Οτι πιο τρισαθλιο κ αχρειο εχει ξερασει το ελληνικο πολιτικο σκηνικο ειναι αυτα τα απατριδα ψυχοπαθη υποκειμενα

Συριζα ηθελε μερος του ελληνικου λαου να ξελασπωσει τη χωρα απο τα Μνημονια!!(εδω γελαμε!)Φατε τωρα ανωμαλια,σηψη κ γενικη ισοπεδωση των παραδοσεων της χωρας,ενω
παραλληλα, οι Συριζαιοι, να τα ονομαζουν αυτα τα εμετικα αισχη, προοδο!!!..Οτι πιο τρισαθλιο κ αχρειο εχει ξερασει το ελληνικο πολιτικο σκηνικο ειναι αυτα τα απατριδα ψυχοπαθη υποκειμενα…Οι τυποι ειναι πραγματικα διεστραμμενοι..Και οσοι περιμενουν εκλογες να ανεβει στην εξουσια η ΝΔουλα,πλανωνται πλανην οικτραν…Αυτοι οι του Συριζα δεν ξεβιδωνονται απο τις καρεκλες,ουτε με σφαιρες..Και οταν φυγουν,θα αφησουν καμμενη γη πισω…..

αναγνωστης

loading...

12 thoughts on “Οτι πιο τρισαθλιο κ αχρειο εχει ξερασει το ελληνικο πολιτικο σκηνικο ειναι αυτα τα απατριδα ψυχοπαθη υποκειμενα

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Η ΨΩΦΟΔΕΡΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΔΩΜΕΝΟΠΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΥΟΜΙΣΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΗΤΑΝ ΒΙΔΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΟΜΙΣΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΛΗΓΗ ΜΝΗΜΗ,ΛΙΓΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΦΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.ΚΑΙ Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ.ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΕΛΕΟΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ?ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΣΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ.ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΠΟΣΟ ΕΛΑΜΠΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΝΔ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.ΟΙ ΚΑΛΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΗΣ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ?ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ Η ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ,ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΣΤΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ….ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΦΕΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ…………

  2. Υπάρχει και Θεός. Που θα τα διορθώσει όλα !!! Την κατάλληλη χρονική στιγμή.

  3. Υπάρχει και Θεός. Που θα τα διορθώσει όλα !!! Την κατάλληλη χρονική στιγμή.

  4. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΩΡΕ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΣ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΣ.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ,ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙΟ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΓΝΙΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΧΜΕΤ 2147 ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΛΑΘΡΑΙΑ.ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ.ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΞΑΝΑ?ΜΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΟΣ…………………

  5. Μη περιμένεις κάτι ιδιαίτερο σύμφωνα με αυτά που μου είπε.

  6. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΤΗΣΩ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ.ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ.

    ROTHCHILD

  7. ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΠΛΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΛΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΛΑ ΟΝΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΣΤΗΡΙΚΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΕΛΛΟΥ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΩΣ ΚΥΜΒΑΛΟΝ ΑΛΑΛΑΖΩΝ.

  8. ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΟ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΤΑΞΕΙ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑΡΕΣ ΩΦΕΛΟΣ Η ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΔΙ ΚΩΛΑΡΑΚΟ ΤΟΥΣ.ΟΛΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΓΑ@@ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ.

  9. ΑΚΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΦΟΡΙΑ Η ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΟ??

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΜΕ ΚΟΝΤΑ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΕΜΕΝΑ,ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΡΩΤΑΩ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ??

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ…??

    ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΙ ΒΟΥΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ….??

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…??

    ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ…

    ΟΠΟΤΕ ΑΤΥΧΗΣ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??

  10. Για σωρεία κακουργηματικών πράξεων διώκεται ο Αρτέμης Σώρρας και επτά στενοί του συνεργάτες μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευγενία Αυλίδου.

    Σε βάρος του Σώρρα μάλιστα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή μετά από αίτημα της Εισαγγελέως αφού εκτός της βαρύτητας των αδικημάτων που του αποδίδονται, ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» θεωρείται ύποπτος φυγής ενώ εξακολουθεί να είναι φυγόποινος μετά την καταδίκη του από δικαστήριο της Πάτρας σε ποινή κάθειρξης 8 ετών χωρίς αναστολή.

    Ανάμεσα στους επτά συνεργάτες του που κατηγορούνται βρίσκονται και δύο ελληνικής καταγωγής που ζουν στον Καναδά και δεν εμφανίστηκαν να δώσουν εξηγήσεις στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας ούτε μέσω συνηγόρου.

    Συγκεκριμένα, τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που τους αποδίδονται είναι:

    Συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα απάτης και τετελεσμένη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και Τραπεζών με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

    Τα πλημμελήματα που κατά περίπτωση τους αποδίδονται είναι: Διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση ή διέγερση σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, ψευδής καταμήνυση, ψευδορκία μάρτυρα και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρα

  11. Καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει… φράγκο! Η Τράπεζα της Ελλάδας αποκαλύπτει τον Αρτέμη Σώρρα

    – Η Τράπεζα της Ελλάδας ζήτησε από πέντε τράπεζες έγγραφη ενημέρωση για τον Σώρρα
    – Κοινή και αρνητική η απάντηση από Attica, Alpha, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς
    – Όλα τα στοιχεία που έχουν φτάσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τον… δισεκατομμυριούχο

    Τα αποκαλυπτήρια της απάτης του Αρτέμη Σώρρα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδας με υπόμνημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 23 Ιανουαρίου.

    Το υπόμνημα κατατέθηκε με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τα εξώδικα Σώρρα, με τα οποία οι πολίτες προσφεύγουν στις εφορίες και ζητούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους και αυτά να εισπραχθούν από τον περιβόητο λογαριασμό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που περιέχονται σε αυτό ο Αρτέμης Σώρρας είναι άφραγκος και σίγουρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τη χώρα τη μείωση του δημοσίου χρέους ή να αποπληρώσει το ελληνικό χρέος, όπως διατείνεται.

    Η Τράπεζα της Ελλάδας, ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες -Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς- να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσαν να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους.

    Οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές. Λεφτά δεν υπάρχουν…

    Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχουν κατατεθεί και άλλα στοιχεία

    – Το e-mail που έστειλε η Τράπεζα της Ελλάδας στις 29 Μαρτίου 2013 προς το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ σχετικά με τα χρεόγραφα 600 δισ. δολαρίων, τα οποία διέδιδε ότι διέθετε ο Σώρρας και ότι τα είχε διαθέσει στο Ελληνικό Δημόσιο για την αποπληρωμή του χρέους

    – Την απάντηση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, στις 5 Απριλίου 2013, στην οποία επισημαίνεται ότι “εξετάσαμε τα έγγραφα και ΔΕΝ αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα. Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών (…) Το υπουργείο Οικονομικών τηρεί λογαριασμούς ιδιωτών στο σύστημα Treasury Direct, αυτοί όμως είναι λογαριασμοί τίτλων και όχι καταθετικοί λογαριασμοί όψεως. Οι ιδιώτες δεν μπορούν να εκδίδουν εντολή πληρωμής προς τρίτον από λογαριασμό Treasury Direct χρησιμοποιώντας απλή ή διεθνή συναλλαγματική ή οποιοδήποτε άλλου είδους μέσο. Κάθε έγγραφο που αποπειράται κάτι τέτοιο είναι απατηλό.

    – Εκτύπωση από την ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ στην οποία αναφέρεται ότι όλα τα International Bill of Exchange -τα οποία επικαλείτο ο Σώρρας για να αποδείξει την ύπαρξη της μυθικής του περιουσίας- όπως αυτά που περιγράφονται στο μήνυμα της “Federal Stock Transfer & Custody Agents Inc.” ότι είναι άνευ αξίας.
    Κατάλογο του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ με τους μεγαλύτερους κατόχους του αμερικανικού δημοσίου χρέους, στον οποίο δεν αναγράφεται ο Αρτέμης Σώρρας παρότι τα 600 δισ. δολάρια που υποτίθεται ότι διαθέτει θα τον καθιστούσαν τον τρίτο μεγαλύτερο δανειστή των ΗΠΑ μετά την Κίνα και την Ιαπωνία!

    http://www.newsit.gr/ellada/kalo-to-paramythi-alla-den-exei-fragko-i-trapeza-tis-elladas-apokalyptei-ton-artemi-sorra/1050554/

  12. καλε αντζυ;πρωην(Γιωργο Π-Gia[nni Pateraci)τι θα κανει τωρα η αρτεμισια με τα τρι σκατα μυρια;με τα μυρια τηs οφσοροδοξηs τρυπιαs καποταs γινεται κατι;τι εγινε με τη δικη του δαραβιγκα;μωρη λουλου;
    Καταγγελια του Γιαννη Τσιριγωτη…τηs YELLOW JOURNAL για Μασωνικο Σιωνιστικο Κυκλωμα του Αρτεμη Σωρρα!
    yellowjournal44.blogspot.gr/2015/05/yellow-journal-new-york-times.html

Comments are closed.