνή κοινότητα με την διαστρέβλωση που επιχειρεί του Διεθνούς Δικαίου για το Αιγαίο , είτε αυτό αναφέρεται στα θαλάσσια σύνορα μας είτε στον Εθνικό μας εναέριο χώρο είτε στο δικαίωμα της χώρας μας να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια, είτε στην ύπαρξη ΑΟΖ στα νησιά μας σύμφωνα με το άρθρο 121 για το Δίκαιο της Θάλασσας.

Έτσι προκειμένου η Τουρκία να διασφαλίσει τα γεωστρατηγικά της θέλω, στο Αιγαίο ανεξάρτητα αν κυβερνούν κεμαλιστές ή ισλαμιστές ενεργεί για δεκαετίες ολόκληρες με τρόπο που θέτει σε κίνδυνο την ειρήνη στη περιοχή φθάνοντας στο σημείο να προτάσσει την απειλή άσκησης βίας σε βάρος της χώρας μας.

 Γι’ αυτό την ίδια ημέρα 29 Σεπτεμβρίου που ξεκινά η μεγάλη διακλαδική άσκηση των Ε.Δ. Παρμενίων 2017, με την παράνομη ΝΑVΤΕΧ την 962/2017 η Τουρκία εξήγγειλε ναυτική άσκηση νότια της Καρπάθου και Ανατολικά της Κρήτης από τις 29/9/2017 έως τις 5 Οκτωβρίου με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει, αφού στο χώρο άσκησης των Ελληνικών Ε.Δ θα παρεμβάλλονται αεροναυτικές Τουρκικές Δυνάμεις, φθάνοντας μάλιστα στο θρασύτατο σημείο να ζητά από το ΓΕΕΘΑ την αλλαγή περιοχών στο Αιγαίο που έχουν δεσμευθεί από τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις για την διακλαδική άσκηση Παρμενίων.

 Γι’αυτό αποτελεί μονόδρομο αφ’ ενός μεν οι Ελληνικές διπλωματικές μας αποστολές σε όλο τον κόσμο να ενημερώνουν σταθερά και διαχρονικά την κοινή γνώμη των χωρών που είναι διαπιστευμένες για το δίκαιο των θέσεων μας αποκαλύπτοντας την ανήθικη συμπεριφορά της Τουρκίας ώστε να μην βρίσκεται κανένας Τούρκος συνταγματάρχης όπως ο E. Yalimκαι να καταγγέλλει τον συνάδερφο του τον στρατιωτικό Διοικητή του σχηματισμού της περιοχής των νησιών μας κύριο Χούπη Δημήτρη ότι κακώς επιθεωρεί τους άντρες του στις φρουρές των Ελληνικών νησιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

2 thoughts on “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

  1. Δικαιοσύνη ….. ξύπνα !!! Σε λήθαργο βρίσκεσαι !!

  2. ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ, ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…

    ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΖΑΡΙΑ…
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟ "ΕΒΡΑΙΟΣ" ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΜΠΤΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…

    ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΥΝ…

    ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ/ΔΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ…. «Ε Β Ρ Α Ι Ο Σ»…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΞΕΡΟΛΑ…ΔΕΙΤΕ…!!!

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

Comments are closed.