Κατσίκης: Η κυβέρνηση δεν αφήνει την ΕΛ.ΑΣ. να κάνει τη δουλειά της

Την αντίθεσή του με τις επιλογές που προωθεί η κυβέρνηση εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης, κατηγορώντας την για τα περιστατικά βίας που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κατσίκης υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν αφήνει την Ελληνική Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. «Συμφωνώ ότι δεν αφήνουν την ΕΛ.ΑΣ. να κάνει τη δουλειά της, να το λέμε ξεκάθαρα, δεν θέλει η κυβέρνηση να τραβήξει ο αστυνομικός πιστόλι, δεν θέλει η κυβέρνηση να εφαρμόσει το μέτρο του σπρέι πιπεριού, δεν θέλει η κυβέρνηση τις πλαστικές σφαίρες, δεν ξέρω να απαντήσω γιατί…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Πιστεύω ότι η βία αντιμετωπίζεται με βία» δήλωσε ο κ. Κατσίκης, προσθέτοντας όμως ότι «το 2008 κατέκριναν όσους αστυνομικούς πυροβολούσαν στον αέρα και σχηματίστηκαν δικογραφίες», ενώ προειδοποίησε πως «αν δεν ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα, το θέμα της ανομίας θα συνεχιστεί, μια συνέχεια από το παρελθόν που μας ακολουθεί».

«Κακά τα ψέματα, υπάρχουν κενά στην πολιτεία, και με την ανομία κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να τα καλύψουν, αυτά τα μηνύματα πρέπει να τα λαμβάνει η πολιτεία και να κάνει τις προσαρμοστικές της κινήσεις για να έχουμε καλύτερη καθημερινότητα» συμπλήρωσε «ανεβάζοντας» το πολιτικό θερμόμετρο στην κυβέρνηση ενόψει της συζήτησης της ερώτησης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον πρωθυπουργό για τα φαινόμενα ανομίας.

loading...

2 thoughts on “Κατσίκης: Η κυβέρνηση δεν αφήνει την ΕΛ.ΑΣ. να κάνει τη δουλειά της

  1. Ο ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΣΙΚΑ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ?ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ(ΔΙΑΠΡΕΨΑΣ ΩΣ ΠΛΑΝΟΔΙΟΣ)ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ? ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΑΛΟΙΘΩΡΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΕΔΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΝΕΜΟΔΕΙΧΤΗ!

Comments are closed.