Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας για την αλλαγή φύλου: Όσοι εκ των πολιτικών έχουν τέτοια φρονήματα να μην μπαίνουν στις Εκκλησίες

Επίθεση στους πολιτικούς που σκέφτονται να ψηφίσουν υπέρ του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Νικόλαος, ο οποίος ταυτόχρονα έκανε
παράκληση να μην ξαναπεράσουν το κατώφλι της Εκκλησίας, όσοι βουλευτές «κοροϊδεύουν και εξαπατούν για να αρπάξουν την ψήφο μας».
Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιότατος μιλώντας στους πιστούς για το Αποστολικό Ανάγνωσμα του Αποστόλου Παύλου που αναφέρετε στην ιερότητα του σώματος, έλαβε την αφορμή να μιλήσει για το τελευταίο νόμο Κοντονή με τον οποίο δύναται ο καθένας να αλλάζει φύλο από την ηλικία των 15 ετών, χαρακτηρίζοντας «σατανικά για το νόμο του Θεού», ενώ σε άλλο σημείο έδωσε την δική του εξήγηση για το συγκεκριμένο άρθρο αφού, όπως είπε, όλα γίνονται προκειμένου «να υιοθετήσουν παιδί οι ομοφυλόφιλοι».
Φθάνοντας δε στο σημείο που αναφέρθηκε στους πολιτικούς οι οποίοι «μας επιβάλλουν πράγματα κατά της φυσικής καταστάσεως, κατά της νομικής επιστήμης, κατά του Θεού και κατά της πνευματικής ζωής», τους προέτρεψε να μην ξαναπατήσουν στην Εκκλησία, αφού το κάνουν μόνο για να κοροϊδέψουν και να εξαπατήσουν, προκειμένου «να αρπάξουν την ψήφο μας».
Διαβάστε ολόκληρο το Κυριακάτικο κήρυγμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας:
«Πάντοτε αδελφοί μου ο Λόγος του Θεού είναι επίκαιρος και πάντοτε τα Λόγια του Θεού ομιλούν στην καρδιά κάθε ανθρώπου, κάθε εποχής.
Ο Απόστολος Παύλος δίνει σήμερα ένα μήνυμα στους Βουλευτές εκείνους που εψήφισαν στην αλλαγή του φύλου. Ομιλεί ο Απόστολος Παύλος για την ιερότητα του σώματός μας: «ὑμεῖς ἐστε ναὸς Θεοῦ ζῶντος» Το σώμα μας το έπλασε ο Θεός κατοίκησε μέσα σ’ αυτό. Το σώμα μας έχει Άγιο Πνεύμα.
Δεν είδατε το κατάντημα των Ελλήνων Ορθόδοξων Βουλευτών; Ευτυχώς όχι όλων. Εψήφισαν βλασφημούντες το σώμα,. Εψήφισαν δηλαδή ο καθένας να μπορεί μετά τα 15 να υπογράφει μια δήλωση και να αλλάζει φύλο. Αυτά είναι αδιανόητα για ένα λογικό άνθρωπο και φυσικά σατανικά για το νόμο του Θεού και όμως μερικοί άνθρωποι έχουν βαλθεί να κάνουν το κράτος μας, κράτος της αμαρτίας.
Ο πρώτος κυβερνήτης της χώρας μας Ιωάννης Καπποδίστριας και οι Βουλευταί εθεμελίωσαν το σύνταγμα της Ελλάδος επί των ιδανικών, επί των αξιών, επί του σεβασμού τους προς τον Θεό εις τον οποίο απέδωσαν όλη την Ελευθερία της Ελλάδος. Ο Θεός μας ελευθέρωσε και η Παναγία και το πρώτο σύνταγμα έτσι ήταν και διετηρήθη μέχρι σήμερα. Έχει την επίκληση της Αγίας Τριάδος εις την κορυφή και έχει παραγράφους που αναφέρονται στην αξία του ανθρωπίνου προσώπου. Γι’ αυτό σήμερα κι’ εμείς βάση του συντάγματος διαμαρτυρόμεθα και φωνάζουμε. Μη, δεν μπορείτε να κάνετε το κράτος, κράτος της αμαρτίας.
Έρχονται σήμερα να μας πουν ότι δεν εποίησε ο Θεός άρσεν και θήλυ και τρελαίνουν τα παιδιά. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να δηλώσει αργότερα ότι δεν θέλει να είναι άντρας αλλά γυναίκα και το ανατίθετο. Ξέρετε γιατί το κάνουν; Διότι θέλουν οπωσδήποτε να υιοθετήσουν παιδί οι ομοφυλόφιλοι.
Περιμένατε ποτέ ότι θα φτάσουμε σ’αυτό το κατάντημα;
Σεβόμεθα τον κάθε άνθρωπο ότι κι’ αν είναι, αλλά υπάρχει διαφορά στο να σεβόμεθα με το να δεχόμεθα δουλικά. Να μας επιβάλλουν πράγματα κατά της φυσικής καταστάσεως, κατά της νομικής επιστήμης, κατά του Θεού και κατά της πνευματικής ζωής.
Παρακαλώ όσοι εκ των πολιτικών έχουν τέτοια φρονήματα να μην μπαίνουν στο κατώφλι των Εκκλησιών να μας κοροϊδεύουν, να μας εξαπατούν για να αρπάξουν την ψήφο μας και μετά να τραβούν από μέσα την ψυχή μας. Τι τους θέλουμε;
Μας έχουν ανάγκη και επειδή έχουν ανάγκη το λαό να τον υπολογίζουν και την Εκκλησία να υπολογίσουν.
Αδελφοί μου το πρόβλημα είναι η αδιαφορία του λαού. Όταν ο λαός μας ήταν δυναντός κανένας δεν θα μπορούσε να τον ανατρέψει εις τα πιστεύω του, αλλά βλέπετε εξουθενωθήκαμε οικονομικά και τα χάνουμε κάθε μέρα με φόρους, δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει και πλέον έχουμε διαλυθεί εσωτερικά. Το πιο κακό πράγμα στον άνθρωπο είναι η απόγνωση. Είναι παγίδα του διαβόλου.
«Ελπίσατε επί Κύριον και αγαλλιάσθε δίκαιοι»
Να ελπίζουμε στον Θεό, ο οποίος ανατρέπει τα πράγματα από τη μια ώρα ως την άλλη. Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.
Δεν θα πρέπει να απελπιζόμαστε αλλά πρέπει να μένουμε αμετακίνητοι στις παραδόσεις μας. Παρακαλώ σας, επειδή είστε κάτοικοι που κατοικείται σε μια περιοχή λεβέντικη με αγάπη στην παράδοση, με αγάπη προς την Εκκλησία, με αγάπη προς την Πατρίδα να δίδετε τις δέουσες απαντήσεις και να ομιλήσετε στους πολιτικούς μας, οι οποίοι (δεν το λέω για να κολακέψω), είναι πολύ καλά παιδιά και απορώ πως συμφύονται εκεί μέσα με αυτούς τους περίεργους και παράξενους ανθρώπους που θέλουν να δώσουν αξία στην κοπριά.
Έτσι κάνουν σήμερα, ρίχνουν την Ελλάδα μέσα στις κοπριές. Ποιος τους εξουσιοδότησε;
Εμείς όμως θα μιλάμε, η Επαρχία θα μιλάει γιατί λέμε την αλήθεια.
Το Αποστολικό ανάγνωσμα είναι μια απάντησε σ’ αυτούς που είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα εψήφισαν το αισχρότατο νομοσχέδιο της αλλαγής φύλου.
Να έχετε εμπιστοσύνη στην Ιεραρχία. Εργάζεται. Και όλοι οι Μητροπολίται αγωνίζονται. Να μην παρασύρεστε από τα ψέματα εκείνων που θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις, αλλά κι εσείς μαζί να αγωνίζεστε και να κάνετε τι καθήκον σας. Να ακολουθείτε την Εκκλησία. Δεν θα προδώσει η Εκκλησία ποτέ και πάντοτε η Εκκλησία εκράτησε το Έθνος.
Μη χάνουμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μα. Υπάρχει καλός και πιστός λαός που θα πρέπει να ξυπνήσει.
Ο άγιος Παΐσιος έλεγε: «Ο Θεός προστατεύει σκανδαλωδώς την Ελλάδα».
Καλό μήνα σε όλους».
Πηγή ρεπορτάζ: Lamiareport.gr
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. Η μητρόπολη Φθιωτιδας διεκδικεί σήμερα έκταση 7.500 στρεμμάτων εκ των οποίων 4.000 στρ. σε κατοικημένες περιοχές των δήμων Περιστερίου και Πετρούπολης και 3.500 στρ. εκτός σχεδίου, που βρίσκονται στο Ποικίλο Όρος.

  Η εντός σχεδίου έκταση που διεκδικεί έχει πλέον δομηθεί εδώ και δεκαετίες με κατοικίες, πλατείες, γήπεδα και άλλους κοινόχρηστους χώρους.

  Υπάρχει αγωγή κατά ελληνικού Δημοσίου, των δύο δήμων αλλά και ιδιωτών, ενώ επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ζητήσει αποζημίωση από τους σημερινούς ιδιοκτήτες.
  Η υπόθεση είναι σε εκκρεμότητα από το 1929, οπότε έγινε η πρώτη διεκδίκηση αρχικώς για 300 στρέμματα.

  Δηλαδή η μητρόπολη δεν αρκείται στους μισθούς, τις συντάξεις, χορηγίες, τα φορολογικά και τα αλλά προνόμια που τους παραχωρεί το ελληνικό Δημόσιο (οι Έλληνες φορολογούμενοι).
  Ζητούν από το Δημόσιο και χιλιάδες στρέμματα, που έδωσε στους δήμους της περιοχής για κοινωφελείς σκοπούς.

  ΑΠΛΗΣΤΙΑ!
  ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ???ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΨΕΛΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΕΡΑΚΙΑ.Α ΣΙΧΤΙΡ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΝΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η χρήση του λατρευτικού χώρου για πολιτικούς λόγους
  ξεκίνησε από τον μακαριστό Παρασκευαϊδη
  και συνεχίζεται από τον Θεσσαλονίκης, Πειραιώς, Αιγίου, Φθιώτιδας, αλλά και άλλους αγίους.

  Έγινε πλέον μόδα.
  Την πολιτική χαράσσει η εκλεγμένη από τον λαό κυβέρνηση, η οποία ελέγχεται από τα άλλα κόμματα στην βουλή και λογοδοτεί στον λαό, ο οποίος την κρίνει στις εκλογές.

  Ο μητροπολίτης εκλέγεται από τους συναδέλφους του, είναι ισόβιος και δεν λογοδοτεί σε κανένα.

  Βέβαια κάτι πρέπει να κάνουν και αυτοί.
  Κάθε μήνα εισπράττουν παχυλό μισθό του δημοσίου.

  Οικογένεια, παιδιά να μεγαλώσουν, σπουδάσουν, αποκαταστήσουν, δεν έχουν.

  Το άγχος της ανεργίας δεν θα το γνωρίσουν.

  Στην ουρά του ΙΚΑ, στην τάση λεωφορείου δεν θα καθήσουν.

  Ανεξέλεγτα διαχειρίζονται την εκκλησιαστική περιουσία, παγκάρια, εράνους, "φιλόπτωχα" ταμεία.

  Φορολογικά και άλλα προνόμια, λιμουζίνες έχουν.
  Δόξα τον Θεό!

  Πώς θα αντιδρούσαν οι κληρικοί εάν οι πολιτικοί ησχολούντο και νομοθετούσαν επί θεμάτων πίστεως;

  Είναι θέμα σεβασμού ο ιερός χώρος λατρείας να μείνει μακριά από την πολιτική. Είναι ύβρις προς τον Θεό η πολιτικολογία εντός των ναών. Στις εκκλησίες προσέρχονται πιστοί απ όλα τα κόμματα.

  Άλλωστε η χρήση του ναού για πολιτικούς λόγους είναι και ποινικά κολάσιμη και οι πολιτικολογούντες μητροπολίτες διαπράττουν ποινικό αδίκημα.

  Αρθρο 200 Π.Κ. παρ.1
  " Όποιος κακόβουλα προσπαθεί να εμποδίσει ή με πρόθεση διαταράσσει μιαν ανεκτή κατά το πολίτευμα θρησκευτική συνάθροιση για λατρεία ή τελετή, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών."

  Οι παρευρισκόμενοι πιστοί μπορούν να διακόψουν τον πολιτικολογούντα μητροπολίτη. Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί
  μπορούν να τον καταγείλουν στον εισαγγελέα, υποβάλλοντας και μήνυση γιά διατάραξη θρησκευτικής τελετής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. αντε μπρε αρχιδολαθροστραγγιστες

  να καμαρωσετε και τα παιδια σας στην παρελαση, μαζι με τους τσακαλωτους και τους καρανικες και να φουσκωσετε απο υπερηφανεια

  Αυτοί που ξεχώρισαν Gay Pride - Παρέλαση Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκη 2017

  https://www.youtube.com/watch?v=bp0Aj-Bkcg4


  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]