ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ/ΚΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

Το κύμα Αντίσταση Κατά των Πλειστηριασμών αποτελεί μια από τις σημαντικότερες πράξεις Αντίστασης κατά του Μνημονιακού Καθεστώτος Κατοχής και αποικιοκρατίας. Οι τακτικές ακυρώσεις πλειστηριασμών όχι μόνο
προστατεύουν την περιουσία του Ελληνικού Λαού αλλά και την περιουσία του Έθνους σε μια εποχή που ο Εθνικός πλούτος (ιδιωτικός και δημόσιος) γίνεται αντικείμενο πλιάτσικου από αλλοδαπές και πολυεθνικές δυνάμεις και οργανισμούς, χρηματοπιστωτικούς και μη.

Είναι λοιπόν φυσικό να γίνεται αντικείμενο επιθέσεων, καταλάσπωσης, συκοφαντιών και υπονομεύσεων από διάφορες εκφάνσεις του Μνημονιακού/κυβερνητικού καθεστώτος αφού αποτελεί τέτοιο σταθερό πλέγμα προστασίας πανΕλλαδικά.

Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε, εμείς ο αντιστεκόμενος Λαός, είναι να μην πέσουμε στις παγίδες του Καθεστώτος και άθελα μας προκαλέσουμε ρωγμές και τεράστια υπονόμευση σε αυτό το τόσο επιτυχημένο μέχρι στιγμής πολυσύνθετο και άκρως συμμετοχικό (τόσο για μεμονωμένους ανεξάρτητους Πολίτες, όπως εμείς, όσο και για συλλογικότητες) Αντιστασιακό ρεύμα.

Επιτίθεται το Καθεστώς με προπαγάνδα ότι δήθεν επειδή υπάρχουν και ‘λαμόγια’ και ‘υμέτεροι’ που μπορεί να χρησιμοποιήσουν την υπάρχουσα κατάσταση για να αποφύγουν την εκποίηση της περιουσίας τους χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν τα χρέη τους, όλο το αντιστασιακό ρεύμα κατά των πλειστηριασμών είναι υπέρ των λαμογιών.

Αυτό είναι τόσο ψευδές όσο και παγίδα για το κύμα Αντίστασης: αφ’ ενός υμέτεροι αυτού του είδους και εμβέλειας δεν φτάνουν ποτέ σε πλειστηριασμούς παρ’ εκτός και εάν πρόκειται για σχέδιο που συμφέρει το προφίλ που θέλουν να χτίσουν για να πετύχουν κάτι άλλο παρανόμως προσοδοφόρο. Από εικονικές πτωχεύσεις μέχρι πλειστηριασμούς ‘μπιρ παρά’/σε εξευτελιστικές τιμές που αφήνουν τους δικαιούχους απλήρωτους αλλά και τον υμέτερο χωρίς να χάνει την περιουσία του διότι αυτός που την ‘χτυπάει’ είναι του δικού του κυκλώματος και κατόπιν συμφωνίας (ένα είδος καταδολίευσης), τα υμέτερα άτομα που δήθεν λέει η προπαγάνδα ότι επωφελούνται από την παρεμπόδιση της εκπλειστηρίασης στην πραγματικότητα είτε δεν κινδυνεύουν ουσιαστικά είτε ζημιώνονται με την μη τέλεση πλειστηριασμού και συνεπώς την ακύρωση των δολίων σχεδίων τους.

Εξ άλλου, συνάδει προς τούτο και το γεγονός ότι δεν υπήρχαν τέτοια παράπονα ούτε τέτοιες συνδέσεις δήθεν ζημίας ή προστασίας των δυνατών υμετέρων όταν οι πλειστηριασμοί είχαν παγώσει από το κράτος για όλους ανεξαιρέτως επί σειρά ετών.

Συνεπώς το μόνο που κάνει η Αντίσταση Κατά των Πλειστηριασμών είναι να παρέχει την κρατική προστασία στον Λαό που, για λόγους πιέσεως της Τρόικας και μόνο και προς όφελος των τραπεζών που ήδη έχουν καταφάει τις σάρκες της Ελλάδας με την κακοδιαχείριση και τις απάτες τους, έχει αποσύρει μια δωσιλογική κυβέρνηση.

Στην ίδια λοιπόν λογική και για αυτόν τον λόγο (επειδή οι πλειστηριασμοί γίνονται σε καθεστώς οικονομικής βίας, αντισυνταγματικής και αντιανθρωπιστικής παρανομίας αλλοιωμένων τιμών ακινήτων και για χρέη που σε ένα συντριπτικό ποσοστό έχουν δημιουργηθεί από κρατικές πράξεις και νομοθετήματα εν είδει και προπαρασκευαστικά έμμεσης δήμευσης της ιδιωτικής και δημόσιας Ελληνικής περιουσίας) δεν πρέπει να γίνει κανένας απολύτως πλειστηριασμός και ούτε πρέπει τα κινήματα Αντίστασης στους πλειστηριασμούς να επιτρέπουν οποιονδήποτε πλειστηριασμό υπό τον φόβο της κρατικής προπαγάνδας και της εκστρατείας καταλάσπωσης και εκβίασης που επιχειρείται.

Είναι προφανές ότι εάν μπούμε στην διαδικασία να αποφασίζουμε ποιος πλειστηριασμός θα επιτραπεί και ποιος όχι (και μάλιστα να αποφασίζουν οι αρχηγοί των κινημάτων χωρίς την επικύρωση και την σύμφωνη γνώμη όλων των παρευρισκομένων) κατ’ αρχάς περνάμε το μήνυμα στους γκεμπελιστές προπαγανδιστές ότι η επιχείρηση κατασυκοφάντησης μας φοβίζει και ‘πιάνει’ ως μέτρο πίεσης. Αυτό θα ενισχύσει την αισχρή ψευδολογία για να πιέσουν να επιτρέπονται υπό αυτόν τον εκβιασμό όλο και περισσότερες κατηγορίες πλειστηριασμών.

Επί πλέον, εάν αποφασίζουν οι αρχηγοί των κινημάτων επί αυτού στοχοποιούνται ως αντικείμενα διαπραγμάτευσης και πιθανής διαφθοράς ή εκβιασμού αφού παρουσιάζονται ως οι κλειδοκράτορες που έχουν εξουσία επί ποιου η περιουσία θα εκποιηθεί και ποιου όχι με αμφιλεγόμενα κριτήρια και υπό την πίεση και την χάβρα του Ειρηνοδικείου. Αυτό αφ’ ενός είναι άδικο και επικίνδυνο για αυτά τα άτομα που ρισκάρουν να διαφθαρούν ή να ‘σπάσουν’ όπως κάθε αρχηγός σε ένα πυραμιδικό σχήμα αρχηγού και ακολούθων και αφ’ ετέρου θέτει σε κίνδυνο το ίδιο το Αντιστασιακό Μέτωπο που κινδυνεύει να διασπαστεί/κατακερματιστεί και να υπονομευθεί εκ των έσω.

Εάν η κυβέρνηση και οι παπαγάλοι της θέλουν να εκπλειστηριάσουν μόνο τις περιουσίες των υμετέρων όπως ισχυρίζονται δεν έχουν παρά να νομοθετήσουν ευθαρσή απαγόρευση που δεν επιδέχεται ερμηνεία πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, πρώτης επαγγελματικής στέγης και πλειστηριασμών για χρέη που έχουν παραχθεί από την Μνημονιακή κρίση και καθεστώς.

Θα είχε δε επίσης άμεσα εισπράξει και τα χρεωστούμενα από αλλοδαπές εταιρείες/επενδυτές που χρωστούν δυσθεώρατα ποσά ΦΠΑ ή οφείλουν να πληρώσουν ρήτρες και πρόστιμα για αθέτηση υποχρεώσεων συμβολαίου, νομοθεσιών, κ.ο.κ.

Δεν θα εκπλειστηρίαζε τις περιουσίες των μεσαίων και χαμηλότερων στρωμάτων σε εξευτελιστικές τιμές που δεν καλύπτουν καν τα χρέη που ισχυρίζεται ότι θέλει να εισπράξει ή να βοηθήσει να εισπραχθούν από τρίτους.

Τέλος, ένας ακόμα Εθνικός και στρατηγικός ρόλος του γιατί ΔΕΝ πρέπει να γίνεται κανένας πλειστηριασμός ασχέτως ποιον αφορά είναι ότι δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να βοηθήσουμε ή να παρακολουθήσουμε άπραγοι την παράδοση ακόμα περισσότερης Ελληνικής περιουσίας σε πολυεθνικές εταιρείες ή οργανισμούς ή στο ΤΑΙΠΕΔ που θα τα δώσει σε ξένους καθ’ ότι αυτό αποδυναμώνει το Ελληνικό Κράτος και υπονομεύει ακόμα περισσότερο την επικυριαρχία της Ελλάδας εδαφικά και οικονομικά.

Επί πλέον, σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να εξυπηρετείται κανένα συμφέρον μέσω των πλειστηριασμών, ακόμα και αν αυτό αφορά ιδιώτη, πρίν να επανέλθει η κανονικότητα στην οικονομία και στις τιμές των ακινήτων ώστε να αντανακλούν την πραγματική τους αξία σε ένα αποκαταστημένο κράτος Δικαίου.

Οποιαδήποτε συναλλαγή πλειστηριασμού σε αυτό το Μνημονιακό Κατοχικό αποικιοκρατικό Καθεστώς μαύρης αγοράς που διαβιούμε τώρα είναι καταχρηστική και παράνομη για όλους τους λόγους που εκθέσαμε.

Το Αντιστασιακό ρεύμα Κατά των Πλειστηριασμών είναι ένα προπύργιο που δεν πρέπει να πέσει εκ των έσω με τις διαβολές και την εν δυνάμει διαφθορά που είναι τα συνήθη όπλα του Καθεστώτος που μέχρι στιγμής έχουν διαλύσει με αυτό τον τρόπο τόσα άλλα κινήματα και ρεύματα.

Όλοι ενωμένοι πρέπει να μην πέσουμε στην παγίδα των λαμογιών-λαγών που χρησιμοποιούνται ως στρατηγικοί μοχλοί για να άρουν την προστασία που δίνουμε στην περιουσία των Ελλήνων Πολιτών και της Ελλάδας γενικότερα.

loading...

13 thoughts on “ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ/ΚΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….

    1=ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗ,ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ,ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟ….

    2=ΕΝΑ ΑΜΥΘΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ,ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

    3=ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ…

    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΑΛΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΔΗ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΟΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΟΝΤΕ,ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΔΩΘΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ…

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ…….

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=16VtEMdTcJI

  2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ!!

    Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
    ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ…

    ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ…
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ , ΟΥΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ….
    ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ.

    ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΕΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.

    Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ….
    ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ….

    Ο ΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ :ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ????

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ…ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ…………………..ΣΙΩΠΗ ΞΑΝΑ

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΙ ΕΦ'ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ….

    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ….

    ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ. ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 150ΑΡΙ ΣΑΣ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΝΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.

  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  5. ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΠΜΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ…ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ??

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ 74 ΤΟΥ Ν. 4170/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )ΚΑΙ ΤΟ Ν. 4174/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ,ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ ( ΕΠΙΤΑΓΗΣ / ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ),ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ !!

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΟΣΟ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ Η ΚΛΑΠΕΝ,ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ, Ν' ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΝΟΜΩ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΜΕΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΗΤΟΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ Η ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ, ΠΛΑΣΤΗΣ Η ΑΚΑΛΥΠΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ
    (ΑΡ. 208 & 386 Π.Κ.).

    ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Η' ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΗΜΕΡΩΝ,
    ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΩΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, Η' ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,

    Η' Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ν' ΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤ. ΑΡΘ. 914, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘ. 330 Α.Κ. ΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΝ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ ΤΡΑΠΕΖΑ/ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΟΥ/ ΔΗΜΟΥ/ ΥΠ. ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, EX LEGE !!!!

    ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΡΙXΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 100.000 ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΦΤΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

  6. !μακρυα απο ελεεινα κατακαθια αποβρασματα λαγουδοκλεφτεs(λα.γ.οσ.)του βαψωμαλλια μασονοκ@λοτρυπιδη ψευτομποντυμπιλντερ Καταδικασμενου ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ ελικοπτερακια υποβρυχιακια καθετηρα περιστεροχεσμενου!
    !!μακρυα απο βρωμιαρηδεs απο ξευτιλισμενεs τρυπιεs κυλοτεs!μακρυα απο τον αρχιαπατεωνα μασονοσκατο μαυριδερο βαψωμαλλια ξεδοντιαρη τον τροφιμο των υπονομων σκατομυριουχο καταδικασμενο πσωρα φυγοποινο φυγοδικο μποντυμπιλντερ ρουγκλακια!
    μακρυα απο βρωμοκαΜΠΙΝΕΔΕΣ!
    μακρυα απο βρωμοΠ@ΥΣΤΟΥΣ!
    γραψτε τουs στουs ΟΡΧΕΙΣ ΣΑΣ!!!

  7. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΟΙ ΧΟΛΕΡΕΣ ΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ,ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ,Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ…

  8. ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΣΤΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ Η Ο ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ,ΑΥΤΗ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΧΙΑ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ…

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΡΑΚΙ ΑΓΟΡΩΝ Η ΓΝΩΣΤΗ GOLDMAN SACHS ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ,ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ,ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ….

    ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΛΟΓΑΚΙΑ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΣ ΚΛΟΙΟΣ ΣΤΟΝ «ΑΝΘΡΩΠΟ» ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ…

    ΟΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ,ΟΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..

    ΚΑΖΑΚΗΣ-ΕΠΑΜ-ΜΑΣΟΝΙΑ

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

    https://www.youtube.com/watch?v=CcUEvIqblI8&feature=share

    Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΩΛΙΑΣΕ ΚΙ’ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ…

  9. ΨΟΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΙΡΗ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΛΕΧΡΙΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΟΥ Ν' ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΘΙΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ.
    ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΞΥΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΔΙΑΒΟΛΟΓΕΝΝΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΘΛΙΟ ΤΟΜΑΡΙ.
    ΟΥΣΤ !!! ΓΥΦΤΟΧΟΛΕΡΑ

    6 MHNEΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.21-10-2017

    https://www.youtube.com/watch?v=f-Qfmbx7r_w

  10. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΗΡΘΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!
    4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 4 ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΓΥΦΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ

  11. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΟΓΥΦΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΗΣ ΡΕΝΤ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΔΩΣΕ? ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΝΤ ΜΗΠΩΣ?Η ΡΕΝΤ ΠΟΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ?
    ΠΑΛΙΟΡΕΜΑΛΟ ΓΥΦΤΟΠΡΟΔΟΡΗ

  12. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΓΥΦΤΟΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ.ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ

Comments are closed.