ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ! ΚΑΛΑ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ! Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Τ Ε;

ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ; Ε;


ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΥΤΗ
ΚΑΝΕΝΑΝ … Ε Λ Λ Η Ν Α;
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ Ο Χ Ι !


ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ …””ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ”” ΠΟΥ ΠΑΡΗΛΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ…
ΚΑΙ ΟΙ 11 ΗΣΑΝ
ΜΑΛΛΟΝ…”Η Λ Ι Ο Ψ Η Μ Μ Ε Ν Ο Ι”….

(Ω, ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ!)
…ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΝΗΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ….”Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Ω Ν”…

ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ “ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ” ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ …”ΕΥΟΙΩΝΟ”…

ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ, Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΡΩΣΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΥΘΥΜΑΣΤΕ;
ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ;
ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ…

(ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΟΒΕΡΕΣ “ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ” ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε. …)

https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/10/blog-post_222.html
loading...

87 thoughts on “ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ! ΚΑΛΑ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ! Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Τ Ε;

  1. Αίσχος!! ΄Επρεπε κι εκεί να στείλει η χρυσή αυγή άντρακλες να τα βάλουν με τα παιδιά. ΄Οπως έκανε στην Σαντορίνη.

  2. Επιτέθηκαν φραστικά και τραμπούκισαν μια αριστούχα μαθήτρια που κρατούσε την ελληνική σημαία επειδή είχε καταγωγή από την Αλβανία.

    Οι 20 ακροδεξιοί, κάποιοι εκ των οποίων φορούσαν μαύρες μπλούζες με το λογότυπο “Hellas Ultras”, επιχείρησαν να τη σταματήσουν. Φωνάζοντας ακατάληπτα φασιστικά συνθήματα και μιλώντας για προσβολή συμβόλου, τρομοκράτησαν τους γονείς που βρίσκονταν στο σημείο με τα παιδιά τους.

    Oί γονείς αποδοκίμασαν τους Νεοναζί ζητώντας τους να αποχωρήσουν, προκειμένου συνεχιστεί η παρέλαση των παιδιών τους. Ταυτόχρονα, οι καθηγητές, δημιούργησε αλυσίδα προστασίας για τα παρελαύνοντα παιδιά, ενώ κλήθηκε επίσης η Αστυνομία. Το κακό όμως, είχε ήδη συντελεστεί καθώς πολλοί γονείς μαθητών νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων, φοβούμενοι ενδεχόμενα επεισόδια, απέσυραν τα παιδιά τους για να τα προστατεύσουν

    Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με αφορμή τα επεισόδια που δημιούργησαν μέλη της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της παρέλασης στο Εμπορειό της Σαντορίνης, δηλώνει:

    «Η σημερινή παρεμπόδιση της τελετής εορτασμού της εθνικής επετείου στο Εμπορειό Σαντορίνης που επιχείρησαν μέλη της Χρυσής Αυγής με πρόσχημα ότι ο σημαιοφόρος δεν ήταν ελληνικής καταγωγής αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της περιφρόνησης τους για την ηρωϊκή αντίσταση της πατρίδας μας στα φασιστικά και ναζιστικά στρατεύματα. Οι άνθρωποι αυτού του τόπου νίκησαν το φασισμό και θα το ξανακάνουν όποτε χρειαστεί. Τη σημαία έχουν δικαίωμα να κρατήσουν όλα τα παιδιά που μοιράζονται στα σχολεία μας "την ημετέρα παιδεία". Οι θρασύβουλες πράξεις πατριδοκαπηλίας δεν έχουν χώρο στην ελληνική κοινωνία και εκπαίδευση. Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Εμπορειού για την ψύχραιμη και υπεύθυνη στάση που κράτησαν. Οι σχολικές τους κοινότητες έχουν την πλήρη συμπαράσταση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε κινήσεις προστασίας τους σε κάθε επίπεδο και με κάθε τρόπο».

  3. Στην Καλλιθέα όμως ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ!!΄Ηξεραν ότι εκεί δεν θα αντιμετώπιζαν παιδιά. Πώς να το παίξουν άντρακλες;

    Μαζική αντιφασιστική κινητοποήση ενάντια στην κατάθεση στεφάνου

    Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις σωματείων, συλλόγων και φορέων για το αίτημα της Χρυσής Αυγής να καταθέσει στεφάνι στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας για την 28η Οκτωβρίου. Σήμερα μάλιστα πραγματοποιήθηκε μαζική αντιφασιστική παρέμβαση από οργανώσεις και φορείς.

    Στην κινητοποίηση καλούσαν τοπικά σωματεία, η Κ.Ο. Καλλιθέας του ΚΚΕ, η Ανταρσυα, η Λαΐκή Αντίσταση-ΑΑΣ, η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας, η ΚΕΕΡΦΑ, κ.ά. Με πανό και συνθήματα όπως: «Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονία» και «Λαέ θυμήσου το χώμα που πατάς λευτέρωσαν με αγώνα ΕΑΜ-ΕΠΟΝ-ΕΛ.ΑΣ.», πλήθος αντιφασίστες είπαν ένα ηχηρό "ΟΧΙ" στον φασισμό και τον ναζισμό.

    Η δε Χρυσή Αυγή, παρά την επίσημη δήλωσή της για βουλευτή της που θα πήγαινε να καταθέσει στεφάνι, δεν εμφανίστηκε.

    Την Παρασκευή, το Δημοτικό Συμβούλιο είχε απορρίψει ομόφωνα την κατάθεση στεφάνου από το νεοναζιστικό μόρφωμα.

  4. ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΦΤΎΣΙΜΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΉΤΑΝ. ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΟΠΩΣ ΕΊΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ.

  5. ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΩ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Η' ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΑΡΑΠΙΑ? ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ Τ' ΑΡΑΠΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΟΥΣ" ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΧΑΛΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΛΩΣΕΙ Ο ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΣΥΦΙΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ.

  6. ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.Η ΧΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ?ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΑ?Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΒΡΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑ,ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ.ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΙΑ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ.ΚΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ.ΠΟΝΑΕΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.ΟΙ ΒΡΥΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΧΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ,ΟΙ ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ.ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…..

  7. Μήπως είσαι εκνευρισμένος; Ξίδι. Κάνει καλό και στη χοληστερίνη.

  8. Ξίδι. Κάνει καλό και στη χοληστερίνη είπαμε.

  9. Τις προάλλες κάποιοι έλεγαν ότι χρυσαυγίτες ξυλοκόπησαν Πακιστανούς στον Ασπρόπυργο.
    Η αστυνομία συνέλαβε αντί για χρυσαυγίτες 3 Ρώσους. Αυτοί οι κάποιοι που έλεγαν ψέματα ότι ήταν χρυσαυγίτες οι δράστες ποιοι ήταν;;

  10. Πες μας τι έκαναν και την τραμπούκισαν;
    Πες μας τι φασιστικά συνθήματα έλεγαν;
    Ξέρεις ότι οι Αλβανοί το 1940 πολεμούσαν μαζί με τους ιταλοφασίστες εναντίον της Ελλάδος;

  11. Η Ιστορία λέει ότι φίλοι των ναζί ήταν οι σταλινιστές. Δεν λέει πουθενά η ιστορία ότι οι χρυσυγίτες ήταν φίλοι των ναζί.
    Ρίξε αν θέλεις να μάθεις την αλήθεια μια ματιά στην ιστορία.
    Διάβαζε τι ήταν το Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ και τους όρους του Συμφώνου εδώ:
    https://kokkonis.wordpress.com/πηγες-της-ιστορίας/σύμφωνο-ρίμπεντροπ-μολότοφ-1939/

  12. Αυτές τις αλήθειες πότε θα σου τις πουν;

    1) Η ιστορία έγραψε ότι, όταν ο Μεταξάς πολεμούσε τον φασιστικό άξονα (Ιταλίας-Γερμανίας) στα ελληνοαλβανικά σύνορα, οι σταλινιστές ήσαν σύμμαχοι με τον Χίτλερ και απολάμβαναν την φιλία τους με το σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ (23 Αυγ. 1939).

    enet.gr/?i=news.el.article&id=233988

    2) Λίγες μέρες μετά την υπογραφή του ανωτέρω συμφώνου (1 Σεπτ. 1939) τα δυο φιλαράκια, ο Χίτλερ και ο Στάλιν, εισέβαλαν στην Πολωνία και την μοίρασαν για πάρτη τους.

    http://clubs.pathfinder.gr/ilovepoland/344002

    3) Λιγάκι αργότερα, στις 30 Νοεμβρίου 1939, το φιλαράκι του Χίτλερ, ο Στάλιν, εισέβαλε στην Φιλανδία, αλλά έπαθε πανωλεθρία, γιατί οι αξιωματικοί του Ρώσικου στρατού υστερούσαν σε εμπειρία (είχε παλαιότερα εκτελέσει ή φυλακίσει 30.000 έμπειρους αξιωματικούς).

    https://el.wikipedia.org/wiki/Ρωσοφινλανδικός_πόλεμος_του_1939

    4) Σημειωτέον ότι την φιλία τους δεν την έσπασε ο Στάλιν, άλλα ο Χίτλερ, όταν επιτέθηκε στη Ρωσία το 1941 !!!

    5) Ο Στάλιν εξόντωσε 20.000.000 πολιτικούς αντιπάλους του !!!

    topontiki.gr/article/138083/i-staliniki-periodos-apo-tis-metarrythmiseis-stis-ekkathariseis-kai-tis-dikes

    6) Ο Μάο εξόντωσε 45.000.000 πολιτικούς αντιπάλους του !!!

    tovima.gr/world/article/?aid=355168

  13. ……………………………………..
    Π ρ ο κ α λ ώ οποιονδήποτε
    σ τ α λ ι ν ι σ τ ή να παρουσιάσει μία (μόνο μία !!) ανακοίνωση των σταλινιστών εναντίον των ναζί, όταν επιτέθηκαν στην Ελλάδα το 1941,
    ή κατά την διάρκεια της κ α τ ο χ ή ς της Ελλάδος υπό των Γερμανών μέχρι την επίθεση του Χίτλερ εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης (22 Ιουνίου 1941).

    Ντοκουμέντο:
    http://www.greekalert.com/2015/10/40_27.html
    …………………………………….

  14. 1) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν έδειξε επιθετικές και κατακτητικές τάσεις
    (Κατάκτηση της μισής Πολωνίας, επίθεση στην Φινλανδία).

    2) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν κυβέρνησε δικτατορικά (δεν υφίστατο πολυκομματισμός).

    3) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν κατεδίωκε απηνώς τους πολιτικούς αντιπάλους.

    4) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν έδειξε την αντιπάθεια του προς τους ομοφυλόφιλους
    (ποινικοποίησε την ομοφυλοφιλία το 1930).
    http://www.10percent.gr/periodiko/teyxos28/1626-2010-01-30-16-26-56.html

    5) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν, δυστυχώς, έδειξε κι αυτός τάσεις αντισημιτισμού
    Αναζήτησε σε google με τη φράση:
    Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ centurycamerareturn

    Προς επίρρωσιν αναζήτησε σε google με τη φράση:
    Προδομένες αυταπάτες: Η Αριστερά και οι Εβραίοι

    6) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν εξόντωσε εκατομμύρια ανθρώπων στο όνομα μιας ιδεολογίας.

    7) Ο Χίτλερ και ο Στάλιν συνδέθηκαν μεταξύ τους το 1939 με φιλία και συμμαχία
    με το σύμφωνο Μολοτοφ-Ρίμπεντροπ.

  15. Αυτές τις αλήθειες μην περιμένεις να σου τις πουν.

    1) Για τη Μακεδονία και τη Θράκη.
    http://hercolano8.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6835.html

    2) Περί πατρίδος
    http://knossopolis.com/images/21.Apriliou.1967/14.11.1935.jpg

    3) Για τον πόλεμο του 1941 της Ελλάδος εναντίον των ναζί
    http://www.greekalert.com/2015/10/40_27.html

    4) Για την μικρασιατική καταστροφή
    http://knossopolis.com/images/21.Apriliou.1967/rizospastis12.07.1935.jpg

    5) Για την φιλία Στάλιν και Χίτλερ
    https://kokkonis.wordpress.com/πηγες-της-ιστορίας/σύμφωνο-ρίμπεντροπ-μολότοφ-1939/

  16. Οι 600 περίπου κρατούμενοι κομμουνιστές της Ακροναυπλίας στέλνουν υπόμνημα στην κυβέρνηση με το οποίο καταδικάζουν τη φασιστική εισβολή και ζητούν να σταλούν στο μέτωπο για να πολεμήσουν.
    Οι μεταξικές αρχές, όχι μόνο αρνούνται, αλλά και μετά την έλευση των Ναζί, παραδίδουν τους κρατούμενους κομμουνιστές στις δυνάμεις κατοχής, οι οποίοι θα τους χρησιμοποιήσουν ως όμηρους και θα τους εκτελεστούν ως αντίποινα για τη δράση του ΕΛΑΣ. Κάποιοι εξ αυτών ωστόσο θα καταφέρουν να δραπετεύσουν και να ενταχθούν στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση.
    https://www.902.gr/timeline

    ΄Οχι ότι νιώθω την υποχρέωση να σου απαντώ και μάλιστα τώρα ναζι, που αποδείξατε ότι τα βάζετε και με μικρά παιδιά. Στο λιν κ που σου βάζω υπάρχει και το γράμμα. Φυσικά θα το βγάλεις ψεύτικο αλλά αυτό ποσώς ενδιαφέρει.

  17. Α, και πού είσαι; για τους ναζί τρέχα να ρωτήσεις στην Καισαριανη, στην Καλλιθέα στην Κοκκινιά. Διάβασε για το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ, την ΕΠΟΝ, και δες και την ταινία "το τελευταίο σημείωμα". Υπάρχουν κι ένα σωρό ντοκυμανταίρ με ζωντανές μαρτυρίες.
    Α, στο σάιτ που σου δίνω υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα φωτό του Μεταξά σου με έναν πολύ καλό του φίλο. Φαίνεται κι απ' τα χαμόγελά τους. Δεν ήταν μόνο ο Κεμάλ Ατατούρκ αγαπημένος του Μεταξά σου.

  18. Τα ίδια και τα ίδια. Καλά κάνεις βέβαια και δεν μπαίνεις στον κόπο να τα αλλάξεις. Ποιος τα διαβάζει έτσι κι αλλιώς; ΄Αντε τώρα να τρομοκρατήσεις κανένα μωρό.

  19. Είσαι κι ανιστόρητος τι να σου κάνω; Αν δεν ήσασταν ανιστόρητοι και ναζί δεν θα τα βάζατε με μικρά παιδιά. Θα ήσασταν άντρες.

  20. Ο ΜΕΓΑΞΑΣ ΘΡΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ
     «Αποτίουσα φόρον τιμής εις την μνήμην του περιφανούς αρχηγού, του γενναίου στρατιώτου, του πεφωτισμένου αναμορφωτού της Τουρκίας, η Ελλάς ουδέποτε θα λησμονήσει ότι ο πρόεδρος Κεμάλ Αττατούρκ υπήρξε ο κύριος θεμελιωτής της Ελληνοτουρκικής συνεννοήσεως και ότι σφυρηλάτησε τους δεσμούς της αδιαλύτου φιλίας, ήτις ενώνει τις δύο χώρες μας εν τω κοινώ ιδεώδες της ειρηνικής συνεργασίας. Θα διατηρήσει πιστώς την συγκινημένης ανάμνησιν του μεγάλου εκλιπόντος, του οποίου το κραταιόν έργον θα κατευθύνη δια παντός τα τύχας του ευγενικού τουρκικού έθνου»
     
    http://www.newsfish.gr/ellada/56146/otan-o-metaksas-penthouse-gia-ton-kemal-pic

    στο λινκ και φωτο του μεταξά απ΄την κηδεία.

  21. Κι οι χίτες και οι ταγματασφαλήτες με τους ναζί ήταν εναντίον των Ελλήνων πατριωτών.

  22. Δηλαδή οι χίτες και οι ταγματασφαλήτες ήταν μαζί με τους ναζί, όπως ήταν και οι σταλινιστές;; Υπέγραψαν δηλαδή κι αυτοί σύμφωνο φιλίας και συμμαχίας ίδιο με εκείνο των σταλινιστών και ναζιστών;
    (Μάθε για το Σύμφωνο Μολότωφ-Ρίμπεντροπ)

  23. Aτυχια δεν ηταν στο βεληνεκες του Μαγγανα ο μπαμπας σου να τον ξεπαστρευε και ετσι να μην υπηρχε το σπερμα του και εσυ φυσικα γιατι τετοια κουμμουνοκοπρανα δεν εχουν θεση υπαρξης στην Ελλαδα. Καταλαβες κουμμουνοσπερμα??

  24. ΄Οχι υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά. Ο Στάλιν υπέγραψε αυτή τη συμφωνία για να προλάβει να ετοιμαστεί ο Κόκκινος Στρατός και να γαμήσει τους ναζί. Κι έτσι έγινε. Το ξέρεις.
    Οι χίτες και ταγματασφαλήτες ήταν ναζί ΄Ελληνες που συνεργάστηκαν με τους ναζί και πρόδωσαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό. Με το αζημίωτο βέβαια. Κι αυτό το ξέρεις. Προσωπικά. Αντε τώρα να τρομοκρατήσεις κανένα μωρό.

  25. Τη θρασύδειλη επίθεση που εξαπέλυσαν οι χρυσαυγίτες, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης, στο Εμπορείο Σαντορίνης, καταγγέλλει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

    Στο σχόλιο που εξέδωσε επισημαίνει τα εξής:

    «Η θρασύδειλη επίθεση των χρυσαυγιτών για να παρεμποδίσουν 11χρονη μαθήτρια που κρατούσε την ελληνική σημαία, αλλά και η δήλωσή τους ότι οι Έλληνες δεν πολέμησαν τον φασισμό και τον ναζισμό, αλλά απλά “τον ιταλικό στρατό”, δείχνει το πραγματικό ναζιστικό τους πρόσωπο. Είναι πολιτικοί απόγονοι αυτών που ηττήθηκαν το 1940-'45 με τη μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών και θα ξαναηττηθούν από την οργανωμένη πάλη του λαού».
    Τρομοκράτησαν μικρά παιδιά

    Μια ομάδα περίπου 20 χρυσαυγιτών που φορούσαν μαύρες μπλούζες με το λογότυπο «Hellas Ultras» ή έκαναν τους «αγανακτισμένους» γονείς, εμπόδισαν την παρέλαση στο χωριό Εμπορείο Σαντορίνης, επειδή η σημαιοφόρος του Γυμνασίου ήταν αλβανικής καταγωγής.

    Πολλοί γονείς αποδοκίμασαν τους φασίστες και τους ζήτησαν να αποχωρήσουν. Τελικά η παρέλαση ματαιώθηκε, καθώς οι γονείς του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου φοβούμενοι τα επεισόδια που προκάλεσαν οι φασίστες απέσυραν τα παιδιά τους για να τα προστατεύσουν.

  26. 1) Σε ποιο σημείο είμαι ανιστόρητος; Σε προκαλώ να απαντήσεις.
    Αλλιώς θα με πείσεις ότι λές αρλούμπες. Απάντησε λοιπόν περιμένω.
    2) Εγώ δεν έχω καμιά σχέση με τους ναζί. Τα εγκλήματα του χιτλερισμού και του σταλινισμού με προκαλούν φρίκη.
    Φίλοι των ναζί ήταν οι σταλινιστές, εγώ δεν είμαι σταλινιστής, επομένως δεν υπήρξα ούτε πρόκειται να υπάρξω φίλος με τους ναζί.

  27. Εσυ μαλλον εχεις ''Βαρος'' και χρειαζεσαι 5.28 μερικα οχι πολλα 5-6 ειναι αρκετα κλυσματα με το θαυματουργο ρετσινολαδο Ραψανης extra strong ορεινων περιοχων και παντα ποιοτης 3ΑΑΑ. Με την ξακουστη συνταγη του αλησμονητου Μανιαδακη θα κανεις τα κλυσμστα σου και θα δεις αμεση βελτιωση μονο μην υπερβεις την δοσολογια και καψεις τα περικλανιδια σου.

  28. Δεν ειδες βελτιωση με τα κλυσματα Ραψανης ειπες? Δεσε τα μπατζακια σου χαμηλα στουσ αστραγαλους καθησε σε μια κολονα παγο και κανε αλλο ενα διπλο κλυσμα για να σε πιασει.

  29. ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ.

  30. Κοίταξε να δεις επειδή ξέρουμε το μέγεθος ούτε η μισή ανακοινωση δεν χωράει σ' αυτή την πούτσα. Διάλεξε κάτι άλλο. Τη ζώνη σου π.χ. ή την πλάτη σου. Pas mal pas mal

  31. 6:13 μ.μ , έχεις καμιά σχέση με την ιστορία η όχι;
    1) Ο Μεταξάς πέθανε μήνες πρίν εισέλθουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα. Μήπως αναστήθηκε και παρέδωσε τους κρατούμενους στους Γερμανούς;;;
    2) Οι Γερμανοί ήταν φίλοι και σύμμαχοι με τους σταλινιστές μέχρι 22/6/1941. Πώς θα έκαναν κακό στους φίλους τους;
    3) Οι Γερμανοί μετά την κατάκτηση της Ελλάδος είχαν την εξουσία στην Ελλάδα, έκαναν ό,τι ήθελαν.
    4) Μέχρι 22/6/1941, δηλαδή μέχρι την ημέρα της επίθεσης του Χίτλερ στη Ρωσία, δεν υπήρξε καμιά αντίδραση των σταλινιστών εναντίον των ναζί.

  32. Σ' όλα τα σημεία. Σου απάντησα.

  33. Α, όχι όχι όχι. Ξίδι και κλυσμα δεν πάει. Αν πήρες κλύσμα Ραψάνης μην πάρεις ξίδι 5.20

  34. Εμ δεν καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις. Ου γαρ……

  35. ΡΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΕΒΡΑΙΟ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗΣ ΤΙ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΤΙ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΟΥΜΜΙΥΝΙΣΤΑΚΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΚΙΑ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΟΧΙΙΙΙ!!! ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΡΩΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΜΜΙΥΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΙΥΝΙΤΣΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΛΕ? ΕΕΜΜ ΑΛΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟ ΓΛΕΖΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΡΑΚΗΣ!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑ ΜΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΣΗΣ ΟΧΙ ΕΝΑ Η ΔΕΚΑ Η ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ 2-3 ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΚΕ ΜΕ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΟΥΜΜΙΥΝΟΣΤΡΑΤΟ (ΟΡΑ ΠΑΜΕ) ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΟ Η Β.ΚΟΡΕΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΔΡΟΜΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΥΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ . ΟΥΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!

  36. Όσο για την φωτογραφία, αυτή δεν σημαίνει τίποτε. Οι διακρατικές σχέσεις υπήρχαν ανέκαθεν.
    Να σου βάζω κι εγώ μια φωτογραφία του αντικομμουνιστή Μακαρέζου με Κινέζο αξιωματούχο στην Κίνα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι ο Κινέζος ήταν αντικομμουνιστής;
    http://www.periodista.gr/images/apsyx.jpg

  37. 6/47
    Θέλανε να με θάψουνε. Δεν είχαν καταλάβει ότι ήμουν σπόρος.

  38. ΑΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΠΙΠΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ Ε? ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ? Ε ΤΡΑΒΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΥΧΤΑΡ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΡΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΣΟΥΜΠΑΜΠΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΑΜΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑ…ΤΖΟΟΥΣΣ ΜΡΟΣ ΟΡΜΑ!!!!

  39. ΄Ελα!!! Οι διακρατικές σχέσεις υπηρχαν ανέκαθεν; Και δεν σημαίνουν τίποτα; Κι οι συμφωνίες υπήρχαν ανέκαθεν και δεν σημαίναν τίποτα.Την άλλη στιγμή δεν ίσχυαν. Γιατί λοιπόν εσύ στέκεσαι τόσο πολύ σε μια συμφωνία; Και για πες μου. Αφού οι μεταξικοί ήταν αντιναζί γιατί δώσαν εντολή στους Ελληνες μαχητές στο Ρούπελ να παραδωθούν αμαχητι; Κι αυτό το έχουν πει οι ίδιοι οι αξιωματικοί του Ρούπελ που δεν υπακουσαν.

  40. Πες επιτέλους τι δεν καταλαβαίνω; Απόρριψε με επιχειρήματα αυτά που γράφω. Αυτό περιμένω να κάνεις. Μου αρέσει συνομιλητής μου να με αντιμετωπίζει με επιχειρήματα. Δεν είδα κάποιον να απαντά σ' αυτά που γράφω. Αντίθετα εγώ απαντάω πάντοτε, γιατί δεν φοβάμαι την αλήθεια, θέλω να αποαλύπτεται.

  41. Καλά ξερεις τόσους πολλούς κομμουνιστές για να τους ρωτάς και δεν σε πείσαμε ακόμη να γίνεις δικος μας; Ευτυχώς.

  42. Αα τώρα καταλαβα. Το παραδέχεσαι ότι το έχεις λουκανικάκι. ΄Οχι δεν είμαι αυτός που λες.

  43. ΄Ανευ παρεξηγήσεως δεν έχεις δει κανέναν άλλον να σου απαντάει γιατί κανείς άλλος δε διαβάζει αυτά που γράφεις.

  44. Κάποιος κομίζει γλαύκας εις Αθήνας.
    Γνωρίζω πολύ καλά τα εγκλήματα του χιτλερισμού εναντίον της Πατρίδος μου. Γνωρίζω επίσης και τα εγκλήματα, αυτών που υπήρξαν φίλοι των ναζί, δηλαδή των σταλινιστών τα οποία έκαναν στην Ρωσία.
    Γνωρίζω πολύ καλά όλα δρώμενα στην Ελλάδα.
    http://www.greekalert.com/2015/10/40_27.html

  45. 7:30 μ.μ.
    Δεν μπορεί να διαψεύσει κανείς αυτά που γράφω, διότι δεν παραθέτω απόψεις, αλλά ντοκουμέντα. Άρα είναι εύλογο να αποφεύγει κανείς να απαντήσει, διότι θα εκτεθεί;
    Στο παρελθόν όσοι προσπάθησαν να με αντιμετωπίσουν με ψευδή στοιχεία, έσπασαν τα μούτρα τους.

  46. Α, καλά. Κι εγώ περνούσα απ' έξω είδα φως και μπηκα.

  47. 7:23 μ.μ.
    Εγώ δεν μιλώ ποτέ με φήμες ή με προπαγανδιστικές διαδόσεις.
    Ποιοι μεταξικοί ''δώσαν εντολή στους Ελληνες μαχητές στο Ρούπελ να παραδωθούν αμαχητι'';
    Φέρε τα στοιχεία να σου βγάλω το καπέλο και να σου πω χίλια μπράβο. Περιμένω.
    Τι θέλεις να πεις, για τις διακρατικές σχέσεις, γίνε επιτέλους σαφής. Τι σημαίνει η φωτογραφία του Γερμανού στην Αθήνα, τι σημαίνει η φωτογραφία του Μακαρέζου στην Κίνα;

  48. ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗΜ
    ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΛΩΤΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΠΛΩΜΕΝΗ. ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΒΣ; ΧΩΡΑΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;

    ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ.
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ; ΕΔΩ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ
    ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ ΑΠΛΥΤΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ
    ΚΟΜΜΟΥΝΙΔΙΑ.

  49. Για τα στοιχεία που ψάχνεις πάτα στο λίνκ Ρούπελ και θα δεις τι είπαν οι ίδιοι οι αξιωματικοί που πήραν μερος στη μάχη εκεί.Αν και τα ξέρεις. Για τα άλλα που λες, τρία πουλάκια κάθονταν και λιάζονταν ο Κίτσος. ΄Αντε γεια.

  50. ΄οχι εσύ ήσουν από τότε κατασκεύαζες ειδήσεις.

  51. Πώς απάντησες; Καταρρίπτονται τα ιστορικά γεγονότα;;
    Έγραψες δική σου ιστορία; Θα την εκδόσεις;

  52. Κοίταξε να δεις μεγάλε. Αν πάνε πολλές ψήφοι στη χρυσή αυγή αυτό σημαίνει πως θα τους χάσει η ΝΔ. Δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Δε θα κριθούν τα πράγματα στις εκλογές. Στους δρόμους θα κριθούν. Το ζήτημα είναι θα αντέξετε την πίεση που θα ρίξει η ΝΔ στους ψηφοφόρους σας; Μην ξεχνάτε ότι πάει για κυβέρνηση. Πολλά τα διλημματα και πολλά τα ταξίματα. Αντέχετε; Θα δείξει.

  53. Α, και πού είσαι; Κι ο Πούτιν τα έχει βρει με την Τουρκία. Και τους εξοπλιζει. Γιατί δεν πάτε κι εναντίον των Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα; Γιατί αυτά που είπες στις 7.55 είναι φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

  54. ΄Οχι, αυτό το αφήνω σε σένα. Που είσαι κι ο φωτεινός παντογνώστης.

  55. Δώσε το λινκ για το ρουπελ. Δεν βρήκα τέτοια στοιχεία που λες.
    Φοβάσαι να δώσεις το λινκ; Φοβάσαι μήπως διαψευσθείς; Εγώ παραθέτω πάντοτοτε τα ντοκουμέντα, κάνε το ίδιο και συ.

  56. ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ LINK; ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΣΙΠΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ.

  57. Τελικά μεγάλε αποκαλύφθηκες. Τα λίνκ που έχεις βάλει στα έχουν δώσει δεν τα έχεις βρει ο ίδιος. Αλλιώς δεν θα είχες πρόβλημα να βρεις αυτό που σου είπα. Πάρ' το λοιπόν και σου βάζω και το σημείο που λέει γιατί μάλλον δεν ξέρεις και να τα ανοίγεις τα λινκ.
    Κατά τις 5:00 το απογευματάκι της 9ης Απριλίου, οι Γερμανοί γνωστοποιούν στους υπερασπιστές του οχυρού τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον πόλεμο, καλώντας τον ταγματάρχη να το παραδώσει χωρίς άλλη αντίσταση. «Τα οχυρά δεν παραδίδονται, αλλά καταλαμβάνονται», απαντά αυτός και δικαιολογεί μετά την απόφασή του στη βάση πως δεν έχει τέτοιες διαταγές από το ΓΕΣ. «Ο αγών θα συνεχιστεί, πάσα δε απόπειρα προσεγγίσεως του οχυρού θα συντριβεί», τελειώνει με το ίδιο αγέρωχο ύφος.
    Δεν πιστεύει μάλιστα τους γερμανούς απεσταλμένους, πιστεύοντας πως πρόκειται για μπαγαποντιά μπας και το καταλάβουν με δόλιο τρόπο! Η διαταγή ήρθε ωστόσο, πρώτα τηλεφωνικώς και μετά εγγράφως, από τον διοικητή του ΤΣΑΜ (Τμήμα Στρατιάς Ανατολικής Μακεδονίας), αντιστράτηγο Μπακόπουλο, ενημερώνοντας όλα τα αντιστεκόμενα οχυρά περί κατάπαυσης του πυρός και παράδοσής τους στον εισβολέα. Ο αγώνας είναι πλέον άσκοπος και δεν πρέπει να χυθεί άλλο ελληνικό αίμα, σημειώνει ο αντιστράτηγος στους υφισταμένους του, αν και ο Δουράτσος και οι άντρες του δεν το βλέπουν ακριβώς έτσι.

    http://www.newsbeast.gr/portraita/arthro/2408736/o-iperaspistis-tou-roupel-ke-iroas-tou-1940-tagmatarchis-georgios-douratsos

  58. Γεια σου φωτεινέ παντογνώστη. Χα χαχα

  59. ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ Η ΝΔ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΜΑΥΡΗ ΠΛΕΡΕΖΑ.
    ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;
    ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑΞΙΜΑΤΑ; ΣΑΝ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑΞΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ;
    ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ;
    ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ; ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ;

  60. Τι διάβασες ρε κακομοίρη; Εσύ δεν ξέρεις κάν να ανοίγεις λινκ. Στο δώσανε και το έβαλες.

  61. @8.31
    ΄Ετσι να τον υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου φωτεινέ παντογνώστη. Κανένα άλλο λινκ σου έδωσαν να αναρτήσεις;

  62. Είμαι όμως σε θέση να καταλάβω τη διαφορά του πλούσιου απ' τον φτωχό. Δεν κυνηγάτε ράτσες και κακούς. Κυνηγάτε τους φτωχούς. Ενώ τους πλούσιους τους αφήνετε να κάνουν ό,τι θέλουν.

  63. 8:40 μ.μ.
    Γιατί θριαμβολογείς;
    Έχει αυτό καμιά σχέσει μ' αυτό που έγραψες παραπάνω;
    Σου θυμίζω τι έγραψες:

    ''Αφού οι μεταξικοί ήταν αντιναζί γιατί δώσαν εντολή στους Ελληνες μαχητές στο Ρούπελ να παραδωθούν αμαχητι; Κι αυτό το έχουν πει οι ίδιοι οι αξιωματικοί του Ρούπελ που δεν υπακουσαν''.

    1) Ποιοι μεταξικοί έδωσαν εντολή στους Ελληνες μαχητές στο Ρούπελ να παραδωθούν αμαχητι'';

    Λέει τίποτε σχετικό το κείμενο που παρέθεσες; Γνωρίζεις ότι ο Μεταξάς πέθανε μήνες πριν δοδεί η μάχη στο Ρούπελ;

    2) Ξέρεις ότι τότε κυβερνούσε ο Κορυζής ο οποίος είπε το δεύτερο ηχηρό ΟΧΙ στους ναζί;

    https://el.wikipedia.org/wiki/Αλέξανδρος_Κορυζής

    3) Το ίδιο το κείμενο που παραθέτεις λέει ότι οι Έλληνες πολέμησαν τους Γερμανούς στο Ρούπελ.
    «Τα οχυρά δεν παραδίδονται, αλλά καταλαμβάνονται», απαντά αυτός και δικαιολογεί μετά την απόφασή του στη βάση πως δεν έχει τέτοιες διαταγές από το ΓΕΣ. ''Ο αγών θα συνεχιστεί, πάσα δε απόπειρα προσεγγίσεως του οχυρού θα συντριβεί'' .

    3) Η εξέλιξη της μάχης στο Ρούπελ ακόμη κι ένα νήπιο θα γνώριζε ότι θα είχε την εξέλιξη αυτή.

    4) Σου απέδειξα λοιπόν ότι καμιά σχέση δεν έχει το σχόλιό σου με τα γεγονότα στο Ρούπελ.

    Σου τα ξαναθυμίζω:
    ''Αφού οι μεταξικοί ήταν αντιναζί γιατί δώσαν εντολή στους Ελληνες μαχητές στο Ρούπελ να παραδωθούν αμαχητι; Κι αυτό το έχουν πει οι ίδιοι οι αξιωματικοί του Ρούπελ που δεν υπακουσαν''

    Πάλι ηττήθηκες κατά κράτος.
    Τώρα που μας παρουσίασες το λινκ πες μας επιτέλους ποιοι μεταξικοί έδωσαν εντολή για την αμαχητί παράδοση;
    Ξέρεις τι σημαίνει άραγε αμαχητί; Ξέρεις τι σημαίνει μεταξικοί;

  64. Και αμαχητί ξέρω τι θα πει και μεταξικοί ξέρω τι θα πει, και ότι εσύ δεν γνωριζες την ιστορία του Ρούπελ ξέρω κι ότι σου δίνουν τα λινκ και τα βάζεις φωτεινε σηματοδότη. (Πάει το παντογνώστης. το έχασες) χου χου χου

  65. ΄Αλλη αναρτηση θα σου δώσουνε; ΄Η σχολασε το μαγαζί;

  66. ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Σου έδωσα αποστομωτική απάντηση. Βλέπεις ότι δεν μπορείς να ανατρέψεις ούτε ένα επιχείρημά μου.
    Το σχόλιό σου και το λινκ που παρέθεσες δεν κάνει καμιά αναφορά σε μεταξικούς που έδωσαν εντολές για αμαχητί παράδοση.

    Δεν γνωρίζεις καν ότι ο υπεράνθρωπος αγώνας των πατριωτών Ελλήνων κράτησε 3 ημέρες. Αυτό εσύ το λες αμαχητί παράδοση.
    Άρα ξέρεις τι σημαίνει αμαχητί παράδοση !!!!!!

    Μπορείς να μας πεις ποια ήταν η στάση των σταλινιστών σ' αυτόν τον αγώνα;

    http://www.greekalert.com/2015/10/40_27.html

    Σου υπενθυμίζω. Έβαλες λινκ που δεν κάνει καμιά αναφορά σε μεταξικούς. Εγώ έψαξα να βρώ λίνκ με μεταξικούς που έδωσαν αυτήν την ανύπαρκτη εντολή, αλλά δεν βρήκα τέτοιο λινκ, γιατί απλούστατα ποτέ δεν δόθηκε τέτοια εντολή από μεταξικούς.
    Όπερ έδει δείξαι.

  67. ΄Εψαξες να βρεις γιατί όλα τα θες μασημενη τροφή. Από ποιους θα είχε την εντολή ο ανώτερος που είπε να παραδοθουν οι μαχητές ενώ δεν είχαν νικηθει; Απ' τον Στάλιν; Εμ δεν την έδωσε ο Στάλιν… Η κυβέρνησή σου την έδωσε. Και τι ήταν η κυβέρνηση; Δεν ήταν του Μεταξά; ασχέτως αν αυτός είχε αποδημήσει στην κόλαση. Ας μην πέθαινε τι με νοιάζει εμένα; ΄Η μηπως οι ανώτεροι στρατιωτικοί δεν ήταν με την κυβέρνηση; δουλευόμαστε. Αμαχητί εννοούσα ότι παρ' όλο που δεν είχαν νικηθεί η κυβέρνησή σου τους είπε να παραδοθούν.Χωρίς να πολεμήσουν ως το τέλος. ΄Ετσι παραδίδονται ε; μπράβο ρε που τους δικαιολογείς κιόλας. Αν το έκανε αυτό ο Λεωνίδας; Αλλά η κυβέρνησή σου είχε ήδη παραδοθεί στους ναζί και όχι με μεγάλη λύπη. Ναι, ξέρω θα ζητήσεις τώρα να σου πω πού το διάβασα αυτό. Πήγα σε μαγισσες σε χαρτορίχτρες. ΄Ασε μεγάλε για να το παίζεις παντογνώστης δεν χρειάζεται μονο να βάζεις λινκ που στο κάτω κάτω στα έχουν δώσει δεν τα βρήκες ο ίδιος. Πρέπει να έχεις και κριτικό πνεύμα. Κι εσύ δεν το έχεις. Γι' αυτό και κανείς δεν ασχολειται με αυτά που γράφεις. Καληνύχτα.

  68. ρε φιλε Κριτηκος εισαι;
    νομηζης οτι εσεις οι κριτικοι εισται οι εξυπνη και οι αλη ημασται χαζη;

  69. Χου ΄χου όχι δεν είμαι κρητικός ούτε θεωρώ ότι ειμαι εγώ έξυπνος κι οι άλλοι βλάκες. Ούτε όμως επιτρέπω στους άλλους να μου κάνουν τον έξυπνο. Κατάλαβες;

  70. ενταξη τωτε
    γιατη μας ηπες πριν οτη εχης κριτηκο πνεβμα

  71. Εάν κάποιος έχει στοιχειώδη λογική ψάχνει να βρει αυτό που σου προτείνει ο άλλος να βρεις στο διαδίκτυο.
    Εσύ μου πρότεινες να βρω το εξής λινκ:
    ''Οι μεταξικοί έδωσαν εντολή να παραδοθούν αμαχητί στο Ρούπελ''. Τέτοιο περιεχόμενο δεν βρήκα σε κανένα λινκ, ούτε σ' αυτό που παρέθεσες εσύ.
    Αλλά δεν έχεις το σθένος και το θάρρος να παραδεχθείς ότι δεν υπάρχει τέτοιο λινκ.

    Αυτά περί μεταξικών, χωρίς να τα κατανομάζεις ''είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε''. Ο Κορυζής μας λες ότι ήταν μεταξικός, επομένως γι' αυτό είπε ΟΧΙ στους Γερμανούς!!!!
    Αν δεν ήταν μεταξικός θα έλεγε ΝΑΙ στους Γερμανούς.
    Ο Μεταξάς ήταν φασίστας, γιατί πολέμησε τον φασισμό !!!!
    Εάν δεν πολεμούσε τον φασισμό δεν θα ήταν φασίστας !!!!!
    Θα μου πεις τώρα γιατί τα λέω αυτά; Μου τα είπε μια χαρτορίχτρα.

    Ο Λεωνίδας, σύμφωνα με τη δική σου, λογική παραδόθηκε αμαχητί, γιατί έδιωξε 700 Θεσπιείς από το πεδίο της μάχης, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει ελπίδα νίκης.

    Όλα όσα σου γράφω είναι μασημένη τροφή και προπαντός σε πληροφορώ ότι έχω πλήρη άγνοια της ιστορίας. Γι' αυτό δεν μπορείτε να με αντιμετωπίσετε!!!!!!!

  72. Καλά δεν καταλαβαίνεις το τι σου γράφουνε ε; Αν κοιτάξεις το σχόλιό μου θα δεις ότι σου είπα να ψάξεις στο λινκ Ρούπελ. Κι αντιστρέφεις όλα όσα σου έχω γράψει. Δε θα ασχοληθώ όμως άλλο μαζί σου. Δεν έχει νόημα. Στο κάτω κάτω θες να το παίζεις παντογνώστης; Παίξ' το. Δεν ενοχλεί κανέναν. Ούτε εγώ θα ξαναασχοληθώ με το τι γράφεις. Ναι, όντως δεν μπορούμε να σε αντιμετωπίσουμε γιατί θεωρείς ότι τα ξέρεις όλα. Κοινώς έχεις καβαλήσει μεγάλο καλάμι.

    10.58
    Δεν είπα ότι έχω εγώ κριτικό πνεύμα. Είπα στον παντογνώστη μας από δω ότι δεν έχει κριτικό πνεύμα.

  73. ΑΝΩΝΥΜΕ 29 Οκτωβρίου 2017 – 10:07 μ.μ
    Η ΕΥΦΥΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΙΚΟΙ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΑΝΤΩ.

  74. Επειδή δεν καταλαβαίνεις εσύ, αναγκαστικά δεν πρέπει να καταλαβαίνω κι εγώ;;;;; Λίνκ μέ τη λέξη Ρούπελ υπάρχουν εκατοντάδες. Ποιο απ' όλα θα έπρεπε να διαβάσω;
    Μήπως αυτό;
    https://el.wikipedia.org/wiki/Ρούπελ
    Βρε, άνθρωπέ μου, μήπως θέλεις να με τρελάνεις;

  75. παλη τα γηρυζης
    κε αφου δεν εχης εση κρητικο πνεβμα πος καταλαβενης οτη που δεν εχη κε ο αλος

  76. Εγώ είμαι άνθρωπος ταπεινός, για αυτό ομολογώ ότι παραθέτω μασημένη τροφή, ήδη εσύ το κατάλαβες αμέσως και μου το τόνισες,
    επίσης δεν γνωρίζω ιστορία, γι' αυτό δεν μπορείς να με αντιμετωπίσεις, αντίθετα από μένα εσύ ομολογώ ότι ξέρεις ιστορία, γι' αυτό μπορώ και σε αντιμετωπίζω με επιχειρήματα.
    Εγώ δεν λέω ποτέ, αντε γειά, δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου, δεν έχει νόημα, καληνύχτα κ.λ.π.
    Έχεις επιχειρήματα, τον αποστομώνεις τον άλλο, δεν έχεις;; Σηκώνεσαι και φεύγεις.

  77. Απ΄τις βλακώδεις απαντήσεις που δίνει.

  78. δηλαδι ηνε βλακες ολη οι κρητικη;

  79. Και πού να δεις τις κριτικές…

  80. πολη ομωρφες μου αραισουνε
    θα παντρεφτω κριτικια

  81. ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟ 6.13
    ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 41!!!!
    Ο ΕΛΑΣ ΙΔΡΙΘΗΚΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 41 ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 42 !!!!!!!
    ΝΛΑ
    ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ

  82. Εύγε στα παιδιά από αλλοδαπούς γονείς.
    Οι οικογενειές τους ενσωματώθηκαν στην ελληνική κοινωνία,
    αγάπησαν την νέα τους πατρίδα.

    Είναι περισσότερο Έλληνες από τους "υπερπατριώτες"
    που συνεργάστηκαν κατά την κατοχή με τον εχθρό, και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα, να τον εγκωμιάζουν.

  83. εσενα πρεπει να σε πηδανε τα πακιστανα ρε απλυτο κουμουνιδιο

  84. LIPON OLISAS PU GRAFETE TA SHOLIA ISTE PERA GIA PERA ILITHIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! DIAVASTE NA MATHETE, I 11 ISVOLIS PU INE STIN EPANO FOTOGRAFIA ME ENAN PU EHI VAPSI TA MALIA TU XANTHA, AFTI LIPON I 11 DEN INE METANASTES, DEN INE PROSFIGES!!! INE: STRATIOTES TU ISLAM TZIHAND!!!!!!!!! ANALFAVITI 100% UTE TO KORANI DEN XERUN NA DIAVASUN!!! STIN ELLADA TUS EHUN GIA ESAS PU DIÑONETE ELLINES!!! SE PERPTOSI EPANASTASIS THA SAS KOPSUN TA KEFALIA!!! SAS ENIMERONO NA XERETE OTI DEN INE UTE MATHITE, INE ORKISMENI STRATIOTES TZIHAAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  85. 11:54 π.μ. με παρεξήγησες, δεν είμαι η μανούλα σου.

Comments are closed.