Η Ρωσία Κρύβει την Παρουσία Προηγμένου Υποβρύχιου «Εξωγήινου Πολιτισμού»

Υπάρχει μία πολύ περίεργη υπερφυσική δραστηριότητα που είναι υποπτη για τη συμμετοχή εξωγήινων πλασματων υπευθύνων για μυστηριώδη γεγονότα που σχετίζονται με τα Ρωσικά υποβρύχια της εποχής της Σοβιετικής Ένωσης.

Ωστόσο φαίνεται ότι οι ρωσικές αρχές θέλουν να κρατήσουν το τι συμβαίνει τελείως απόρρητο και όλα τα αρχεία σε αυτό το θέμα έχουν σφραγιστεί!

Δύο ερευνητές που ονομάζονται Paul Stonehill και Phillip Mantle αποφάσισαν να τερματίσουν αυτά τα μυστηριώδη γεγονότα ξεκινώντας μία έρευνα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους αυτοί οι δύο άντρες εξέτασαν το μυστικό που περιβάλλει μερικές ασυνήθιστες δηλώσεις σχετικά με τους εξωγήινους του βυθού καταφέρνοντας να πάρουν συνέντευξη σε Μεγάλο αριθμό αυτοπτών Μαρτύρων!

Οι δύο ερευνητές συσχετίζουν τα περίεργα ατυχήματα σε ορισμένα επιβατικά αεροσκάφη με δραστηριότητα που σχετίζεται με τα υποβρύχια ούφο θεωρούν ότι επεμβαίνουν στη χρήση του εξοπλισμού του αεροσκάφους κάνοντας έτσι τους πιλότους να χάνουν τον προσανατολισμό τους!

Ακόμα υπάρχουν πάρα πολλοί μάρτυρες που αναφέρουν συναντήσεις με αυτά τα εξωγήινα θαλάσσια πλάσματα και ασυνήθιστα αντικείμενα που έχουν βρεθεί στον πυθμένα της θάλασσας, μία από τις πιο εντυπωσιακές δηλώσεις έρχεται από τον στρατηγό κ. V. Demyanenko που ειναι διοικητής του ρωσικού ναυτικού!

Ο στρατηγός δήλωσε ότι ο ίδιος και η ομάδα του από δύτες έχουν συναντησει εδώ και πολύ καιρό με μία φυλη ανθρωποειδών εξωγήινων οι οποίοι πλέον έχουν το παρατσούκλι «κολυμβητές»!

Διαβάστε επίσης: Ο Πούτιν παίρνει Τεχνολογία από Εξωγήινους;

Δείτε και σχετικό video:

Russia hides the presence of an advanced underwater «Extraterrestrial Civilization»

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

loading...