Τι απέγινε ο Εφιάλτης μετά την νίκη των Περσών στις Θερμοπύλες;

Οι Πέρσες νίκησαν τους 300 Σπαρτιάτες χάρη τις πολύτιμες πληροφορίες του Εφιάλτη…

Ο Εφιάλτης ήταν ένας αποτυχημένος στρατιώτης και οδήγησε τους Αθάνατους τη στενή διάβαση στο όρος Καλλίδρομο στις Θερμοπύλες.

Από εκεί οι Σπαρτιάτες βρέθηκαν περικυκλωμένοι και θανατώθηκαν απο τους τοξοβόλους του Ξέρξη.

Ο Εφιάλτης ανταμείφθηκε πλουσιοπάροχα απο τον Πέρση Βασιλιά και έζησε μια άνετη ζωή στη Θεσσαλία.

Αφού τα έφαγε τα λεφτά αποφάσισε να γυρίσει την ιδιαίτερη πατρίδα του Αντίκυρα Φθιώτιδας. Εκεί τον εντόπισε ο Αθηνάδης, ο οποίος τον αναγνώρισε και τον σκότωσε με σπαρτιάτικο μαχαίρι.

loading...

6 thoughts on “Τι απέγινε ο Εφιάλτης μετά την νίκη των Περσών στις Θερμοπύλες;

  1. χα χα χα το πιο πετυχημενο σχολιο

  2. ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΦΥΛΑΓΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ..

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ…

  3. ΕΞΕΔΟΘΗ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΖΔΕΜΟΝ ΓΙΑ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΑΠΕΙΘΕΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 15αρια ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΒΛΓΙΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΑΡΑΞΕΙ ΚΥΡΙΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.
    ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΕΔΩ Ο ΠΟΥΤΣΟ-ΔΑΙΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ 9 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΣΥΝ 4 ΧΡΟΝΑΛΑΚΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΠΟΛ ΤΟ F.B.I ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΑΦΥΦΙΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΓΑΡ Ο ΚΩΛΟΓΙΟΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ!!
    ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΕ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΗΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ 30-40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΚΟΠΟΑΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΔΟΝΤΗ ΤΗΝ ΤΣΙΒΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΣΑΨΑΛΗΔΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΜΥΝΗΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ!! ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΕΓΩ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΧΙ ΤΡΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΤΩΡΑ? ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ? ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΥ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΖΑΑΤΣΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΤΩ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΗΚΩΣΤΕΤΟΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΤΕΤΝ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ. ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΣΑΡΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!! salom….salom..

  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  5. Εμείς τους έχουμε 40 χρόνια και κυβερνάνε τόσο μαλακές είμαστε

Comments are closed.