ΑΠ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΤΑ…ΑΛΩΝΙΑ ! Καταδικάστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Ποινή φυλάκισης για ρευματοκλοπή

Στο εδώλιο με την κατηγορία της κλοπής ρεύματος οδηγήθηκε ο γνωστός συνθέτης και παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος με το δικαστήριο να του επιβάλει την ποινή της 7μηνης φυλάκισης με αναστολή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» το ρεύμα ήταν αξίας 1.330 ευρώ που με τους τόκους έφτασε τα 1.700, καθώς έχοντας… πειράξει το ρολόι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν πλήρωνε τους λογαριασμούς για τους τελευταίους 16 μήνες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Espresso», ο πρώην παρουσιαστής της τηλεόρασης παραπέμθηκε στο εδώλιο για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ΄ εξακολούθηση, αφού κατά το κατηγορητήριο έκλεβε την επιχείρηση από τις 6 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 20 Ιουνίου 2013.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τον έλεγχο των τεχνικών της ΔΕΗ προέκυψε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατάφερε με το «πειραγμένο» ρολόι να γλιτώσει ρεύμα αξίας 1.330 ευρώ, το οποίο μαζί με τους τόκους αγγίζει τα 1.700 ευρώ, ενώ υπολογίζεται σε περίπου 8.000 κιλοβατώρες.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, ο Μικρούτσικος τιμωρήθηκε και η ΔΕΗ αναμένεται να διεκδικήσει και στο αστικό δικαστήριο το ποσό που της οφείλεται από την κλοπή.

loading...

4 thoughts on “ΑΠ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΤΑ…ΑΛΩΝΙΑ ! Καταδικάστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Ποινή φυλάκισης για ρευματοκλοπή

  1. ΤΩΡΑ ΠΥ ΕΙΒΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΟΡΑ ΜΑΠΟ ΜΤΗΝ ΠΑΡΝΗΑ ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΒΑΙ ΦΡΑΑΑΤΣΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΡΕ ΚΑΠΟΤΕΣ ΤΡΥΠΙΕΣ ΣΠΑΟΕΣ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΕΔΩ ΟΙ ΓΥΦΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΟΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΣΚΟ ΠΟΥ ''ΕΚΛΕΨΕ'' 1700 ΕΥΡΩ ΡΕΥΜΑ? ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΝΑ ΓΛΥΚΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ///ΟΥΥΥΣΤ ΚΑΠΟΤΕΣ ΣΑΠΙΕΣ

  2. δυσλεξαρα κανε γαργαρες με ταβανοπροκες

  3. να ερθεις στα γραφεια μας κυριε Αντρεα θα σε βοηθησουμε

    Σωρρας Αρτεμιος

  4. Αν θυμαμαι σωστα πριν απο καμμια 10αρια χρονια ο Μικρουτσικος ειχε μιλησει δημοσιως εναντιον της μασωνιας και σε μια αλλη εκπομπη ειχε πει για τους πουστηδες που εχουν κατακλυσει τα μμε.Λετε να πληρωνει αυτα;

Comments are closed.