ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΑΤ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ

Από τα στοιχεία που είδαμε αναρτημένα στη σελίδα facebook της ένωσης Ταξί Αττικής προκύπτει πως μόλις 1.500 οδηγοί είναι ενεργοί στην περίφημη πλατφόρμα Taxi-beat. Και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι εύλογα:
Μήπως ξοδεύονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (σε διαφήμιση και καμπάνια αντίδρασης) για μία εφαρμογή που δεν «πέρασε», με απώτερο όμως σκοπό η Γερμανική εταιρία κολοσσός που βρίσκεται από πίσω της να εκβιάσει για τα δικά της συμφέροντα, για μία ακόμη φορά μία Ελληνική κυβέρνηση; Θυμόμαστε την εποχή του πατριώτη Κώστα Καραμανλή και τον πόλεμο που του έκαναν για τα υποβρύχια. Θυμόμαστε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τη θέση του υπουργού εθνικής άμυνας να αρνείται την παραλαβή… Θυμόμαστε την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή να δέχεται πόλεμο λάσπης και να «πέφτει» και για αυτό το λόγο.
Μήπως όλη αυτή η φασαρία γίνεται συνάμα (γερμανικό) όχημα και από την αξιωματική αντιπολίτευση για μία «φτηνή» και ανέξοδη πολιτική εκστρατεία; Μήπως υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί και κάποιοι δημοσιογράφοι που εκτελούν συγκεκριμένη επί τούτου εργασία και κάποιοι συνάδελφοί τους που βλακωδώς τους ακολουθούν;

Οι πολιτικοί (ειδικά) της Κεντροδεξιάς που διολισθαίνουν σε αυτό παιχνίδι, πρέπει να τεκμηριώσουν τις επόμενες ημέρες και με αφορμή το νομοσχέδιο και τις αποκαλύψεις που καθημερινά έρχονται, πως είναι δυνατόν να πυροβολούν ανήθικα έναν ακόμη κλάδο της ελεύθερης οικονομίας (που αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες εμπλεκόμενες οικογένειες – οδηγοί, προμηθευτές κλπ) και του αφαιρεί το δικαίωμα να ζει με ταπεινότητα και αξιοπρέπεια.

Υ.Γ.
Σήμερα που γιορτάζουμε την ίδρυση της ΝΔ, θυμόμαστε την διακήρυξη του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Προστασία των ανθρώπων και όχι των αριθμών!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

https://www.facebook.com/rigillis18

loading...

2 thoughts on “ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΑΤ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ

  1. Μήπως υπάρχουν ορισμένοι που θέλουν για ίδιο όφελος να παραμένουν δέσμιοι του παρελθόντος και εσκεμμένα να αγνοούν την πρόοδο και την ηλεκτρονική εποχή που ζούμε σήμερα ,φοβούμενοι μην χάσουν τα βίτσια και τα προνόμια που κατά καιρούς λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων απέκτησαν

  2. Ο Κυριάκος τα έχει χάσει beat για beat, εδώ σου έχει περάσει όλοι την αριστερή ατζέντα και εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Θα γίνουν εκλογές και θα κοιτάς με γουρλωμένα μάτια τα αποτελέσματα.

Comments are closed.