«Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»: ΝΕΑ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Δεν προλαβαίνουμε πλέον να καταγράφουμε τις βλασφημίες που διαπράττει η ΝΤΠ σε βάρος του Σωτήρα Χριστού (βλ. πρόσφατη παράσταση των μυθικιστών που Τον παρομοιάζουν με τον
batman) και της Υπεραγίας Θεοτόκου (βλ. πρόσφατο τρέιλερ νέας σειράς του ΑΝΤ1).

Άλλο ένα κρούσμα καταγράφεται στην πρώην Αγιοτόκο Θεσσαλονίκη και νυν μητρόπολη της Νέας αντίχριστης Εποχής. Ο αναίσχυντος σκηνοθέτης Γρηγόρης Αποστολόπουλος και ιδιοκτήτης της εταιρείας θεατρικών παραγωγών ονόματι Dada-Αrt (είναι ντανταϊστής προφανώς) αποφάσισε σε συμφωνία προφανώς με το θέατρο «Αριστοτέλειον» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να ανεβάσει το αισχρό και αχαρακτήριστο έργο του Φερνάντο Πεσσόα, διαβόητου αποκρυφιστή-σατανιστή και συνεργάτη του Αλέιστερ Κρόουλι «Η ώρα του διαβόλου» πληροφορώντας μας ότι έρχεται η ώρα της επιβολής της αντίχριστης αυτοκρατορίας του. Θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους όμως ότι ύστερα θα επέλθει και η δικαιοσύνη του Κυρίου επί της γης…

Την Τετάρτη 18/10 στις 8:30μ.μ θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία έξωθεν του θεάτρου. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Ακολουθεί το άρθρο:

ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ», ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΕΤΕΛΕΙΟΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 2. Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 21.30 .

ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2310 250303 ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ…

Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΔΥΟ ΡΟΛΟΙ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΡΙΑ.

ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΣΑΤΑΝ».

Η ΜΑΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΔΟΝ ΓΥΜΝΗ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ!!!

ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ “ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ” ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ (ΔΙΑΒΟΛΟ) ΟΠΟΥ Η ΜΑΡΙΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ…

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Η ΜΑΡΙΑ (ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ) ΜΕΝΕΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΓΥΜΝΗ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ (ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ)!

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ FERNANDO PESSOA.

Ως μυστικιστής, ο Πεσσόα ήταν ένας ενθουσιώδης με τον εσωτερισμό , αποκρυφισμό, ερμητισμό, την αριθμολογία και την αλχημεία. Μαζί με τον πνευματισμό και την αστρολογία, προσέδωσε επίσης προσοχή στον νεοπαγανισμό, τη θεοσοφία, τον ροσιτρουσιανισμό και το μασονισμό, που επηρέασαν έντονα το λογοτεχνικό του έργο.

Το ενδιαφέρον του για τον αποκρυφισμό οδήγησε τον Pessoa να ανταποκριθεί στον Aleister Crowley (Μέγα Σαντανιστή) και αργότερα τον βοήθησε να επεξεργαστεί μια ψεύτικη αυτοκτονία, όταν ο Crowley επισκέφθηκε την Πορτογαλία το 1930. Ο Pessoa μεταφράζει το ποίημα του Crowley “Hymn To Pan” στα πορτογαλικά και ο κατάλογος της βιβλιοθήκης της Pessoa δείχνει ότι κατείχε τα βιβλία Crowley Magick στην Θεωρία και την Πρακτική και Εξομολογήσεις. O Pessoa έγραψε επίσης στο δόγμα του Crowley για το Thelema σε πολλά μέρη , συμπεριλαμβανομένου του Moral.

Πηγή: http://neataksi.blogspot.gr/2017/10/fernando-pessoa-11-22.html

https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/10/blog-post_323.html

loading...

126 thoughts on “«Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»: ΝΕΑ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

  1. τι σας νοιαζει?
    ας τους παρει ο διαολος να ησυχασουμε

  2. Η Παγκοσμιοποίηση προσπαθεί να αλλοιώσει την εθνική συνείδηση και την πίστη των λαών.
    Γιατί αυτά τα δύο ενώνουν τους λαούς και τους κάνουν δυνατούς σαν μια γροθιά (η ισχύς εν τη ενώσει).
    Λαοί αδύνατοι υποδουλώνονται πανεύκολα.

  3. Ψυχανώμαλοι που απευθύνονται σε ψυχανώμαλους.

  4. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΚΟΦΟΛΙΑ ΤΟΥΣ…

    «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
    Βενιαμίν Φραγκλίνος

  5. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΝΑΙ ΕΛΑ….ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ….ΑΧΧ ΝΑΙ? ΤI ΕΓΙΝΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΛΑ ΠΕΣ?….ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΈΙΩΣΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΔΗΛΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΛΙΓΟ ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΞΜΟΝΕΣ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΛΟΠΟΝ ΤΩΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΠΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΧΤΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ? ΤΙ?…..ΑΑΧΧΧΧ ΘΑ ΜΕ ΣΚΑΣΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΥΤΗΣΕ ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ?…..ΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΟΥ ΚΟΠΡΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΞΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΟΠΡΑΝΟΥ (ΕΙΠΕ) ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΓΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 21,000 ΣΕΛΊΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΤΗΡΙΟΥ ΛΟΠΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ''ΧΛΙΟΥΥΤΣΣ'' ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ!!!!!….ΑΑΑΑΑ ΧΧΧΧ Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΚΑΛΕ ΘΕΕ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΑΣΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΧΧΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ…..ΝΑ ΟΛΟΙ ΕΚΠΛΑΓΗΚΑΜΕ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ'ΟΛΑ ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΕΛΑΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΥΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ…..Ε ΒΕΒΑΙΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΣΑΘΕΙΣΑ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙ? ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΣΑΠΕΛΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΡΑ ΚΡΑΑΑΑ……ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩ ΑΛΛΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ … salom…salom..

  6. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΑΝΑΔΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΚΑΤΡΑΖ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ (ΚΑΤ' ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ.
    ΕΝΑ ΕΥΠΡΕΠΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ FACE BOOK ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΡΗΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΙΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ.

  7. ΒΙΣΗ ΖΗΣΗ ΦΥΣΗ… ΑΠ'ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ Θ'ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ Γ@ΜΗΣΙ!!
    salom….salom..

  8. ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ??
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ…

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ??

    https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22406183_474551406264692_8424312443572159360_n.jpg?oh=194004eb8344d525cc521a8527287012&oe=5A3ACD92

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ…ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΥΤΟΟ,ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ..

    ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ…!!!!!!!

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ…..

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ,ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ
    http://alfeiospotamos.gr/?p=11990

    ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ “ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ” ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ…

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1244722322339858

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1246327242179366/

    ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$

    https://www.facebook.com/angelo.irakleides/videos/vb.100006405637501/1841691796054324/?type=2&theater

  9. ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΕΣ ΤΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΥ,ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ??

    Σας παρακολουθω καιρο και εχω ξεχωρισει μια σοφια και μια μεγαλοπρεπεια στον αστειρευτο πολιτισμενο και ευγενικο λογο σας που σκλαβωνει ανθρωπο οπου μονο σε μεγαλους φιλολογους και φιλοσοφους παρατηρει κανεις που πρεπει να ειστε τελειοφοιτος του πανεπιστημιου της Οξπορδης,με αυτη την ανεση λογου που σας διακρινει..!

    Ειμαι εκδοτης και θα ηθελα να συνεργαστουμε αν βεβαιως κι'εσεις συμφωνησετε να περασουμε σε ενα τυπικο συμβολαιο για να εχουμε αποκλειστικοτητα στην μοναδικη αυτη λογοτεχνια σας…

    Μου εχει μιλησει ο Καζακης για σας σε μια συναντηση που ειχαμε στη στοα,για την κουκουλα και τη μολοτωφ, ομως δεν με πειραζει,κι'εγω Ελληνας δεν ειμαι..

    Ενα θελω απο εσας,να μου πειτε αν δεχεστε και συγνωμη για την εφνιδιαστικη αυτη αναφορα μου και περιμενω με αγωνια απαντηση σας..
    Ευχαριστω…

    ΥΓ
    Ξαχασα να αναφερθω στην γνωριμια μου με τον Καζακη,ειχαμε βρεθει σε ενα πανελ και τον λυπηθηκα τον ανθρωπο οταν τελειωσε,ειχε τασεις αυτοκτονιας,τον πηρα σε ενα μπαρακι και μου εξομολογηθηκε οτι ειναι προσφυγας απο Βορεια Κορεα και το πραγματικο του ονομα ειναι Κλα-νια-ρι με ορκισε ομως μη το πω πουθενα,Δειτε στο βιντεο τι μαρτυριο περασε ο ανθρωπος…

    http://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

  10. ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΡΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ …ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ
    ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΕ Ο ΡΗΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ. ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

    Document in Context
    02-315 – USA v. Konstantakakos, et al
    More
    August 10, 2006

    PDF | More
    AMENDED JUDGMENT as to Evangelos Konstantakakos (1): 55 months on counts 1s, 3s, 4s and 5s and 10 months on count 2s to run consecutively to the sentence imposed on counts 1s, 3s, 4s, and 5s for a total of 65 months imprisonment; 3 years supervised release; $500.00 special assessment. Open counts dismissed on govt's motion. Ordered by Judge Frederic Block, on 7/27/2006. Copies distributed by Chambers. (Barrett, C.)

    August 10, 2006

    PDF | More
    SECOND AMENDED JUDGMENT as to Evangelos Konstantakakos (1): 55 months on counts 1ss, 3ss, 4ss and 5ss and 10 months on count 2ss to run consecutively to the sentence imposed on counts 1ss, 3ss, 4ss, and 5ss for a total of 65 months imprisonment; 3 years supervised release; $500.00 special assessment. Open counts dismissed on the government's motion. Ordered by Judge Frederic Block on 8/8/2006. Copies distributed by Chambers. (Barrett, C.)

    https://www.gpo.gov/fdsys/pkg/USCOURTS-nyed-1_02-cr-00315

  11. πολυ καταλευκο το ποινικο μητρωο του απατεωνα ''ελληναρα''!
    το 2002 καταδικαστικε στην αμερικη διοτι εβγαζε σαν ελληνες μουσικους αλβανους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καπου 400 αλβανους περασε ο ελληναρας για ελληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μηπως αμφιβαλεις γυφτικο αρχιδι για τον απατεωνα σου ''δικαστικο επιτροπο σου'''??????????????

  12. ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ
    ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΡΗΝΟΥ ΝΑ 'ΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΩ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ

  13. θελεις να δεις εγω τι βρηκα για τον ντενεκε ξεγανωτο απατεωνα ''δικαστικο επιτροπο'' που τον εχουν κανει ρομπα στο φβ??????????

  14. μηπως ο ΄΄ελληναρας'' ντενεκες ειχε παρτιδες με την αλβανικη καμορα???????????
    οπως εσυ με τους τουρκους ''επιχειρηματιες''?????????
    μουνοπανα;ανθελληνες σιχαμενα υποκειμενα!!!!!!!!

  15. Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΙΣΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ…

    Η απόδειξη πως το άτομο είναι σχιζοφρενής

    Πρέπει να καταλάβουν οι αρχές του Κεμπέκ επί τέλους, ότι το άτομο αυτό είναι επικίνδυνο για το σύνολο και χρίζει άμεσης θεραπείας και πρέπει να κλειστεί σε φρενοκομείο.

    https://www.youtube.com/watch?v=uGUSLSGQodo

  16. ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ βγήκαν τα βοθρολύματα σεργιάνη.

  17. τι εγινε γυφτε????????????δεν σου βγηκε καλα ο αλβανος ''ελληναρας'' δικαστικος αρχιδοαπατεωνας?

  18. Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ.. Ο ΜΠΛΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΦΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ…Ο ΓΥΦΤΟΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΜΕ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ …Η ΒΙΚΥ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑΣ…ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ …ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ…Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΠΡΩΗΝ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ…Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ..
    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ 20ΧΙΛΙΑΡΟ.
    ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

    ΑΧΑΧΑΧΑ

  19. ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΕΡΠΕΤΑ…

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ…

    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΕΡΠΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ…

  20. ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΚΙΝΗΘΕΙΚΕ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ?? ΟΥΣΤ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΡΝΙΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ…

    https://www.youtube.com/watch?v=uGUSLSGQodo

  21. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

    ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ

    …ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

  22. ΔΕΣΕ ΡΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΕΣΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΑΓΑΡΑ
    ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ( ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ) ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΗΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΕΪΣ ΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΣΟΥΡΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ.
    ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΟΙ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΩΣΤΕ
    ΟΥΣΤ !!! ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙΘΙΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

  23. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214195678344203&set=pcb.10214195679744238&type=3
    ———————————————————————————
    για κοιταξτε εδω τα εγγραφα που τα πασαρισε στους τουρκους ο γυφτος!!!!!!!!!!!!!!!!
    οσο για τον σεσημασμενο αλβανοκατσαπλια σου τον μαλακα που το παιζει δικαστικος αρχιδις ουτε να βγαλει κιχ δεν μπορει ζωο!!!!!!!!!!!!!!!!!το ξεβρακωσαν μεσα σε ενα βραδυ!!!!!!!!
    καλα δεν υπαρχει ενας στην εγκληματικη συμμορια που να μην εχει καν ει φυλακη???????

  24. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214195678344203&set=pcb.10214195679744238&type=3
    ———————————————————————————
    για κοιταξτε εδω τα εγγραφα που τα πασαρισε στους τουρκους ο γυφτος!!!!!!!!!!!!!!!!
    οσο για τον σεσημασμενο αλβανοκατσαπλια σου τον μαλακα που το παιζει δικαστικος αρχιδις ουτε να βγαλει κιχ δεν μπορει ζωο!!!!!!!!!!!!!!!!!το ξεβρακωσαν μεσα σε ενα βραδυ!!!!!!!!
    καλα δεν υπαρχει ενας στην εγκληματικη συμμορια που να μην εχει καν ει φυλακη???????

  25. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑΣ ΚΟΙΜΣΑΙ
    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΙΣΟΒΙΑ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΑΖΙ

  26. ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΕΙΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ??

    ΒΡΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ..

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΜΑΘΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ??
    ΕΧΕΤΕ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ??
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ??

    Παραιτήθηκε ηγέτης των νεοναζί – Αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος και Εβραίος

    Εξέχων στέλεχος των νεοναζί στο Εθνικό Μέτωπο υπέβαλε την παραίτησή του. Αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος και πως έχει εβραϊκές ρίζες
    Ο 58χρονος Kevin Wilshaw πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του προωθώντας τα πιστεύω του ναζισμού.

    Αποτελούσε μάλιστα εξέχουσα προσωπικότητα στο Εθνικό Μέτωπο (NF) στη δεκαετία του 1980.

    ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ,ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ…

  27. γυφτε θα μας πεις κατι για τους τουρκους mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul?????????????

  28. γυφτε θα μας πεις κατι για τους τουρκους mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul?????????????

  29. ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟ ΡΗΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΑΖΙΚΑ….ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ…

    ΟΥΣΤ…!!!!!

  30. ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΡΗΝΟΥΣ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??

    ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ??..ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΑΠΟ ΡΙΝΟΚΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΙΑ…??

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ…

    ΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ??
    ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ Μ@ΛΑΚΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??
    ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2017 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ON LINE 84 ΧΩΡΕΣ??

    ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…

    ΕΛΑ ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ..!!!

  31. εσυ τινος συμφεροντα εξυπηρετουσες με το πληρεξουσιο της red panther limited θυγατρικης της maan guarantee holdin anonim tuksavul??????????????????
    τολμα ρε μουνοπανο γυφτε να γραψεις οτι εισαι ελληνας!αρχιπροδοτη

  32. ο ''ελληνας''αρχιδις αρτεμης μογγολογυφτας το πληρεξουσιο που παρουσιασε στην δικη της πρωην αμετακλητης της εγγλεζικης ρεντ του το εδωσαν 2 τουρκοι που ειναι αφεντικα
    της εταιρειας ειδικοι στις μετοχες και τα ομολογα!ο γυφτοσυμμοριτης ηθελε να ανταλλαξει τα χρεωγραφα του βωσνυ με ελληνικα ομολογα 600 δις!!!!!!!!!!
    ο ''ελληνας'' αρτεμης ματσας και λινατσας ο γυφτοπροδοτης

  33. για γραψε μας τωρα οτι η red panther limited οτι δεν ειναι θυγατρικη της τουρκικης να γελασουμε αποψε

  34. ΓΥΦΤΕ ΤΙ ΨΩΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΡΕ ΑΠΟΨΕ??????ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΓΥΨΤΟΠΡΟΔΟΤΗ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟΑΡΧΙΔΟ ΕΦΙΑΛΤΗ?

  35. ΡΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    Ο ΡΗΝΟΣ ΜΑΣ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ Ή ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙΣ;
    ΠΟΥΝΤΑ ΡΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΟΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΗΡΕΙΣ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ; ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;
    ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΒΓΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΝΑ ΣΤΑ ΙΣΙΩΣΩ ΤΑ ΠΑΪΔΙΑ ΛΕΧΡΙΤΗ. ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΡΟΜΜΥΡΙΟ ΠΑΠΑΤΖΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

  36. 600 δις ελληνικα ομολογα σε χερια τουρκων!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    φανταστειτε να ειχε πει ο σαμαρας τοτε ναι τι θα γινοταν σημερα!!!!!!!!

  37. στο ξαναγραφω γυφτοεφιαλτη,τολμα να μας πεις οτι η red panther limited δεν ειναι θυγατρικη της τουρκικης να γελασουμε

  38. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑΚΡΗ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ,Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ….

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΠΕΕΕΕΕ….😀😀😀

  39. ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  40. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑΚΡΗ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ,Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ….

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΠΕΕΕΕΕ….😀😀😀

  41. ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΥΦΤΟΑΡΧΙΔΟ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ

  42. ελλαδα και κυπρο!!!!!!!!!!! το γυφτομουνοπανο που το παιζει ελληναρας ο εφιαλτης του 2012!!!!!

  43. ο ''ελληνας''αρχιδις αρτεμης μογγολογυφτας το πληρεξουσιο που παρουσιασε στην δικη της πρωην αμετακλητης της εγγλεζικης ρεντ του το εδωσαν 2 τουρκοι που ειναι αφεντικα
    της εταιρειας ειδικοι στις μετοχες και τα ομολογα!ο γυφτοσυμμοριτης ηθελε να ανταλλαξει τα χρεωγραφα του βωσνυ με ελληνικα ομολογα 600 δις!!!!!!!!!!
    ο ''ελληνας'' αρτεμης ματσας και λινατσας ο γυφτοπροδοτης

  44. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΓΥΦΤΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΣ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΙΛΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΩ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΩ

  45. η θα αυτοκτονησεις γυφτε η βελλαξεις απο τους ελληναραδες στη φυλακη
    σωρρας αρτεμης=ο εφιαλτης της ελλαδασ το 2012!
    πες ρε μουνοπανο οτι η red panther limited δεν ειναι θυγατρικη της τουρκικης!!!!!!!!!!

  46. στο ξαναγραφω γυφτοεφιαλτη,τολμα να μας πεις οτι η red panther limited δεν ειναι θυγατρικη της τουρκικης να γελασουμε

  47. Εκδοσειs Μανωλιδηs Μητρουλαs!
    "o αρτεμηs η βαιτσα και η αννουλα…"
    Αυτο κυρ φωτη μαs δεν ητανε σωστο
    την κ@λοτρυπιδα τουs την εκανεs
    αυγο!!!
    Και τωρα κολυμπανε μεσα στο σκατο….
    Και τωρα ο αρτεμηs φοβαται απο τον
    υπονομο για να βγει την π@υτσα του
    κυρ φωτη πωs θα την αισθανθει!!!!!!
    Κι η βαιτσα η καυμενη με την φαρδεια
    κ@λοτρυπιδα τηs τωρα πια ξεχειλωμενη
    τωρα κλαιει και θρηνει και ολο λεει
    αχ κυρ φωτη τι ψ@λη ηταν κι αυτη!!!!!!!
    Τον βλεπει τον αρχιαπατεωνα ξεδοντιαρη
    μποντυμπιλντερ βαψωμαλλια μαυριδερο κοντο
    και του λεει..κοιταξε τον κ@λο μου και πεs
    μου ειναι κ@λοs αυτοs;;;τι τοθελεs ρε π@υστη
    μπατανοβγαλμενε με πετσινα να παs να τον
    πληρωσειs δεν ητανε καλυτερα την κ@λοτρυπιδα
    σου να δωσειs;;;Δεν ακουσεs και τ'αλλουνου
    βαψωμαλλια ψευτομποντυμπιλντερ πωs του τον
    εκανε τον κ@λο η αννουλα;ολο με τα σκατα
    ειχεs να κανειs!και τωρα τιs π@υτσεs απο τιs
    κ@λοτρυπιδεs μαs πεs μου πωs θα τιs βγαλειs;
    τι να μαs κανει και ο γιαννηs με δυο'ν'που
    καθε φορα που γραφει του κανουνε την κ@λο-
    τρυπιδα του ταψι σαν του Γιωργου Π!
    Και η καυμενη η αγγελικουλα προσπαθει μα
    @ρχιδια & ψ@λεs ρουφαει κι αυτη….

  48. Ανώνυμος16 Οκτωβρίου 2017 – 10:45 μ.μ.
    ΠΟΙΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΟΧΙ ΕΔΩ!!!!ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΟΠΥΡΟΤΟΥΒΛΟΥ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΕΑΤΡΑ Ε ΘΕΑΤΡΑ!!!!

  49. στο ξαναγραφω γυφτοεφιαλτη,τολμα να μας πεις οτι η red panther limited δεν ειναι θυγατρικη της τουρκικης να γελασουμε

  50. ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΝΟΙΑΣ ΑΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΩΧΡΗΣ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΛΟΒΟΥ ΣΟΥ, Ο ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΧΑΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

    ΑΥΤΟΣ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΛΥΟΜΕΝΟ,ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???!!!!!ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!ΓΕΛΑΝΕ Κ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!!!!!

  51. ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ…

    ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟ ΡΗΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΑΖΙΚΑ….ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ…

    ΟΥΣΤ…!!!!!

  52. ο ''ελληνας''αρχιδις αρτεμης μογγολογυφτας το πληρεξουσιο που παρουσιασε στην δικη της πρωην αμετακλητης της εγγλεζικης ρεντ του το εδωσαν 2 τουρκοι που ειναι αφεντικα
    της εταιρειας ειδικοι στις μετοχες και τα ομολογα!ο γυφτοσυμμοριτης ηθελε να ανταλλαξει τα χρεωγραφα του βωσνυ με ελληνικα ομολογα 600 δις!!!!!!!!!!
    ο ''ελληνας'' αρτεμης ματσας και λινατσας ο γυφτοπροδοτης

  53. ΚΟΥΙΖ

    ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥΛΗΣΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 3 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ?
    ΞΕΡΕΤΕ?

  54. ο ''ελληνας''αρχιδις αρτεμης μογγολογυφτας το πληρεξουσιο που παρουσιασε στην δικη της πρωην αμετακλητης της εγγλεζικης ρεντ του το εδωσαν 2 τουρκοι που ειναι αφεντικα
    της εταιρειας ειδικοι στις μετοχες και τα ομολογα!ο γυφτοσυμμοριτης ηθελε να ανταλλαξει τα χρεωγραφα του βωσνυ με ελληνικα ομολογα 600 δις!!!!!!!!!!
    ο ''ελληνας'' αρτεμης ματσας και λινατσας ο γυφτοπροδοτης

  55. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ..

    ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΣ,ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ…

    ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ Η ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΤΕ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ,ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ…??

    ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΛΕΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ,ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΠ..!!!

    ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΞΕΡΕΤΕ??
    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" 600 ΔΙΣ$,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ Α.Φ.Μ. 0000931106 ΚΙ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…

    ΕΤΣΙ Η ΕΛ-ΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΟΣΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΛΗΓΟΥΝ,ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ…

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ Grexit Η ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΕΦΕΥΡΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ…!!!!

    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ Η ΟΧΙ??

    https://2.bp.blogspot.com/-QJzNAXcZ-0k/WJjscaVyDyI/AAAAAAAAJjo/VpaIhLBYwWQnmfZBHk1WrCFz_9tVl7BJQCLcB/s640/16602852_1326130250783647_6075318726310153325_n.jpg

    https://3.bp.blogspot.com/-AND-zGlGiMw/WJjsErSzQAI/AAAAAAAAJjk/LJlkyJINKBEr1wFTONb5NU-m1mPfApklACLcB/s640/16640751_1326130407450298_1210094021886420092_n%2B%25281%2529.jpg

  56. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 600 ΔΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ?ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ?ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ 600 ΔΙΣ ΑΝΤΙ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ Η ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ!Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ Κ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ,ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΗ ΜΟΥΝΟΤΡΙΧΑ Κ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Κ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΘΙΓΓΑΝΟ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ???!!!!

  57. 600 δις ελληνικα ομολογα σε χερια τουρκων!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    φανταστειτε να ειχε πει ο σαμαρας τοτε ναι τι θα γινοταν σημερα!!!!!!!!

  58. ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ 30.000 ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ…

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΟΣΗ ΤΟΥΣ…Ο Λ Ο Ι….!!!!
    ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΣΕ PDF ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΗΣ..

    https://sorrasgegonota.wordpress.com/2012/11/29/minisiesxatisprodosias/

    Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΝΤΡΟΠΗ" ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΣΑΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ,ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ,ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΜΕ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ" ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (ξερετε τι εστι αμετακλητη;) ΤΗΝ 67650/13 ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ..

    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΗΝΗΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ??…ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ,ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑ??

    Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ..ΔΕΙΤΕ..
    Άρθρο 145 Ψευδής καταμήνυση
    1. Όποιος εν γνώσει καταμηνύει άλλον ψευδώς ή αναφέρει γι' αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση, τιμωρείται με φυλάκιση από δύο ως πέντε έτη και χρηματική ποινή

    ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕ……ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΒΕ,Ρ/Σ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ,ΕΝΑΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ??….

    ΟΥΤΕ Ε Ν Α Σ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ….???????

    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ??
    ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΑ ΦΕΝΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΟ…

  59. 600 δις ελληνικα ομολογα σε χερια τουρκων!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    φανταστειτε να ειχε πει ο σαμαρας τοτε ναι τι θα γινοταν σημερα!!!!!!!!

  60. ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΥΦΤΟΑΡΧΙΔΟ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ

  61. ο ''ελληνας''αρχιδις αρτεμης μογγολογυφτας το πληρεξουσιο που παρουσιασε στην δικη της πρωην αμετακλητης της εγγλεζικης ρεντ του το εδωσαν 2 τουρκοι που ειναι αφεντικα
    της εταιρειας ειδικοι στις μετοχες και τα ομολογα!ο γυφτοσυμμοριτης ηθελε να ανταλλαξει τα χρεωγραφα του βωσνυ με ελληνικα ομολογα 600 δις!!!!!!!!!!
    ο ''ελληνας'' αρτεμης ματσας και λινατσας ο γυφτοπροδοτης

  62. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΦΗΣΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ,ΕΝΩ ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΕΛΕΙΝΟ ΤΟ "ΝΑΙ" ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ??

    ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΡΕΜΟΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΑΠΟ ΕΝΑ «ΝΑΙ» ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ…..

    ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ…

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΜΕ «ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ» ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ??

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ,Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤτΕ,ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΠΕ ΒΑΛΤΕ ΜΕ 600 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ….

    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΚΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙ…

    ΕΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙΑΣΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΝ ΓΛΥΤΩΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

    Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ??

    ΑΛΛΑΖΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ…!!!

    ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΟΙ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ…

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ 500.000 ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ…

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…!!!

    ΕΝΑ "ΝΑΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΚΟΥΗ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ…

    ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΤτΕ..

    ΜΕΓΑΛΟ «Λ Α Θ Ο Σ» ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΩΣΕΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ,30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ…..

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ??

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ,ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$,ΑΣΧΕΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ,ΗΤΑΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΕΓΩ ΟΤΙ 100% ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ??
    ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΟΒΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ Σ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…

    ΑΦΗΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΙ "ΕΙΔΙΚΟΙ" ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

  63. στο ξαναγραφω γυφτοεφιαλτη,τολμα να μας πεις οτι η red panther limited δεν ειναι θυγατρικη της τουρκικης να γελασουμε

  64. ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΠ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΖΟΥΣΑΜΕ….

    ===ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ…

    ===ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ ΕΓΝΟΙΑ,ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ..

    ===ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΗΚΟΟΟΣ ΜΑΣ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ…

    ===ΕΔΩ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…
    ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ…

    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ,ΟΛΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ,ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΠ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ….

    ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΥΣΣΑΛΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙΚΕ

  65. ΙΔΡΥΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ….!!!

    ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ BRETTON WOODS ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ:

    ΤΟ Φ.Ε.Κ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ (ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1920,ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΙΣΧΥΕΙ??)…
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΣΧΕΤΕ ΕΒΡΑΙΕ ΠΑΛΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΕΚ??…
    ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 100 ΟΙ 99 ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ…

    ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ::
    https://m.youtube.com/watch?v=MAzFYHjIbM4&feature=youtu.be

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;;;
    ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ :
    https://youtu.be/uKDmBTBudP0

  66. ο ''ελληνας''αρχιδις αρτεμης μογγολογυφτας το πληρεξουσιο που παρουσιασε στην δικη της πρωην αμετακλητης της εγγλεζικης ρεντ του το εδωσαν 2 τουρκοι που ειναι αφεντικα
    της εταιρειας ειδικοι στις μετοχες και τα ομολογα!ο γυφτοσυμμοριτης ηθελε να ανταλλαξει τα χρεωγραφα του βωσνυ με ελληνικα ομολογα 600 δις!!!!!!!!!!
    ο ''ελληνας'' αρτεμης ματσας και λινατσας ο γυφτοπροδοτης

  67. 600 δις ελληνικα ομολογα σε χερια τουρκων!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    φανταστειτε να ειχε πει ο σαμαρας τοτε ναι τι θα γινοταν σημερα!!!!!!!!

  68. ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 120.000 ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΟΦΟ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ…ΔΕΙΤΕ ΤΟ..!!!

    https://4.bp.blogspot.com/-HXkKYOWMEGA/VtIVRtB7ARI/AAAAAAAABiY/F3jDwF7bi9w/s640/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%2595%25CE%259C%25CE%2591%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2594%25CE%259F%25CE%25A3.jpg

    ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ-ΒΑΣΙΛΑΚΗ Η ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν’ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ…

    ΙΣΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΠΟΥ ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ…

    ΒΡΕ ΚΑΖΑΡΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??

  69. ο ''ελληνας''αρχιδις αρτεμης μογγολογυφτας το πληρεξουσιο που παρουσιασε στην δικη της πρωην αμετακλητης της εγγλεζικης ρεντ του το εδωσαν 2 τουρκοι που ειναι αφεντικα
    της εταιρειας ειδικοι στις μετοχες και τα ομολογα!ο γυφτοσυμμοριτης ηθελε να ανταλλαξει τα χρεωγραφα του βωσνυ με ελληνικα ομολογα 600 δις!!!!!!!!!!
    ο ''ελληνας'' αρτεμης ματσας και λινατσας ο γυφτοπροδοτης

  70. 600 δις ελληνικα ομολογα σε χερια τουρκων!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    φανταστειτε να ειχε πει ο σαμαρας τοτε ναι τι θα γινοταν σημερα!!!!!!!!

  71. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΑ??

    Ο ΙΠΟΠΟΤΑΜΟΣ ΡΗΝΟΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΕΒΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ…

    ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΡΗΝΟΥΣ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??

    ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ??..ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΑΠΟ ΡΙΝΟΚΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΙΑ…??

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ…

    ΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ??
    ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ Μ@ΛΑΚΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??
    ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2017 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ON LINE 84 ΧΩΡΕΣ??

    ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…

    ΕΛΑ ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ..!!!

  72. στο ξαναγραφω γυφτοεφιαλτη,τολμα να μας πεις οτι η red panther limited δεν ειναι θυγατρικη της τουρκικης να γελασουμε

  73. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑΚΡΗ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ,Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ….

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΠΕΕΕΕΕ….😀😀😀

  74. ο ''ελληνας''αρχιδις αρτεμης μογγολογυφτας το πληρεξουσιο που παρουσιασε στην δικη της πρωην αμετακλητης της εγγλεζικης ρεντ του το εδωσαν 2 τουρκοι που ειναι αφεντικα
    της εταιρειας ειδικοι στις μετοχες και τα ομολογα!ο γυφτοσυμμοριτης ηθελε να ανταλλαξει τα χρεωγραφα του βωσνυ με ελληνικα ομολογα 600 δις!!!!!!!!!!
    ο ''ελληνας'' αρτεμης ματσας και λινατσας ο γυφτοπροδοτης

  75. 600 δις ελληνικα ομολογα σε χερια τουρκων!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    φανταστειτε να ειχε πει ο σαμαρας τοτε ναι τι θα γινοταν σημερα!!!!!!!!

  76. ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΥΦΤΟΑΡΧΙΔΟ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ

  77. ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΥΦΤΟΑΡΧΙΔΟ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ

  78. η θα αυτοκτονησεις γυφτε η βελλαξεις απο τους ελληναραδες στη φυλακη
    σωρρας αρτεμης=ο εφιαλτης της ελλαδασ το 2012!
    πες ρε μουνοπανο οτι η red panther limited δεν ειναι θυγατρικη της τουρκικης!!!!!!!!!!

  79. ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  80. ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  81. ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  82. ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΕΜΕΝΟ ΗΛΙΘΙΟ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ.
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.
    ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Ή ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ;

    1. Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα ΑΕ

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης, το ΚΥ.ΣΟΙ.Π. ενέκρινε την πρόταση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, για την ίδρυση της «Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα ΑΕ» / «Hellenic Development Bank SA» (ΕΑΤ), καθώς και το χρονοδιάγραμμα των αναγκαίων εργασιών για το σκοπό αυτό.

    Ο χαρακτήρας και η νομική μορφή της ΕΑΤ ΑΕ:

    Η ΕΑΤ ΑΕ θα είναι δημόσιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο.

    Η ΕΑΤ ΑΕ θα λάβει τη μορφή χρηματοδοτικού μηχανισμού-ομπρέλα, και πιο συγκεκριμένα θα ιδρυθεί μια ΑΕ Συμμετοχών («Holding Company») ως μητρική. Σε αυτήν θα κληθούν να συμμετάσχουν ή να συνεργαστούν, φορείς του Δημοσίου με χρηματοδοτική ικανότητα ή αναπτυξιακό ρόλο (ΕΤΕΑΝ, ΟΑΕΠ, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Enterprise Greece, Πράσινο Ταμείο κ.ά.). Παράλληλα, θα επιδιωχθεί η συνεργασία ή και η συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο, διεθνών χρηματοδοτικών φορέων. Στόχος είναι η αναπτυξιακή τράπεζα να «προικοδοτηθεί» με τους απαραίτητους πόρους και περιουσιακά στοιχεία που θα της επιτρέψουν να επιτελέσει το ρόλο της.

    Με την ίδρυση της ΕΑΤ ΑΕ καλύπτεται ένα βασικό και χρόνιο κενό στο χρηματοδοτικό σύστημα της χώρας, τονίζεται στην ανακοίνωση. Επισημαίνεται δε, ότι η λειτουργία της ΕΑΤ ΑΕ θα είναι συμπληρωματική και όχι ανταγωνιστική προς τις εμπορικές τράπεζες, ενώ για την ίδρυσή της θα αξιοποιηθεί η διεθνής εμπειρία. Στην κατεύθυνση αυτή, στο πλαίσιο της τεχνικής βοήθειας θα υπάρξει συνεργασία με αναπτυξιακή τράπεζα του εξωτερικού, η οποία θα λειτουργήσει ως σύμβουλος για την ίδρυση και τη δραστηριοποίηση της ΕΑΤ ΑΕ.

    Η ΕΑΤ ΑΕ θα χρηματοδοτεί, όπου υπάρχει ανάγκη και υφίσταται χρηματοδοτικό έλλειμμα:

    Έργα υποδομής
    Έργα περιφερειακής ανάπτυξης
    Μικρομεσαίες και νεοφυείς επιχειρήσεις
    Επιχειρήσεις με εξαγωγικό προσανατολισμό και εξωστρεφή δραστηριότητα.
    ……………………………………….
    https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/168472/oi-apofaseis-tou-kysoip-gia-anaptyksiaki-trapeza-kai-ydrogonanthrakes

  83. ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΡΙΜΩΞΩ ΕΡΠΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ??

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ (ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤ'ΕΣΕ) ΕΔΙΝΕ 600 ΔΙΣ$ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0.5% ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑ (ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤ'ΕΣΕ)ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΑΝ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΩΡΡΑ (ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤ'ΕΣΕ) ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ??

    ΡΕΣΥ ΠΑΛΑΒΩΣΕΣ??

  84. ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΡΙΜΩΞΩ ΕΡΠΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ??

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ (ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤ'ΕΣΕ) ΕΔΙΝΕ 600 ΔΙΣ$ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0.5% ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑ (ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤ'ΕΣΕ)ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΑΝ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΩΡΡΑ (ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤ'ΕΣΕ) ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ??

    ΡΕΣΥ ΠΑΛΑΒΩΣΕΣ??

  85. ΣΟΥ Τ' ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ

  86. η red panther limited ειναι θυγατρικη της maan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  87. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΘΕΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ…

    ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ…

    ΞΕΧΑΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ….
    https://youtu.be/uKDmBTBudP0

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ…..

    https://4.bp.blogspot.com/-HXkKYOWMEGA/VtIVRtB7ARI/AAAAAAAABiY/F3jDwF7bi9w/s640/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%2595%25CE%259C%25CE%2591%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2594%25CE%259F%25CE%25A3.jpg

    ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ-ΒΑΣΙΛΑΚΗ Η ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν’ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ…

    ΙΣΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΠΟΥ ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ…

  88. η red panther limited ειναι θυγατρικη της maan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  89. η red panther limited ειναι θυγατρικη της maan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  90. ΑΛΛΟΥ ΤΩΡΑ Η ΜΠΑΛΑ…

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΩΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΡΕΩΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΧΙ??

    ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΕΔΙΝΑΝ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΓΑΛΗ…

    ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΣ Η ΤΟΝ ΑΜΟΛΗΣΑΝ???

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  91. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΩΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΡΕΩΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΧΙ??

    ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΕΔΙΝΑΝ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΓΑΛΗ…

    ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΣ Η ΤΟΝ ΑΜΟΛΗΣΑΝ???

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  92. σου εδωσε η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης καφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν?????????

  93. να δεις τι ωραια που θα γελας οταν σε περιλαβουν οι ελληναραδες στην κερκυρα!!!!
    δεν απαντας ομως εσυ που με ΄'στιμωξες'!!!!!!!

  94. σου εδωσε η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης καφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν?????????

  95. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Ή ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ;

    Σε αυτήν θα κληθούν να συμμετάσχουν ή να συνεργαστούν, φορείς του Δημοσίου με χρηματοδοτική ικανότητα ή
    —————————————————————————————————-
    αναπτυξιακό ρόλο (ΕΤΕΑΝ, ΟΑΕΠ, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Enterprise Greece, Πράσινο Ταμείο κ.ά.). Παράλληλα, θα επιδιωχθεί η συνεργασία ή και η συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο, διεθνών χρηματοδοτικών φορέων.
    ————————————————————————————————————
    Στόχος είναι η αναπτυξιακή τράπεζα να «προικοδοτηθεί» με τους απαραίτητους πόρους και περιουσιακά στοιχεία που θα της επιτρέψουν να επιτελέσει το ρόλο της.

  96. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  97. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

  98. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  99. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

  100. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  101. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

  102. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΠΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΚΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΒΛΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ
    ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΣΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΟΥΡΤΣΑ
    ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
    ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΚΟΥΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ

    Ο Ανοιχτός Καταπιστευτικός Λογαριασμός που μπαίνει σε λειτουργία εξασφαλίζει αποκλειστικά στους δικαιούχους προγραμμάτων ΕΣΠΑ πρόσβαση σε ποσό ίσο με την προκαταβολή που δικαιούνται. Το ποσό αποδεσμεύεται σταδιακά για την αποπληρωμή των τιμολογίων των προμηθευτών τους, χωρίς να απαιτείται η υποβολή εγγυητικής επιστολής. Δεν απαιτείται πλέον από τους επενδυτές να προχρηματοδοτήσουν οι ίδιοι την υλοποίηση του επενδυτικού τους σχεδίου.

    Η χρήση του escrow account από τους δικαιούχους δεν είναι υποχρεωτική. Ο κάθε Δικαιούχος, δύναται είτε να αξιοποιήσει τον Ανοιχτό Καταπιστευτικό Λογαριασμό, είτε να ακολουθήσει την παραδοσιακή διαδικασία λήψης της προκαταβολής ή και καταβολής της επιχορήγησης.

    Με την υπογραφή της εγκριτικής απόφασης υπαγωγής ενός Δικαιούχου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ενεργοποιούνται και οι διαδικασίες χρήσης του escrow account. Ειδικότερα, μετά από αίτημα του δικαιούχου για χρήση του καταπιστευτικού λογαριασμού και την ανάλογη συμβασιοποίηση, δημιουργείται λογαριασμός/μερίδα στο όνομα του δικαιούχου στον ανοιχτό καταπιστευτικό λογαριασμό της δράσης στην οποία έχει ενταχθεί

  103. ο σαμαρας απαντησε οχι φυσικα διοτι με τετοια προδοσια θα τον εκτελουσαν κι'εσενα αντι να σε χωσει μεσα σε εβαλε να κοβεις ψηφους απο την χ.α.
    θελεις να μου πεις κατι γυφτε?????????? βλεπω εχασες την μιλια σου!

  104. ΓΥΦΤΟΕΦΙΑΛΤΗ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥΓΓΑΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΠΟ ΔΩ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΡΦΩΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ?????
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ

  105. ΑΚΟΜΗ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑ ΠΡΙΝ…

    ΟΜΩΣ ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΤΩΡΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΩΤΕΡΑ…!!!!

    ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ,ΤΟΣΟ ΠΑΝΙΚΟ ΕΧΕΙΣ??

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ….

    ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…!!!!

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=55&v=W6JARzo0yVQ

  106. γι'αυτο ειχα φαγουρα στα αρχιδια????????????
    εσυ που με στριμωξες ρε σιχαμενε προδοτη ποτε θα απαντησεις για τα αφεντικα σου τους τουρκους?

  107. γι'αυτο ειχα φαγουρα στα αρχιδια????????????
    εσυ που με στριμωξες ρε σιχαμενε προδοτη ποτε θα απαντησεις για τα αφεντικα σου τους τουρκους?

  108. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  109. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

  110. σου εδωσε η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης καφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν?????????

  111. αρα βασει του πληρεξουσιου της red panther limited εσυ δεν εχεις δευτερο σωβρακο να αλλαξεις ζωο αφου τα κεφαλαια επισημα ανηκουν στην red panther limited ετσι?????????????????????

  112. σου εδωσε η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης καφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν?????????

  113. δεν ακουσα τι ειπες γυφτοεφιαλτη? μηπως μουγκριζεις?

  114. αρα βασει του πληρεξουσιου της red panther limited εσυ δεν εχεις δευτερο σωβρακο να αλλαξεις ζωο αφου τα κεφαλαια επισημα ανηκουν στην red panther limited ετσι?????????????????????

  115. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ…….

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=16VtEMdTcJI

  116. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ…….

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=16VtEMdTcJI

  117. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ…….

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=16VtEMdTcJI

  118. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  119. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  120. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  121. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

  122. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

  123. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

  124. σου εδωσε η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης καφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν?????????

Comments are closed.