Οι Κυριότερες Βάσεις Γήινων και Εξωγήινων στον Πλανήτη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ και ΗΠΑ.

Στην αεροπορική βάση των ΗΠΑ στη Νεβάδα συμβαίνουν ανεξήγητες καταστάσεις και είναι γνωστή με το όνομα Nellis Range Complex και περιλαμβάνει:

 Την περιοχή 51, ή Αεροπορική Βάση Έντουαρντς.
Είναι μια τεράστια σε έκταση Αεροπορική Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.
Επίσημος σκοπός της βάσης είναι η εξέλιξη και δοκιμή πειραματικών αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων για την απόκρουση των εξωγήινων.
Η βάση γίνεται συχνά θέμα συζητήσεως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για θεάσεις UFO.

 Την περιοχή Sector Four (S4) της Νεβάδα, ή Ονειροχώρα είναι μυστική βάση εξωγήινων.

 Την υπόγεια Αμερικανική Αεροπορική βάση Ντούλτσε (Dulce) του νέου Μεξικού φιλοξενεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν στον τύπο, πάνω από 20.000 εξωγήινους.

Η αντίστοιχη ρωσική περιοχή με την «Περιοχή 51» βρίσκεται στα ΟΥΡΑΛΙΑ, στη βραχώδη ζώνη που χωρίζει την Ευρώπη από την Ασία και είναι γνωστή σαν περιοχή πολλών θεάσεων UFO τα τελευταία 100 χρόνια.

Ανάλογη περιοχή υπάρχει και στα ΙΜΑΛΑΙΑ στα σύνορα Κίνας-Ινδίας, στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΝΤΑΧ, η οποία λόγω του εδάφους είναι η πιο δυσπρόσιτη περιοχή του κόσμου.

Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από αμερικανούς επιστήμονες που εργάστηκαν στα διάφορα επιστημονικά προγράμματα, ή επισκέφτηκαν όλες τις τοποθεσίες συντριβής UFO και ανέκριναν όλους τους μάρτυρες και όλες τις εξωγήινες μορφές ζωής που συλληφθήκνε. Από αξιωματικούς της αεροπορίας που ασχολήθηκαν με την καταδίωξη UFO, και αξιωματικούς του πολεμικού ναυτικού που αντιμετώπισαν υποβρύχια UFO, και από προσωπικές μαρτυρίες αξιόπιστων μαρτύρων που δέχτηκαν να εξεταστούν με τεστ αληθείας μηχανικά αλλά και ύπνωσης.
Κυρίως ο μεγάλος όγκος πληροφοριών που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση προέρχονται από το «ΚΙΤΡΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ» που προανέφερα.
-ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑο «Γρανίτης».

Καθορίζει τον τρόπο ελέγχου όλων των πληροφοριών που αφορούν σε θέματα των εξωγήινων και την ακρίβεια των πληροφοριών και των εγγράφων που έχουν αποδέκτες την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
-ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Σίγμα».

Χειρίζεται τα θέματα επικοινωνίας των γήινων με τη διεύθυνση των εξωγήινων και είναι υπεύθυνο για την απρόσκοπτη λειτουργία της επικοινωνίας αυτής.
-ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Πλάτων».

Καθορίζει την επίσημη γραμμή των διπλωματικών σχέσεων ΗΠΑ και εξωγήινων και σκοπεύει στην υποκλοπή ραδιοεπικοινωνιών των εξωγήινων και την υποβοήθηση εξωγήινων για την προσγείωσή τους στη βάση της Νεβάδα.
-ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Πλούτων».

Αξιολογεί όλη την παρεχομένη από τους εξωγήινους διαστημική τεχνολογία, τα πειραματικά αεροσκάφη, τις κατασκευές υψηλής τεχνολογίας κλπ.

Παρακολουθεί την εργασιακή σχέση με τις εξωγήινες δυνάμεις, με στόχο την απόκτηση τεχνολογίας βαρυτικής πρόωσης, όπλα δέσμης ακτινών και βαρυτικών δεσμών, όπλων ελέγχου του νου, και άλλης τεχνολογίας, η οποία υπερβαίνει κατά πολύ εκείνη που μπορεί να γίνει αντιληπτή από τον κοινό νου.
-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Μπλέ Ομάδα».

Το έτος 1970 επί προεδρίας του Ρίτσαρντ Νίξον, και κατόπιν επιθυμίας των εξωγήινων συγκροτήθηκε και η «Μπλε Ομάδα» η οποία είναι μια γήινη μυστική επιστημονική ομάδα, με τέλειο τεχνολογικό και επιστημονικό εξοπλισμό και με αποστολή την παροχή τεχνικής βοήθειας για την ανάκτηση σκαφών UFO που έχουν υποστεί βλάβη, ή έχουν καταπέσει και παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε τυχόν επιζώντα μέλη των σκαφών ή υπηρεσίες περισυλλογής νεκρών, εφ’ όσον υπάρξουν, για όλες τις αστρικές αποστολές εξωγήινων.
ΒΙΒΛΙΑ Κ.ΓΕΡ.ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.

loading...

5 thoughts on “Οι Κυριότερες Βάσεις Γήινων και Εξωγήινων στον Πλανήτη

  1. Τι βάσεις ρε και πράσινα άλογα … στην Ελλάδα εδώ και δυο χρόνια έχουνε γίνει κυβέρνηση !!!

  2. πολυ φαντασια και παραμυθι αδερφε μου
    ποιος εισαι τελος παντων;
    ο Ψωρρας εισαι;

  3. Σ' αυτή τη βάση που αναφέρει το δημοσίευμα ζούσα και εγώ ο Εξωγήινος. Ονομάζομαι Ζκλρ, αλλά έφυγα από εκεί και ήλθα στην Ελλάδα, γιατί σκέφτηκα έτσι:
    ''Εκεί πάνε όλοι οι Ασιάτες και Αφρικανοί μετανάστες, σίγουρα εκεί υπάρχουν ιδανικές συνθήκες διαβίωσης''.
    Ομολογώ όμως ότι την πάτησα. Χειρότερα από εδώ, δύσκολα θα βρεις αλλού.

  4. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  5. Φυσικα ολα αυτα δεν λεγονται ουτε γραφονται τυχαια;Ειναιμια Αληθεια που υπαρχει αλλα δεν υπαρχει.Που δεν υπαρχειαλλα υπαρχει.Τι θελω να πω μ αυτο.Οτι θα φροντισουν να μας πισουν αφου θα τα βλεπουμε ολα αυτα….Πισω απ την κουρτινα..θα δουμε ομως;Τι θα εχει συμβει και τι συμβαινει κι αυτη την ωρα ;;

Comments are closed.