ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει το παραμύθι περί «ρατσιστών», «φασιστών», «ξενοφοβικών», «εθνικιστών» Ελλήνων και να τεθεί στη ορθή του βάση.

γράφει ο ΕΥΡΥΜΑΧΟΣ
Το κατεστημένο λοιπόν, από την μια πλευρά προπαγανδίζει και κατακρίνει τους Έλληνες σαν «ρατσιστές» και από την άλλη σπεύδει να “Ελληνοποιεί” αφειδώς τους ΜΗ Έλληνες. Αφού οι Έλληνες κατ’ αυτούς είναι «ρατσιστές», γιατί κόπτονται να κάνουν τους αλλοδαπούς Έλληνες;

Αλλά και γιατί πολλοί αλλοδαποί κόπτονται επίσης να γίνουν ΈΛΛΗΝΕΣ;;;
Δηλαδή ΤΙ;;; Σπεύδουν να γίνουν «ρατσιστές»;;;
Και γιατί αρνούνται την καταγωγή τους;
Τόσο ντροπή αισθάνονται για αυτό που γεννήθηκαν ή τόσο καλοί είναι οι Έλληνες και θέλουν να τους μοιάσουν;;;
Ή μήπως εννοούν ότι οι νεοελληοποιηθέντες δεν είναι «ρατσιστές» αλλά μόνον οι Ιθαγενείς;;;
Αλήθεια, πότε έγιναν «ρατσιστές οι Έλληνες; Το 1453, το 1821, το 1940, το 1970 ή μόλις πριν μερικά χρόνια όταν άρχισαν να συρρέουν αλλοδαποί εντός Ελλάδος και να αποκτούν δικαιώματα παρανόμως και αντισυνταγματικώς υποστηριζόμενοι από την αντίστοιχη ιδεοεπιβολή και ιδεοϋποβολή (προπαγάνδα) των δήθεν αντιρατσιστικών οργανώσεων;;;

Οι Έλληνες λοιπόν δεν είναι τίποτε απ’ όλα αυτά που τους καταλογίζουν. Ούτε βεβαίως η Φιλοπατρία των Ελλήνων είναι «φασισμός», ούτε η ευθυκρισία και η ικανότητα διακρίσεων, συγκρίσεων και κρίσεων, «ρατσισμός». Διότι το όλο θέμα εκεί ανάγεται, στην ΟΡΘΗ ΚΡΙΣΗ.
Επειδή λοιπόν το κατεστημένο μέσα στην νοητική του ανεπάρκεια και την εγκεφαλική του θολοκουλτούρα του δεν μπορεί να δώσει ΛΟΓΙΚΗ απάντηση και ερμηνεία στο ερώτημα: «γιατί ΔΕΝ μπορεί κάποιος να γίνει Έλληνας;» θα την δώσουμε εμείς. (*1)

Το ερώτημα αυτό λοιπόν ανάγεται σε πρόβλημα ΛΟΓΙΚΗΣ και προκύπτει εφ΄ όσον παραβιάζει τον 1ο κανόνα Λογικής του Αριστοτέλους ή αλλιώς κανόνα ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ.
Κατά τον κανόνα αυτόν, το Α ισούται με το εαυτόν του ή με το σύνολον των μερών του. δηλαδή: Α = Α ή Α= α + β + γ + κλπ.
Π.χ. Το πτηνόν είναι πτηνόν (ΤΑΥΤΟΛΟΓΙΑ) ή το πτηνόν είναι όν έμβιον, δίποδον, δίπτερον, με πούπουλα και ράμφος…
Κατ’ αντιστοιχίαν: Ο Έλλην είναι Έλλην ή ο Έλλην είναι ο γεγεννημένος από Έλληνες γονείς, ο έχων Ελληνικήν Συνείδησιν και Ελληνικήν παιδείαν…
Εάν βρει κάποιος ΕΝΑΝ ΛΟΓΟΝ (Λογικόν Αίτιον) βάσει του οποίου ένας σκαντζόχοιρος, ένας λύκος, ένα σαλιγκάρι ή μία παπαρούνα μπορούν και πρέπει να καταταχθούν στα πτηνά, ή ένα πτηνό μη αρπακτικό (σπουργίτι) να καταταχθεί στα αρπακτικά (αετούς), ή ένας γυπαετός να καταταχθεί στους σταυραετούς, θα επινοήσω 100 λόγους ούτως ώστε ένας Αφρικανός, ένας Ασιάτης, ένας Ερυθρόδερμος, ένας Εσκιμώος, ένας Ελβετός, ένας Σουηδός και ένας Λουξεμβουργιανός να καταταχθούν στους Έλληνες! (*2)
Για να το καταλάβει ο μικρόνοος ιδεοληπτικός παρατρεχάμενος, ο οποίος πιθανολογώ ότι ακόμη δεν έχει πάρει χαμπάρι τι διαδραματίζεται θα το θέσουμε ακόμη πιο απλά: Έστω κάποιος ο οποίος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Νέα Σμύρνη πόσο εύκολα λέει ότι δεν είναι Νεοσμυρνιώτης αλλά ότι είναι Πειραιώτης; Όταν λοιπόν ένας Νεοσμυρνιώτης δεν μπορεί δικαίως και ορθώς να ισχυριστεί ότι είναι Πειραιώτης, ή ένας Αθηναίος ότι είναι Θεσσαλονικιός πώς ένας Αφρικανός θα ισχυριστεί ότι είναι Έλλην, πολλώ δε μάλλον να γίνει Έλλην;;;;
Όσο λοιπόν παράλογο, διαστροφικό αλλά και καταστροφικό για την ποικιλομορφία της Φύσεως είναι το να προσπαθεί κάποιος να κάνει τον λύκο αετό, ή τον κυνηγετικό σκύλο σκυλάκι του σαλονιού άλλο τόσο παράλογο και διαστροφικό είναι, να προσπαθεί να κάνει τον Ελβετό Πακιστανό και τον Νιγηριανό Έλληνα (*3), διότι προκαλεί παραβίαση της ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ή αλλιώς διαστρεβλώνει την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ.
Η απόκτησις Ελληνικής παιδείας (που υπό τας σημερινάς συνθήκας μόνον ως τέτοια δεν νοείται) δεν καθιστά κάποιον Έλληνα όπως ακριβώς η γνώσις για την κινεζική φιλοσοφία δεν καθιστά κάποιον Κινέζο.

Η αγάπη για την Ελλάδα, ο σεβασμός στην Ιστορία της και η εκτίμησις της προσφοράς της στην Ανθρωπότητα δεν κάνει κάποιον Έλληνα αλλά ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ.
Αυτονόητα πράγματα για την Ειρηνική Συνύπαρξη Ανθρώπων και Λαών, όπως η Φιλία, η Συνεργασιμότητα, η Αλληλεγγύη, η Αμοιβαιότητα δεν πρέπει να συγχέονται με ύπουλες μεθοδεύσεις και αλλότριες νοηματικές προεκτάσεις που οδηγούν από την Ανοχή στην Κατοχή και από την Υποστήριξη στην Υποτέλεια.
Σημειώσεις:
(*1) Η αναγνώρισις και αποδοχή της ξεκάθαρης σκοπιμότητος να αντικατασταθεί ο Γηγενής Ελληνικός πληθυσμός από αλλοδαπούς, όπως άλλωστε το αυτό μεθοδεύεται σε όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη, ΔΕΝ απαντάει στο ερώτημα: «γιατί ΔΕΝ μπορεί κάποιος να γίνει Έλληνας;», αλλά σε ένα άλλο: «γιατί Ελληνοποιείται με νομικίστικο τρόπο κάποιος μη Έλλην;;»
(*2) Αλήθεια γιατί κανείς Σουηδός δεν κόπτεται να γίνει Έλληνας και μόνον συγκεκριμένων καταγωγών ή θρησκευμάτων άτομα κόπτονται;;;
(*3) Ένας κατάλευκος Ελβετός δύκολα θα περνούσε στην συνείδηση του κόσμου σαν Πακιστανός, όπως επίσης και ένας κατάμαυρος Νιγηριανός δύσκολα θα περνούσε σαν Έλληνας. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το ότι προκειμένου να καμφθούν οι αντιστάσεις του Έλληνος το σύστημα προωθεί και προβάλλει σταδιακώς και δοσομετρικώς την διαστροφή του. Επί παραδείγματι εδώ δύο ομορφούλες Νιγηριανές που πολιτεύονται στην Ελλάδα: https://eleftheriellas.blogspot.gr/2017/05/blog-post_16.html?spref=fb

Το πρόβλημα βεβαίως θα ήταν ακριβώς το ίδιο είτε με δυο όμορφες Σουηδέζες είτε με δυο όμορφες Ελβετίδες απλώς θα λειτουργούσε ακόμη πιο υποδόρια.

Πρέπει λοιπόν να διαχωρίσουμε τις Ικανότητες από τις ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.

Αν θέλουν οι δύο ευειδείς Νιγηριανές να βοηθήσουν την Ελλάδα μπορούν κάλλιστα να το κάνουν ως Φιλελληνίδες και όχι σαν Ελληνίδες (και δη ιθαγενείς… )

Πηγή

loading...

6 thoughts on “ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  1. Σπουδαίο και ενδιαφέρον άρθρο. Διάβασέ το.

  2. Η Παγκοσμιοποίηση επινόησε την λεγόμενη ''πολιτική ορθότητα'', δηλαδή μια δική της αλήθεια που δεν επιτρέπεται να την αμφισβητεί κανείς.
    Όποιος την αμφισβητεί χαρακτηρίζεται ως ''φασίστας'' ή ως ''ρατσιστής''.
    Έχει π.χ. δημιουργήσει μιαν ''αλήθεια'' για τους μετανάστες εξ Ασίας ή εξ Αφρικής. Δεν επιτρέπεται να πάει κόντρα σ' αυτήν την ''αλήθεια'' κανείς.

  3. Πράγματι, όταν ένας αριστερός τα βρίσκει μπαστούνια σε μια συζήτηση αποκαλεί τον συνομιλητή του φασίστα ή ρατσιστή. Και νομίζει ότι έτσι …. νίκησε !!!! Κούνια που τον κούναγε !!!!

  4. Γέμισε ο τόπος από δήθεν αντιφασίστες και αντιρατσιστές.

  5. Κάαααααααααααποτε στα Γυμνάσια γινόταν το μάθημα της "Λογικής". Τώρα το θυμήθηκαν και το εφαρμόζουν : Οι Ελληνες ζουν στην Ελλάδα- Οι Πακιστανοί (και λοιποί) ζουν στην Ελλάδα = Αρα οι Πακιστανοί είναι Ελληνες !!!

  6. Φωνάζουν τα ευρωλαμόγια με τα εδώ πλοκάμια τους για να φοβηθούν οι Έλληνες νοικοκυραίοι.

Comments are closed.