Η Κουντουρά «η Πενταγιώτισσα».

Ο Γραμματέας και εκπρόσωπος τύπου της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης το μεγάλο Κίνημα της Ανατροπής + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης)…
Και έρχεται η κυρία Κουντουρά σα να μην μας έφταναν τα υπόλοιπα «τσιμάνια»…  Όπως η κ Φωτίου και τα περιβόητα γεμιστά της.
(Στην μούρη σου κορίτσι μου είναι θρεπτικά), ο κ Καρανίκας ο «τρις καταραμένος», σύμβουλος Πρωθυπουργού και μάλιστα φέρει και υψηλή θέση, μην χαθεί ο παχυλός μισθός και οι πλασματικές υπερωρίες, όπου πρόσφατα έριχνε κατάρες στην εταιρία εξόρυξης χρυσού που και καλά εκβίαζε πως θα φύγει από την χώρα…

Τον άλλον τον ξεκούδουνο (δεν θα του κάνω την χάρη να αναφέρω καν το όνομά του), που μέσα στην καλή χαρά μας πρότεινε να πάμε τον Σεπτέμβριο Άλιμο και Βούλα να κάνουμε πισσόλουτρα γιατί κάνουν καλό στη υγεία… και τόσοι άλλοι Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ, γραφικοί, άξεστοι, αμόρφωτοι, που μαζί με τον Πρόεδρο της κατοχικής τους κυβέρνησης βλέπουν στην Αθήνα Έλληνες και Ελληνίδες που ζητοκραυγάζουν από την χαρά της καλοπέρασης και της ευημερίας…

Κατέφθασε λοιπόν και η πεντάμορφη κ Κουντουρά «η Πενταγιώτισσα» να δηλώσει στην τηλεόραση του Σκάϊ: Σήμερα δεν υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια. Θεωρεί επιτυχία της κυβέρνησης που δεν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια όπως το 2014. «Ναι αυτό ξεστόμισε η κατοχική υπουργός Τουρισμού». Ανέφερε επίσης ότι παρά τις δυσκολίες, ο κόσμος σήμερα τα καταφέρνει… Τι να πω ο παπάς;

Οι συντάξεις μειώθηκαν και έρχεται νέο κύμα δραματικών περικοπών χωρίς κανένα προηγούμενο, η ανεργία εκτοξεύτηκε, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία πίσω από την άλλη, αλλά η κόμισσα Κουντουρά στην καρακοσμάρα της. Αλήθεια κυρία Κουντουρά θυμάστε τις εποχές που με παρακαλάγατε για να επιβιώσει η εκδοτική σας εταιρία; Τώρα που πεινάει ο λαός δεν σας αφορά; Αλήθεια τι κάνει ο Σαράντης; Έρχεται η ώρα να σας περιλάβω και εσάς.  Θα σας κάνω ένα αφιέρωμα έτσι για να ξέρει ο κόσμος ποιοι μας κυβερνούν σήμερα και ποιοι ψηφίζουν τα μνημόνια.

Είπε ακόμη ότι έχουμε μπροστά μας 10 δύσκολους μήνες για να βγει η χώρα τον Αύγουστο, από το πρόγραμμα. Μωρ’ τι μας λες; Ρωτάς τα παιδιά μας που λιποθυμούν στα σχολεία αν αντέχουν άλλους δέκα μήνες; Οι χιλιάδες οικογένειες που ζουν χωρίς ρεύμα και χωρίς τα βασικά αναγκαία επιβίωσης εάν αντέχουν; Κοπελιά ποιους δουλεύεις; Ποιοι δέκα μήνες μας λες; Εσύ δεν υπέγραψες την καταδίκη της Ελλάδας μας για άλλα 100 χρόνια; Έχεις κουφαμάρα όταν οι «θεσμοί» μιλούν για υψηλή επιτήρηση και μετά το τελευταίο μνημόνιο; Ξέχασες πως είσαι μέρος της προδοσίας του Όχι του Ελληνικού λαού; Και τέλος πάντων εσύ και οι όμοιοι σου μπορεί να ξεχνάτε, εμείς όμως όχι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! Όλα όσα μας κάνατε θα γυρίσουν εναντίον σας σύντομα.

Ήταν μάλιστα στα φόρτε της και είπε και άλλα «σοφά». Για τον τουρισμό υπογράμμισε ότι σημειώνει πρωτοφανή επιτυχία. Φέτος είχαμε 90% πληρότητα. Πες μας τι παίρνεις και δεν μας δίνεις και εμάς να τα δούμε όλα ρόδινα; Ρώτησες τους ξενοδόχους και όσους έχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια, μαγαζιά, χώρους εστίασης, στα νησιά μας και τις άλλες τουριστικές περιοχές αν καταφέρνουν να επιβιώσουν με τους ληστρικούς φόρους που μας έχετε επιβάλλει;

Ξέχασες τα δικά σου τότε… Και σήμερα που πεινάει η πλειοψηφία του κόσμου, χαμπάρι δεν πήρες; Μάλλον έκανες πως δεν πήρες πρέφα πόσα μαγαζιά δεν κατάφεραν φέτος να ανοίξουν ακόμα και μέσα στο κέντρο της Αθήνας. Εκτός αν τουρισμό εσύ θεωρείς τα απόκοσμα της Ευρώπης με το σακκίδιο στον ώμο, όπου δεύτερο βρακί δεν έχουν να βάλουν στον κώλο τους…
Αυτά για τώρα. Θα επανέλθω σύντομα…

Είμαστε εδώ δυνατοί και Ανατρεπτικοί για να αντισταθούμε και να σας διώξουμε.
Η Ελλάδα θα επιστρέψει στους Έλληνες και τις Ελληνίδες.
Με την Λ.Ε.Π.ΕΝ δυνατή ο λαός θα πάρει την εξουσία και την τύχη του στα δικά του χέρια.

Ο Γραμματέας και εκπρόσωπος τύπου της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης το μεγάλο Κίνημα της Ανατροπής + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

loading...

2 thoughts on “Η Κουντουρά «η Πενταγιώτισσα».

  1. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΡΗΓΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ?!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Λ.Ε.Π.ΕΝ Η ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΕΟΚΩΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΑΠΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ? ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ !!!

    Σάλο και απίστευτες αντιδράσεις από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης έχει προκαλέσει ένας ρασοφόρος που αυτοαποκαλείται «Μητροπολίτης Ευρώπης» και του «Προέδρος της Ελληνορωσικής Μητροπολιτικής Συνόδου».

    «Ιλαρίων»: έτσι είναι το όνομα του ρασοφόρου του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Θωμάς Κονσολάκης και δέχεται εκατοντάδες πιστούς στο «ησυχαστήριο Παναγία Θεραπεύτρια» στη Νέα Μάκρη Αττικής, διαδίδοντας ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

    Ο ίδιος αυτοαποκαλείται Μητροπολίτης Νέας Μάκρης και Ηρακλείου Κρήτης και προσπαθεί να πείσει ότι θεραπεύει ασθένειες και έχει πιστούς ακόλουθους, προκαλώντας την οργή της Αρχιεπισκοπής Κρήτης που αντιδρά επιμένοντας, ότι ο άνθρωπος αυτός ψεύδεται και ουδεμία σχέση έχει με το αξίωμα.

    Το υπόθεση ανέδειξε το δελτίο του Alpha και στο βίντεο που προβλήθηκε κάτοικοι της Νέας Μάκρης ισχυρίζονται ότι πολύς κόσμος επισκέπτεται τον φερόμενο Μητροπολίτη για να θεραπευτεί έναντι χρηματικής αμοιβής.

    Ενώ ο Πρωτοσύγκελος Αρχιεπισκοπής Κρήτης τονίζει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με το αξίωμα που διαδίδει ότι έχει:

    «Δεν έχει καμία σχέση με την κανονική εκκλησία. Όχι μόνο της Κρήτης, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο»

    Ποιος όμως είναι ο πρότερος βίος του αμφιλεγόμενου ιερέα;

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του koolnews.gr ο Ιλαρίων ή κατά κόσμον Θωμάς Κονσολάκης είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης επίπλων και ειδών σπιτιού Konsolakis Interior με καταστήματα σε Μαρούσι, Άλιμο και Αθήνα.

    Ο επιχειρηματίας που τώρα φέρεται ως δεσπότης πριν από μερικά χρόνια έβαλε 50% έκπτωση στα είδη της επιχείρησης του λόγω της κρίσης και ύστερα κήρυξε πτώχευση.

    Σύμφωνα με εξακριβωμένες πηγές, όμως πελάτες που του είχαν δώσει προκαταβολικά σημαντικά ποσά εκτός, του ότι δεν πήραν ποτέ τα έπιπλα τους, έχασαν και τα χρήματα τους, ενώ στο δικαστήριο εκκρεμούν υποθέσεις εναντίον του. Τα ποσά για τα οποία τον κατηγορούν κυμαίνονται από 25.000 έως 300.000 ευρώ.

    Το μεγάλο μυστήριο που προκύπτει τώρα είναι πως αυτός ο άνθρωπος ο οποίος ως επιχειρηματίας και interior designer εξαπάτησε τους πελάτες του ακολουθεί το δρόμο του Θεού επιμένοντας ότι γιατρεύει κόσμο.

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΡΗΓΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ !!! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ…

  2. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΑΡΣΟΚΩΜΟΔΙΑ,ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ! ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ!ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ,ΤΑ ΤΑΠΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΙΤΙΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ.ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΥΡΑ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ!ΝΟΣΤΙΜΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΡΟΥΧΟ ,ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ?

Comments are closed.