Τέτοια γυναίκα ήθελε ο Βούλγαρος να έχει δίπλα του;;;

Αν σε μια παρόμοια ιστορία είσαι ο παράνομος δεσμός, ο γκόμενος δηλαδή, και σου πεί η γυναίκα να σκοτώσεις τον άλλο ή προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να
σε βάλει μόνος σου να το σκεφτείς… τότε φτύσε την στα μούτρα και παράτησέ την! Όπως δεν εκτιμά τη ζωή του άλλου και του την έφερε, έτσι μπορεί να έρθει κι εσένα η ώρα σου κάποτε! Μπορεί εσύ να είσαι το επόμενο θύμα της. Συν ότι τέτοιος άνθρωπος, είτε γυναίκα, είτε άνδρας, είναι σκουπίδι χωρίς χαρακτήρα!!! Τέτοια γυναίκα ήθελε ο Βούλγαρος να έχει δίπλα του;;; Προφανώς κι ο ίδιος δεν είχε χαρακτήρα, ήταν αυτοκαταστροφικός και ανόητος. Το μόνο που έπρεπε να κάνει, είναι να την απαυτώνει όσο περισσότερο μπορεί και μετά να την παρατήσει για να βρεί κάποια που να είναι άνθρωπος!

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Τέτοια γυναίκα ήθελε ο Βούλγαρος να έχει δίπλα του;;;

  1. Ο μακαρίτης ο 62χρονος γιατρός τί ήθελε μαζί της;!!!!………. Εμείς οι νεοέλληνες αποδεικνυόμαστε απελπιστικά έως εξοργιστικά αφελείς!!!….. Έπαθε ο άνθρωπος ό,τι έπαθε καί ο μακαρίτης ο Πρεσβευτής μας στην Βραζιλία!…. Το ίδιο θα πάθουν καί όσοι αφελείς μεσήλικες νομίζουν ότι θα κάνουν νοικοκυριό με τα πατσαβούργια της Βουλγαρίας καί των άλλων πρώην ανατολικών Χωρών!…., Ειδικά όμως οι Βούλγαροι καί οι Βουλγάρες διακρίνονται για την ροπή τους προς το έγκλημα καί το μίσος τους κατά των Ελλήνων!…. Συνεχίστε να συμπεθεριάζετε με Βουλγάρους καί σίγουρα κάποια μέρα θα είστε πρωτοσέλιδα!………… Κοιμισμένοι νεοέλληνες!……… …Ε.

Comments are closed.