Πάνος Καμμένος: Ο υπόκοσμος και οι πολιτικοί του βραχίονες θα συνθλιβούν.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ…
Η αναβάθμιση των F16 θα είναι συμφέρουσα για την Ελλάδα;

Είμαστε σε φάση διαπραγμάτευσης. Ούτε έχουμε υπογράψει τίποτα ούτε έχει προχωρήσει καμία συμφωνία, η οποία έτσι κι αλλιώς θα περάσει από τη Βουλή.
Εμείς εκφράσαμε με ένα «Letter of Request» την απαίτηση που έχουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και η Πολεμική Αεροπορία για την αναβάθμιση του στόλου των F16 ή μέρους αυτού. Αυτό παρουσιάσαμε και στη Βουλή.

Παράλληλα εκφράσαμε την επιθυμία να μας γνωστοποιήσουν τιμές ενός αεροσκάφους νέας γενιάς. Αυτό μπορεί να είναι το F35, μπορεί να είναι άλλο αεροσκάφος που θα επιλέξουν οι Αμερικανοί, που θα αξιολογήσει βεβαίως η Πολεμική μας Αεροπορία. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε θέσει μια οικονομική «οροφή» βάσει του προϋπολογισμού και των δυνατοτήτων μας: να αποπληρώσουμε σε 10 με 15 χρόνια ένα ποσό που δεν θα υπερβαίνει το 1,1 δις. ευρώ. Αναλογούν, δηλαδή, σε περίπου 100 εκατ. τον χρόνο με ένα budget 400 εκατ. που έχουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Και βεβαίως θα διεκδικήσουμε, λόγω της ιδιαίτερα σημαντικής γεωστρατηγικής θέσης της Ελλάδας και της στρατιωτικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ και με τρίτες χώρες όπως το Ισραήλ, η Αίγυπτος, η Ιορδανία, τη δυνατότητα της χρηματοδότησης μέσω προγραμμάτων στρατιωτικής βοήθειας.

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε, λοιπόν, αυτή τη στιγμή για δεδομένη συμφωνία. Την ώρα που γίνονται διαπραγματεύσεις, δεν μπορούμε να δώσουμε και λεπτομέρειες. Καταλαβαίνετε, δεν είναι και το καλύτερο να δοθούν σε δημόσιο διάλογο προς τη μεριά της Τουρκίας στρατιωτικές πληροφορίες σε σχέση με το τι πρόκειται να αναβαθμιστεί.

Με ποια διαδικασία θα γίνει η συμφωνία; Αντισταθμιστικά θα υπάρξουν;

Εγώ θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όλα αυτά θα γίνουν μέσα από τις διαδικασίες για διακρατική συμφωνία, με αποκλεισμό των ενδιαμέσων. Εάν υπάρξουν αντισταθμιστικά ωφελήματα, θα υπάρξουν μόνο και μόνο για συγκεκριμένες ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων μέσω της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας. Δεν θα μιλάμε για αντισταθμιστικά ωφελήματα σαν αυτά του παρελθόντος, τα οποία υπέκρυπταν ουσιαστικά μίζες.

Ένα από τα αντισταθμιστικά ωφελήματα που έχουμε συζητήσει είναι η επιδιόρθωση, τα ανταλλακτικά και η πλήρης υποστήριξη για τα ελικόπτερα «Σικόρσκι» του Πολεμικού Ναυτικού, που ανήκουν στην ίδια εταιρεία. Επίσης, για συμμετοχή της ΕΑΒ, που ακόμα και χωρίς αντισταθμιστικό ωφέλημα θα συμμετέχει μαζί με άλλες ελληνικές εταιρείες στο έργο. Πέραν αυτών, εκφράσαμε την επιθυμία να μεταφερθούν στην Ελλάδα δραστηριότητες σέρβις και εκπαίδευσης που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της ΕΑΒ.

Για τη Σούδα τι συμφωνήσατε στις ΗΠΑ;

Αυτό που είναι δεδομένο είναι η ανανέωση για ακόμα έναν χρόνο της συμφωνίας που προϋπήρχε για τη Σούδα. Υπάρχουν κάποια NATOϊκά έργα που γίνονται με σημαντικό αντισταθμιστικό ωφέλημα για την ελληνική βάση της Σούδας.

Έχουμε εκεί εγκαταστάσεις που βοηθούν την ευκολότερη πρόσβαση ΝΑΤΟϊκών πλοίων, αλλά βοηθούν παράλληλα τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, όπως ο ελληνικός ναύσταθμος, που θα μπορεί να φιλοξενεί και να γίνονται εργασίες συντήρησης σε πλοία.

Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι συγκεκριμένο που να έχει υπογραφεί ή να έχει συμφωνηθεί. Η θέλησή μας είναι να υπάρχει μια στενότερη συνεργασία, με δεδομένο βέβαια ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ να φιλοξενήσει πυρηνικά-αυτή είναι πάγια πολιτική της χώρας από όλες τις κυβερνήσεις-, ότι οι ελληνικές βάσεις δεν θα χρησιμοποιηθούν για επίθεση σε τρίτη χώρα. Αυτά είναι δεδομένα που δεν αλλάζουν, αλλά από εκεί και πέρα η συνεργασία μπορεί να επεκταθεί σε άλλες ανάγκες στο πλαίσιο της συμμετοχής στη Συμμαχία.

Αν κοιτάξουμε το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης σε θέματα που υπερβαίνουν τα της οικονομίας και της διαπραγμάτευσης, υπάρχει η αίσθηση πως κυριαρχεί μια αριστερή ατζέντα. Θυμίζω το τελευταίο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου. Σας ενοχλεί;

Δεν μας ενοχλεί και θα σας πω ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ένα προοδευτικό κίνημα. Προσπαθούν να μας παρουσιάσουν ως ακραίους και ότι απορρίπτουμε διάφορα. Όχι, ίσα ίσα. Το νομοσχέδιο καταρχήν το ψηφίσαμε. Υπάρχουν όμως ορισμένες ασφαλιστικές δικλίδες, όπως το θέμα της ηλικίας των 15 ετών, στα οποία έχουμε τις ενστάσεις μας, που τις διατυπώνουμε δημοκρατικά και στο πλαίσιο της κυβέρνησης και της Βουλής.

Πράγματι, υπάρχουν αλλαγές που πρέπει να γίνουν, αρκετά προοδευτικές αλλαγές, αλλά να γίνουν με ήπιο τρόπο, που δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις, και η Ελλάδα πρέπει να συμμορφωθεί σε μια καινούρια πραγματικότητα. Υπάρχουν διαφωνίες σε θέματα που κυρίως θέτει η Εκκλησία, κι εμείς από την αρχή είχαμε πει ότι έχουμε κάποιες ενστάσεις. Βέβαια δεν είμαστε μητροπολίτες, έτσι; Να είναι ξεκάθαρο. Αν κάποιο αίτημα κατά την άποψή μας δεν απαιτεί την παρέμβασή μας, δεν θα παρέμβουμε όπως και κάνουμε. Διότι υπάρχει μια δυνατότητα να διαμορφώσουμε κοινά αποδεκτές προτάσεις. Το είδατε στην τροπολογία για τη Θράκη, την ψήφισε και η Ν.Δ…

Η Ν.Δ. σας έχει χαρακτηρίσει ακροδεξιό…

Κοιτάξτε, οι νεοφασίστες που ενσωματώθηκαν στη Ν.Δ. από τον ΛΑΟΣ, οι υμνητές των ναζί, της χούντας, πρόσφατα της επαναφοράς της βασιλείας-θα τρίζουν τα κόκαλα του Μουστακλή από αυτά που ακούστηκαν- δείχνουν ξεκάθαρα ότι η προσωπική μου απόφαση να ακολουθήσω τη γραμμή του Κώστα Καραμανλή της μη συνεργασίας με τα άκρα και να αποχωρήσω, να διαγραφώ από τη Ν.Δ. επειδή δεν δέχτηκα ποτέ να συνυπάρξω με τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη και τον Πλεύρη, τώρα με δικαιώνει.

Στη Ν.Δ. δυστυχώς- και πραγματικά λυπάμαι, γιατί υπήρξα 25 χρόνια στη Ν.Δ.- ουσιαστικά ασκεί εξουσία η ακροδεξιά του ΛΑΟΣ και ο κ. Μητσοτάκης έχει μετατραπεί σε επίτιμο πρόεδρο. Έχουν λόγο οι νεοφιλελεύθεροι τύπου Ξαφά και Σκυλακάκη έναντι της λαϊκής, κοινωνικής Κεντροδεξιάς ή του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού. Ακροδεξιοί λοιπόν είναι αυτοί. Να θυμίσω ότι η δική μου πολιτική πορεία ξεκινάει από τον Κωστή Στεφανόπουλο.

Ακολουθώ μια πάγια πολιτική που δεν έχει καμία σχέση με αυτή την Ακροδεξιά, που είναι και ρατσιστική, αντισημιτική και ναζιστική. Οι ΑΝ.ΕΛΛ. ανήκουμε στον χώρο του Κέντρου. Υπάρχουν στελέχη που προέρχονται από την Κεντροδεξιά αλλά υπάρχουν και πρώην στελέχη του «πατριωτικού ΠΑΣΟΚ», όπως ο αντιπρόεδρος μας, ο Παναγιώτης Σγουρίδης. Πρεσβεύουμε το Κέντρο και είμαστε πολύ μακριά από την Ακροδεξιά.

«Η συνεργασία με τους ΑΝ.ΕΛΛ. δεν είναι μιας χρήσης» , είπε ο πρωθυπουργός στην «Εφ. Συν.» . Παράλληλα όμως επιμένει στα καλέσματα στον προοδευτικό χώρο. Δεν βλέπετε μια αντίφαση σε αυτά;

Όχι, δεν υπάρχει αντίφαση και μάλιστα θα χαιρόμουν ιδιαίτερα εάν υπήρχαν άνθρωποι από τον προοδευτικό χώρο, προσωπικότητες, που θα ήθελαν να έρθουν κοντά σε αυτή την κυβέρνηση. Αντιλαμβάνεστε ότι προοδευτικός χώρος δεν είναι οι συνεργάτες του Άδωνη Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη στην κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου. Δεν είναι ούτε ο κ. Βενιζέλος ούτε αυτοί.

Υπάρχουν αξιόλογα στελέχη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και την Αριστερά που, τώρα που βγαίνει η χώρα από την κρίση, θα ήταν σημαντικό να έρθουν κοντά μας. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τις συνεργασίες και το έχουμε αποδείξει. Γιατί όσο περισσότερο ανοίγει αυτός ο κύκλος της στήριξης μιας κυβέρνησης που οδηγεί τη χώρα σε έξοδο από τα μνημόνια, σε μια καινούργια πολιτική απέναντι στη διαπλοκή και τη διαφθορά, απέναντι στο «χθες» που συνεργάστηκε μεταξύ του για να καλύψει ο ένας τα σκάνδαλα του άλλου, είναι καλοδεχούμενος. Τέτοιες δυνάμεις πρέπει να απελευθερωθούν, και από τη μεριά τη δικιά μας με χαρά θα συνεργαστούμε μαζί τους.

Στα δυόμισι χρόνια συγκυβέρνησης έφτασε κάποια στιγμή που απειλήθηκε η συνεργασία σας με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ούτε μια στιγμή. Πιστεύω απόλυτα ότι θα πρέπει σε μια εποχή που η Ελλάδα χρειάζεται συναινέσεις να κάνουμε όλοι μισό βήμα πίσω προκειμένου να υπάρξει συνεργασία. Με τον Αλέξη Τσίπρα σάς διαβεβαιώνω ότι αυτά τα δυόμισι χρόνια δεν έχουμε αλλάξει ποτέ μια πικρή κουβέντα. Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας πραγματικός ηγέτης. Είναι σε διαφορετικό πολιτικό χώρο από εμένα, αλλά είναι ένας ηγέτης που ακούει. Μπορώ να πω ότι είναι ίσως ο πρώτος πρωθυπουργός που ακούει. Γιατί στο παρελθόν πολλοί πρωθυπουργοί απομονώνονταν από ένα στενό περιβάλλον. Ο Αλέξης δεν ακούει μόνον εμάς, τους εταίρους στην κυβέρνηση, αλλά ακούει τους πολίτες.

Στον τομέα των Ενόπλων Δυνάμεων έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση ότι όποτε βρέθηκε σε ασκήσεις ή εορτασμούς συνομιλεί με φαντάρους, με υπαξιωματικούς, με αξιωματικούς. Όπως το κάνει και με τους πολίτες. Είναι ένας πολιτικός που αν δει ότι μια διαφορετική άποψη είναι η σωστή, θα την υιοθετήσει. Το απέδειξε αυτό ανατρέποντας την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Όταν έγινε αυτή η κυβέρνηση το 2012, μας είχαν τελειωμένους, μας είχαν ξεγραμμένους και από την πλευρά της Ευρώπης αλλά και από άλλες χώρες. Σιγά σιγά, με την υπομονή και την επιμονή, με τη σοβαρότητα και την ειλικρίνεια, κατάφερε και ο ίδιος προσωπικά να χτίσει σχέσεις προσωπικές και σε κυβερνητικό επίπεδο με όλη την παγκόσμια κοινότητα.

Είναι η πρώτη φορά που επισκέφθηκαν τόσο πολλοί μεγάλοι ηγέτες την πατρίδα μας σε καιρό κρίσης -θυμίζω τους προέδρους Ομπάμα, Πούτιν, Ολάντ. Για την κακή εικόνα της χώρας που παραλάβαμε πρωτοστάτησε ο Γιώργος Παπανδρέου και τη συνέχισαν αυτοί που δέχονταν τα χαστουκάκια από τον Γιούνκερ μεταξύ σοβαρού και αστείου. Αυτή η κυβέρνηση έδειξε ότι θέλει τη συνεργασία, ότι θέλει την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και παράλληλα διαπραγματεύεται όρθια.

Εσείς όμως βάλλεστε από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Φίλης έχει επιχειρηματολογήσει πολλές φορές ενάντια στους χειρισμούς σας, στις καταβολές σας…

Για να σας πω την αλήθεια, με τον κ. Φίλη έχουμε μια προσωπική σχέση καλή και πολλές φορές διαβάζουμε μαζί αυτά που γράφονται, τα οποία μας προκαλούν και θυμηδία. Δεν θα μπορέσω με τον κ. Φίλη να συμφωνήσω ποτέ στα θρησκευτικά, αλλά καταρχήν, ανεξάρτητα από τα θέματα των θρησκευτικών, πιστεύω ότι ήταν από τους πιο επιτυχημένους υπουργούς Παιδείας. Ήταν επί υπουργίας του που λειτούργησαν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι ένας πολιτικός με συγκεκριμένες θέσεις, ο οποίος όμως κάνει διάλογο. Δεν είναι δογματικός. Και η εικόνα που προσπαθούν να περάσουν προς τα έξω περί σύγκρουσης δικής μου με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανατρέπεται κάθε φορά.

Διαφορές πολιτικές ναι, υπάρχουν, όμως είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοια συνεργασία και καλή θέληση από όλους μας. Υπάρχει καλή χημεία μεταξύ όλων των κυβερνητικών στελεχών αλλά και των κομμάτων. Σε τοπικό επίπεδο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛΛ. βρίσκονται μαζί σε πολιτικές πρωτοβουλίες. Πετύχαμε αυτό που παλαιότερα αποτελούσε πολιτικό στόχο. Ο μακαρίτης ο Παύλος Μπακογιάννης μιλούσε για εθνική συνεννόηση.

Πιστεύω ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛΛ. ήταν ουσιαστικά το μήνυμα λήξης του εμφύλιου πολέμου και των διαφορών του παρελθόντος. Ο καθένας κρατά την ιστορία του, τιμά το παρελθόν του, αλλά η κυβέρνηση αυτή έδειξε ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί, να μην αναφερόμαστε σε εποχές που πλήρωσε η Ελλάδα πολύ ακριβά και να ασχοληθούμε περισσότερο με τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και λιγότερο με τους παππούδες μας.

Το όνομά σας βρίσκεται συχνά-πυκνά σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Γιατί θεωρείτε πως συγκεντρώνετε τα πυρά;

Δέχομαι μια πολύ μεγάλη και πρωτόγνωρη επίθεση εδώ και πάρα πολύ καιρό από τα μέσα που ελέγχονται από τη διοίκηση Μαρινάκη και ιδίως από τον κ. Κουρτάκη, ο οποίος δεν δίστασε κατά παρέκκλιση κάθε δημοσιογραφικής αρχής να εμπλέξει ακόμα και τα παιδιά μου. Δεν έχω μάθει να συμβιβάζομαι στη ζωή μου και θεωρώ ότι υποχρέωσή μου στη δημοκρατία είναι-ακριβώς όταν λειτουργούν με τέτοιο τρόπο εκβιάζοντας και με προσωπικές επιθέσεις- να είμαι ακόμα πιο σκληρός απέναντι τους, στο πλαίσιο βέβαια της δυνατότητας ελεύθερης έκφρασης. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα από τον Τύπο. Υπάρχει άρθρο του Ηλία Κανέλλη στην εφημερίδα «Τα Νέα» , η οποία ελέγχεται από τον κ. Μαρινάκη. Το άρθρο ξεκινά λέγοντας για συμφωνία που υπήρξε στην Αμερική για τα αεροσκάφη, που δεν υπάρχει, και καταλήγει προκειμένου να θίξει εμένα ότι ευέλπιδες που δέχτηκαν επίθεση ήταν ένστολοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Οταν ένα άρθρο βασίζεται σε δύο ψεύδη, γίνεται προκειμένου να υπάρξει επίθεση βρόμικη, ψεύτικη, με συκοφαντίες απέναντι σε ένα πρόσωπο. Απείλησαν, δεν σας κρύβω, και με δήθεν ύπαρξη βίντεο. Και μάλιστα μέσα από κοινωνικά μέσα δικτύωσης, το twitter, με απειλούσαν ότι θα βγει εντός των επόμενων δύο ωρών-είτε στις εφημερίδες τους είτε σε διάφορα ακραία έντυπα που έχουν εντάξει στην εγκληματική τους ομάδα-, πως θα αφορούσε ανήλικο γιο μου και θα με κατέστρεφε. Και μάλιστα στείλανε και μήνυμα στο Μαξίμου και προς την κυβέρνηση ότι αυτό θα ρίξει την κυβέρνηση. Η υπόθεση αυτή βρίσκεται στο Τμήμα Εκβιαστών. Δεν θα περάσουν τέτοιου είδους εκβιασμοί ούτε απειλές. Δεν έχω μάθει να κάνω πίσω, ασχέτως εάν σε υποθέσεις όπως του «Noor 1» υπάρχουν νεκροί.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ»

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Ν. ΣΒΕΡΚΟ

loading...

20 thoughts on “Πάνος Καμμένος: Ο υπόκοσμος και οι πολιτικοί του βραχίονες θα συνθλιβούν.

  1. ΤΟΣΑ ΕΜΑΤΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ!!ΙΔΙΟΣ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ.ΤΙ ΚΕΝΤΡΩΟΣ!ΤΙ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΟΣ!ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣ@@ΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΝΤΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ? ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΑΤΟΣ!ΔΕΞΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ,ΑΘΕΟΥΣ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ,ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟ ΚΟΜΑ.ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕ.

  2. Μένω ανάμεσα Μαξίμου και Προεδρικό Μέγαρο – Κατηγορεί για προδοσία τους άλλοτε συνοδοιπόρους του
    Νέα εμφάνιση με ηχητικό κάλεσμα έκανε ο Αρτέμης Σώρρας, αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλλευσις» που αναζητείται εδώ και μήνες από τις Αρχές. Mε ένα ακόμη ηχητικό μήνυμα, εμφανίζεται και πάλι ως "σωτήρας", αλλά και ως ο μόνος άξιος συνομιλητής του Ντόναλντ Τραμπ! Ο Σώρρας, ειρωνεύεται τους αστυνομικούς που δεν μπορούν να τον συλλάβουν, λέγοντας ότι μένει κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο, και πολλές φόρες… τους χαιρετάει.

    «Εν τω μεταξύ, μένω ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο, εκεί που οι μπάτσοι, δεν ψάχνει κανένας, και είμαι μια χαρά. Πηγαίνω κάθε δεύτερη, τρίτη μέρα βόλτα στο Βασιλικό κήπο, χαιρετάω και τους αστυνομικούς, «καλημέρα» μου λένε, έχω αλλάξει λίγο και την όψη μου, όχι με πλαστική χειρουργική, οπότε με χαιρετάνε οι άνθρωποι, μια χαρά είμαι, οπότε γι' αυτό δεν βάζω και βίντεο. Γιατί άμα βγάλω και βίντεο θα είμαι πρωτοσέλιδο στα κανάλια και τις εφημερίδες, θα τους δώσω τροφή», λέει στο μήνυμά του ο Σώρρας και προσθέτει:

  3. «Κάποιοι λέτε: "Ποιο πουλάκι του πάει ακόμα και τώρα;" Μετά τα μηνύματά μου τα ηχητικά που τα λέτε ψεύτικα και βεβαίως δεν είναι ψεύτικα και μιλάω σιγά, πολύ σιγά γιατί δεν μπορώ να φωνάξω. Η φωνή μου έχει πολύ περίεργο μέταλλο και ακούγεται παντού».
    Σε προηγούμενο μήνυμά του μήνυμά του ο Αρτέμης Σώρρας, καλεί τους πολίτες να μην πληρώνουν τις οφειλές τους στο Δημόσιο και να στέλνουν εξώδικα.

    «Να γίνουν πολλά εξώδικα, να φύγουν όλοι από το άγχος αυτό της ΔΕΗ και όλης αυτής της ληστρικής διαδικασίας, που έχουν βρει τόσους τρόπους μέσα στο τιμολόγιο της ΔΕΗ, να κλέβουν τους συνέλληνες, την ένέργεια τη ζωή μας», αναφέρει ο Σώρρας.

    «Να κάνουν όλοι τα εξώδικα του νερού, ειδικά του νερού, που μας το νερώνουν. Και ιδιαίτερα αυτού του σημαντικού αγαθού, που δεν μπορεί κανείς ούτε να το πουλήσει ούτε να το κόψει, με πολύ συγκεκριμένους νόμους, όπου είναι μέσα τα εξώδικα», συνέχισε ο Σώρρας.

    Ο φυγόδικος Σώρρας, ο οποίος παραμένει άφαντος εδώ και οκτώ μήνες, επιτίθεται και στους άλλοτε στενούς συνεργάτες του, κατηγορώντας τους για προδοσία.

  4. Eφαγε λιγα απο πολλους γι αυτο και δε τον ψαχνουν .Εαν ειχε ξεγελασει εναν ………….YΓ αληθεια ρε παιδια δεν υπαρχουν ιχνη του πεφτω απο τα νεφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ….ΧΑΧΑΧΑΧΑ……Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ Κ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝ

  6. Υπάρχουν μακάκες που κάθονται και παίρνουν στα σοβαρα αυτό το λαμόγιο; Θα μου πείτε αν δεν υπήρχαν μακακες θα μας κυβερνούσε το τσίρκο του Τσίπρα;

  7. Έχει συλλάβει – θίγει πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας, αυτά που απασχολούν κάθε πολίτη αυτού του τόπου. Τις επιβαρύνσεις στο φως και το νερό. θα τις χαρακτήριζα ληστρικές επιβαρύνσεις, αλλά μετά από αυτά που διάβασα, σαν δηλώσεις του βεναδάκη, ότι παρακολουθούνται για διάφορες πολιτικές ανάγκες (μελέτες-έρευνες κλπ) τα μπλογκς στο ίντερνετ, φοβάμαι και δεν τις χαρακτηρίζω. Με αυτές τις δηλώσεις, αποκαλύπτεται η αντισυστημική – αναρχίστικη πλευρά της ψυχοσύνθεσης του πατρινού τύπου. το ζήτημα μπάζει στην πρακτική/συμπεριφορά εφαρμογής αυτών που σκέφτεται! Η ιστορία μπορεί να γράψει ότι είναι ο σύγχρονος όμοιος των αδελφών γιαγιά (σάμος) ή των ρεντζαίων (στην ήπειρο) στην αρχή τους!

  8. Στον απατεώνα .Φερε ρε τα δισεκατομμύρια που μας έταξες και άσε τις υποδείξεις .Αρχιλαμογιο

  9. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ 10 ΕΥΡΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  10. ΠΑΤΣΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    κι εσεις τι θελατε να κοπανατε συνεχεια στον ΨωρροΠατερακη τις τουρκικες εταιρειες και να τον ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΕΤΕ συνεχεια; Τωρα ντρεπετε να βγει γιατι ολο τον κανετε ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝΕ
    Εμας δεν μας σκεφτεστε καθολου; Τι παρεα ειμαστε αν δεν σκεφτομαστε τους φιλους μας δηλαδη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  12. ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.
    ΧΑΧΑΧΑ ΕΒΑΖΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ.ΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΡΠΑΖΩΣΕΙ
    ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.

  13. Παιδια
    Ολοι αυτοι που πιστεψαν αυτον,ηταν οι πρωην αναγνωστες του Λιακοπουλου του Βελοπουλου και ολων των αλλων τυχαρπαστων τηλεπωλητων βιβλιων που ελεγαν τετοια παραμυθια και πουλησαν τρελλους αριθμους με τις φαντασιωσεις τους.Δηλδ ο απατεωνας Σωρρας βρηκε ετοιμη τη μαγια και εφτιαξε πιτα.
    Θυμαμαι το 2010 μετα το Καστελοριζο,που βγηκε ο Βελοπουλος στην εκπομπη του και ελεγε οτι το διαστημοπλοιο των ΕΛ εχει ξεκινησει απο τον Σειριο και βρισκετε καθ'οδον και οτι επικοινωνει μαζι του με εναν μυστικο κωδικα που βασιζεται στην αρχαια διαλεκτο των Μινυων και αλλα τετοια γελοια.Τι να λεμε τωρα…..

  14. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΕΡΑΝ ΤΑ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ…

    ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΥΣΟ ΟΣΚΑΡ,ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΜΩΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ,ΚΛΕΒΕΙ,ΣΚΑΒΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΑΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,100.000 ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ…

    ΟΣΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΟΜΩΣ,ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ,ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙ.. http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  15. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ…!!!

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΥΓΚΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ(ποιος διολος σας εφερε δεν ξερω) ΟΤΙ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ..

    ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΟΥΝ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΦΥΛΑΚΗ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΗΠΩΣ??

    ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΜΜΕ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΑ ΚΑΤΙΝΑΡΙΑ,ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΜΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ,ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ….

    ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΥΛΑΚΗ😀😀😀

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…!!!

    http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

  16. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ?

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ..ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ…ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΤΗΡΗΣΕΙ…..

    ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ…
    Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

    ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η Ε.ΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ……ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΕΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ….

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ….
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ……

    ΞΥΠΝΑΜΕ ΛΕΜΕΕΕ……ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ……

  17. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΜΕ,ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΦΥΓΟΔΙΚΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΝΩ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΕΦΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟ ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ…

    ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ,ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ 25.000 ΕΥΡΩ ΚΟΝΤΑ, ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΑΝ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ 9 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ (τα ονοματακια του δικαστηριου να κρατησουμε για τον ιστορικο του μελλοντος)…

    ΟΜΩΣ ΟΛΩΣ "ΤΥΧΑΙΩΣ" ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΟΡΙΣΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΑΘΩΩΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ??

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ…

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ???

    ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΩΟΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΛΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….

    ΑΔΕΡΦΙΑ,Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΝΕΚΡΟ,ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ…

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  18. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

    ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΝΕ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…

    ΑΦΟΡΑ ΚΙ'ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…!!!!

    ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΡΟΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

    https://www.youtube.com/watch?v=5AgNtnrSb00

  19. Από την σαβούρα του πολιτικού κόσμου.
    Ανίκανος να παράγει πολιτική.
    Δεν έχει μέχρι τώρα παρουσιάσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
    Κορυφαίος πολιτικός απατεώνας.

    Χαμηλής νοημοσύνης, συκοφάντης, υβριστής (έχει καταδικαστεί τρείς φορές, αλλά με τα εκατομμύρια που του άφησε ο πατέρας του εξαγοράζει τις ποινές και κυκλοφορεί ελεύθερος),
    φαιδρός έως γελοίος (ντύνεται με στολές αεροπόρου, αλεξιπτωτιστή, καταδρομέα),
    ανίκανος, αυθάδης, ανεύθυνος.
    Επικίνδυνος γιά τον τόπο.

    Θα λογοδοτήσει
    γιά τις σχέσεις του με τον υπόκοσμο.

  20. το λαγοσ του οφσορ καταδικασμενου ο υιοs τηs αδερφηs του το γουρλοματικο μιζενσ το αδωναι τα εξοπλιστικα τα 7.000.000 εκ ευρω στο Ωνασειο το ξεπουλημα του Ερρικοs Ντυναν το ΚΕΕΛΠΝΟ Αρθροσκοπησειs Νοβαρτιs κτλπ μια ωραια ατμοσφαιρα ο σκατοκοσμοs ενοs περιστεροχεσμενου

Comments are closed.