Νικολόπουλος: Οι σύμμαχοι και οι εχθροί μας ας μην υποτιμούν την Ελλάδα της τόλμης

Με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Το «ΟΧΙ» της Ελλάδας δεν περιορίζεται στα ασφυκτικά χρονικά όρια μιας επετείου.

Το δικό μας «ΟΧΙ» του 1940 και όλα τα «ΟΧΙ» στην μακραίωνη ιστορία μας συνταυτίζονται με την Ελευθερία, αυτή την υπέρτατη υπαρξιακή αρχή και αξία του Έθνους μας.

Η ενωμένη Ελλάδα του 1940 μεγαλούργησε και απέσπασε την ευγνωμοσύνη της Ευρώπης. Η μικρή Ελλάδα με την πελώρια ψυχή και το βροντερό «ΟΧΙ» της, παρέδωσε το μάθημα των ηρώων που πολεμούν σαν Έλληνες.

Δικαίως και σοφά, γιορτάζουμε σήμερα τη μέρα που, με το χαμόγελο στα χείλη, η πατρίδα μας ενωμένη δημιούργησε τον σύγχρονο μύθο της, που προκάλεσε τον παγκόσμιο θαυμασμό. Αλλά και είναι ευεξήγητος ο λόγος που δεν γιορτάζουμε την απελευθέρωση μας, γιατί τότε μας είχε βρει το κακό του εμφύλιου σπαραγμού.

Είναι, λοιπόν, ηχηρό, καταλυτικό και διδακτικό το μήνυμα της επετείου του «ΟΧΙ».

Μήνυμα ενότητας, που για μας τους Έλληνες αποτελεί τον θεμέλιο λίθο των ένδοξων επιτευγμάτων μας στο διάβα των αιώνων.

Στις μέρες μας το «ΟΧΙ» έχει διττό νόημα.

Αφενός, το απευθύνουμε στους εταίρους μας, που μεθοδευμένα έβαλαν την χώρα μας στον μνημονιακό «γύψο», με τη σύμπραξη πρόθυμων εγχώριων πολιτικών δυνάμεων. Μπορεί να κατάφεραν καίρια πλήγματα στη ραχοκοκαλιά των Ελλήνων και να οδήγησαν τη χώρα μας στα όρια της φτωχοποίησης, όμως την Ελληνική ψυχή ουδέποτε θα καταφέρουν να υποδουλώσουν.

Αφετέρου, το σύγχρονο «ΟΧΙ» μας έχει αποδέκτη κάθε επιβουλέα των συνόρων μας, της εδαφικής μας ακεραιότητας και της εθνικής μας κυριαρχίας.
Οι σύμμαχοι και οι εχθροί μας, του 1940, ας μην ξεχνάνε την Ελλάδα της τόλμης, της αποκοτιάς, της ελευθερίας και της τεράστιας προσφοράς στην ανθρωπότητα.

Σε μας, τους Έλληνες αναλογεί να ξεδιπλώσουμε τις σημαίες της ελπίδας και της αισιοδοξίας και με έπαρση ψυχής, να τις ανεβάσουμε σήμερα στο ιστό της μνήμης και του «ιερού» πεπρωμένου τούτης της ευλογημένης πατρίδας».

loading...

3 thoughts on “Νικολόπουλος: Οι σύμμαχοι και οι εχθροί μας ας μην υποτιμούν την Ελλάδα της τόλμης

  1. Εγω δινω τσαμπα ολη την τολμη μου σε εναν τοποτηρητη της βρωμοδημοκρατιας,να την παρει και να την κανει οτι θελει.να γινει γεναιος και ηρωας.εγω δεν θα παρω,διοτι αν ξεγελαστω και τσιμπισω θα ειμαι μαλ.κας.

  2. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΟΙ ΔΕ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΟΥΝ…

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΚΟΜΜΑΤΑ" ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΤΣΙ ?

    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ,
    ΟΤΕ, ΔΕΗ- ΕΥΔΑΠ κ.λ.π. ΕΧΕΙΣΚ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΜΑΧΗΤΙ !

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ, Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ- ΕΝΕΡΓΕΙΑ- ΛΙΜΑΝΙΑ κ.λ.π. ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ….

    ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΚΟΣΛΑΒΙΑ, ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ,ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΝ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ, ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ?

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ " ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ " ΕΙΣΑΙ ?

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟ- ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ?

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ…

    ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ,ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ….😀😀😀

    https://www.musicjinni.com/WAZuLdpVwe-/.html

Comments are closed.