Ξηλώνουν από τον ΕΟΠΠΕΠ τη Συριζαία που πέταξε την εικόνα της Παναγίας

Καλείται να επιστρέψει στην Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού όπου βρίσκεται η οργανική της θέση προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της ΣΥΡΙΖΑίας διευθύνουσας συμβούλου του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Ελένης Γιαννακοπούλου που καταγγέλθηκε από τους εργαζόμενους του οργανισμού ότι πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια! Την υπόθεση είχε αποκαλύψει το ΘΕΜΑ.


Επιπλέον, σε μήνυση τους ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ υποστήριζαν ότι η κυρία Γιαννακοπούλου εμφανίζεται σε καρτέλες προμηθευτών εγγεγραμμένη στα μητρώα του ΕΟΠΠΕΠ και να έχει πληρωθεί για υπηρεσίες που πρόσφερε μετά την ημερομηνία στην οποία είχε υποβάλλει την υπεύθυνη δήλωση, ενέργεια που καθιστά το διορισμό της άκυρο. Άφηναν δε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρέπει να ασκηθεί σε βάρος της Ελένης Γιαννακοπούλου και η αυτόφωρη διαδικασία, ζητώντας από τον υπουργό Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου να πάρει πίσω το πενταπλάσιο του συνόλου των αποδοχών της.
Η τελευταία εξέλιξη αφορά σε έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών προς την κυρία Ελένη Γιαννακοπούλου και κοινοποίηση προς το γραφείο του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, βάσει του οποίου καλείται η κυρία Γιαννακοπούλου να αφήσει την θέση της στον ΕΟΠΠΕΠ και να επιστρέψει στην Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού όπου βρίσκεται η οργανική της θέση προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα.
Μια ημέρα μετά την αποστολή του συγκεκριμένου εγγράφου εκδόθηκε απόφαση του υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη, που αναφέρει ότι «σε περίπτωση αποχώρησής του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου επανέρχεται αυτοδικαίως στη θέση που κατείχε στο Δημόσιο» ενώ με την ίδια υπουργική απόφαση καταργείται η προϋπόθεση ότι για να καταλάβει την θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ δημόσιος υπάλληλος πρέπει να λάβει απόσπαση στον οργανισμό.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι διαπιστώνεται πως η τοποθέτηση της κυρίας Γιαννακοπούλου είναι στον αέρα, εκείνη -σύμφωνα με επιστολή των εκπροσώπων των εργαζομένων στο ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ προς τον πρόεδρο του Οργανισμού- συνεχίζει να υπογράφει κρίσιμα έγγραφα που αφορούν μάλιστα σε οικονομικές συναλλαγές.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ''ΠΕΤΑΜΕΝΗ'' ΒΡΩΜΙΑ Η ΑΘΕΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΚΗ ΛΕΠΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ?

  ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΧΑΝΕΤΕ....ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΥΠΝΤΕΙΤΕ! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΠΛΥΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ..

  ΗΛΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΑΕΡΓΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΥΤΕ 5 ΕΝΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΙΕΣ ...ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΜΝΑΛΑΚΑ? ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΡΧΙΔΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΓΡΑΨΤΕΤΟΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! ΚΟΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ....ΧΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΜΟΕΝΡΟΙΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΜΑΥΤΑ ΠΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΛΝΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΚΟΡΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ....ΟΧΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΟΧΙ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πιστεύω εις ένα Θεόν,μοναδικόν και μονοπρόσωπον,ετέρου δε Θεού μη όντος ·
  παντοκράτορα,ποιητήν του παντός και των ανθρώπων εις πολλούς πλανήτας
  τού Γαλαξίου και των άλλων γαλαξιών ·
  πάντων των ανθρώπων πατέρα-μητέρα ·
  εμφυτεύοντα αυτοίς εκ γενετής την επίγνωσιν του ηθικού νόμου ·
  και αυτών δίκαιον μετά θάνατον κριτήν και τιμωρόν ·
  και πάντων αυτών εν τέλει αποκαταστάτην εις ζωήν αιώνιον,τελειωμένης και ανηλιγμένης διά της θεοενσωματώσεως .

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]