Αυτα είναι τα αίσχη της Ελλάδος και του γένους..Βρήκε ο γύφτος τη γεννιά του!

Υπάρχει μια κατηγορία αφράτων δεξιών (Πάκης, Καμμενος, Κουντουρά, Παπακώστα κλπ) η οποία έχει ξεχάσει τις ουλές στις καρδιές τους που τους προξένησαν οι παπανδρεηδες, κουτσόγιωργες και Τζουμάκες,
οι κουφοντίνες, οι κωνσταντόπουλοι (όταν καθημερινά και ετσιθελικά μπούκαραν στη ΓΑΔΑ και απελευθέρωναν κάθε αριστερό), οι ΜπομπολοΦυντανίνηδες και Καρτεροί (όταν ψιλογλένταγαν με τις δολοφονίες Μπακογιάννηδων και δεξιών εκδοτών και βιομήχανων και προτιμούσαν να πάνε θριαμβευτές στο Κορυδαλό παρά να υπακούν στο Νομο περι απαγόρευσης δημοσιευσης μανιφεστων 17Ν), οι Τσιπρες όταν έκαιγαν την Αθήνα (κι όταν έκαιγαν σινεμά που “έπαιζαν Γκατζογιάνη”), οι Σκουρλέτηδες και Κουναλάκηδες που έβριζαν την εκκλησία, οι Σταθάκηδες που έδιωχναν δισεκατομύρια όταν απειλούσαν τους Λάτσηδες με “διεθνές περιουσιολόγιο”, οι Κατσέληδες και Κουρουμπλήδες όταν έλεγαν “λεφτα υπάρχουν” (και φορολογούσαν διλιτρες σακαράκες και βάρκες, έβαζαν ΦΜΑΠ και πυρπολούσαν τον ΟΛΠ”), οι Κατρούγκαλοι και Φλαμπουράρηδες που πολεμούσαν την ΝΔ λέγοντας ότι ο “λαός έχει δικαίωμα ανυπακοής στο Νομο” και οι ΒαρουφοΤσακαλώτοι που έδιωξαν (μαζι με Κατσέληδες(2010)) εκατό δις καταθέσεις ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Οι σημερινοί Συριζαιοι είναι όλοι αυτοί. Συρρικνωμένοι αριθμητικά, στα 4 στους Ξένους αλλά ίδιοι στη ψυχή και την πρακτική. Η Ελλάδα, η Αριστερά, το κουφάρι της Ελλάδος και τα κουφάρια των πασοκοαριστερών, το 2019 αλλά και το 2022, και το 2028, θα είναι ΑΓΝΩΡΙΣΤΕΣ! Με ΟΛΑ αυτά τα όντα συγχρωτίζονται οι Καμμένοι, οι Παπακώστες και οι Πάκηδες. Βρήκε ο γύφτος τη γεννιά του!

αναγνωστης

loading...

4 thoughts on “Αυτα είναι τα αίσχη της Ελλάδος και του γένους..Βρήκε ο γύφτος τη γεννιά του!

  1. Πόσο δίκιο έχεις … αυτή τη γαμημενη αριστερά πληρώνουμε σήμερα, αλλά δυστυχώς λείπει ο δεξιός πατριώτης ηγέτης που θα συσπειρώσει την παράταξη και θα βγάλει τη χώρα από τον βούρκο, γιατί σιγουρα αυτός δεν είναι ούτε ο Κούλης, ούτε ο Αδωνις.

  2. Πατριώτης δεν είναι ούτε ο αριστερός ούτε ο δεξιός, ούτε ο αριστεροδεξιός και τα λοιπά κατακάθια.

  3. ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΩΡΑ

Comments are closed.