Ο ελληνοεβραίος Χαϊμ Κωνσταντινη περιγράφει πως τους έσωσαν από τους ΝΑΖΙ ο Δήμαρχος και ο Μητροπολίτης και οι συμπολίτες τους (ΒΙΝΤΕΟ)

ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, που σπούδασε Θεολογία, Νομικά και Φιλοσοφία στο Μόναχο, και φαίνεται ότι είχε συναντήσει τον Χίτλερ το 1924, πριν εκείνος ανέλθει στην εξουσία.
Τον Φεβρουάριο του 1943 συλλαμβάνεται από τους Ιταλούς, που είχαν καταλάβει το νησί από τον Μάιο του 1941, και εκτοπίζεται σε φυλακή των Αθηνών. Οταν 10 μήνες μετά αποφυλακίζεται και επιστρέφει στη Ζάκυνθο, η ιταλική κατοχή έχει αντικατασταθεί από τη γερμανική, με την παράδοση της Ιταλίας στους συμμάχους. Η «ώρα της αλήθειας» φθάνει τον Δεκέμβριο του 1943, όταν ο δήμαρχος Καρρέρ εντέλλεται από τον φρούραρχο Πόουλ Μπέρενς και τον διοικητή του νησιού Αλφρεντ Λιτ να παραδώσει τον κατάλογο όλων των Εβραίων του νησιού εντός 72 ωρών. Προσφεύγει στον μητροπολίτη και μαζί μηχανεύονται τρόπους για να κερδηθεί χρόνος, ώστε οι Εβραίοι να μετατραπούν γρήγορα σε Χριστιανούς με ψευδή πιστοποιητικά, να κρυφτούν ή να φυγαδευθούν στα βουνά, στο πλευρό των ανταρτών, με τη συμπαράσταση των χριστιανών γειτόνων τους. Αντίθετα με την περίπτωση της Θεσσαλονίκης, όπου ο αρχιραββίνος Κόρετζ ενέδωσε στις πιέσεις των Γερμανών και παρέδωσε τα αρχεία με καταστροφικές συνέπειες για τη μεγάλη εβραϊκή κοινότητα της πόλης, οι ταγοί της Ζακύνθου κατέστρωσαν ένα τολμηρό σχέδιο απόκρυψης των Εβραίων. Οταν η διαφυγή τους είχε εξασφαλισθεί, ο κατάλογος των Εβραίων της Ζακύνθου, που παραδόθηκε στους Γερμανούς, περιείχε μόνο δύο ονόματα, του μητροπολίτη Χρυσοστόμου και του δημάρχου Καρρέρ

loading...

11 thoughts on “Ο ελληνοεβραίος Χαϊμ Κωνσταντινη περιγράφει πως τους έσωσαν από τους ΝΑΖΙ ο Δήμαρχος και ο Μητροπολίτης και οι συμπολίτες τους (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. ΡΙΣΚΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ…

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

  2. EE ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΣΕΣ ΤΟΤΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ. ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΘΩΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΣΑΤΣΟ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΠΙΖΕΣ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΟΤΑΝ ΨΩΦΑΓΕΣ.
    ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΟΠΟΥ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΙΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ YOSHEF ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΝΑ ΦΑΣ..

  3. ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑΛΜΟΥΔ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΥΠΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ…
    • – ABHODAH SARACH (78C) : Αι εθνικές των Ελλήνων εορταί είναι καταφρονημενέναι ημέραι μάταιαι και πονηραί.

    – KETHUBOTH (3Β) : Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους.

    – ABHODAH ZARACH (26Β) : Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.

    -SEPHER OR ISRAEL (177B) : Εάν Εβραίος φονεύση Έλλην , δεν διαπράττει έγκλημα.

    -ΚERITHUTH (6B , σελ. 7Cool : Οι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι . Οι Έλληνες δεν ονομάζονται άνθρωποι.

    – ABHODAH SARACH (22 Α ) : Ύποπτοι είναι οι Έλληνες της συνουσίας μετά ζώων.

    -KIDDUSCHIM (68A) : Οι Έλληνες είναι ένας λαός γαιδάρων.

    -MIDRASCH TALPIOTH (225) : Oι Έλληνες επλάσθησαν , δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε.

    -SANHEDRIN( 92,1) : Οι Έλληνες φυλή αγέλη κτηνών εστί εκ του Σατανά καταγομένη και μόνο το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρει.

    – CHOSCHEN HAM (183 , 7) : Κράτησε εκείνο , το οποίον, ο Έλλην εκ λάθους σου πλήρωσε επιπλέον.

    – CHOSCHEN HAM ( 226 , 1) : Ο Εβραίος δύναται να κρατήση απωλεσθέν υπό 'Ελληνος και ανευρεθέν υπό Εβραίου

    Ανώνυμος21 Μαΐου 2016 – 3:05 π.μ.
    CHOSCHEN HAM ( 183, 7) : Οι Εβραίοι πρέπει να διαμοιράζονται εκείνο, το οποίον εισέπραξαν επιπλέον από Έλληνες , οι οποίοι πιστεύουν εις το Ελληνικό δόγμα.

    -IORE DEA (157,2H ) : Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Έλληνες .

    -ABHODAH ZARACH ( 54 Α) : Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοστή επί Ελλήνων ή αποστατών.

    BABHA BATHRA ( 113 A ) : Εβραίος δύναται να ψευσθή και να ψευδορκήση , ίνα, καταδικασθή Χριστιανός .

    "Οι εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, αλλά οι μη-εβραίοι δεν είναι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ". TALMUD: Baba Mezia, 114b

    "Ο Akum (μη-εβραίος) είναι σαν το σκυλί. Ναι, η γραφή λέει να τιμούμε το σκύλο περισσότερο από το μη-εβραίο" TALMUD: Ereget Raschi Erod, 22 30

    "Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη-εβραίο, αυτός παραμένει ΖΩΟ με ανθρώπινη μορφή. Δεν είναι πρέπον για έναν εβραίο να υπηρετείται από ένα ζώο. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή" TALMUD: Midrasch Talpioth, σελ.225, Warsaw 1855

    "Αν και ο μη-εβραίος διαθέτει την ίδια σωματική δομή με τον εβραίο, συγκρίνεται με τον εβραίο όπως ο πίθηκος με τον άνθρωπο." TALMUD: Schene luchoth haberuth, σελ.250b

  4. "Οι ψυχές των μη-εβραίων προέρχονται από ακάθαρτα πνεύματα και αποκαλούνται ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ." TALMUD: Jalkut Rubeni gadol 12b

    "Αν φας μαζί με έναν μη-εβραίο είναι σαν να τρως με ένα σκύλο." TALMUD: Tosapoth, Jebamoth 94b

    "Αν ένας εβραίος έχει έναν μη-εβραίο υπηρέτη η καμαριέρα που πεθάνει, κανείς δε θα πρέπει να συλληπηθεί τον εβραίο. Θα πρέπει να πείτε στον εβραίο : 'Ο Θεός θα αποκαταστήσει την 'απώλειά' σου', σαν ακριβώς να είχε ψοφήσει ένα από τα ζώα του." TALMUD: Jore Dea 377

    "Η σεξουαλική επαφή μεταξύ των μη-εβραίων είναι όπως η συνουσία των ζώων." TALMUD: Sanhedrin 74b

    "ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥ." TALMUD: Sepher Ikkarim III c 25

    "Είναι ο νόμος να θανατώνεται οποιοσδήποτε αρνείται το Torah. Οι Χριστιανοί συγκαταλέγονται στους αρνητές του Τorah." TALMUD: Coschen Hamischpat, Hagah 425

    "'Εναν αιρετικό μη-εβραίο μπορείτε να τον σκοτώσετε ευθέως με τα ίδια σας τα χέρια." TALMUD: Abodah Zara, 4b

    "Κάθε εβραίος που χύνει το αίμα των αθέων (μή εβραίων), κάνει το ίδιο με μια θυσία προς το Θεό." TALMUD: Bammidber raba c 21 & jalkut 772

    "Οποιοσδήποτε δείχνει ανυπακοή στους ραββίνους είναι άξιος θανάτου και θα τιμωρηθεί με το να βραστεί σε καυτά κόπρανα στην κόλαση." Erubin 21b.

    "Αν ένας εβραίος μπει στον πειρασμό να διαπράξει κακό, θα πρέπει να πάει σε μια πόλη όπου θα είναι άγνωστος και να κάνει το κακό εκεί." Moed Kattan 17a .

    Ανώνυμος21 Μαΐου 2016 – 3:11 π.μ.
    Στο Kerithoth 6b κάτω από την υποκεφαλίδα "Oil of Anointing" ('Ελαιο του Χρίσματος) και στο Berakoth 58a οι γυναίκες των απίστων εξισώνονται με ζώα ("γαϊδούρες").

    Οι εβραίοι είναι Θεϊκοί : Sanhedrin 58b. "Αν ένας ειδωλολάτρης (μη-εβραίος) χτυπήσει έναν εβραίο, ο μη-εβραίος πρέπει να θανατωθεί. Το να χτυπήσει κανείς έναν εβραίο είναι το ίδιο με το να χτυπήσει το Θεό."

    "Οι μη-εβραίοι είναι εκτός της προστασίας του νόμου και ο Θεός έχει 'εκθέσει τα χρήματά τους στο ισραήλ'." Baba Kamma 37b.

    Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέμματα σε μη-εβραίους : Baba Kamma 113a. "Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέμματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο".

    Τα παιδιά των μη-εβραίων είναι υπάνθρωποι : Yebamoth 98a. "Όλα τα παιδιά των απίστων είναι ζώα."

    "Τα κορίτσια των μη-εβραίων βρίσκονται σε κατάσταση niddah (ακαθαρσίας) από τη γέννα τους." Abodah Zarah 36b.

    ΕΔΩ ΤΟ pdf http://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/2013/11/blog-post_20.html
    loading…

  5. ΕΛΕΕΙΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ,ΛΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΚΟΜΟΣΙΕΣ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ….

    «Οι εβραίοι είναι κτήνη, οι συναγωγές τους χοιροστάσια που πρέπει να τα πυρπολήσουμε….ζουν από το κακό….είναι ζώα κακά που πρέπει να τα κυνηγήσουμε, όπως τα λυσσασμένα σκυλιά…»
    Λούθηρος

    «Ανήκουν αυτοί οι περιτετμημένοι εις την φυλή των Ναφθαλείμ ή του Ησαχάρ, πολύ ολίγο με ενδιαφέρει, αυτοί εν πάση περιπτώσει είναι οι πλέον λωποδύτες, οι οποίοι ρυπαίνουν την επιφάνεια της γης…»
    Βολταίρος

    «…δεν θα βρείτε στους εβραίους παρά ένα λαό αμαθή και βάρβαρο ο οποίος συγκεντρώνει από πολλού την πλέον αισχρή φιλαργυρία, την απεχθή δεισιδαιμονία με το ακατανίκητο μίσος για όλους τους λαούς οι οποίοι τον ανέχονται και τον πλουτίζουν…»
    Βολταίρος

    «Ο εβραίος είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας. Είναι αναγκαίο να στείλουμε αυτήν την ράτσα πίσω στην Ασία ή να την εξοντώσουμε…»
    Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν

    «Οι εβραίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ιδιαίτεροι άνθρωποι. Είναι ένα κράτος εν κράτει. Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας.
    Μέγας Ναπολέων

    «Οι εβραίοι είναι μια τόσο καταστρεπτική, λεπρώδης και ολέθρια γενιά που αξίζει να εξολοθρευτεί πριν γεννηθεί»
    Τζορντάνο Μπρούνο

    «Η δράσις των εβραίων είναι η πλέον επικίνδυνη και από τους φανερούς αντιπάλους του Αμερικανικού Έθνους…»
    Τζορτζ Ουάσινγκτον

    «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
    Βενιαμίν Φραγκλίνος

  6. Το πύον που έχεις μέσα σου θα σου κάνει μεγάλο κακό. Θυμήσου το αυτό …

  7. πωλουνται εβραικες σουφρες σε φορμολη απο το Αουσβιτς τρεχτε να προλαβετε ολοι οι αριστεροι λιμπεραλ σουφροξεσκισμενοι

  8. ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΡΕ ΖΩΑ????
    ΕΔΩ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!
    ΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ 12ΘΕΟΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ

  9. ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΧΗΓΟ!!!!!!
    ΤΟ 12ΘΕΟ ΓΙΔΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΓΗΓΟΣ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!!!

  10. ΜΑΛΑΚΑ ΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ Η ΒΙΚΗ Η ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΖΩΟ

  11. ο Γιωργοs Π οσονουπω γεωργια πουτσιδου….πεs μαs μωρη για την αρτεμισια βοθρουπονομου που χαθηκε αυτη η ψυχη;;;Αληθευει οτι φιλοξενειται στο Λαγονησι;αλλοι παλι λενε οτι ειναι εγκλειστη στην κουραδοποταμια!αλλοι λενε οτι ειναι κρυμμενη στην Αργολιδα και παιρνει τα μπανια τηs….στου μιζα-νονου ξεκουτιασμενου με πισινα το ειχε αγορασει τοτε με τιs μιζεs απο τα υποβρυχια….
    μωρη αντζελα που αλλου γραφειs;;;

Comments are closed.