ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

ΤΡΙΒΟΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ


 Το κύμα Αντίσταση Κατά των Πλειστηριασμών αποτελεί μια από τις σημαντικότερες πράξεις Αντίστασης κατά του Μνημονιακού Καθεστώτος Κατοχής και αποικιοκρατίας.

 Οι τακτικές ακυρώσεις πλειστηριασμών όχι μόνο προστατεύουν την περιουσία του Ελληνικού Λαού αλλά και την περιουσία του Έθνους σε μια εποχή που ο Εθνικός πλούτος (ιδιωτικός και δημόσιος) γίνεται αντικείμενο πλιάτσικου από αλλοδαπές και πολυεθνικές δυνάμεις και οργανισμούς, χρηματοπιστωτικούς και μη.
Είναι λοιπόν φυσικό να γίνεται αντικείμενο επιθέσεων, καταλάσπωσης, συκοφαντιών και υπονομεύσεων από διάφορες εκφάνσεις του Μνημονιακού/κυβερνητικού καθεστώτος αφού αποτελεί τέτοιο σταθερό πλέγμα προστασίας πανΕλλαδικά.
Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε, εμείς ο αντιστεκόμενος Λαός, είναι να μην πέσουμε στις παγίδες του Καθεστώτος και άθελα μας προκαλέσουμε ρωγμές και τεράστια υπονόμευση σε αυτό το τόσο επιτυχημένο μέχρι στιγμής πολυσύνθετο και άκρως συμμετοχικό (τόσο για μεμονωμένους ανεξάρτητους Πολίτες, όπως εμείς, όσο και για συλλογικότητες) Αντιστασιακό ρεύμα.
Επιτίθεται το Καθεστώς με προπαγάνδα ότι δήθεν επειδή υπάρχουν και ‘λαμόγια’ και ‘υμέτεροι’ που μπορεί να χρησιμοποιήσουν την υπάρχουσα κατάσταση για να αποφύγουν την εκποίηση της περιουσίας τους χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν τα χρέη τους, όλο το αντιστασιακό ρεύμα κατά των πλειστηριασμών είναι υπέρ των λαμογιών.
Αυτό είναι τόσο ψευδές όσο και παγίδα για το κύμα Αντίστασης: αφ’ ενός υμέτεροι αυτού του είδους και εμβέλειας δεν φτάνουν ποτέ σε πλειστηριασμούς παρ’ εκτός και εάν πρόκειται για σχέδιο που συμφέρει το προφίλ που θέλουν να χτίσουν για να πετύχουν κάτι άλλο παρανόμως προσοδοφόρο.
 Από εικονικές πτωχεύσεις μέχρι πλειστηριασμούς ‘μπιρ παρά’/σε εξευτελιστικές τιμές που αφήνουν τους δικαιούχους απλήρωτους αλλά και τον υμέτερο χωρίς να χάνει την περιουσία του διότι αυτός που την ‘χτυπάει’ είναι του δικού του κυκλώματος και κατόπιν συμφωνίας (ένα είδος καταδολίευσης), τα υμέτερα άτομα που δήθεν λέει η προπαγάνδα ότι επωφελούνται από την παρεμπόδιση της εκπλειστηρίασης στην πραγματικότητα είτε δεν κινδυνεύουν ουσιαστικά είτε ζημιώνονται με την μη τέλεση πλειστηριασμού και συνεπώς την ακύρωση των δολίων σχεδίων τους.
Εξ άλλου, συνάδει προς τούτο και το γεγονός ότι δεν υπήρχαν τέτοια παράπονα ούτε τέτοιες συνδέσεις δήθεν ζημίας ή προστασίας των δυνατών υμετέρων όταν οι πλειστηριασμοί είχαν παγώσει από το κράτος για όλους ανεξαιρέτως επί σειρά ετών.
Συνεπώς το μόνο που κάνει η Αντίσταση Κατά των Πλειστηριασμών είναι να παρέχει την κρατική προστασία στον Λαό που, για λόγους πιέσεως της Τρόικας και μόνο και προς όφελος των τραπεζών που ήδη έχουν καταφάει τις σάρκες της Ελλάδας με την κακοδιαχείριση και τις απάτες τους, έχει αποσύρει μια δωσιλογική κυβέρνηση.





loading...

27 thoughts on “ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

  1. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΟΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….

    1=ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗ,ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ,ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟ….

    2=ΕΝΑ ΑΜΥΘΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ,ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

    3=ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ…(για την ωρα)

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ…….

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…!!!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=16VtEMdTcJI

  2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ( πανω από 20 μεχρι σημερα) ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ!!

    Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
    ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ…

    ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ…
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ , ΟΥΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ….
    ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ.

    ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΕΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.

    Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ….
    ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ….

    Ο ΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ :ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ????

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ…ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ…………………..ΣΙΩΠΗ ΞΑΝΑ

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΙ ΕΦ'ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ….

    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ….

    ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ(ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) 23-10-2017

    Στις 28-9-2017 δικάσαμε στο Μονομελές Πρωτοδικείο ΑΝΑΚΟΠΗ κατά του Ελληνικού Δημοσίου το οποίο παραστάθηκε εκπροσωπούμενο διά της ΑΑΔΕ την οποία εκπροσωπούσε ο Νομικός Σύμβουλος του Κράτους.

    Για πρώτη φορά , σε πρώτο βαθμό, είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε πλήρως το ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ της ΑΑΔΕ και του ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ Ν. 4389/2016 αποκρούοντας την κατάσχεση που έκανε το Ελληνικό Δημόσιο εις χείρας τρίτου δεσμεύοντας τραπεζικό λογαριασμό.

    Το νομικό μας οπλοστάσιο είναι βάσιμο και πλήρες αλλά και βελτιώνεται διαρκώς.

    Αυτή είναι η πρώτη δίκη που δικάστηκε στον πρώτο βαθμό στην περιοχή μου και έπονται και άλλες.

    Η Δικαστική απόφαση ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ..

    ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΥΛΟΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ….

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ 74 ΤΟΥ Ν. 4170/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )ΚΑΙ ΤΟ Ν. 4174/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ,ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ ( ΕΠΙΤΑΓΗΣ / ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ),ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ !!

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΟΣΟ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ Η ΚΛΑΠΕΝ,ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ, Ν' ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΝΟΜΩ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΜΕΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΗΤΟΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ Η ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ, ΠΛΑΣΤΗΣ Η ΑΚΑΛΥΠΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ
    (ΑΡ. 208 & 386 Π.Κ.).

    ΟΠΟΤΕ ΚΤΗΝΟΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ,ΕΣΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝ Τ’ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΕΝΩΧΛΕΙΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ??

    ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…..

  4. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ προς κορόιδα οπαδούς του Σώρρα : Και ΤΩΡΑ δείτε πώς θα χάσετε το σπίτι σας σε πλειστηριασμό

    Απλά και σύντομα:
    1) Γιατί γίνατε όλοι οπαδοί αυτού του απατεώνα (και με δικαστική βούλα);
    Επειδή σας έταξε ότι θα σας γλιτώσει από τα χρέη σας, έτσι δεν είναι;…
    Σας έβαλαν να γραφτείτε στην αίρεσή του (κι όχι πολιτική κίνηση) σας πήραν το 50ευρω και σας έδωσαν ένα ετοιματζίδικο βλακώδες κείμενο για να το δίνετε στις εφορίες και στο οποίο λέτε ότι …διατάζετε την εφορία, εσείς ο "'Ελλην αυτόχθων ιθαγενής" (κι άλλες τέτοιες μπούρδες) να τα πάρει από ένα καταπίστευμα του Σώρρα, από κάτι ομόλογά του και κάτι τέτοια παλαβά.
    2) ο Σώρρας είναι απόφοιτος Γυμνασίου με το ζόρι, αν δεν κάνουμε λάθος. Ξέρετε ποιός είναι το μυαλό της οργάνωσής του και ουσιαστικά το αληθινό αφεντικό; Οι περισσότεροι ξέρετε: η Κύπρια κ. Βίκυ Χαραλάμπους.
    3) Έχετε ακούσει μια τεχνική εταιρεία με την επωνυμία ΑΡΣΙΝΟΗ; Το ΓΕΜΗ ξέρετε τι είναι; Είναι εκεί που καταχωρούν οι εταιρείες τα καταστατικά τους κ.λ.π. Έτσι, αν κάνετε κλικ στο ΓΕΜΗ, θα δείτε ότι η κ.Βίκυ σας, είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος της "ΑΡΣΙΝΟΗ". Κλικ εδώ δηλαδή: https://www.businessregistry.gr/publicity/show/5022801000
    και βρίσκετε αυτό:
    4) Τώρα που είδατε ότι Διευθύνουσα Σύμβουλος της "ΑΡΣΙΝΟΗ" ήταν η κ.Βίκυ σας, που σας έδειχνε τον τρόπο να γλιτώσετε από τα χρέη με κάτι έγγραφα που σας έδινε και σας έλεγε "να τα πάρουν από τα 110 τρισεκατομμύρια του Σώρρα", μπείτε στη σελίδα που δημοσιεύονται οι κατασχέσεις ακινήτων.

    Κάντε κλικ εδώ: https://deltio.tnomik.gr/auctions?2-1.ILinkListener-rows-2-wEdit&search και θα δείτε ότι της εταιρείας της κυρίας Βίκυ σας και των Κυπρίων συνεταίρων ή φίλων της, της κατάσχει σπίτι η ΜΑΡΦΙΝ διάδοχος της CYPRUS, για χρέος της "ΑΡΣΙΝΟΗ" ύψους μόλις 50.000 ευρώ. (κι έχουν κι άλλες κατασχέσεις, δεν θα τους αφήσει ούτε καναπέ η τράπεζα).
    Ο πλειστηριασμός όπως βλέπετε θα γίνει τον Νοέμβριο.
    Τι έγινε λοιπόν; Οι άνθρωποι που σας παραμυθιάζουν με δις και με τρις, δεν μπορούν να βρουν 50.000 να σώσουν τα δικά τους ακίνητα, τα δικά σας θα σώσουν;
    Οι άνθρωποι που σας έδιναν "τεκμηριωμένες νομικές συμβουλές" για να γλιτώσετε το ακίνητό σας, δεν μπορούν να σώσουν το δικό τους;

    Αυτοί ρε κορόιδα, δεν μπορούν να διασώσουν τη δική τους περιουσία, τη δική σας θα διασώσουν;
    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_679.html

  5. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. Η ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ??

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ 200 ΕΤΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΕΙΣΧΩΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ…

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΝΑ ΤΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΑ….

    ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΚΙΝΗΣΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 74 ΤΟΥ Ν. 4170/2013 ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ…

    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ "ΕΝΑ" ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ??

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ "ΕΝΑΣ"…!!!!

  6. ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΟΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΧΡΕΟΣ 450.000 ΕΥΡΩ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕ…!!!!

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ !!

    https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/09/blog-post_94.html

  7. ΑΞΙΑΓΑΜΗΤΕ ΜΠΑΤΗΡΑΚΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΟΣΘΗ" ΣΟΥ, ΜΗΝ ΤΗΣ ΜΙΑΛΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΩΧΡΑΣ ΚΗΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ, ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΡΩΚΤΙΚΟ, ΜΕ ΤΡΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΔΛΔ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΕΝΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΗΡΗΣ-ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΤΟΥ ΔΟΥΛΙΚΟ ΝΑ ΟΤΥ ΠΛΕΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΟΥΣΑ, ΕΤΣΙ ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΙ ΣΑΝ ΤΑ ΧΟΜΠΙΤ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΩΝΜΑΕΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΤΩ ΥΠΟΝΟΜΩΝ…. ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑ

  8. ποιες " ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ" ρε ξωφτερνο που απτην πολλη μαστουρα τα βλεπεις ολα πρασινα απτα πετσινα δις τοτυ σκατογυφτα????

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ
    ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
    ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ.
    ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΘΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ.
    ΑΝ ΣΕ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕΝΤΣ. ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 2.8 ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ
    ΟΥΣΤ ΛΕΧΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΓΕΛΟΙΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΜΙΑΣΜΑ.

    ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.
    ΡΕ ΖΩΑ ΘΑ ΣΑΣ ΖΕΨΩ ΣΤΟ ΑΡΟΤΡΟ ΝΑ ΟΡΓΩΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΩΠΑΪΔΑ ΡΕ ΒΟΔΙΑ
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΤΗΣ Γ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ο ΦΕΣΑΔΩΡΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ 2.8 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΝΟ
    ΑΧΑΧΑΑΧΑ
    ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΟΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΝΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 20ΧΙΛΙΑΡΑ.
    ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΒΕΛΑΖΑΝ ΤΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 – 11:40 π.μ.
    ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕ 12ΘΕΕ!!!!!
    ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΣΩΖΟ ΜΕ 759 ΤΡΙΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΠΙΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΕΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ???????
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΥΦΤΟΙ

    Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 – 11:49 π.μ.
    ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ

  9. ΑΧΧΧΧΧΧ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΠΟΕΛΟΦΑΓΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΒΕΡΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΛΥΦΕΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΗ ΤΣΑΜΟΥΡΟ-ΓΥΦΤΙΣΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΛΥΜΠΗΣΤΗΚΕΣ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΞΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΕΣ? …ΦΑΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΤΩΡΑ….ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ….ΚΡΑΑΑΑ ΚΡΑΑΑΑΑΑ ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΖΕΥ ΖΕΥ ΖΕΥ….ΟΥΥΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    γι'αυτο ειχα φαγουρα στα αρχιδια????????????
    εσυ που με στριμωξες ρε σιχαμενε προδοτη ποτε θα απαντησεις για τα αφεντικα σου τους τουρκους?

    Ανώνυμος20 Οκτωβρίου 2017 – 2:14 π.μ.
    η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

    Ανώνυμος20 Οκτωβρίου 2017 – 2:15 π.μ.
    η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

  10. ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΕΡΠΕΤΟ,ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΛΕΜΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΞΑΝΑΔΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ….

    ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΚΙΝΗΣΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 74 ΤΟΥ Ν. 4170/2013 ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ…

    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ "ΕΝΑ" ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ??

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ "ΕΝΑΣ"…!!!!

    ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΟΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΧΡΕΟΣ 450.000 ΕΥΡΩ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕ…!!!!

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ !!

    https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/09/blog-post_94.html

  11. ο ''ελληνας''αρχιδις αρτεμης μογγολογυφτας το πληρεξουσιο που παρουσιασε στην δικη της πρωην αμετακλητης της εγγλεζικης ρεντ του το εδωσαν 2 τουρκοι που ειναι αφεντικα
    της εταιρειας ειδικοι στις μετοχες και τα ομολογα!ο γυφτοσυμμοριτης ηθελε να ανταλλαξει τα χρεωγραφα του βωσνυ με ελληνικα ομολογα 600 δις!!!!!!!!!!
    ο ''ελληνας'' αρτεμης ματσας και λινατσας ο γυφτοπροδοτης

    Ανώνυμος20 Οκτωβρίου 2017 – 12:30 π.μ.
    στο ξαναγραφω γυφτοεφιαλτη,τολμα να μας πεις οτι η red panther limited δεν ειναι θυγατρικη της τουρκικης να γελασουμε

    Ανώνυμος20 Οκτωβρίου 2017 – 12:45 π.μ.
    ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΥΦΤΟΑΡΧΙΔΟ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ

    Ανώνυμος20 Οκτωβρίου 2017 – 12:50 π.μ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  12. ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ…

    ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ…

    Τον όρκο που δίνουμε, εδώ: http://alfeiospotamos.gr/?p=10073 όπου όπως πάντα οι Έλληνες ορκιζόμασταν σε καιρούς πολέμου σε όλη την ένδοξη ιστορία μας όσο κι αν αυτός ο πόλεμος διαφέρει (όχι προς τα θύματα, την δυστυχία, μετανάστευση και υπογεννητικότητα του Λαού), όπου και για αυτόν έχει γίνει μεγάλος αρνητικός ντόρος, δεν τον έχουμε δώσει ούτε εν χορό, ούτε μέσω καμίας τελετής όπως ψευδώς αναφέρετε. : http://alfeiospotamos.gr/?p=10073

    Τον έχουμε δώσει σε στάση προσοχής με γεμάτη την ψυχή μας Ελλάδα, σε όποιο σημείο και αν τον δώσαμε, είτε αυτός ήταν μια καφετέρια μετά από κάποια ομιλία ενημέρωσης των πολιτών, είτε σε κάποιο ιερό για εμάς τους Έλληνες Ναό, Θέατρο, ή ακόμα και μπροστά στο άγαλμα του Ιερού προγόνου μας Λεωνίδα και θα τον δώσουμε άλλες χίλιες φορές όπου και όποτε χρειαστεί, χωρίς να κρυφτούμε σε καμιά στοά ή οποιαδήποτε άλλη σκοτεινή τρύπα όπως ορκίζονται όλοι αυτοί που υπηρετείτε ή δεν ακουμπάτε “επαγγελματίες” χωρίς αυτό να αποτελεί καμία υποχρέωση για όποιον θέλει να αγωνιστεί μαζί μας.

    ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ…..

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=Zpg5eS05Vao

  13. ΞΑΝΑ Η Ο ΕΒΡΑΙΟΣ,Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ…

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…

    *****ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΠΟΥ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΚΙ’ΕΚΕΙ ΤΑ 50 ΔΙΣ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΟΠΩΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΚΥΠΡΟΣ,ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ…!!!*****

    ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??

    ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ??

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ,ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΙΣΩ…

    https://www.youtube.com/watch?v=Gcz61KegqP0

  14. Εκδοσειs Μανωλιδηs Μητρουλαs!
    "o αρτεμηs η βαιτσα και η αννουλα…"
    Αυτο κυρ φωτη μαs δεν ητανε σωστο
    την κ@λοτρυπιδα τουs την εκανεs
    αυγο!!!
    Και τωρα κολυμπανε μεσα στο σκατο….
    Και τωρα ο αρτεμηs φοβαται απο τον
    υπονομο για να βγει την π@υτσα του
    κυρ φωτη πωs θα την αισθανθει!!!!!!
    Κι η βαιτσα η καυμενη με την φαρδεια
    κ@λοτρυπιδα τηs τωρα πια ξεχειλωμενη
    τωρα κλαιει και θρηνει και ολο λεει
    αχ κυρ φωτη τι ψ@λη ηταν κι αυτη!!!!!!!
    Τον βλεπει τον αρχιαπατεωνα ξεδοντιαρη
    μποντυμπιλντερ βαψωμαλλια μαυριδερο κοντο
    και του λεει..κοιταξε τον κ@λο μου και πεs
    μου ειναι κ@λοs αυτοs;;;τι τοθελεs ρε π@υστη
    μπατανοβγαλμενε με πετσινα να παs να τον
    πληρωσειs δεν ητανε καλυτερα την κ@λοτρυπιδα
    σου να δωσειs;;;Δεν ακουσεs και τ'αλλουνου
    βαψωμαλλια ψευτομποντυμπιλντερ πωs του τον
    εκανε τον κ@λο η αννουλα;ολο με τα σκατα
    ειχεs να κανειs!και τωρα τιs π@υτσεs απο τιs
    κ@λοτρυπιδεs μαs πεs μου πωs θα τιs βγαλειs;
    τι να μαs κανει και ο γιαννηs με δυο'ν'που
    καθε φορα που γραφει του κανουνε την κ@λο-
    τρυπιδα του ταψι σαν του Γιωργου Π!
    Και η καυμενη η αγγελικουλα προσπαθει μα
    @ρχιδια & ψ@λεs ρουφαει κι αυτη……..

  15. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΓΥΦΤΟΓΙΔΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΒΟΣΝΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΨΩΡΡΟΓΙΔΟΥ.

    ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΩΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ Ο ΓΥΦΤΟΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΣΝΥ :

    "… Ο ΓΟΥΩΣΝΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΑΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ…"
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ.
    ΑΠΟ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ.

    https://www.youtube.com/watch?v=OptNmlQaHu8

  16. ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΝΟΙΑΣ ΑΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΩΧΡΗΣ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΛΟΒΟΥ ΣΟΥ, Ο ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΧΑΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

    Ανώνυμος16 Οκτωβρίου 2017 – 10:45 μ.μ.
    ΠΟΙΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΟΧΙ ΕΔΩ!!!!ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΟΠΥΡΟΤΟΥΒΛΟΥ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΘΕΑΤΡΑ Ε ΘΕΑΤΡΑ!!!!

  17. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΑΤΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΩΣΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΧΟΡΤΕΡΑΚΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΥΨΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΟΝΑΧΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ Η Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ….

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΑΡΠΕΤΑ ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕΕΕΕ…!!!!😀😁😜😜

  18. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΙΘΗΚΙ???

    ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ…

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΘΗΚΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ…

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ,ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΙΣΩ…

    https://www.youtube.com/watch?v=Gcz61KegqP0

  19. https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ Κ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΑΡΑ ΠΑΡΟΣΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΥΟΕΓΓΡΑΦΑ Κ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ!

    ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΤΙ ΨΩΛΙΕΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ!!!!!
    και μιας και πολλοί έχουν χαζομάρα … τα 600 δις του κόκκινου πάνθηρα … που <> ο Σώρρας … ακυρώθηκαν και από τον Βόζνυ και άρα δεν υπάρχει καμιά κατάθεση 🙂

    The following IBOEs issued on UCC Financing Statement 2004-226-4606-3 to Red Panther Limited, c/o PO Box 707, 3rd Floor,
    Capital City Building, Independence Avenue, Victoria, Mahe, Republic of Seychelles, are canceled and the sum amount is added
    back to the original UCC-1 filing. IBOEs 2009-3000-SLW-0010-0209 ($3,000,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0211 ($1,000,000,000),
    2009-3000-SLW-0010-0212 ($1,000,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0213($1,000,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0214 ($1,000,000,000),
    2009-3000-SLW-0010-0217 ($500,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0218 ($500,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0219 ($500,000,000),
    2009-3000-SLW-0010-0220 ($2.500,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0221 ($2.500,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0222 ($500,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0225 ($500,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0226 ($500,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0227 ($500,000,000),
    2009-3000-SLW-0010-0228 ($5,000,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0229 ($5,000,000,000), 2012-100-SLW-0010-0440, 2012-100-SLW-0010-0441, 2012-100-SLW-0010-0442, 2012-100-SLW-0010-0443,
    2012-100-SLW-0010-0444, 2012-100-SLW-0010-0445, 2012-100-SLW-0010-0446, 2012-100-SLW-0010-0447, 2012-100-SLW-0010-0448, 2012-100-SLW-0010-0449, 2012-100-SLW-0010-0450, 2012-100-SLW-0010-0451, 2012-100-SLW-0010-0452, 2012-100-SLW-0010-0453, 2012-100-SLW-0010-0454, 2012-100-SLW-0010-0455, 2012-100-SLW-0010-0456, 2012-100-SLW-0010-0457, 2012-100-SLW-0010-0458, 2012-100-SLW-0010-0459, 2012-100-SLW-0010-0460, 2012-100-SLW-0010-0461, 2012-100-SLW-0010-0462, 2012-100-SLW-0010-0463, 2012-100-SLW-0010-0464, 2012-100-SLW-0010-0465, 2012-100-SLW-0010-0466, 2012-100-SLW-0010-0467, each in the sum total of $100,000,000,000 (One hundred Billion USD), and 2012-100-SLW-0010-0468, in the amount of $48,926,500,000.00. The sum total amount of all these IBOEs is $2,874,426,500,000.00 (Two trillion eight hundred seventy four billion four hundred twenty six million five hundred thousand USD) which is added back into the original filing

    Date of Filing : 08/01/2012
    Time of Filing : 07:26:00 PM
    File Number : 2012-214-3242-1

  20. ΕΛΑ ΒΡΕ ΕΛΑ …ΑΝΤΕ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ…ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΣΑΠΕΛΑ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ? ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΒΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙΝΕ ΑΥΤΟΣ ΑΧΧ ΩΡΑΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΛΕΓΕ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΠΛΑΧΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ YOSHEF ΠΑΡΤΟΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΣΑΡΑ!!11 ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΚΡΑΑΑ ΚΡΑΑΑΑ ΚΡΑΑΑΑ

    Ο Πατερακης στο ναυτικο υπηρετησε
    κι εγραψε ιστορια
    για τον καλυτερο γαμια καναν
    ψηφοφορια
    Τον εβγαλαν για αρχηγο σ'ολοκληρο
    τον στολο
    το μονο του ελλατωμα γαμουσε με
    τον ΚΩΛΟ!

  21. ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ;
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ;
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ;
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΣ;
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;

    μονο τελειωμενος?τον καθαρισε η βικη και ο καραφλας

  22. Ανώνυμος15 Οκτωβρίου 2017 – 11:22 μ.μ.
    ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΘΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΝΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    Ανώνυμος15 Οκτωβρίου 2017 – 11:25 μ.μ.
    τωρα περναει κριση το γυφτοζςυγαρο παιδια! δεν μπορει να βαλει για αρχηγος στο συνεδριο λογω στερησης πολιτικων δικαιωματων ουτε βεβαια να παρεβρεθει δοορι θα τον βουτηξουν κατευθειαν και στον εισαγγελεα!οποτε ειναι διπλο το γαμησι που τρωει ο γυφτος

  23. ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥΣΤΟΠΡΑΜΑ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ.
    ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΛΕΦΤΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΕ;
    ΟΥΣΤ ΡΕ !!! ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=4IbMYhoSZro
    Η αλήθεια για τα εξώδικα από το δικηγόρο του Σώρρα: ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ!!!!
    Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.

  24. ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΔΙΜΦΗΣΒΗΤΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ,Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΟΥ ΖΟΥΣΕ…

    ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΟΜΩΣ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΒΡΑΙΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ,ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ??

    ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ ΕΝΑΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ??

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΠΙΘΗΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ ΚΙ'ΟΛΑΣ…ΓΙΑ ΔΕΣ…!!!!

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

  25. Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΕΡΙ ΣΩΡΡΑ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΑ ΚΑΙΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ",ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ,ΕΚΕΙ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ….

    ΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ??

    ΘΕΛΕΤΕ??

  26. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ 12ο ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ 4 ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑΤΩΝ

  27. Δηλαδη τωρα ξερει οτι το πληρεξουσιο των 600 δις της ρεντ σου το εδωσαν τουρκοι γυφτοπροδοτη

Comments are closed.